Jump to content

Samsung Galaxy S20+

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κανε μια επανεκκινηση οταν βλεπεις τετοια.... Εμενα ειναι συνηθως απο 0.5 μεχρι 1% και την χρησιμοποιω πολλες φορες την ημερα.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από Δευτέρα πρώτα ο Θεός έρχομαι κι εγώ στο κλαμπ του s20 plus ✌️

Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου. Προέρχομαι από μια 3ετη θητεία με το αγαπημένο μου s8 plus ( δεν είχα το παραμικρό παράπονο το αντίθετο από τα πιο αξιόπιστα κινητά μου με ποικιλία όμορφων θηκών alcantara) και το OnePlus 7pro με το οποίο θα αποτελέσουν το ζεύγος πια των κινητών μου... μυρίζομαι δυνατή κόντρα αλλού καλύτερο το ένα αλλού το άλλο κλπ...

Konakis.

Ωραιος. Καλως ηρθες στην παρεα. Πιστευω θα το ευχαριστηθεις...

Ανεξαρτητως γκρινιας απο καποιους το κινητο ειναι σουπερ.

Εγω θα ημουν ακομα μια χαρα με το S8 η το S10e. Η μονη μου ενσταση με αυτα ηταν οτι ποτε δεν συμπαθησα την αναλογια οθονης σε σχεση με τις ιντσες τους αλλα δεν ηθελα να παω και σε μεγαλυτερη οθονη. Τελικα πηγα και δεν το μετανιωσα καθως το 20:9 στις 6.7 ιντσες ειναι πολυ καλο.

Alcantara θηκες δυστυχως για σενα δεν εχει αλλα υπαρχουν ατελειωτες επιλογες για ολα τα γουστα.

Μα για αυτό είχα s8 plus κι όχι το μικρό ακριβώς γιατί σε σχέση με το s7 edge έδειχνε μικρή η συσκευή...την αναλογία την ξέρω στις 6.67"

... αναμένοντας λοιπόν, καλό βράδυ

Konakis.

Ευχαριστώ πολύ αν εξαιρέσουμε την σειρά s10 ,από s7 και μετά την έχω τιμήσει ανελλιπώς την σαμμυ ;) :)
Konakis.

Παρέλαβα το πρωί πρώτες εντυπώσεις...σφαίρα!! Δεν το περίμενα τόσο σβέλτο και δίχως το παραμικρό κρακ λαγκ κλπ οθόνη κλασσικά σαμμυ δεν είπα ουάου, κάμερες οκ εγγύηση Samsung, η συσκευή οκ λαμπαδιάζει σε σχέση με το 1+ όμως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις το έφερα στα μέτρα μου...τόσο ελαφρύ για το μέγεθος του Δεν το περίμενα. Η μπαταρία μετα τις ρυθμίσεις που του έκανα όπως προανέφερα είναι κομπλέ όπως φαίνεται...δεν περίμενα τόσο γρήγορη υλοποίηση το UI 2.5 σκοτώνει και με μπόλικη παραμετροποίηση
Konakis.

Αντε καλοριζικο. Εγω παντως δεν το εχω νιωσει ποτε πολυ ζεστο. Προφανως και συμβαινει αλλα με τις θηκες που εχω δεν το εχω καταλαβει.

Παρέλαβα το πρωί πρώτες εντυπώσεις...σφαίρα!! Δεν το περίμενα τόσο σβέλτο και δίχως το παραμικρό κρακ λαγκ κλπ οθόνη κλασσικά σαμμυ δεν είπα ουάου, κάμερες οκ εγγύηση Samsung, η συσκευή οκ λαμπαδιάζει σε σχέση με το 1+ όμως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις το έφερα στα μέτρα μου...τόσο ελαφρύ για το μέγεθος του Δεν το περίμενα. Η μπαταρία μετα τις ρυθμίσεις που του έκανα όπως προανέφερα είναι κομπλέ όπως φαίνεται...δεν περίμενα τόσο γρήγορη υλοποίηση το UI 2.5 σκοτώνει και με μπόλικη παραμετροποίηση

καλοριζικο φιλαρακι πες μας τι ρυθμισεις εκανες ακριβος να ξερουμε και εμεις πανω κατω αδερφε. ευχαριστωωω........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε καλοριζικο. Εγω παντως δεν το εχω νιωσει ποτε πολυ ζεστο. Προφανως και συμβαινει αλλα με τις θηκες που εχω δεν το εχω καταλαβει.

Δουλεύεις 60Hz;

Ναι. Τα 120 δεν μου λενε κατι.

Ναι. Τα 120 δεν μου λενε κατι.

Για αυτό δεν σου ζεσταίνεται.

Κι εγώ αυτό πιστεύω, όμως τα 120hz είναι απόλαυση...αυτό που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το πόσο ελαφρύ δείχνει στο χέρι συσκευή και η ομαλή σπιρτάδα του στα 120hz
Konakis.

Κι εγώ αυτό πιστεύω, όμως τα 120hz είναι απόλαυση...αυτό που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το πόσο ελαφρύ δείχνει στο χέρι συσκευή και η ομαλή σπιρτάδα του στα 120hz

Και εγώ 120 έχω. Μόνιμα.

Είναι εθιστική η εμπειρία χρήσης.

Το 'δα που το γραψες και τις προάλλες χα χα χα έτσι έτσι είναι...μια ερώτηση (μάλλον περιττή απλά για επιβεβαίωση περισσότερο) τον παρακάτω wireless charger τον υποστηρίζει η συσκευή μας?

https://www.skroutz.gr/s/16670743/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-P1100.html

Konakis.

Το 'δα που το γραψες και τις προάλλες χα χα χα έτσι έτσι είναι...μια ερώτηση (μάλλον περιττή απλά για επιβεβαίωση περισσότερο) τον παρακάτω wireless charger τον υποστηρίζει η συσκευή μας?

https://www.skroutz.gr/s/16670743/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-P1100.html

το υποστηρίζει απλά δεν θα φορτίζει γρήγορα ο συγκεκριμένος είναι για πιο παλιά κινητά που είχαν το πρότυπο Fast Charge 1.0 (9 watt) από την σειρά s10 και μετά έχουν το πρότυπο Fast Charge 2.0 (15 watt)

Αυτός που κάνει ακριβώς για την συσκευή μας είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/17753448/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-Μαύρο-EP-P5200TB.html?from=catspan και αυτός https://www.skroutz.gr/s/24967324/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-Μαύρο-EP-N3300TBEGEU.html

spacer.png

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, επειδή ήδη υπάρχει ο "παλιός" ρώτησα...όσον αφορά τα 120 όντως... εθισμός λέμε :)
Konakis.

Σιγουρα τα 120 hz ειναι ωραια σαν εφε...Αλλα για εμενα τα εφε ειναι αχρειαστα. Κανω τη δουλεια μου και με ενα Redmi 6a που το εχω σαν 2ο... Απλα γουσταρω Samsung ακριβο...

Τα 120 δεν είναι εφέ...είναι η υλοποίηση που έκανε το ios να δείχνει λίγο μπροστά στο Android για πρώτη φορά. Φτάνει σε άλλο επίπεδο την εμπειρία χρήσης ξεκούραστο σβέλτο και γρήγορο...ότι καλύτερο για τα μάτια μου προσωπικά...και όπως έγραφε κι ο παραπάνω δεν υπάρχει επιστροφή αν το μάτι εξοικειωθεί με τα 120...
Konakis.

Δεν διαφωνω αλλα εμενα στην χρηση που κανω δεν αλλαζουν κατι... Αν γινει υλοποιηση σε φουλ αναλυση κ χωρις να μειωνει την αυτονομια ειμαι μεσα....

Τα 120 δεν είναι εφέ...είναι η υλοποίηση που έκανε το ios να δείχνει λίγο μπροστά στο Android για πρώτη φορά. Φτάνει σε άλλο επίπεδο την εμπειρία χρήσης ξεκούραστο σβέλτο και γρήγορο...ότι καλύτερο για τα μάτια μου προσωπικά...και όπως έγραφε κι ο παραπάνω δεν υπάρχει επιστροφή αν το μάτι εξοικειωθεί με τα 120...

Επίσης έχω παρατηρήσει πως με το 120 δεν είναι μόνο στο μάτι, νομίζω ότι έχει και άλλη απόκριση η οθόνη στο άγγιγμα και στην κύλιση με το δάκτυλο. Πως να το πω.... Είναι ποιο smoothly και στο μάτι και στο διεπαφή.

Επίσης έχω παρατηρήσει πως με το 120 δεν είναι μόνο στο μάτι, νομίζω ότι έχει και άλλη απόκριση η οθόνη στο άγγιγμα και στην κύλιση με το δάκτυλο. Πως να το πω.... Είναι ποιο smoothly και στο μάτι και στο διεπαφή.
Ναι εχει 240 hz touch sensitivity. Παιδιά μην το συζητάμε, μετά τα 120hz (η έστω 90) δεν κοιτάς πίσω. Το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, πιάνω iphone 11 pro max στα χέρια μου και νομίζω ότι δουλεύω galaxy s4.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S20+