pchrono Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Με την αναβάθμιση, τα κάτω εικονίδια, με το τηλέφωνο, sms κτλ έχουν μετακινηθεί λίγο προς τα πάνω. Σε μένα φαίνεται έντονα γιατί δεν χρησιμοποιώ τα 3 κουμπιά, δηλ το πίσω, αρχική και ανοιχτές εφαρμογές, αλλά ούτε χρησιμοποιώ τις 3 παυλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Εγω εχω Nova. Ποτε δεν μου αρεσε αυτο το κενο κατω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Αντε να δούμε τι αλλαγες θα φέρει τωρα που ήρθε επιτέλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Δεν εχω ασχοληθει πολυ ακομα.αλλα η αφαιρεση αντικειμενου απο φωτο δεν με εντυπωσιασε. Σε 3-4 που δοκιμασα εχει που αφαιρουσες το αντικειμενο φαινονταν μια θαμπαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Ήρθε άντε να δούμε... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Με την αναβάθμιση, τα κάτω εικονίδια, με το τηλέφωνο, sms κτλ έχουν μετακινηθεί λίγο προς τα πάνω. Σε μένα φαίνεται έντονα γιατί δεν χρησιμοποιώ τα 3 κουμπιά, δηλ το πίσω, αρχική και ανοιχτές εφαρμογές, αλλά ούτε χρησιμοποιώ τις 3 παυλες.Ισχύει αυτό που λες το παρατήρησα και εγώ γιατί χρησιμοποιώ one hand operation! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Απορω γιατι δεν εχουν βαλει ρυθμιση να προσαρμοζεις το κενο. Αν και ειμαι με Nova εδω και πολλα χρονια οποτε δεν με απασχολει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Τοση αναμονή για την αναβάθμιση και δε βλέπω τίποτα σπουδαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Παίδες μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μετά από κάθε επανεκκίνηση μου ανοίγει στη μπάρα το TuneIN Radio; Επίσης στην OneUI 3.1, γίνεται να βάλω την Google news Feed και να βγάλω το Samsung Free/Upday; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 (edited) Μου αρέσει που εγώ κάθομαι και υπεράσπιζομαι τις κινήσεις της samsung να κάνει όλο και ποιο "σφικτό" οικοσύστημα.... Θα σας πω κάτι που ανακάλυψα με την νέα αναβάθμιση. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ έναν ασύρματο φορτιστή ταχείας φόρτισης. Έχω 3 ασυρμάτους φορτιστές και αυτός είναι ο ακριβότερος και ο μόνος που ενεργοποιεί την ταχεία ασύρματη φορτιστή. Με την νέα αναβάθμιση λοιπόν, μόλις τον έβαλα στην πλάτη του κινητού, μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα: Αυτός ο γρήγορος ασύρματος φορτιστής ΔΕΝ είναι συμβατός με το τηλέφωνο σας και για αυτόν τον λόγο η φόρτιση θα γίνεται σε κανονική ταχύτητα" Για την ιστορία με την γρήγορη ασύρματη, φορτιζα σε μια ικανοποιητική ταχύτητα, τώρα μου βγάζει υπολειπόμενος χρόνος φόρτισης 4 ώρες..... Να μου πεις μικρό το κακό αφού μπορείς να το αφήσεις όλο το βράδυ αλλά αυτός ο ασύρματος είναι και power bank και ήταν πραγματικά πολύ βολικός γιατί τον είχες μαζί σου και ακούμπαγες πάνω το κινητό για να φορτίζει. Αλλά το πρόβλημα μου είναι που η Samsung σε αναγκάζει να πας μόνο σε samsung προϊόντα, πάντα για το καλό μας!!!! https://us.community.samsung.com/t5/Note20/Why-has-Samsung-purposely-blocked-third-party-fast-wireless/td-p/1736538 Edited March 6, 2021 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 (edited) Ωραια ειναι η ασυρματη φορτιση, βεβαιως οχι βολικη σε περιπτωση που χρειαστει να χρησιμοποιησεις το κινητο αλλα οποτε δοκιμασα (με διαφορετικους φορτιστες και ταχυτητα) ανεβαζει πολυ περισσοτερο τη θερμοκρασια απο την ενσυρματη φορτιση... Οχι οτι δικαιολογω τη Samsung αλλα θεωρω οτι δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος φορτισης. Edited March 7, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Ωραια ειναι η ασυρματη φορτιση, βεβαιως οχι βολικη σε περιπτωση που χρειαστει να χρησιμοποιησεις το κινητο αλλα οποτε δοκιμασα (με διαφορετικους φορτιστες και ταχυτητα) ανεβαζει πολυ περισσοτερο τη θερμοκρασια απο την ενσυρματη φορτιση... Οχι οτι δικαιολογω τη Samsung αλλα θεωρω οτι δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος φορτισης. Σε δύο περιπτώσεις με βολεύει. 1) σε όρθιο stand ασύρματο σε ώρες γραφείου, δουλειά ή απασχόλησης στο pc και 2) το power bank ασύρματο που είναι πολύ βολικός γιατί απλά ακουμπάς πάνω το κινητό οταν δεν το χρησιμοποιείς, πχ σε καφετέρια. Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία. Η Samsung αλλάζει. Τουλάχιστον όπως την γνώρισα εγώ. Αν συνεχίσει έτσι σε λίγο δεν θα έχω λόγω να μην πάω σε Apple, ίσως μόνο το κόστος αλλά και αυτό σχετικό είναι γιατί όπως λένε "η αντιγραφή ποτέ δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρωτότυπο".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Ανεκαθεν η μια εταιρεια αντεγραφε την αλλη... Πλεον με την τεχνολογια στα κινητα να μην αλλαζει ριζικα απο χρονια σε χρονια κανουν αλλαγες τυπου σου αφαιρω την sd card και ατην εμφανιζω σαν προσθηκη του χρονου.... Του χρονου μπορει να δουμε να μας δινουν φορτιστη παλι κλπ. Ειμαι με Samsung 5 χρονια σερι και θα παραμεινω εκει κυριως λογω της superamoled του One UI και της Σμαρτεκ. Μονο 1 απο αυτα τα 3 αν φυγει απο την εξισωση θα αλλαζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Ανεκαθεν η μια εταιρεια αντεγραφε την αλλη... Πλεον με την τεχνολογια στα κινητα να μην αλλαζει ριζικα απο χρονια σε χρονια κανουν αλλαγες τυπου σου αφαιρω την sd card και ατην εμφανιζω σαν προσθηκη του χρονου.... Του χρονου μπορει να δουμε να μας δινουν φορτιστη παλι κλπ. Ειμαι με Samsung 5 χρονια σερι και θα παραμεινω εκει κυριως λογω της superamoled του One UI και της Σμαρτεκ. Μονο 1 απο αυτα τα 3 αν φυγει απο την εξισωση θα αλλαζα.... Σωστός. Νομίζω και μένα αυτά με κρατάνε, εκτός της Σμαρτεκ γιατί με το ρολόι με απογοήτευσαν και αν πάω σε Apple φαντάζομαι δεν θα τρέχω στο service όπως με την samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Σωστός. Νομίζω και μένα αυτά με κρατάνε, εκτός της Σμαρτεκ γιατί με το ρολόι με απογοήτευσαν και αν πάω σε Apple φαντάζομαι δεν θα τρέχω στο service όπως με την samsungΔεν υπάρχει ηλεκτρονική συσκευή που να μην έχει ποσοστό βλαβών. Είτε είναι απο τα βάθη της αμερικης ,ειε από τα βάθη της Κίνας, ειτε φτιαγμενα από κάποια εξωγήινη τεχνολογία. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δεν υπάρχει ηλεκτρονική συσκευή που να μην έχει ποσοστό βλαβών. Είτε είναι απο τα βάθη της αμερικης ,ειε από τα βάθη της Κίνας, ειτε φτιαγμενα από κάποια εξωγήινη τεχνολογία. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω εξωγήινη τεχνολογία. Λες να υπάρχουν αναμεσά μας και to s20+ να μας παρακολουθεί; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Εγώ από την άλλη κατά 75% χρησιμοποιώ ασύρματη φόρτιση. Και στο κομοδίνο το βράδυ και στο γραφείο (αν χρειαστεί). Την ενσύρματη την έχω μόνο όταν θέλω να φορτίσω πιο γρήγορα το κινητό ή στο android auto που αναγκαστικά θέλει καλώδιο. Η ασύρματη (ας είναι αργή) έχει το καλό ότι δεν φθείρεται και το βύσμα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Εγώ από την άλλη κατά 75% χρησιμοποιώ ασύρματη φόρτιση. Και στο κομοδίνο το βράδυ και στο γραφείο (αν χρειαστεί). Την ενσύρματη την έχω μόνο όταν θέλω να φορτίσω πιο γρήγορα το κινητό ή στο android auto που αναγκαστικά θέλει καλώδιο. Η ασύρματη (ας είναι αργή) έχει το καλό ότι δεν φθείρεται και το βύσμα. Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασία η ασύρματη φόρτιση αν και την χρησιμοποιώ σπάνια αυτή την τεχνολογία όταν έχω ξεχάσει το καλώδιο του powerbank! Έχω πάρει της Samsung ένα powerbank που έχει και ασύρματη φόρτιση πιο πολύ για τα ρολόγια της! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Εγώ από την άλλη κατά 75% χρησιμοποιώ ασύρματη φόρτιση. Και στο κομοδίνο το βράδυ και στο γραφείο (αν χρειαστεί). Την ενσύρματη την έχω μόνο όταν θέλω να φορτίσω πιο γρήγορα το κινητό ή στο android auto που αναγκαστικά θέλει καλώδιο. Η ασύρματη (ας είναι αργή) έχει το καλό ότι δεν φθείρεται και το βύσμα. Η φθορα στο βυσμα ειναι λιγοτερη απο τη φθορα στη μπαταρια με την ασυρματη οταν ανεβαζει θερμοκρασιες. Επισης η αλλαγη μπαταριας κοστιζει πολυ λιγοτερα απο την αλλαγη του βυσματος... Απλα πιστευω η μπαταρια φθειρεται πολυ πιο γρηγορα απο το βυσμα. Εγω που προσεχω τις φορτισεις 1 χρονο τωρα με το κινητο δεν εχω δει καμια διαφορα στη μπαταρια..Εχει γινει και καλυτερη μπορω να πω..... Edited March 8, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Νεα ενημερωση 158 mb security patch μαρτιου βγηκε και σε γερμανικα και στα ελληνικα και σε αλλες χωρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Ηρθε και σε μενα πριν λιγο (EUR)... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Η φθορα στο βυσμα ειναι λιγοτερη απο τη φθορα στη μπαταρια με την ασυρματη οταν ανεβαζει θερμοκρασιες. Επισης η αλλαγη μπαταριας κοστιζει πολυ λιγοτερα απο την αλλαγη του βυσματος... Απλα πιστευω η μπαταρια φθειρεται πολυ πιο γρηγορα απο το βυσμα. Εγω που προσεχω τις φορτισεις 1 χρονο τωρα με το κινητο δεν εχω δει καμια διαφορα στη μπαταρια..Εχει γινει και καλυτερη μπορω να πω..... Σε αργή φόρτιση, δεν ζεσταίνεται. Στο S9+ που έχω πια σαν δεύτερο, το φορτίζω έτσι δύο χρόνια. Δεν ε/ιχα ιδιαίτερο θέμα με την μπαταρία. Την άλλαξα μόνο και μόνο για να γίνει αυτό μέσα στην εγγύηση. Και μου άλλαξαν και το βύσμα! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εμενα με γνησιο ασυρματο της Samsung στην αργη φορτιση εχει την ιδια θερμοκρασια με την γρηγορη ενσυρματη φορτιση. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Καλησπέρα!! Σκέφτομαι να επιστρέψω στην samsung (μετά το πολύ αγαπημένο s7 edge) και καλοβλεπω το s20+ ( και λόγω της κυρτής οθόνης και της τιμής που έπεσε) .Διαβάζω ότι η μπαταρία του έχει στρώσει μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις , είναι όντως έτσι; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Εγω δεν ειχα ποτε θεμα με την μπαταρια αλλα με τα τελευταια updates εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts