GREGORYMO Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 4 minutes ago, bbbb said: Το μήνυμα που ήρθε εντός του bigbang λέει μέχρι 3/5 Μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 1 hour ago, Powerfull said: Παιδιά εδώ στο μαγευτικό Βορρά στη Σουηδία μου ζητάνε 50 ευρώ το μήνα για internet στο σπίτι, και σκέφτομαι ότι μπορώ να τη βγάλω με big bang 200gb. Πως θα αλλάξει η ζωή μου; Υπάρχει κανένας περίεργος περιορισμός στη ταχύτητα, ή είναι όλα οκ; Στις λεπτομέριες βλέπω ότι είναι οκ για Ευρωπαϊκή ένωση. Θεωρητικά όταν γράφουν πως δουλέυουν τα data στην EE υπονοούν με το όριο ορθής χρήσης που είναι περίπου 1 gb για κάθε ευρω που κόστισε το πρόγραμμα ή το πακέτο σου (Ο νόμος της ΕΕ) . Επίσης υπάρχει και ο όρος των 2 μηνων εκτός Ελλάδας . Τα ίδια ισχύουν παντού , πχ η cosmote έχει αναλυτικά την ορθη χρήση εδω Τωρα υπάρχει ενα συμβόλαιο (vodafone giga unlimited ultra με 33.42 ευρω) που δίνει απεριόριστα data σε ΕΕ (και μια ακόμα σιμ για data) ... και έχω ακούσει αρκετά ότι δεν σταματάει στους 2 μηνες . Υπάρχει και το ημερήσιο απεριόριστο του liquid με 1.5 ευρω που στο chat λένε δουλέυει και ΕΕ . Αλλά όπως είπε ο ppe είναι και θέμα δικτύου και γενικά κάτι που θα πρέπει να δοκιμάσεις και να μας πεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 2 ώρες πριν, blizard said: Θεωρητικά όταν γράφουν πως δουλέυουν τα data στην EE υπονοούν με το όριο ορθής χρήσης που είναι περίπου 1 gb για κάθε ευρω που κόστισε το πρόγραμμα ή το πακέτο σου (Ο νόμος της ΕΕ) . Επίσης υπάρχει και ο όρος των 2 μηνων εκτός Ελλάδας . Τα ίδια ισχύουν παντού , πχ η cosmote έχει αναλυτικά την ορθη χρήση εδω Τωρα υπάρχει ενα συμβόλαιο (vodafone giga unlimited ultra με 33.42 ευρω) που δίνει απεριόριστα data σε ΕΕ (και μια ακόμα σιμ για data) ... και έχω ακούσει αρκετά ότι δεν σταματάει στους 2 μηνες . Υπάρχει και το ημερήσιο απεριόριστο του liquid με 1.5 ευρω που στο chat λένε δουλέυει και ΕΕ . Αλλά όπως είπε ο ppe είναι και θέμα δικτύου και γενικά κάτι που θα πρέπει να δοκιμάσεις και να μας πεις . Αυτό για τους 2 μήνες δεν ισχύει παιδιά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω πάνω από 6 μήνες στο εξωτερικό. Για τα 200gb δεν ξέρω, αλλά δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο ενώ σε άλλα πακέτα αν πατήσεις να δεις τις λεπτομέριες γράφουν συγκεκριμένα τη πολιτικη΄ορθής χρήσης, οπότε έχω μια ελπίδα. 😉 Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 8 ώρες πριν, Powerfull said: Για τα 200gb δεν ξέρω, αλλά δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο ενώ σε άλλα πακέτα αν πατήσεις να δεις τις λεπτομέριες γράφουν συγκεκριμένα τη πολιτικη΄ορθής χρήσης, οπότε έχω μια ελπίδα. 😉 Ακριβώς. Στο tell me more του πακέτου αναφέρει ότι είναι διαθέσιμο (μόνο) στην Ε.Ε., χωρίς να αναφέρει περιορισμό λόγω F.U.P. Και μάλιστα αναφέρει και τη δυνατότητα rollover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 11 ώρες πριν, Powerfull said: Αυτό για τους 2 μήνες δεν ισχύει παιδιά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω πάνω από 6 μήνες στο εξωτερικό. Για τα 200gb δεν ξέρω, αλλά δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο ενώ σε άλλα πακέτα αν πατήσεις να δεις τις λεπτομέριες γράφουν συγκεκριμένα τη πολιτικη΄ορθής χρήσης, οπότε έχω μια ελπίδα. 😉 Για τα 200 έχω ρωτήσει στο τσατ και μου είπανε πως δεν υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Και τα 200 χρησιμοποιούνται κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, blizard said: Θεωρητικά όταν γράφουν πως δουλέυουν τα data στην EE υπονοούν με το όριο ορθής χρήσης που είναι περίπου 1 gb για κάθε ευρω που κόστισε το πρόγραμμα ή το πακέτο σου (Ο νόμος της ΕΕ) . Επίσης υπάρχει και ο όρος των 2 μηνων εκτός Ελλάδας . Τα ίδια ισχύουν παντού , πχ η cosmote έχει αναλυτικά την ορθη χρήση εδω Τωρα υπάρχει ενα συμβόλαιο (vodafone giga unlimited ultra με 33.42 ευρω) που δίνει απεριόριστα data σε ΕΕ (και μια ακόμα σιμ για data) ... και έχω ακούσει αρκετά ότι δεν σταματάει στους 2 μηνες . Υπάρχει και το ημερήσιο απεριόριστο του liquid με 1.5 ευρω που στο chat λένε δουλέυει και ΕΕ . Αλλά όπως είπε ο ppe είναι και θέμα δικτύου και γενικά κάτι που θα πρέπει να δοκιμάσεις και να μας πεις . H Vodafone είτε είναι καρτοκινητο είτε είναι συμβόλαιο δεν σταματά στους 2 μήνες για χρήση εντός ΕΕ. Edited April 19, 2023 by AlexM2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Apple AirTag 150.000💎 & 28€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Για όσους έχουν apple μονο ειναι αυτό ... μεγάλη μαγκιά βέβαια. Τι είναι το airtag , Modification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Από 32€ έχει κανονικά. Δεν ξέρω αν αξίζει 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Ενεργοποίησα τα 200gb του big bang στη Σουηδία, για να δούμε πως θα πάει αυτό... 2 Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 1 hour ago, Powerfull said: Ενεργοποίησα τα 200gb του big bang στη Σουηδία, για να δούμε πως θα πάει αυτό... Ωραίος .... επίσης το 1 ευρω απεριόριστα του big bang αλλά κυρίως το 1,5 ευρω απεριόριστα την μέρα του liquid θα είχε ενδιαφέρον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Στο μεταξύ ξέρει κανείς μέχρι πότε δίνει πολλούς κρυστάλλους το ημερολόγιο; Το ξέχασαν; 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Ως και μεθαύριο 3/5. Από 8/4 ξεκίνησαν επί 5: Ούτε μισή φορά δεν πάτησα προσωπικά: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 2 minutes ago, Pppe said: Ως και μεθαύριο 3/5. Από 8/4 ξεκίνησαν επί 5: Ούτε μισή φορά δεν πάτησα προσωπικά: Μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 (edited) 7 minutes ago, Pppe said: Ως και μεθαύριο 3/5. Από 8/4 ξεκίνησαν επί 5: Ούτε μισή φορά δεν πάτησα προσωπικά: Τι εννοείς δεν πάτησες ούτε μισή φορά; Edited May 1, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Ότι ΔΕΝ "τον παίζω" (εάν δεν αξίζει τον κόπο).😝 Πχ: Κοροϊδίες που θα χειροτερεύουν όσο τις ανεχόμαστε. Και εξ'ιδίας εμπειρίας σε καταγγελία ΕΕΤΤ επί του θέματος, κατέω "τι εστί". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Το τελευταίο lucky lottery απλά αστείο. Πιο παλιά έδιναν για 1 χρονο απεριόριστο ίντερνετ με τους ιδιους κρυστάλλους. 1 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Και Δεκέμβρη 2021 για 5 χρόνια: Όλα κοροϊδία, ούτε ΕΕΤΤ να "υπερασπιστεί". 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 23 minutes ago, Pppe said: Ότι ΔΕΝ "τον παίζω" (εάν δεν αξίζει τον κόπο).😝 Πχ: Κοροϊδίες που θα χειροτερεύουν όσο τις ανεχόμαστε. Και εξ'ιδίας εμπειρίας σε καταγγελία ΕΕΤΤ επί του θέματος, κατέω "τι εστί". Καλά εννοείται.. κι εγώ για τα πακέτα τους μαζεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Κάθε 6 μήνες όταν με ειδοποιούν ότι μηδενίζουν κανά "μπάσιμο" τικ και όσο "τον έπαιξα" τόσα χρόνια, ΤΕΛΟΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ. Τους γνώρισα κι απ'την ανάποδη. Όσοι επιθυμούν , ας συνεχίζουν (να "τον παίζουν"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, Mobileras said: Το τελευταίο lucky lottery απλά αστείο. Πιο παλιά έδιναν για 1 χρονο απεριόριστο ίντερνετ με τους ιδιους κρυστάλλους. Πάλι για 100 άτομα; On other news, so far το πακέτο 200gb λειτουργεί κανονικά εξωτερικό, με την λεπτομέρια ότι η IP μου φαίνεται Ελλάδα. 😛 Edited May 1, 2023 by Powerfull 3 Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 (edited) Σε παρακαλώ, εάν έχεις και πράσινη sim, εάν κάνεις tethering την sim Voda σου να την "βλέπει" wifi η πράσινη sim, μπορείς την τελευταία (την πράσινη sim) να καλείς με wifi call δωρεάν χωρίς χρέωση ευρώ από την πράσινη sim, να μου πεις εάν "δουλεύει"; sim της Cosmote εννοώ. Edited May 1, 2023 by Pppe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 3 minutes ago, Pppe said: Σε παρακαλώ, εάν έχεις και πράσινη sim, εάν κάνεις tethering την sim Voda σου να την "βλέπει" wifi η πράσινη sim, μπορείς την τελευταία (την πράσινη sim) να καλείς με wifi call δωρεάν χωρίς χρέωση ευρώ από την πράσινη sim, να μου πεις εάν "δουλεύει"; Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Σιγα η βονταφον μην ψαχνει πως "τρωγεται" το ιντερνετ της σε περιαγωγη. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Την Cosmote αφορά το θέμα. Εάν επιτρέπει σε wifi call. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Just now, Pppe said: Την Cosmote αφορά το θέμα. Εάν επιτρέπει σε wifi call. Εαν επιτρεπει wifi call εννοεις, επειδή θα ειναι σε περιαγωγή. Δεν ξερω, αλλά λογικά δεν θα εχει θεμα αφου τη συμφερει να μη χρεωθει το ρομινγκ και να γίνει ιντερνετικη κλήση. Θα πρεπει ο φιλος να εχει ενεργοποιήσει το wifi call στο κοσμοτε του. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts