Jump to content

[S20 series] Διαθεσιμότητα & αγορά

anergos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι, δε θα σε καλυψει. Ρ30 προ θα ειναι ξεκαθαρα κατωτερο απο ενα s20/s20+

Κριμα, η χουα ειχε τρομερο potential και την εβαλαν σε παγο.

Ευτυχως, δινει ακομα τα φοβερα και τρομερα matebook x pro (εκει δεν την επηρεασε ακομα το ban) κι εχουμε σοβαρες εναλλακτικες στο laptop στερεωμα, μετα τα surface devices, φυσικα...

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι συγκρινετε ρε παιδια? το ultra με το προ μαξ?

Ανωτερο σε 95/100 τομεις το ultra, δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης...

Τωρα που ερχονται και τα fold σε μαζικη εμπορικη διαθεση (μεσα στο 2021 εκτιμω οτι θα αγοραζουμε σοβαρο fold με 1000 ευρω), η ψαλιδα ανοιγει ακομα περισσοτερο...

Μακαρι να βρει τροπο να επιστρεψει η χουα. Δε βολευει το μονοπωλιο της σαμμυ, για πολλους και διαφορους προφανεις λογους...

Για ποιο λόγο ρε συ Βαγγέλη ? Επειδή δε μου φτάνει η ραμ και θέλω 12γβ ?

Νομίζω έχουμε ξεφύγει, όπως με καλύπτει ένα σ10 τώρα άνετα με καλύπτει το P30 pro. Απλά το ultra είναι πιο πλήρες λόγω SD κλπ που έχω ξανά πει, αλλά αν με τέτοιο hw καμερων δεν καταφέρει να είναι καλύτερο από ένα Huawei που έχει καλή κάμερα τότε οκ ίσως αξίζει να πάω σε ένα P30 pro να μου μείνει και ένα 600αρι τσέπη.

Το κυνήγι των specs σε θέμα ραμ κλπ το θεωρώ γελοίο για το 99% των χρηστών. Μόνο την κάμερα κυνηγάμε και αυτός είναι ο λόγος που πάω ultra.. Όπως και αυτός θα είναι ο λόγος να φύγω αν τελικά βγει αναξιος προσδοκιών

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελα βρε Βαγγελη τωρα , πλακα κανουμε?

Βγαζει εκατονταδες mid-range συσκευες που ερχονται Ευρωπη και αλλες τοσες που δεν ερχονται και ξερεις κατι ?

Θεωρω οτι παντου γραφονται ψεματα Οι εταιριες στηριζονται στις mid-range συσκευες πουλανε αλυπητα και θεωρω επισης οτι ο αριθμος των ναυαρχιδων ειναι πολυ μικροτερος παγκοσμιως απο αυτα που αναγραφονται.Θα μπορουσε καθε χρονο να καινοτομει αλλα συνεχιζει με καθυστερημενη πολιτικη η οποια στην πραξη αγγιζει το βαφτισμα των S οχι πλεον ως ναυαρχιδες εδω και 4 χρονια αλλα ως σεκοντ εκδοσεις .Σιγα μην Θεωρουνται ναυαρχιδες οι σειρες S με την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ εννοια απο την εποχη του S6 και μετα...Απλα δευτερες εκδοσεις βελτιωμενες ειναι....Τελος παντων...

EDIT:

Καθε χρονο παλιοτερα επαιρνα το καλυτερο της Sammy προσωπικα.

Τωρα τι να παρω?

Το s20 ultra που ειναι πολυ μεγαλο?

Το S20 το μικρο το οποιο εχει χειροτερη καμερα απο το ultra?

Το Flip που ειναι καινοτομο αλλα χειροτερο στα specs απο τα αλλα 2?

Ε δεν θα γινουμε διχασμενες προσωπικοτητες τωρα χαχαχ

Τελικα ποιο ειναι το καλυτερο?

Κανενα....

Ενω καποτε Ηταν γιατι εβγαινε ενα και ολα καλα.

Δε συμφωνώ

Πολλές προτάσεις, σημαίνει πολλές διαθέσιμες επιλογές

Μου θυμίζεις μηλοκατοχους, που δηλώνουν πονοκεφαλιασμενοι που πλέον έχουν σταθερά πολλές επιλογές (11,11προ και 11 προ Μαξ) - τους βολεύε να έμπαιναν σε ένα κατάστημα και να ζητάγαν "φέρε ένα φρέσκο" - αυτά μόνο σε κρεοπωλείο έχουν λογική, σε gadgets τεχνολογίας όχι. Και 5 διαφορετικά variants του s20 series αν μπορούσε να έδινε, μόνο θετικό είναι για τον καταναλωτή που ξέρει να κάνει έρευνα αγοράς.

Για το τι προσφέρει σε ετήσια βάση, μη μπερδεύεσαι. Δε σου είπα ότι κάνει καλά. Ανέφερα τους βασικούς κανόνες marketing, που επιβάλλουν Τεχνολογία με το "σταγονόμετρο". Τόση, όση είναι Αναγκαία κάθε φορά, για να είσαι ένα βήμα μπροστά. Αν πάει σε τακτικές τσοβολα δωστα όλα, στην εξαμηνιαία ανάγκη ανανέωσης μοντέλων (κι άρα τόνωσης του αγοραστικου ενδιαφέροντος) θα έτρωγε άκυρο.

Παιδια, καλά τα απλοποιημένα που λέμε εμείς εδώ μέσα, από τη σκοπιά του σκληροπυρηνικου χομπιστα , αλλά η κάθε σαμμυ έχει συγκεκριμένο roadmap, στόχους, Business Model, το οποίο βασίζεται σε σοβαρή background δουλειά, όσο και να κελαηδαμε εμείς εδώ μέσα...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για ποιο λόγο ρε συ Βαγγέλη ? Επειδή δε μου φτάνει η ραμ και θέλω 12γβ ?

Νομίζω έχουμε ξεφύγει, όπως με καλύπτει ένα σ10 τώρα άνετα με καλύπτει το P30 pro. Απλά το ultra είναι πιο πλήρες λόγω SD κλπ που έχω ξανά πει, αλλά αν με τέτοιο hw καμερων δεν καταφέρει να είναι καλύτερο από ένα Huawei που έχει καλή κάμερα τότε οκ ίσως αξίζει να πάω σε ένα P30 pro να μου μείνει και ένα 600αρι τσέπη.

Το κυνήγι των specs σε θέμα ραμ κλπ το θεωρώ γελοίο για το 99% των χρηστών. Μόνο την κάμερα κυνηγάμε και αυτός είναι ο λόγος που πάω ultra.. Όπως και αυτός θα είναι ο λόγος να φύγω αν τελικά βγει αναξιος προσδοκιών

SD, cpu, gpu, οθόνη, body to screen ratio κλπ κλπ

Αλλά άσε τα σπεκς στην άκρη, κράτα τον ένα και βασικό άγραφο νόμο : χομπιστες ενεργοι (όπως εισαι εσύ κι εγω εδώ μέσα και φυσικά πολλοί άλλοι, απλά ΔΕ μπορούν να έχουν στα χέρια τους το "Latest and greatest" και να το πουλήσουν για να πάνε σε κάτι "παλιό", αυτές τις υποθέσεις εργασίας τις έχω κάνει πολλάκις μετά από τις χιλ... Εεεε μπόλικες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Στην περίπτωση σου, η άποψη μου είναι : δοκιμή ultra, κι αν δε σε καλύψει το μέγεθος άμεση πώληση και αγορά s20 και άραζεις εκεί μέχρι να δούμε εναλλακτικές για fold το χειμώνα...

Βαγγελη κατανοω τι λες.

Το Galaxy-A90 ειναι ναυαρχιδα.

Το galaxy s10 lite ειναι ναυαρχιδα.

Το galaxy note 10 lite ειναι ναυαρχιδα ...

Και πολλα αλλα....

Δεν χρειαζεται να κομματιαζει τοσο πολυ τα S και flip...

Τελος παντων....

Ειναι 3 οι παραπανω συσκευες + 3 τα s20 = 6 +1 το φλιπ =7....

Ποιο ειναι το καλυτερο απολα? Χαχα

Edited by s_wind

Βαγγέλη δεν είμαι έτσι, στο ultra πάω καθαρά για το γεγονός ότι θέλω καλή κάμερα για τα παιδιά μου. Με το mate 20 pro πραγματικά έβγαλα τρομερές φωτό και για αυτό το έδωσα στη μάνα μου αντί να το πουλήσω. Επομένως το να δώσω ultra για ένα τέτοιο τηλ για μένα είναι αναβάθμιση λοιπόν αν βγάζει καλύτερα... Το να κολαμε στο μυαλό μας ότι ένα μοντέλο είναι πιο παλιό και γιαυτό δεν πάμε, ενώ είναι καλύτερο δεν δείχνει ρεαλισμό ούτε είναι κανόνας ενός χομπιστα.. Ίσα δείχνει ότι έχεις καταλάβει την ουσία, το συμφέρον σου και έχεις ουσιαστική γνώση..

Επομένως ναι θα πήγαινα, ειδικά αν έβγαζε 512 nano SD με λογική τιμή. Το μικρό s20 όντως αξίζει γιατί είναι πλήρες αλλά εφόσον δε θα είναι καλό το ultra σε κάμερα τότε κλαφτα με το μικρό. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι τα σ20 θα είναι καλά έστω και σε κάνα μήνα ή και 2 μήνες με αναβάθμιση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βαγγελη κατανοω τι λες.

Το Galaxy-A90 ειναι ναυαρχιδα.

Το galaxy s10 lite ειναι ναυαρχιδα.

Το galaxy note 10 lite ειναι ναυαρχιδα ...

Και πολλα αλλα....

Δεν χρειαζεται να κομματιαζει τοσο πολυ τα S και flip...

Τελος παντων....

Πρεπει να μπαινεις στο μυαλο της σαμσουνγκ, οχι του τελικου χρηστη:

Θα στο περιγραψω κι αλλιως.

Με το να δινεις 50 διαφορετικες προτασεις σε μια προϊοντικη κατηγορια, "αναγκαζεις" ψυχολογικα τον επιδοξο αγοραστη, αν τον "χαλαγε" οτι το power button ειναι 2 χιλιοστα πανω απο αυτο που θεωρει αυτος "ιδανικο", να δει την παραδιπλα lite slim alternative κλπ κλπ samsung επιλογη και τελικα να "πειστει" οτι : "αυτο ειναι για μενα" (tailored made good) - κατα συνεπεια, πολλες επιλογες, συνεπαγονται τεχνητη συγχυση στον καταναλωτη, που αν δεν παρει τελικα το "ταδε" samsung device, θα αναγκαστει να παρει το "δεινα".

Δε μπορει να κανει αλλιως, ειναι νομος της αγορας, οταν ο ανταγωνισμος απο Κινα (huawei, xiaomi) ειναι αμειλικτος.

Προσφερεις απειρες επιλογες σε σχημα, μεγεθος, τιμη, γευση για να "εγκλωβισεις" τον αγοραστη στο brand σου (και μετα απλα πονταρεις στο "brand loyalty", που ομως στις μερες μας εχει καταστει πιο δυσκολο task από ποτε, για μια εταιρια).

Τρανο (και τελευταιο) παραδειγμα, ειναι αυτο της μηλιας. Για πρωτη φορα το 2020 θα προσφερει 4 διαφορετικα μηλα (11, 11 προ και 11 προ μαξ και σε ενα διμηνο και το νεο iphone 11 se) -φαντασου μαλιστα οτι εδω μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο (os - βλεπε ios), που δε διαθετει ο ανταγωνισμος, αρα παιζει εκ των πραγματων μονη της, αλλα και παλι, το marketing της μηλιας επεβαλλε πλεον αυτο το επιχειρηματικο μοντλεο για το 2020...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαγγέλη δεν είμαι έτσι, στο ultra πάω καθαρά για το γεγονός ότι θέλω καλή κάμερα για τα παιδιά μου. Με το mate 20 pro πραγματικά έβγαλα τρομερές φωτό και για αυτό το έδωσα στη μάνα μου αντί να το πουλήσω. Επομένως το να δώσω ultra για ένα τέτοιο τηλ για μένα είναι αναβάθμιση λοιπόν αν βγάζει καλύτερα... Το να κολαμε στο μυαλό μας ότι ένα μοντέλο είναι πιο παλιό και γιαυτό δεν πάμε, ενώ είναι καλύτερο δεν δείχνει ρεαλισμό ούτε είναι κανόνας ενός χομπιστα.. Ίσα δείχνει ότι έχεις καταλάβει την ουσία, το συμφέρον σου και έχεις ουσιαστική γνώση..

Επομένως ναι θα πήγαινα, ειδικά αν έβγαζε 512 nano SD με λογική τιμή. Το μικρό s20 όντως αξίζει γιατί είναι πλήρες αλλά εφόσον δε θα είναι καλό το ultra σε κάμερα τότε κλαφτα με το μικρό. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι τα σ20 θα είναι καλά έστω και σε κάνα μήνα ή και 2 μήνες με αναβάθμιση.

Νικο, χομπιστας = συναισθημα κι οχι λογικη. Αρα εδω δεν πας με ωφελιμιστικα κριτηρια, αλλα με κριτηρια "τρελας". Καταλαβαινεις πολυ κατα τι λεω. Αλλιως δε θα "λογιζοσουν" χομπιστας, αλλα ενας συνειδητοποιημενος χρηστης (που, ομως, πολυ δυσκολα θα εμπαινε σε ενα τετοιο φορουμ 5 φορες τη μερα ;)

Στα υπολοιπα που λες, γιατι εστιαζεις οτι πηγαινοντας σε ενα p30 pro θα εχεις καλυτερη καμερα?

θα εχεις καλυτερη καμερα σε 1 σεναριο χρησης και χειροτερη σε αλλα 3. Και φυσικα, θα εισαι πισω και σε ολα τα αλλα που ειπαμε (cpu, gpu, ui design/εργονομια, microsd expansion (κι οχι proprietary, με ουσιαστικο περιορισμο σε μεγεθος/τιμη) κλπ κλπ κλπ.

Με αλλα λογια, στη θεωρια μια χαρα πας κι εκει και καλυπτεσαι. Στην πραξη ουτε το θες, ουτε και θα το κανεις...:lol::lol::lol::lol:

Gakaxy S20 ULTRA vs Huawei P30 Pro

Σε όλες τις αντίστοιχες εστιακές αποστάσεις το ultra είναι καλύτερο σε σχέση με το P30 τόσο σε ποιότητα όσο και στο σταθερότητα. Ακόμα και στο Χ100 το ultra είναι καλύτερο από το Χ50 του Huawei P30 Pro. Άντε να έρθουν και οι αναβαθμίσεις, θα πετάει :rolleyes:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Συμφωνω Βαγγελη μου συμφωνω αλοιμονο σε μας χαχα

Το καλο με ενα σαμσουνγκ (vs ενα μηλο πχ) ειναι οτι εχεις τροπους με τα μπολικα εμμεσα ή αμεσα promotions, να ψωνισεις σε πιο λογικες τιμες . Βλεπε επιστροφες με καρτες τραπεζων, κουπονια (-100 τωρα, -200 σε ενα διμηνο και παει λεγοντας) απο την ιδια την αντιπροσωπεια, αγγελιες (σε πολυ δελεαστικες τιμες για σφραγισμενα), βαλε σε αυτα και δυνατοτητα εκδοσης τιμολογιου και βλεπεις χρηστες να εχουν την τυχη να αγορασουν day 1 στα 900 (vs 1300). Ε, αυτα στην Ελλαδα, μονο απο samsung, huawei (την οποια ομως εχουν κηδευσει, για την ωρα) τα βλεπεις...

Πρεπει να μπαινεις στο μυαλο της σαμσουνγκ, οχι του τελικου χρηστη:

Θα στο περιγραψω κι αλλιως.

Με το να δινεις 50 διαφορετικες προτασεις σε μια προϊοντικη κατηγορια, "αναγκαζεις" ψυχολογικα τον επιδοξο αγοραστη, αν τον "χαλαγε" οτι το power button ειναι 2 χιλιοστα πανω απο αυτο που θεωρει αυτος "ιδανικο", να δει την παραδιπλα lite slim alternative κλπ κλπ samsung επιλογη και τελικα να "πειστει" οτι : "αυτο ειναι για μενα" (tailored made good) - κατα συνεπεια, πολλες επιλογες, συνεπαγονται τεχνητη συγχυση στον καταναλωτη, που αν δεν παρει τελικα το "ταδε" samsung device, θα αναγκαστει να παρει το "δεινα".

Δε μπορει να κανει αλλιως, ειναι νομος της αγορας, οταν ο ανταγωνισμος απο Κινα (huawei, xiaomi) ειναι αμειλικτος.

Προσφερεις απειρες επιλογες σε σχημα, μεγεθος, τιμη, γευση για να "εγκλωβισεις" τον αγοραστη στο brand σου (και μετα απλα πονταρεις στο "brand loyalty", που ομως στις μερες μας εχει καταστει πιο δυσκολο task από ποτε, για μια εταιρια).

Τρανο (και τελευταιο) παραδειγμα, ειναι αυτο της μηλιας. Για πρωτη φορα το 2020 θα προσφερει 4 διαφορετικα μηλα (11, 11 προ και 11 προ μαξ και σε ενα διμηνο και το νεο iphone 11 se) -φαντασου μαλιστα οτι εδω μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο (os - βλεπε ios), που δε διαθετει ο ανταγωνισμος, αρα παιζει εκ των πραγματων μονη της, αλλα και παλι, το marketing της μηλιας επεβαλλε πλεον αυτο το επιχειρηματικο μοντλεο για το 2020...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νικο, χομπιστας = συναισθημα κι οχι λογικη. Αρα εδω δεν πας με ωφελιμιστικα κριτηρια, αλλα με κριτηρια "τρελας". Καταλαβαινεις πολυ κατα τι λεω. Αλλιως δε θα "λογιζοσουν" χομπιστας, αλλα ενας συνειδητοποιημενος χρηστης (που, ομως, πολυ δυσκολα θα εμπαινε σε ενα τετοιο φορουμ 5 φορες τη μερα ;)

Στα υπολοιπα που λες, γιατι εστιαζεις οτι πηγαινοντας σε ενα p30 pro θα εχεις καλυτερη καμερα?

θα εχεις καλυτερη καμερα σε 1 σεναριο χρησης και χειροτερη σε αλλα 3. Και φυσικα, θα εισαι πισω και σε ολα τα αλλα που ειπαμε (cpu, gpu, ui design/εργονομια, microsd expansion (κι οχι proprietary, με ουσιαστικο περιορισμο σε μεγεθος/τιμη) κλπ κλπ κλπ.

Με αλλα λογια, στη θεωρια μια χαρα πας κι εκει και καλυπτεσαι. Στην πραξη ουτε το θες, ουτε και θα το κανεις...:lol::lol::lol::lol:

Ρε συ Βαγγέλη, μιλάς για cpu, gpu κλπ λες και απασχολεί πολλούς. Αλήθεια τώρα χομπιστας είναι αυτός που ασχολείται παραπάνω και ξέρει τι θέλει, όχι ο καμένος. Εμένα δε μου κάνει διαφορά κανένα κινητό γιατί απλά δεν τερματίζω τις επιδόσεις του. Άρα μόνο στα χαρτιά η διαφορές αλλά ανοησίες για μένα. Για έναν gamer προφανώς δεν ισχύουν τα ίδια.

Τώρα για κάμερα δεν είδα κάπου να χάνει το mate σημαντικά. Αντίθετα το σ10 έχανε σημαντικά μες το σπίτι και σε low light γενικά. Βέβαια κέρδιζε σε βίντεο.

Τέλος πάντων, είμαι χομπιστας με λογική.. Δεν αλλάζω κινητά απλά για την αλλαγή, αυτό το κάνω με τις δοκιμές κατά καιρούς αλλά με δανεικά κινητά ή αγορές προσωρινες, αλλά είναι άλλο αυτό.

Ρε συ Βαγγέλη, μιλάς για cpu, gpu κλπ λες και απασχολεί πολλούς. Αλήθεια τώρα χομπιστας είναι αυτός που ασχολείται παραπάνω και ξέρει τι θέλει, όχι ο καμένος. Εμένα δε μου κάνει διαφορά κανένα κινητό γιατί απλά δεν τερματίζω τις επιδόσεις του. Άρα μόνο στα χαρτιά η διαφορές αλλά ανοησίες για μένα. Για έναν gamer προφανώς δεν ισχύουν τα ίδια.

Τώρα για κάμερα δεν είδα κάπου να χάνει το mate σημαντικά. Αντίθετα το σ10 έχανε σημαντικά μες το σπίτι και σε low light γενικά. Βέβαια κέρδιζε σε βίντεο.

Τέλος πάντων, είμαι χομπιστας με λογική.. Δεν αλλάζω κινητά απλά για την αλλαγή, αυτό το κάνω με τις δοκιμές κατά καιρούς αλλά με δανεικά κινητά ή αγορές προσωρινες, αλλά είναι άλλο αυτό.

Νικολα, ο,τι και να λες, χομπιστας (καμενος, οπως χαρακτηρισες) με ολη τη σημασια της λεξεως εισαι κι εσυ κι εγω. Αλλιως ΔΕΝ θα αλλαζες 3 συσκευες το χρονο, γιατι απλουστατα οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες σε εξαμηνιαια/ετησια βαση, αλλα θα καθοσουν κανονικοτατα στα αυγα σου και θα αλλαζες συσκευη ανα διετια.

Τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.

Καλοριζικο εχω να σου ευχηθω τωρα το s20 ultra και οι αλλες χαριτωμενες αμπελοφιλοσοφιες μας ας μεινουν για Σαββατομεσημεριανη καταναλωση...:lol::lol::lol:

Ναι Νικο σου λεει οτι στο συνολο υπερεχει ανεξαρτητα τερματισμου οπως λες δεν κανεις κτλ.Απο την αλλη εαν υστερει σε ενα κομματι αλλα υπερτερει σε αλλα 10 μετρανε τα 10 στα χαρτια....Ολοι περιμενουμε Διαστημικη καμερα στο s20 αλλα δεν το κανει την κανει λιγο καλυτερη μονο γιατι ριχνει ταπα σε αλλα 10 πραγματα παραπανω στον Ανταγωνισμο.

Και Εγω πχ .θα ηθελα στο 100x να μου το φερνει το προσωπο πεντακαθαρο....

Edited by s_wind

Νικολα, ο,τι και να λες, χομπιστας (καμενος, οπως χαρακτηρισες) με ολη τη σημασια της λεξεως εισαι κι εσυ κι εγω. Αλλιως ΔΕΝ θα αλλαζες 3 συσκευες το χρονο, γιατι απλουστατα οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες σε εξαμηνιαια/ετησια βαση, αλλα θα καθοσουν κανονικοτατα στα αυγα σου και θα αλλαζες συσκευη ανα διετια.

Τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.

Καλοριζικο εχω να σου ευχηθω τωρα το s20 ultra και οι αλλες χαριτωμενες αμπελοφιλοσοφιες μας ας μεινουν για Σαββατομεσημεριανη καταναλωση...:lol::lol::lol:

Ε μα όταν μου λες για διαφορές σε επεξεργαστές σε αυτό το επίπεδο, μόνο τέτοιο χαρακτηρισμό μπορώ να δώσω σε κάποιον που βλέπει και θέλει τη διαφορά. Κατά τα άλλα η αλλαγή που κάνω εγώ είναι καθαρά αναγκαστική. Γιατί αν κρατήσεις το κινητό πάνω από χρόνο το κόστος για νέα συσκευή είναι μεγάλο ενώ τώρα οι μεταβασεις κοστίζουν λιγότερο από ότι αν άλλαζα κάθε 3 χρόνια συσκευή. Τα έχω μετρήσει και είμαι up to date. Τώρα όμως φτάσαμε σε τελμα, αν και τώρα δεν αξίζει η κάμερα προφανώς μιλάμε για απόλυτο τελμα σε Samsung ειδικά

Ε μα όταν μου λες για διαφορές σε επεξεργαστές σε αυτό το επίπεδο, μόνο τέτοιο χαρακτηρισμό μπορώ να δώσω σε κάποιον που βλέπει και θέλει τη διαφορά. Κατά τα άλλα η αλλαγή που κάνω εγώ είναι καθαρά αναγκαστική. Γιατί αν κρατήσεις το κινητό πάνω από χρόνο το κόστος για νέα συσκευή είναι μεγάλο ενώ τώρα οι μεταβασεις κοστίζουν λιγότερο από ότι αν άλλαζα κάθε 3 χρόνια συσκευή. Τα έχω μετρήσει και είμαι up to date. Τώρα όμως φτάσαμε σε τελμα, αν και τώρα δεν αξίζει η κάμερα προφανώς μιλάμε για απόλυτο τελμα σε Samsung ειδικά

Ο καμενος χομπιστας διαφορες βλεπει και στα ms. Το ιδιο κανεις κι εσυ με το να ψαχνεις τις ασημαντες διαφορες σε φωτο, μεταξυ των μοντελων των τελευταιων 3 ετων. Συμφωνουμε απολυτα, απλα καλο ειναι να μη μας "βαφτιζεις" σαν "λογικους" χρηστες - πιο σωστο θα ηταν να ελεγες "συνειδητοποιημενοι αρρωστοι χρηστες".

Για το μοντελο αλλαγης, επισης, συμφωνω απολυτα. Κι εγω για αυτο αλλαζω τη βασικη συσκευη καθε λιγους μηνες. Τα ιδια χρηματα θα πεταγα σε βαση διετιας, καθιστώντας obsolete την παλια συσκευη μου...

Η κσμερα αξιζει απλα δεν ειναι αναλογων προσδοκιων γιατι το εναμιση χιλιαρικο εχει και αλλα κριτηρια οκ ....Θελει να σου πει οτι εσυ και γω πχ.ειμαστε λιγοι αλλα οι εθισμενοι στα υπολοιπα specs ειναι πολλοι περισοτεροι.Δηλαδη δεν εχει σημασια εαν ο τουμπανο 990 δεν θα το δει καποιος στην πραξη αλλα...Ειναι τουμπανο και θα το παρει πχ. Edited by s_wind

Η κσμερα αξιζει απλα δεν ειναι αναλογων προσδοκιων γιατι το εναμιση χιλιαρικο εχει και αλλα κριτηρια οκ ....

1,5Κ δε θα δωσει κανεις απο τους 10 που γραφουν εδω μεσα τις τελευταιες 2-3 μερες (μαξ στο 1000αρικο θα παιξουν ολοι και πουλωντας τα galaxy buds θα πανε σε καθαρη αγορα ultra των 850... ;) ) :lol::lol::lol: Ειπαμε, αυτα ΔΕΝ παιζουν σε αλλα brands... ;)

1,5Κ δε θα δωσει κανεις απο τους 10 που γραφουν εδω μεσα τις τελευταιες 2-3 μερες (μαξ στο 1000αρικο θα παιξουν ολοι και πουλωντας τα galaxy buds θα πανε σε καθαρη αγορα ultra των 850... ;) ) :lol::lol::lol: Ειπαμε, αυτα ΔΕΝ παιζουν σε αλλα brands... ;)

Εχει να πεσει τζαμι και μεμβρανη συννεφο και θηκες χαχα

Ο καμενος χομπιστας διαφορες βλεπει και στα ms. Το ιδιο κανεις κι εσυ με το να ψαχνεις τις ασημαντες διαφορες σε φωτο, μεταξυ των μοντελων των τελευταιων 3 ετων. Συμφωνουμε απολυτα, απλα καλο ειναι να μη μας "βαφτιζεις" σαν "λογικους" χρηστες - πιο σωστο θα ηταν να ελεγες "συνειδητοποιημενοι αρρωστοι χρηστες".

Για το μοντελο αλλαγης, επισης, συμφωνω απολυτα. Κι εγω για αυτο αλλαζω τη βασικη συσκευη καθε λιγους μηνες. Τα ιδια χρηματα θα πεταγα σε βαση διετιας, καθιστώντας obsolete την παλια συσκευη μου...

Έχεις δίκιο, άρρωστος χρήστης, σε αυτό συμφωνώ. Κατά τα άλλα εγώ από την αρχή είπα ότι εφόσον με ενδιαφέρει η κάμερα δε γίνεται να μου λες για την gpu.. Και επίσης είπα ότι αυτά που αναφέρεις μπορεί να ενδιαφέρουν τον gamer ή γενικά τον καμένο, εμένα πάντως που παρακολουθώ πολύ τα πράγματα όχι.. Γιαυτό το έθεσα έτσι. Όσο για την κάμερα οι διαφορές μπορούν να είναι και μεγάλες... Απο μάρκα σε μάρκα, από γενιά Samsung σε γενιά Samsung όχι. Αλλά πάντα είχες λόγο να πας στο επόμενο μοντέλο, όταν με 100 ευρώ διαφορά μπορούσες να το έχεις έλεγες γιατί όχι ? Σε 3 χρόνια δε θα δώσω μόνο 300 αν κάνω την αντίστοιχη αλλαγή. Τα 100 ευρώ προκύπτουν είτε με αγορά used είτε με τιμολόγιο σε προσφορά Αμαζόν πχ.. Ρώτα τον Αλέξ τρέλα πόσες φορές με έχει καταστρέψει που έχω πει δεν αλλάζω και μου στέλνει το λίνκ από flash deal του Αμαζόν...

Καλή δουλειά και στο Stabilization σε σχέση με το πρόσφατο Note 10+. Πάντως περιμένω από τη Σάμυ το "Supersteady" να το βγάλει και στο 4Κ. Δεν θα χρειάζεσαι πια action κάμερες τύπου gopro τις περισσότερες φορές.

Galaxy S20 Ultra Camera vs Note 10+ Video Stabilization Test

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

1030 με πώληση των buds. Τόσο βγαίνει

Καλή δουλειά και στο Stabilization σε σχέση με το πρόσφατο Note 10+. Πάντως περιμένω από τη Σάμυ το "Supersteady" να το βγάλει και στο 4Κ. Δεν θα χρειάζεσαι πια action κάμερες τύπου gopro τις περισσότερες φορές.

Galaxy S20 Ultra Camera vs Note 10+ Video Stabilization Test

Μην το λες, όσες φορές δοκίμασα να βαλω. Το κινητό στη θέση της κάμερας ήταν αδύνατο, η κάμερα είναι μαζεμένη με ωραία mounts και κυρίως φτιαγμένη για αυτή τη χρήση, άσε που είναι τούβλο το ultra για χρήση..

Η κσμερα αξιζει απλα δεν ειναι αναλογων προσδοκιων γιατι το εναμιση χιλιαρικο εχει και αλλα κριτηρια οκ ....Θελει να σου πει οτι εσυ και γω πχ.ειμαστε λιγοι αλλα οι εθισμενοι στα υπολοιπα specs ειναι πολλοι περισοτεροι.Δηλαδη δεν εχει σημασια εαν ο τουμπανο 990 δεν θα το δει καποιος στην πραξη αλλα...Ειναι τουμπανο και θα το παρει πχ.

Ναι αλλά εγώ για κάμερα μιλάω, είπα ότι δεν με απασχολεί κάτι άλλο πλέον στα άλλα δε βλέπω διαφορά. Για μένα μιλούσα απο την αρχή εξάλλου.

Ρώτα τον Αλέξ τρέλα πόσες φορές με έχει καταστρέψει που έχω πει δεν αλλάζω και μου στέλνει το λίνκ από flash deal του Αμαζόν...

Ο alextrela εχει δημιουργησει πολλα αντιστοιχα προβληματα σε πολυ κοσμο...:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1030 με πώληση των buds. Τόσο βγαίνει

Αλλοι που καταφεραν να παρουν και τη μειωση του 20% του Γερμανου (εθνικη) και τιμολογηση και πωληση των buds (~100 ευρω), θα πανε ακομα πιο κατω (εγω δεν ανηκω, δυστυχως, σε αυτους ;) )

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει να πεσει τζαμι και μεμβρανη συννεφο και θηκες χαχα

2 spigen θηκουλες και καθαρισαμε...

Ο alextrela εχει δημιουργησει πολλα αντιστοιχα προβληματα σε πολυ κοσμο...:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλοι που καταφεραν να παρουν και τη μειωση του 20% του Γερμανου (εθνικη) και τιμολογηση και πωληση των buds (~100 ευρω), θα πανε ακομα πιο κατω (εγω δεν ανηκω, δυστυχως, σε αυτους ;) )

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2 spigen θηκουλες και καθαρισαμε...

Καλά αυτοί με την εθνική είναι λίγοι, εκτός ότι δεν έχουμε όλοι εθνική, βλέπω παραπάνω ότι ο φίλος που προσπάθησε δε το δέχτηκαν. Άρα 1030 θα πάει στην καλυτερη.

Έχεις δίκιο, άρρωστος χρήστης, σε αυτό συμφωνώ. Κατά τα άλλα εγώ από την αρχή είπα ότι εφόσον με ενδιαφέρει η κάμερα δε γίνεται να μου λες για την gpu.. Και επίσης είπα ότι αυτά που αναφέρεις μπορεί να ενδιαφέρουν τον gamer ή γενικά τον καμένο, εμένα πάντως που παρακολουθώ πολύ τα πράγματα όχι.. Γιαυτό το έθεσα έτσι. Όσο για την κάμερα οι διαφορές μπορούν να είναι και μεγάλες... Απο μάρκα σε μάρκα, από γενιά Samsung σε γενιά Samsung όχι. Αλλά πάντα είχες λόγο να πας στο επόμενο μοντέλο, όταν με 100 ευρώ διαφορά μπορούσες να το έχεις έλεγες γιατί όχι ? Σε 3 χρόνια δε θα δώσω μόνο 300 αν κάνω την αντίστοιχη αλλαγή. Τα 100 ευρώ προκύπτουν είτε με αγορά used είτε με τιμολόγιο σε προσφορά Αμαζόν πχ.. Ρώτα τον Αλέξ τρέλα πόσες φορές με έχει καταστρέψει που έχω πει δεν αλλάζω και μου στέλνει το λίνκ από flash deal του Αμαζόν...

Νίκο κι εγώ πρώτη προτεραιότητα έχω την κάμερα αλλά όταν από το Note 9 (8/512) πήγα στο mi note 10, αν και δεν το περίμενα, με χάλασε πολύ ο αργός επεξεργαστής.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νίκο κι εγώ πρώτη προτεραιότητα έχω την κάμερα αλλά όταν από το Note 9 (8/512) πήγα στο mi note 10, αν και δεν το περίμενα, με χάλασε πολύ ο αργός επεξεργαστής.

Μα μιλάμε για ναυαρχίδες και μετάβαση σε αυτές, η xiaomi δεν έχει καν ναυαρχίδα...είναι απλά θέμα επιλογών και ανάλογα που εστιάζει κανείς, να παρεις ένα τηλ της.

• The title was changed to [S20 series] Διαθεσιμότητα & αγορά