RSAROUKLA Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Καλησπέρα θα ήθελα τα φωτά σας σχετικά με την αγορά του εν λόγω κινητού μιας και είμαι προβληματισμένος αν και σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω (έκδοση 5g 12/128gb). Έχοντας διαβάσει όλα όσα γράφεται με προβληματίζει κυρίως η μπαταρία για αρχή μιας και το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και κατά δεύτερον η αύξηση της θερμοκρασίας. Αν και τόσα χρόνια στην samsung (s6, s7 edge, s8,) σκέφτομαι και το Μι11 αλλά εκτός από την μπαταρία όλα τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν και κυρίως το sar. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Δυνατό Vs ... προσωπικά θα επέλεγα το Mi 11 με ότι χασούρα σε μεταπωλητική αξία. Είναι πλήρες συσκευή και στα χρήματα αυτά και 8/256. Απ'την άλλη αν προτιμάς Samsung ui τότε η σαμμυ είναι μονόδρομος έστω και σε παλιότερο μοντέλο και με υποδεέστερο επεξεργαστή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 (edited) άκυρο. Λάθος μήνυμα Edited March 13, 2021 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Δυνατό Vs ... προσωπικά θα επέλεγα το Mi 11 με ότι χασούρα σε μεταπωλητική αξία. Είναι πλήρες συσκευή και στα χρήματα αυτά και 8/256. Απ'την άλλη αν προτιμάς Samsung ui τότε η σαμμυ είναι μονόδρομος έστω και σε παλιότερο μοντέλο και με υποδεέστερο επεξεργαστή.ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Προσωπικα αν και Samsunακιας θα χτυπουσα το Mi11 αν το εβρισκα σε ιση η χαμηλοτερη τιμη απο το S20 +. Αν και ειναι ανωτερο σε specs το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις τη σιγουρια του service της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Προσωπικα αν και Samsunακιας θα χτυπουσα το Mi11 αν το εβρισκα σε ιση η χαμηλοτερη τιμη απο το S20 +. Αν και ειναι ανωτερο σε specs το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις τη σιγουρια του service της Samsung.η αληθεια ειναι οτι εχω βρει 100€ φθηνότερα το s20+ με την 12αρα μνήμη και μιας και χρόνια στην samsung με απροβλημάτιστα συσκευές θα το είχα πάρει άλλα το μεγαλύτερο μου άγχος είναι η μπαταρία δυστυχώς. Το s8 τώρα το φορτίζω 2 φορές μέσα στην ημέρα και θέλω να το αποφύγω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Αν έχεις το απλό s8 τότε μην ανησυχείς. Το s20+ με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει αρκετά καλή διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Εκτος του οτι το S20+ εχει πολυ μεγαλυτερη μπαταρια και αυτονομια απο το S8 δεν μπορεις να τα συγκρινεις εκτος και μονο αν στο S8 εχεις καινουργια μπαταρια. Και παλι ειναι ατοπη η συγκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 "Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα η εμπιστοσύνη στην Apple, στα τάρτατα της Samsung" https://techmaniacs.gr/se-istorika-ypsila-epipeda-i-empistosyni-stin-apple-sta-tartata-tis-samsung/ Αν και το άρθρο μόνο από τον τίτλο δείχνει "αδύναμο", μακάρι τα παράπονα των χρηστών να τα λάμβανε υπόψη της η Samsung, μπας και δούμε κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Αναμενόμενο όπως η Audi δεν θα γίνει ποτέ Ferrari ή Porsche το ίδιο κι εδώ. Φτάνοντας ουσιαστικά στα ίδια χρήματα ο καταναλωτής- χρήστης επιλέγει την εγγύηση- όνομα Apple. Ο μόνος ουσιαστικος και πραγματικός λόγος είναι για τους νοτάκηδες η χρήση της πένας να παραμείνουν πιστοί στην σαμμυ. Εγώ εδώ κι ένα χρόνο είμαι σε 1+ βασική καθημερινή συσκευή. Μόνο σε ένα καλό μεταχειρισμένο (σειράς s20 και μετά εκτός αν πάει κάποιος στην λύση του Fe)από γνωστό φίλο κλπ αξίζει πια η αγορά συσκευής Samsung . Όλα αυτά βέβαια είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Ενταξει ολα αυτα τα αρθρα εγω δεν τα πολυπιστευω. Προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να φυγω απο Samsung. Με τη σειρα ειχα S6 Edge +, S7 Edge, S8, S10e και S20+. Με ολα απολυτα ευχαριστημενος. Λογικα η επομενη αλλαγη θα ειναι στο S22 Ultra η οπως αλλιως το λενε λιγο πριν βγει το S23... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Ενταξει ολα αυτα τα αρθρα εγω δεν τα πολυπιστευω. Προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να φυγω απο Samsung. Με τη σειρα ειχα S6 Edge +, S7 Edge, S8, S10e και S20+. Με ολα απολυτα ευχαριστημενος. Λογικα η επομενη αλλαγη θα ειναι στο S22 Ultra η οπως αλλιως το λενε λιγο πριν βγει το S23... Εμένα με "τρώει" για το 20 ultra. Είμαι με το 20+ και υπολογίζω πως εάν το πουλήσω κανα 500€, να πάρω το ultra στα 850- 900 καινούργιο. Από την άλλη σκέφτομαι πως αν πέσει η τιμή του 21 ultra προς το καλοκαίρι, να έκανα τότε την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Αν το S21 Ultra ειχε πχ under display camera θα το σκεφτομουν και εγω για καπου του χρονου τετοια εποχη. Οχι οτι με ενοχλει το notch αλλα θα ηθελα να κανω αλλαγη οταν ερθει αυτη η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Εμένα με "τρώει" για το 20 ultra. Είμαι με το 20+ και υπολογίζω πως εάν το πουλήσω κανα 500€, να πάρω το ultra στα 850- 900 καινούργιο. Από την άλλη σκέφτομαι πως αν πέσει η τιμή του 21 ultra προς το καλοκαίρι, να έκανα τότε την αλλαγή. Πήρα με 650 ultra ενός μήνα. Δεν αξίζει καινούριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 @DjTony μια χαρά... @pchrono από συζήτηση που είχα με άτομο που εργάζεται μέσα στην Samsung, μου ανέφερε ότι πέραν των δεδομένων βελτιώσεων σε επεξεργαστή έχει βελτιωθεί σε εξαιρετικό βαθμό η αίσθηση στο κράτημα στο χέρι. Υπάρχει ισορροπία βάρους κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε συνδυασμό με το πιο φρέσκο μοντέλο θα σε συμβούλευα να κάνεις την κίνηση απευθείας για το s21 ultra. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 (edited) @DjTony μια χαρά... @pchrono από συζήτηση που είχα με άτομο που εργάζεται μέσα στην Samsung, μου ανέφερε ότι πέραν των δεδομένων βελτιώσεων σε επεξεργαστή έχει βελτιωθεί σε εξαιρετικό βαθμό η αίσθηση στο κράτημα στο χέρι. Υπάρχει ισορροπία βάρους κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε συνδυασμό με το πιο φρέσκο μοντέλο θα σε συμβούλευα να κάνεις την κίνηση απευθείας για το s21 ultra. Ευχαριστώ παιδία και τους δύο σας για τις συμβουλές. Οπότε ΄θα μπορούσα να περιμένω λίγο και να πάω σε μεταχειρισμένο 21 ultra. Γιατί βάλε και το ότι θα χρειαστώ 1) να αγοράσω φορτιστή και 2) να πάρω την 256 έκδοση, αφού δεν παίρνει κάρτα sd Edited March 17, 2021 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή σκέψη και επιλογή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 (edited) Η παραγγελία έγινε, αναμονή πλέον!!! όποιος έχει κάποια θήκη να προτείνει και τζαμακι θα ήταν καλοδεχούμενο. Edited March 18, 2021 by RSAROUKLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 (edited) Τζαμακι X-One απο e-shop. Ειναι καταπληκτικο. Το εχω 5 μηνες κ δεν εχει το παραμικρο ψεγαδι, το δαχτυλικο λειτουργει αψογα και παρα 3-4 απροσεξιες που ξεκολλησε με λιγη πιεση επανηλθε χωρις να αφηνει σημαδια. Θηκες υπαρχουν απειρες επιλογες. Εγω εναλλασω την Spigen Liquid Air και μια ESR Appro Slim. Επειδη ολες οι πτωσεις που εχω σε κινητα ειναι βγαινοντας απο αμαξι παντα το εχω σε μια θηκη πουγκι της Shocksock. Βεβαια επειδη η εργοστασιακη μεμβρανη ειναι αψογη πριν πας σε τζαμακι κρατησε τη οσο παει... H ESR. Edited March 19, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Καλημερα ηρθε και 2 ενημερωση μαρτιου 500 mb βελτιωθηκε η καμερα....λογικα θα προστεθηκαν οι δυνατοτητες του s21...το μεσημερι μετα την δουλεια θα την εγκαταστησω...και θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Καλημερα ηρθε και 2 ενημερωση μαρτιου 500 mb βελτιωθηκε η καμερα....λογικα θα προστεθηκαν οι δυνατοτητες του s21...το μεσημερι μετα την δουλεια θα την εγκαταστησω...και θα επανελθω SamMobile: Galaxy S20 gets another huge update to improve camera performance. https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-huge-software-update-improved-camera-performance/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Καλημέρα, κάτοχος πλέον της συσκευής και προερχόμενος από S8 είμαι αρκετά ικανοποιημένος σχεδόν σε όλα. Από οθόνη δεν το συζητώ φοβερή και από ταχύτητα άλλο τίποτα. Από μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα εντυπώσεις. Η απογοήτευσή μου είναι στο δαχτυλικό αποτύπωμα καθώς το περίμενα πολύ ποιο γρήγορο ειδικά συγκρίνοντας το με redmi note 9 pro της συζύγου. Υπάρχει κάποια επιλογή για να γίνει ποιο ευαίσθητο καθώς ένας φίλος κάτοχος note 10+ μου ανέφερε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Περασε 4 φορες το ιδιο αποτυπωμα και θα γινει καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Ρε παίδες από το phone dialer μπορείτε να κάνετε απευθείας κλήση στο google duo?? Ας το δοκιμάσει κάποιος γιατί θα τρελάνει. Μου πετάει μύνημα "πραγματοποίηση κλήσης με" Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts