sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 4 minutes ago, konstantinos77 said: Αν θυμάμαι καλά είναι είναι επί 2 οι πόντοι που θα δίνουν, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, τα αναφέρει στους όρους... Έχεις δίκιο!! Το διάβασα μόλις στους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού. Νταξ τότε, βγαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) Κοροϊδία! Όλοι μας έχουμε μαζέψει 1εκ κρυστάλλους (ή τέλος πάντων πολλούς) και σκαρφίστηκαν ένα καινούργιο "νόμισμα" για να δώσουν τα δώρα που εδώ και ένα εξάμηνο στερούν σε όλους εμάς. Edited 8 Μαρτίου by EllinikoNisi 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 10 minutes ago, Vibraphone said: Συγγνώμη τα ακουστικά τα JBL πώς τα έχει πάρει ήδη ένας;;; Βγαίνουν τα 10.000 για κάποιον που έπαιξε σήμερα. Αφού τελικά διπλασιάζονται οι κρύσταλλοι... 2 minutes ago, EllinikoNisi said: Κοροϊδία! Όλοι μας έχουμε μαζέψει 1εκ κρυστάλλους (ή τέλος πάντων πολλούς) και σκαρφίστηκαν ένα καινούργιο "νόμισμα" για να δώσουν τα δώρα που εδώ και ένα εξάμηνο στερούν σε όλους εμάς. Ακριβώς! Και θα προλάβουν όπως δείχνει να τα πάρουν όσοι δεν είχαν παίξει μέχρι σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Κι ομως,παιρνεις 200 ποντους στο sky diving, σου δινει μπονους άλλους τόσους και μονο το μπονους μετράει στο λογαριασμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) 5 minutes ago, kmpatra said: Κι ομως,παιρνεις 200 ποντους στο sky diving, σου δινει μπονους άλλους τόσους και μονο το μπονους μετράει στο λογαριασμό. Δε διπλασιάζει λέει στους όρους τα πάντα. Σου διπλασιάζει ή στις πίστες ή στα αεροπλάνα και τζιπ. Όχι όμως και στα δύο. Άρα το tip εδώ είναι να παίζουμε τις πίστες πρώτα, να διπλασιάζει εκεί, έτσι θα βγαίνουν πιο πολλοί πόντοι. Edited 8 Μαρτίου by sycorpios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) 8 minutes ago, sycorpios said: Δε διπλασιάζει λέει στους όρους τα πάντα. Σου διπλασιάζει ή στις πίστες ή στα αεροπλάνα και τζιπ. Όχι όμως και στα δύο. Άρα το tip εδώ είναι να παίζουμε τις πίστες πρώτα, να διπλασιάζει εκεί, έτσι θα βγαίνουν πιο πολλοί πόντοι. Εγώ που έπαιξα πρώτα τις πίστες και έβγαλα ένα 5000λιαρο δεν μου τα διπλασίασε.. έχω 8000+ όλα μαζί. Αν μου τα διπλασίαζε είχα πάρει ακουστικά. Τεσπα παιδιά τη βλέπω τη δουλειά.. θα εξαφανίζονται τα δώρα κι εμείς θα απορούμε πώς εξαφανίστηκαν. Δεν θα πάρω, ευχαριστώ! Edited 8 Μαρτίου by Vibraphone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 22 minutes ago, EllinikoNisi said: Κοροϊδία! Όλοι μας έχουμε μαζέψει 1εκ κρυστάλλους (ή τέλος πάντων πολλούς) και σκαρφίστηκαν ένα καινούργιο "νόμισμα" για να δώσουν τα δώρα που εδώ και ένα εξάμηνο στερούν σε όλους εμάς. Εχω 700κ, 280κ, και 230κ σε 3 νουμερα, όλα άχρηστα... Ευχαριστούμε βόνταφον! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Ωωωωπα της! Άλλαξαν οι όροι πριν λίγο! Εκεί που γράφει τώρα αναλογία 1 προς 1 πριν κάμποση ώρα είχα διαβάσει 1 προς 2, διπλασίαζε! Τι παίζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) Άλλαξαν τους όρους πριν λίγο!! Πριν ~2 ώρες στους όρους έλεγε "...θα λαμβάνει και Madpoints σε αναλογία 1 προς 2" Και τώρα που μπήκα το έκαναν "...θα λαμβάνει και Madpoints σε αναλογία 1 προς 1" Εδώ οι όροι... https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-diagonismou-march-madness-2024/ Vodafone ακυρώστε το και βάλτε τον από Δευτέρα!!! Σκ@τ@ τα έχετε κάνει... 😂😂 Αφού σας κράζω και εγώ... 🤔 Edited 8 Μαρτίου by konstantinos77 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 8 minutes ago, Vibraphone said: Εγώ που έπαιξα πρώτα τις πίστες και έβγαλα ένα 5000λιαρο δεν μου τα διπλασίασε.. έχω 8000+ όλα μαζί. Αν μου τα διπλασίαζε είχα πάρει ακουστικά. Τεσπα παιδιά τη βλέπω τη δουλειά.. θα εξαφανίζονται τα δώρα κι εμείς θα απορούμε πώς εξαφανίστηκαν. Δεν θα πάρω, ευχαριστώ! Άλλαξαν τους όρους!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 39 minutes ago, Vibraphone said: Συγγνώμη τα ακουστικά τα JBL πώς τα έχει πάρει ήδη ένας;;; Η απάτη της απάτης... Δικαιώνεται ο φίλος μου που έφαγε φόλα στον προηγουμενο διαγωνισμό... 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Αφήστε να κάτσουν τα καμένα να παίζουν 00:01 τη Δευτέρα και να ξεπαστρεύουν τα δώρα μέχρι τις 00:15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Βασικά πιεζει τους φανατικούς ν'ανοιξουν το GPS για να παρουν τους έξτρα ποντους. Αροθινκσο βονταφονάρα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 1 minute ago, VIPdriver said: Βασικά πιεζει τους φανατικούς ν'ανοιξουν το GPS για να παρουν τους έξτρα ποντους. Αροθινκσο βονταφονάρα μου! Επιστροφή στο 2g! 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 15 minutes ago, sycorpios said: Ωωωωπα της! Άλλαξαν οι όροι πριν λίγο! Εκεί που γράφει τώρα αναλογία 1 προς 1 πριν κάμποση ώρα είχα διαβάσει 1 προς 2, διπλασίαζε! Τι παίζει;;; Το ερώτημα είναι αν διπλασίαζε τους πόντους madness στην πράξη εξ'αρχής. Αν όχι μάλλον επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος ή λάθος υπολογισμό που διορθώθηκε. Γιατί στην ουσία παίρνεις διπλάσιους πόντους από τους οποίους το μπονους είναι για το madness. Και δεν εξαρτάται από το τι θα παίξεις και στα 2 παιχνίδια μου έδωσε διπλούς πόντους εκ των οποίων το μπόνους είναι για το διαγωνισμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 2 minutes ago, kmpatra said: Το ερώτημα είναι αν διπλασίαζε τους πόντους madness στην πράξη εξ'αρχής. Αν όχι μάλλον επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος ή λάθος υπολογισμό που διορθώθηκε. Γιατί στην ουσία παίρνεις διπλάσιους πόντους από τους οποίους το μπονους είναι για το madness. Και δεν εξαρτάται από το τι θα παίξεις και στα 2 παιχνίδια μου έδωσε διπλούς πόντους εκ των οποίων το μπόνους είναι για το διαγωνισμό. Λογικά στην αρχή διπλασίαζε και πήρε ο άλλος τα ακουστικά. Αλλιώς 10.000 δεν μαζεύονται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 2 minutes ago, sou_d said: Επιστροφή στο 2g! 😂 Γιατί 2g; Μόνο έτσι νομίζεις ότι μπορείς να μην έχεις GPS; 1 minute ago, kmpatra said: Το ερώτημα είναι αν διπλασίαζε τους πόντους madness στην πράξη εξ'αρχής. Αν όχι μάλλον επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος ή λάθος υπολογισμό που διορθώθηκε. Γιατί στην ουσία παίρνεις διπλάσιους πόντους από τους οποίους το μπονους είναι για το madness. Το θέμα είναι ότι εάν δεν δίνει 2πλασιους madness, κανένας δεν θα μπορέσει να φτάσει τους 50κ για τις συσκευές. (Να δείτε που το βράδυ κάποιος θα έχει παρει το iPhone...) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 3 minutes ago, kmpatra said: Το ερώτημα είναι αν διπλασίαζε τους πόντους madness στην πράξη εξ'αρχής. Αν όχι μάλλον επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος ή λάθος υπολογισμό που διορθώθηκε. Γιατί στην ουσία παίρνεις διπλάσιους πόντους από τους οποίους το μπονους είναι για το madness. Και δεν εξαρτάται από το τι θα παίξεις και στα 2 παιχνίδια μου έδωσε διπλούς πόντους εκ των οποίων το μπόνους είναι για το διαγωνισμό. Για να κατάφερε ήδη κάποιος να πάρει τα ακουστικά που είχαν 10.000 πόντους σίγουρα διπλασίαζε στην αρχή. Αλλιώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να έπιασε αυτούς τους πόντους, πρέπει να έκανε το απόλυτο 600*15 σε όλες τις πίστες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Just now, Vibraphone said: Λογικά στην αρχή διπλασίαζε και πήρε ο άλλος τα ακουστικά. Αλλιώς 10.000 δεν μαζεύονται. Εγώ με τα 2 παιχνίδια μάζεψα γύρω στους 7500, αλλά ήμουν στο επίπεδο 2 και δεν τερμάτισα τις πίστες,κατά μέσο όρο κάπου 400 με 450 είμαι σε κάθε πίστα. Βοηθήματα έχει τα ρολόγια που γεμίζουν ή παγώνουν το χρόνο. Και στο τζιπ δεν ήμουν και πολύ γρήγορος σε 1-2 παιχνίδια. Όποιος το τερματίζει θεωρητικά φτάνει στους 10000. Σε ανώτερα επίπεδα μάλιστα στις πίστες έχει και άλλα βοηθήματα από ότι έχει αναφερθεί. Βλέπω και αυτό τον όρο Κάθε συνδρομητής και κάθε διεύθυνση παραλαβής δώρου μπορεί να αποκτήσει 1 δώρο από το διαγωνισμό. Δηλαδή αν παίξω το παιχνίδι και κερδίσω και με το 2ο νούμερο δεν θα μου δώσουν το δώρο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 3 minutes ago, kmpatra said: Εγώ με τα 2 παιχνίδια μάζεψα γύρω στους 7500, αλλά ήμουν στο επίπεδο 2 και δεν τερμάτισα τις πίστες,κατά μέσο όρο κάπου 400 με 450 είμαι σε κάθε πίστα. Βοηθήματα έχει τα ρολόγια που γεμίζουν ή παγώνουν το χρόνο. Και στο τζιπ δεν ήμουν και πολύ γρήγορος σε 1-2 παιχνίδια. Όποιος το τερματίζει θεωρητικά φτάνει στους 10000. Σε ανώτερα επίπεδα μάλιστα στις πίστες έχει και άλλα βοηθήματα από ότι έχει αναφερθεί. Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Κι όχι μόνο θεωρητικά βγαίνουν οι 10.000 αλλά και πρακτικά, αυτή τη βδομάδα ο τρίτος στην κατάταξη, ο gbcu, έκανε το απόλυτο στις πίστες, 15 πίστες όλες 25αρια!! Πήρε 375 xp ο παίχτης έτσι; Έχω κάνει εξελάκι και το είδα. Και οι υπόλοιποι εκεί στη κορυφή εκεί παίζουν κοντά, τα περισσότερα 25αρια. Αυτό όλο μεταφράζεται σε 10.000 κρυστάλλους, αλλά το κάνουν λίγοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 30 minutes ago, kmpatra said: μάζεψα γύρω στους 7500, 7.000 εγώ. Πάει γέρασα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Έχουν διπλασιαστεί σχεδόν και τα τεμάχια των δώρων βλέπω στους αναλυτικούς όρους, σε σχέση με όσα δείχνει η αρχική οθόνη οκ; Ενημέρωση για όσους δεν έχουν διαβάσει τους αναλυτικούς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 2 minutes ago, sycorpios said: Έχουν διπλασιαστεί σχεδόν και τα τεμάχια των δώρων βλέπω στους αναλυτικούς όρους, σε σχέση με όσα δείχνει η αρχική οθόνη οκ; Ενημέρωση για όσους δεν έχουν διαβάσει τους αναλυτικούς. Στους όρους τα διπλάσια τουλάχιστον είχε από την αρχή ανάρτησης αυτών, στην εφαρμογή δείχνει τα μισά σε αριθμούς διαθέσιμα... 🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Παιδιά έχω μια ερώτηση γιατί ενώ σε 2 νούμερα όπου το bing bang είναι επιδεδο 1 σε κάθε γύρο παιρνο 410 και 500 κρυστάλλους ενώ σε ένα νούμερο από είναι επίπεδο 3 παίρνω 310-410 κρυστάλλους επίσης από τι φέρεται ο διαγωνισμος αυτός θα πάρει παρατάσεις λόγο ότι κάνεις δεν μπορεί να φτάσει 50.000 σε 4 εβδομαδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 18 ώρες πριν, konstantinos77 said: Στους όρους τα διπλάσια τουλάχιστον είχε από την αρχή ανάρτησης αυτών, στην εφαρμογή δείχνει τα μισά σε αριθμούς διαθέσιμα... 🤔 Μήπως ανανεωθούν ίσως μόλις φύγει η πρώτη φουρνιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts