eddiedimitris Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Πόσες εβδομάδες θες για να σε καλύψει ? Επίσης πόσοι έχουν πάρει από κινέζικα μαγαζιά που μετά από 3 μήνες δεν είχαν βγάλει άκρη και έψαχναν και τη συσκευή τους ? Εγώ θα έπαιρνα με Snap ένα μεταχειρισμενο δοκιμασμένο, καινούριο το θεωρώ πιο ρίσκο. Στο πρωτο μου ποστ εγραψα οτι υπαρχει ενα σχετικο ρισκο...Το γραφω με σαφηνεια...Προφανως δεν ειναι το ιδιο σα να το παιρνεις απο εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Πάλι τα ίδια; πάλι snap vs exynos; Από τη στιγμή που δεν κυκλοφορεί στο ευρωπαϊκό region, είναι άτοπο να το συζητάμε προς πρόταση για αγορά. Στα του κινητού. Μετά από 2 εβδομάδες και αφού έχει μάθει τα μοτίβα χρήσης μου, η μπαταρία είναι οκ για να βγάλω τη μέρα. Θα ήθελα να έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Πάλι τα ίδια; πάλι snap vs exynos; Από τη στιγμή που δεν κυκλοφορεί στο ευρωπαϊκό region, είναι άτοπο να το συζητάμε προς πρόταση για αγορά. Στα του κινητού. Μετά από 2 εβδομάδες και αφού έχει μάθει τα μοτίβα χρήσης μου, η μπαταρία είναι οκ για να βγάλω τη μέρα. Θα ήθελα να έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες επίσης. Φιλε μου εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων. Επειδη η βασικη εμπειρια απο σναπ ειναι μεσω youtube μετεφερα μια πραγματικη εμπειρια και οριοθετησα τις διαφορες που ειδα! Μπορει εσενα να μη σε ενδιαφερει αλλα ολο και καποιον αλλο θα ενδιαφερει...Απλα αντι να μου απαγορευεις με Σταλινικο τροπο μπορεις απλα να αγνοησεις το ποστ μου... Κανενα ιδιαιτερο vs δεν εκανα ουτε ποτε συμμετειχα σε τετοια.. Καλη συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Εμένα πάντως αυτή η "διαμάχη" με βοήθησε και παραηγγειλα τελικά το SNAP, με τα ίδια χρήματα 5G, 12GB ram. Αξίζει. Έχει ένα "ρίσκο" άλλα μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με πολλές συσκευές..Τώρα άμα κάτσει... τι να κάνουμε.. Το μόνο θέμα που είχα όλα αυτά τα χρόνια, όταν στο αεροδρόμιο στη Κορέα δεν ξέρω πως μου έβαλε το SimTray μέσα και έσπασε.. Ήταν το LG G6 για το οποίο θέλει motherboard, το οποίο μου χάλασαν κατά την επισκευή του Sim Tray εδώ στη Ελλάδα, και δεν υπάρχει Hongkong version Ελλάδα οπότε θα το φτιάξω έξω.. Αν ήταν ευρωπαϊκής ενωσης...ΝΑΙ θα μου άλλαζαν μητρική σε εγγύηση λόγο του ότι χάλασε κατά την επισκευή. Οπότε κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις όντως.. Η συσκευή είναι όντως όπως είπες.. Χτες το βράδυ 22¨30 το άφησα με 99% μπαταριά σήμερα το πρωί με όλα ανοιχτά (εκτός AOD), 97%. Φιλικά Φιλιππος Φιλε μου εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων. Επειδη η βασικη εμπειρια απο σναπ ειναι μεσω youtube μετεφερα μια πραγματικη εμπειρια και οριοθετησα τις διαφορες που ειδα! Μπορει εσενα να μη σε ενδιαφερει αλλα ολο και καποιον αλλο θα ενδιαφερει...Απλα αντι να μου απαγορευεις με Σταλινικο τροπο μπορεις απλα να αγνοησεις το ποστ μου... Κανενα ιδιαιτερο vs δεν εκανα ουτε ποτε συμμετειχα σε τετοια.. Καλη συνεχεια. Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagnovet Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με 2 πραγματάκια; Πρώτον να βάλω στο messenger στο αθόρυβο (μόνο την αναβολή έχω βρει αλλά όχι το αθόρυβο μια για πάντα) Δεύτερον, έβαλα το tunein αλλά στο android auto δεν μου αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες και μου βγάζει κινέζικα. Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ορίσω σαν γλώσσσα τα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoukij Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Ρυθμίσεις, ειδοποίησεις. Και προβολή όλων. Βρες το Messenger..αλλιώς μέσα από τις ρυθμίσεις του Messenger σβήνεις τις ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 To είχα ρωτήσει και παλιότερα, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ξέρει κανεις γιατί δεν με αφήνει να βαλω για wallpaper το animated bubbles αλλά μόνο την φωτογραφία με τις φουσκες? Στην οθόνη κλειδώματος παίζει μια χαρά. αλλά στην επιφάνεια εργασίας ενώ έχω κατεβάσει άλλα video wallpapers και παίζουν κανονικά, το video wallpaper με τις φούσκες (το μανίσιο) δεν με αφήνει με τιποτα να το βάλω στην κεντρική οθόνη Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Απο οτι βλεπω ειναι μονο για την lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Απο οτι βλεπω ειναι μονο για την lockscreen. Γιατί ρε γμτ... Αφού δεν είναι πολλά δευτερόλεπτα, για να πω ότι ξεπερνάει κάποιο όριο... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoukij Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 To είχα ρωτήσει και παλιότερα, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ξέρει κανεις γιατί δεν με αφήνει να βαλω για wallpaper το animated bubbles αλλά μόνο την φωτογραφία με τις φουσκες? Στην οθόνη κλειδώματος παίζει μια χαρά. αλλά στην επιφάνεια εργασίας ενώ έχω κατεβάσει άλλα video wallpapers και παίζουν κανονικά, το video wallpaper με τις φούσκες (το μανίσιο) δεν με αφήνει με τιποτα να το βάλω στην κεντρική οθόνη Κατέβασε την εφαρμογή video wallpaper και βάζεις στην home screen όποιο βίντεο θες για wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ξέρει κάποιος γιατί στην κοινή χρήση δε μου προτείνει τα άτομα που επικοινωνώ συχνά και είναι κενό; έψαξα τις άδειες 3δε βγάζω άκρη. Στο νοτε 9 πάνω πάνω είχε τη συχνή επικοινωνία.Κανείς για αυτό εδώ; το αντιμετωπίζει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Εμενανμ βγαζει προτασεις αλλα δεν ειναι τα ατομα που επικοινωνω συχνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagnovet Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Τελικά όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να βρω mute για το messenger (βασικά θέλω να βλέπω μόνο το μικρό εικονίδιο στο επάνω μέρος του τηλεφώνου χωρίς όμως ήχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 εγω το εχω ετσι οπως θες, ερχεται ειδοποιηση χωρις ηχο ειναι στις ρυθμισεις ειδοποιησεων της εφαρμογης, πανε εκει που λεει συνομιλιες και κλησεις και επελεξε αθορυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoukij Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Τελικά όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να βρω mute για το messenger (βασικά θέλω να βλέπω μόνο το μικρό εικονίδιο στο επάνω μέρος του τηλεφώνου χωρίς όμως ήχο) Ρυθμίσεις, ειδοποίησεις. Και προβολή όλων. Βρες το Messenger..αλλιώς μέσα από τις ρυθμίσεις του Messenger σβήνεις τον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagnovet Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 εγω το εχω ετσι οπως θες, ερχεται ειδοποιηση χωρις ηχο ειναι στις ρυθμισεις ειδοποιησεων της εφαρμογης, πανε εκει που λεει συνομιλιες και κλησεις και επελεξε αθορυβο επιτέλους! Ευχαριστώ. Ήταν στις συνομιλίες και κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Αυτό το Tapatalk ρε παιδιά, χαλάει όλη την εμπειρία χρησης. Καλό χρυσό αλλά έλεος με τα shutter και τα lag. Υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό? Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Εχει χαλασει τελευταια οντως. Βλεπω και αυξημενη καταναλωση μπαταριας. Εδω και καιρο χρησιμοποιω τον browser για τα 2-3 φορουμ που παρακολουθω... Απο το 2013 μεχρι πριν λιγους μηνες ημουν ευχαριστημενος με την χρηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mflo Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω την ακόλουθη ίσως τρελή :wacko: ερώτηση προς τους κατέχοντες το S20+: Έχοντας το κινητό πάνω σε επιφάνεια (τραπέζι γραφείο) μπορείς να πληκτρολογήσεις ή μπαλατζάρει λόγω τις ανισορροπίας που δημιουργείται από τις κάμερες στην πίσω πλευρά? Βάζοντας κάποια συγκεκριμένη θήκη (όχι book case) παίζει αυτή η ανισορροπία να εξαλείφεται? Μην με παρεξηγήσετε αλλά επειδή συνήθως το ακουμπάω κάπου για να γράψω και με τα 2 χέρια, το να αρχίσει να γέρνει και να κάνει τουκ-τουκ στο γραφείο θα χάσει στα μάτια του τρελού :) την premium αίσθηση και will drive me α little more crazy :wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση May the force be with us :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Με λεπτή θήκη είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω την ακόλουθη ίσως τρελή :wacko: ερώτηση προς τους κατέχοντες το S20+: Έχοντας το κινητό πάνω σε επιφάνεια (τραπέζι γραφείο) μπορείς να πληκτρολογήσεις ή μπαλατζάρει λόγω τις ανισορροπίας που δημιουργείται από τις κάμερες στην πίσω πλευρά? Βάζοντας κάποια συγκεκριμένη θήκη (όχι book case) παίζει αυτή η ανισορροπία να εξαλείφεται? Μην με παρεξηγήσετε αλλά επειδή συνήθως το ακουμπάω κάπου για να γράψω και με τα 2 χέρια, το να αρχίσει να γέρνει και να κάνει τουκ-τουκ στο γραφείο θα χάσει στα μάτια του τρελού :) την premium αίσθηση και will drive me α little more crazy :wacko::wacko::wacko::wacko:Εγώ προσωπικά του φοαραω την μαύρη δερμάτινη της Samsung και η κάμερα είναι πιο μέσα από την θήκη χωρίς να κάνει περιμετρικά χείλος η θήκη. Νομίζω ότι με όλες της γνήσιες Samsung σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα και επίσης δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γενικότερα με οποιαδήποτε καθώς το εξόγκωμα ειναι μικρό Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλησπέρα παιδια.. Το πήρα χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο έχω μια απορία. Απο λάθος εβαλα ως επιλογή αποθήκευσης των νεων επαφών μου τον Samsung account και όχι τον Google account. Πως μπορώ να αλλάξω αυτήν την επιλογή; εχω ψαξει παντού και τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλησπέρα παιδια.. Το πήρα χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο έχω μια απορία. Απο λάθος εβαλα ως επιλογή αποθήκευσης των νεων επαφών μου τον Samsung account και όχι τον Google account. Πως μπορώ να αλλάξω αυτήν την επιλογή; εχω ψαξει παντού και τπτ Το έχω στα αγγλικά, αλλά δεν νομίζω να σε δυσκολέψει: Contacts --> 3 γραμμές (πάνω αριστερά) --> Manage contacts --> Default storage location Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Το έχω στα αγγλικά, αλλά δεν νομίζω να σε δυσκολέψει: Contacts --> 3 γραμμές (πάνω αριστερά) --> Manage contacts --> Default storage location Είσαι άψογος!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagnovet Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Με την θηκη spigen air δεν θα έχεις πρόβλημα. Φαντάζομαι με τις περισσότερες θήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts