DjTony Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Και παίζει σε όλες τις χώρες του κόσμου αυτή η εταιρεία; ίσως να αξίζει να έχεις μια esim καβατζα για τα ταξίδια εξωτερικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 (edited) Και παίζει σε όλες τις χώρες του κόσμου αυτή η εταιρεία; ίσως να αξίζει να έχεις μια esim καβατζα για τα ταξίδια εξωτερικό! Έχουν λίστα με τις χώρες που παίζουν .. Ξεχωριστά για Ασία, Ευρώπη κλπ Για εκτός Ευρώπης ναι αξίζει. Για εντός Ευρώπης πλεόν εκμεταλέυεσαι τα data και την ομιλία του πακέτου σου. Οπότε δεν έχει και τόσο νόημα. Πάντως Cοsmote ναι, έχει esim και άσχετα με την χρέωση, το πρόβλημα είναι πως αν συμβεί κάτι θα πρέπει να πας σε κατάστημα για να ενεργοποιήσεις πάλι το προφίλ σου (να σου δώσουν νεο QR code) Πχ.. είσαι κάπου ταξίδι και δεν έχει κοντά κατάστημα cosmote. Σου παθαίνει κοκομπλόκο η συσκευή, χαιρεσαι που έχεις μαζί σου συσκευή backup, ΑΛΛΑ δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά την esim γιατι δουλεύει μόνο στο κινητό που έχει χαλάσει... για να κάνεις αλλαγή πρέπει με κάποιο τρόπο να βρείς κατάστημα (δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος τρόπος..) και να σου δώσει νεο QR code.. και άντε Ελλάδα βγάζεις άκρη, εξωτερικό ? τρέχα γύρευε. Ενω αν είχες sim αλλάζεις sim και τελειώσες. (και ΝΑΙ μου έχει τύχει και ευτυχώς είχα sim και όχι esim) Ενω οι internetικοί provider σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις sim μέσα απο το site η το application. Xρειάζεσαι όμως internet και τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω, στην RedteaGO χάνεις τα GB με την αλλαγή. Άλλο θέμα είναι να είσαι πάλι κάπου εξωτερικό και να μην υποστηρίζει η χώρα την υπηρεσια esim. Τηλέφωνο γιόκ.. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited September 8, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Είναι πολύ ψηλά η κατανάλωση της οθόνης edge χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το κάνει σε κάποιον άλλο; λειτουργεί 12 ώρες στο παρασκήνιο λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Οχι. Μια επανεκκινηση αρκει πιστευω. Αν οχι clear cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Το έκανα από χτες για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Είναι πολύ ψηλά η κατανάλωση της οθόνης edge χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το κάνει σε κάποιον άλλο; λειτουργεί 12 ώρες στο παρασκήνιο λέει. Καλημέρα,το έκανε και σε εμενα μετα την ενημέρωση που έκανα πριν μια εβδομαδα,εκανα επανεκκινηση αλλά δεν έστρωσε και την απενεργοποίησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Έκανα και wipe cache θα γράψω πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Χθεσινη χρηση. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Σε μένα έλεγε 12 ώρες και 4 5% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 12.90 με ενημέρωσαν μόλις το τζαμακι στη Smartec. Είναι καθοδον να το βάλω. 20 το έβαζα σε εξωτερικό μαγαζί καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Τελικά λόγω spigen έβαλα την μεμβράνη την εργοστασιακή. Τέλεια εφαρμογή εννοείται στα 9.90 και όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Τελικά λόγω spigen έβαλα την μεμβράνη την εργοστασιακή. Τέλεια εφαρμογή εννοείται στα 9.90 και όλα καλά! Βάζουνε μεμβράνη ή και τζαμάκι στη Smartec ? Δεν το ήξερα :confused: Σε όλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Έκανα και wipe cache θα γράψω πως πάει.Με το wipe cache έστρωσε παιδιά όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Δυστυχώς επανήλθε σήμερα βλέπω πάλι ψηλά κατανάλωση από την οθόνη edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Εμενα τις 3 τελευταιες μερες εχει απο 0.3 εως 0.6 %. Μηπως καποιο απο τα πανελ που εχει το προκαλει; Εγω μονο 2, συντομευσεις και προχειρο Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Δοκίμασα με 1 πάνελ να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Τελικά λόγω spigen έβαλα την μεμβράνη την εργοστασιακή. Τέλεια εφαρμογή εννοείται στα 9.90 και όλα καλά! Η Μεμβράνη που είχε από την μάνα του? Την είχες βγάλει? Σου είχε γρατζουνιστει? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Δοκίμασα με 1 πάνελ να δούμε.Τίποτα και πάλι δουλεύει στο παρασκήνιο φουλ. Το κλεισα εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Η Μεμβράνη που είχε από την μάνα του? Την είχες βγάλει? Σου είχε γρατζουνιστει? Την εργοστασιακή μου είπαν ότι έβαλαν. Εγώ το πήρα ενός μήνα το κινητό δεν είχε πάνω μεμβράνη! Είναι πολύ καλή όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Την εργοστασιακή μου είπαν ότι έβαλαν. Εγώ το πήρα ενός μήνα το κινητό δεν είχε πάνω μεμβράνη! Είναι πολύ καλή όμως Σε υφη είναι άψογη.. εγω το αγόρασα καινούργιο και την είχε πάνω γι αυτό σε ρώτησα.. επίσης το αποτύπωμα λειτουργεί τέλεια.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Και το αποτύπωμα τέλεια και δεν αφήνει δαχτυλιές πάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Περιεργο οτι δεν ειχε μεμβρανη out of the box. Η εργοστασιακη ειναι οτι καλυτερο. Μου κρατησε 3 μηνες. Αν δεν ηταν τα καλοκαιρινα μπανια θα την γλιτωνε καθως οι γρατζουνιες εγιναν σιγουρα απο αμμο... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZO Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Κάτοχος εδώ και μια βδομάδα, πάρα πολύ καλό κινητό με πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο, απίστευτη οθόνη, μετάβαση απο note 4 η διαφορά είναι πολύ μεγάλη:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KOZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Καλα εδώ είδαμε διαφορά από το νοτε 9 φαντάζομαι από νοτε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Τίποτα και πάλι δουλεύει στο παρασκήνιο φουλ. Το κλεισα εντελώς. Ενεργοποίησε το και βγάλε μόνο το πάνελ που εμπεριέχει την πυξίδα! Ωραίο μπαγκ του ui2. 5 :) Πες μας αν έστρωσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts