Jump to content

Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο πορτοφόλι;

bomitel
 Κοινοποίηση

Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο πορτοφόλι?  

155 members have voted

1. 1. Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο πορτοφόλι?

• ΝΑΙ
      104
    • ΟΧΙ
      39
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ
      6
    • ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΕΧΩ ΚΑΡΤΕΣ
      6

Recommended Posts

Αφού διάβασα μερικά ποπάυ και φωτίστηκα κατόπιν προτροπής του φίλτατου, θα πω και την γνώμη μου για το θέμα...

Γενικά συμφωνώ με τις θέσεις των περισσοτέρων για το σύνολο των γυναικών. Είναι πολύ πιο εκμεταλλεύτριες και κοιτάνε πολύ περισσότερο το πορτοφόλι απέναντι στους πολύ πιο αγαθούς και απλούς σε αυτά που θέλουν, άνδρες. Ο άνδρας θέλει στήθος, η γυναίκα λεφτά. Ο άνδρας θέλει... καλούδια, η γυναίκα αυτοκίνητο. Ο άνδρας θέλει μια όμορφη ύπαρξη δίπλα του (και έξυπνη, αν την αντέχει), η γυναίκα θέλει έναν ευκατάστατο, αν όχι πλούσιο άνδρα.

ΟΜΩΣ

Αυτός είναι ο κανόνας και εδώ πιστεύω ότι έχουμε πολλές εξαιρέσεις. Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν συναισθήματα έντονα και γι'αυτές είναι άδικο να τις βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι γενικότητας.

Καλό είναι λοιπόν να μην σαρώνουμε τα πάντα και να υποβιβάζουμε προσωπικότητες που δεν το αξίζουν...

(Α ρε ποπάυ... μεγάλο σχολείο...)

I see stupid people...

• Απαντήσεις 180
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

wraia as poume k ena paradeigmataki..

h roxanh apo to thisio..

exei ena agori ton lakh..ta exoun 4 xronia...

o lakhs kalo paidi,ergaths me papaki...

kathe sabbato brady clubaki k kernaei..

tis alles meres misa misa..

gnwrizei ton idio emfanishmo me ton lakh,ton Sakh..leftas,me gnwrimies k tredy....

ton afhnei?kata 80% NAI

o antras se kati analogo thn afhne?kata 99% OXI..

to eipe k o Dimitris79 DIAFORA NOOTROPIAS...

εκτος αν τον αγαπάει... μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

επίσης όπως εχουν διδάξει οι αθανατες ελληνικές ταινίες , το φτωχο παιδί θαμπώνεται από την πιο ψαγμάνη γκόμενα και παρατάει την νιτσα (από το ρωξάνη) που πεφτει σε κατάθλιψη.

There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool:

wraia as poume k ena paradeigmataki..

h roxanh apo to thisio..

exei ena agori ton lakh..ta exoun 4 xronia...

o lakhs kalo paidi,ergaths me papaki...

kathe sabbato brady clubaki k kernaei..

tis alles meres misa misa..

gnwrizei ton idio emfanishmo me ton lakh,ton Sakh..leftas,me gnwrimies k tredy....

ton afhnei?kata 80% NAI

o antras se kati analogo thn afhne?kata 99% OXI..

to eipe k o Dimitris79 DIAFORA NOOTROPIAS...

Οκ, τον αφήνει. Και, οκ, υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Και το ίδιο θα κάνει και η Μέλπω, η Κατερίνα, η Αφροξιλάνθη, η Ευγενία και τόσες άλλες.

Η Αννούλα όμως; Που δεν έχει μάτια για άλλον και τον αγαπάει πραγματικά τον φτωχό πλην τίμιο εργάτη-ιππέα παπακίου;;;; Δεν είναι άδικο και προσβλητικό να την μαζικοποιούν σε μια κατηγορία που δεν ανήκει; Πώς να νιώθει άραγε διαβάζοντας ή ακούγοντάς τα αυτά; (αυτά τα έλεγε ο Ποπάυ για την Ολιβ... αλλά βαρέθηκα Ποπάυ, να διαβάσω και κάτι άλλο;)

Σε αυτό μόνο έχω ένσταση...

I see stupid people...

Οκ, τον αφήνει. Και, οκ, υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Και το ίδιο θα κάνει και η Μέλπω, η Κατερίνα, η Αφροξιλάνθη, η Ευγενία και τόσες άλλες.

Η Αννούλα όμως; Που δεν έχει μάτια για άλλον και τον αγαπάει πραγματικά τον φτωχό πλην τίμιο εργάτη-ιππέα παπακίου;;;; Δεν είναι άδικο και προσβλητικό να την μαζικοποιούν σε μια κατηγορία που δεν ανήκει; Πώς να νιώθει άραγε διαβάζοντας ή ακούγοντάς τα αυτά; (αυτά τα έλεγε ο Ποπάυ για την Ολιβ... αλλά βαρέθηκα Ποπάυ, να διαβάσω και κάτι άλλο;)

o romantismos exei pethanei..

den zoume ston paradeiso...

ayth h mia eipame einai eksairesh...

den xreizetai na postarei gia na apodeiksei oti einai kalyterh...

ths arkei pu to deixnei sto agori ths..

(pali tonizw oti den milw kakoproaireta h den yponnow kati)

γνωμη σου... τα νεα κοριτσια κρυβουν μια...χιονάτη που περιμένει τον πριγκιπα (και μην αρχίσετε γιατι περιμενει τον πριγκιπα και οχι τον μητσο τον υδραυλικό). Αν αυτός όμως δεν έρθει; θα κάτσουν να σκάσουν; θα βρουν μια δουλειά θα κολλήσουν στην καριέρα τους, θα γινουν κυνικές και εκμεταλλεύτριες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μήπως τελικά όλες μα όλες οι γυναίκες περιμένουν να έρθει κά΄ποιος να τις σώσει από την μάγισσα; Και μήπως πρέπει να το κρύβουν για να μη θεωρηθούν τρωτές και αφελείς; ρομαντισμός υπάρχει, το βλέπω στις φίλες μου, στη σχέση μου, και ναι, το βλέπω και στον εαυτό μου. αλίμονο αν ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου δεν γράφονται ποιήματα και δεν υπάρχουν ερωτευμένοι. Πραγματικά δεν ξέρω αν κάποια σχέση σου σε απογοήτευσε ή τελος πάντων για ποιο λόγο σ'αρέσει να είσαι κυνικός (ή ρεαλιστής όπως θα έλεγαν οι ομοιδεάτες σου). Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτά τα 70 - 80 το πολύ χρόνια που θα ζήσουμε πρέπει να έχουν και φορερούς έρωτες, και πάρα πολλή αγάπη γιατί τα λεφτά δεν θα τα πάρει μαζί του κανείς.
There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool:

Η Αννούλα ανήκει στο υπόλοιπο 20%. Δεν τη συμπεριέλαβε κανείς στην κατηγορία που δεν ανήκει, οπότε ας μη στενοχωρίεται άδικα... Αντίθετα θα πρέπει να χαίρεται που είναι η εξαίρεση στον κανόνα (που δυστυχώς επιβεβαιώνεται μέσω αυτής)...

Η Αννούλα ανήκει στο υπόλοιπο 20%. Δεν τη συμπεριέλαβε κανείς στην κατηγορία που δεν ανήκει, οπότε ας μη στενοχωρίεται άδικα... Αντίθετα θα πρέπει να χαίρεται που είναι η εξαίρεση στον κανόνα (που δυστυχώς επιβεβαιώνεται μέσω αυτής)...

Η Αννούλα ζει ακόμα;

Καλά τόσα σόκιν ανέκδοτα που θέλουν την Αννούλα να έχει πεθάνει με 1000 διαφορετικούς τρόπους δεν τα ξέρετε ; Που καιρός για έρωτες η Αννιώ!

Σχετικά με το θέμα μας..

Ας υποθέσουμε οτι ο κανόνας είναι "Είμαι γυναίκα, είσαι λεφτάς;Τόσο το καλύτερο" .

Μήπως μερίδιο ευθύνης έχει και ο κανόνας που θέλει τον σημερινό άντρα μαμούχαλο ;

Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι αν ένας μαγγίτης , χαρακτήρας τύπου δυναμισμός και λίγο από όλα..( ο τέλειος άντρας ο άντρας ο σωστός ) μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λιώνει απο έρωτα για πάρτι του.

Και δε πα να βρεθεί και ο χ,ψ,ω λεφτάς, η γυναίκα θα λιώνει για χάρη του.

Απλά πλέον στην εποχή μας ο μαγγίτης είναι η εξαίρεση που δυστυχώς επιβεβαιώνει τον κανόνα του μαμούχαλου άντρα της τεχνολογίας και της τηλεόρασης, της εφημερίδας και του καφέ.

Ε τι να κάνει η γυναίκα μετά ; Από τους μαμούχαλους θα επιλέξει τον ματσό!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

ναι, κ ΔΕΝ υπαρχουν εξαιρεσεις. υπαρχουν διαβαθμισεις στο ποσο αναγκαιο το θεωρουν. η καλυτερη δυνατη κατασταση ειναι μια γυναικα η οποια σε θελει οπως εισαι κ με τις τρεχουσες οικονομικες σου δυνατοτητες, κ το γεματο πορτοφολι την κανει απλα να μη να γκρινιαζει για καθημερινα μικροπραγματα :p

πω πω εχασα επεισοδια,Gkr41 20% ρε φιλε....γιατι εισαι τοσο ανοιχτοχερης?Πολυ μεγαλο ποσοστο εδωσες,εγω ενα 5% το δινω δεν το δινω,(οποιως γυριζει γνωριζει...) αντε με το καλο να το μηδενισουμε κ ολας,και μετα ας ψαχνεται να βρειτε αντρα με το κυαλι,παντως ως τα τωρα εξερεσει δεν εχω βρει,ακομα και απο τα πιπινια που οπως ειπαν μερικοι κοιτουν πιος εχει μηχανακι,χμ ισως εχω βρει 1 που δεν κοιταει,αλλα ειναι και απο οικογενεια με αρχες οχι μπατε σκυλοι αλεστε (Αν με δει η μαμα τωρα 8α με πει σατυρο :lol: private joke ;) ) εξαλου τι να λεμε η διμοσκοπισει τα λει ολα,με τα λογια φτιαχνουμε και πυργους στην πραξη ομως ε? το μοντελο τις συνχρονης ελληνιδας αυτο ειναι την μεγαλωνουν με αυτες τις αρχες και τις νοοτροποιες,καποιες λιγες που ξεφευγουν τις βρισκεις δυσκολα στην (πιατσα)

και οταν τις βρεις εχουν και αυτες ενα σορο αλλα προβληματα χαχαχα.Τελος παντων οπως στρωνει ο κα8ενας κοιμαται :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Πάντως με αυτά που διαβάζω νομίζω οτι ζώ σε άλλη χώρα και άλλη πραγματικότητα :wacko: :wacko:

Όσοι ψηφίζουμε εννοείται πως εννοούμε την πλειοψηφία!!! Το αν υπάρχει μία στις δέκα ή τέσσερις στι δέκα που δεν το κάνουν δεν κάνουν την πλειοψηφία!!!! Η ουσία είναι οτι οι περισσότερες γυναίκες θα επιλέξουν αναμεσα στους ίδιους ελκυστικούς άντρες αυτό που έχει τα φράγκα. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση!!!

Προσωπική άποψη πάντα!

giayto oi shmerines ellhnides me ayta ta myala,ksypnoun sta 30 tous k psaxnoun enagwniws gampro...

nai o gabros tha parei aythn pu thn ftysan alloi 30 mnhsthres....

poios trwei skylofagwmeno faghto??

to thema einai oti oi ellhnides exoun problhma sobaro..

ksekina apo thn elleipsh swsths agwghs,thn mhdenikh diapaidagwgish k thn hmimathia...

to ksanapa,megalo pragma h aytognwsia...

den mporeis na eisai o tzimhs o koutsos k na thes na paikseis mpala sthn real... :D

virtua_striker, anderson ξεφύγατε. Σε πιο ήπιους τόνους και οι δύο παρακαλώ και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Θενξ.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Έχω την εντύπωση οτι ακόμα και στα ζώα το θυληκό επέλεγε το αρσενικό που του παρείχε την περισσότερη δυνατή ασφάλεια. Ε, και οι γυναίκες έτσι είναι. Επιλέγουν αυτόν που έχει πιο πολλά λεφτά, άρα τους παρέχει περισσότερη ασφάλεια υπο την έννοια ότι στη δύσκολη στιγμή θα μπορεί να "ξελασπώσει"

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

den komplarw alla sthn ellada pu o ratsismos k o misogynismos einai sto maximum ksereis polles pu bgazoun perissotera apo tous antres?

Και λιγότερα να βγάζουν, πάλι περισσότερα έχον στην τσέπη μιας και απαιτούν να τα πληρώνει όλα ο άντρας.

Ας υποθέσουμε οτι ο κανόνας είναι "Είμαι γυναίκα, είσαι λεφτάς;Τόσο το καλύτερο" .

Μήπως μερίδιο ευθύνης έχει και ο κανόνας που θέλει τον σημερινό άντρα μαμούχαλο ;

Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι αν ένας μαγγίτης , χαρακτήρας τύπου δυναμισμός και λίγο από όλα..( ο τέλειος άντρας ο άντρας ο σωστός ) μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λιώνει απο έρωτα για πάρτι του.

Και δε πα να βρεθεί και ο χ,ψ,ω λεφτάς, η γυναίκα θα λιώνει για χάρη του.

Απλά πλέον στην εποχή μας ο μαγγίτης είναι η εξαίρεση που δυστυχώς επιβεβαιώνει τον κανόνα του μαμούχαλου άντρα της τεχνολογίας και της τηλεόρασης, της εφημερίδας και του καφέ.

Ε τι να κάνει η γυναίκα μετά ; Από τους μαμούχαλους θα επιλέξει τον ματσό!

Πολύ ρομαντικός ή αφελής είσαι φιλε. :O

Στη περίπτωση που συμβεί το παραπάνω με το λεφτά-μαμούχαλο και τον μαγγίτη, η γκόμενα θα τα φτιάξει/παντρευτεί με τον λεφτά και θα πηδιέται με τον μαγγίτη. :shifty: :!:

giayto oi shmerines ellhnides me ayta ta myala,ksypnoun sta 30 tous k psaxnoun enagwniws gampro...

nai o gabros tha parei aythn pu thn ftysan alloi 30 mnhsthres....

poios trwei skylofagwmeno faghto??

to thema einai oti oi ellhnides exoun problhma sobaro..

ksekina apo thn elleipsh swsths agwghs,thn mhdenikh diapaidagwgish k thn hmimathia...

to ksanapa,megalo pragma h aytognwsia...

den mporeis na eisai o tzimhs o koutsos k na thes na paikseis mpala sthn real... :D

Σωστός ο παίκτης.

Φτάνουν στα 30 και γκρεμίζεται η κοσμοθεωρία τους. Και μετά ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ένα καλόοοοο παιδι να παντρευτούν μη μείνουν στο ράφι θυσιαζόμενες στα «υψηλά» ιδανικά του χοντρού πορτοφολιού.

Δεν ξέρω αν το έχετε σκεφτεί ..... ,αλλά μήπως αυτό προέρχεται και λόγω της συμπεριφοράς των ανδρών;( δεν λέω ότι ΦΤΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ....)

δεν συμπεριφέρεσθε σαν να έχετε χρήματα ( έχοντας ή μη ) για να ρήξετε κάποια;

δεν κάνετε δώρα για να φανείτε;κτλ κτλ

ας πάρουμε το σκεπτικό των γυναικών.....

γιατι να κάθομαι να παιδεύομαι...;;;; αφού όλοι τα ίδια είναι...ας έχει τουλάχιστον λεφτά :w00t: :lol:

οι άντρες έχουν την χειρότερη άποψη για τις γυναίκες και οι γυναίκες για τους άνδρες

ΣΚΟΡ

0-0 :!: :blink: :wacko:

Aφου αυτό δείχνουν ότι θέλουν οι γυναίκες (και αυτό θέλουν στη πραγματικότητα) τι να κάνει ο μέσος έλληνας;

Προσπαθεί να προσαρμοστεί στις καταστάσεις και τις απαιτήσεις της συγχρονης καταναλωτικής κοινωνίας.

Είμαστε πολυ θύματα τελικά, αλλά το γνωμικό «το νιμού σέρνει καράβι» σίγουρα δεν έχει ειπωθεί αυθαίρετα.

Δεν ξέρω αν το έχετε σκεφτεί ..... ,αλλά μήπως αυτό προέρχεται και λόγω της συμπεριφοράς των ανδρών;( δεν λέω ότι ΦΤΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ....)

δεν συμπεριφέρεσθε σαν να έχετε χρήματα ( έχοντας ή μη ) για να ρήξετε κάποια;

δεν κάνετε δώρα για να φανείτε;κτλ κτλ

ας πάρουμε το σκεπτικό των γυναικών.....

γιατι να κάθομαι να παιδεύομαι...;;;; αφού όλοι τα ίδια είναι...ας έχει τουλάχιστον λεφτά :w00t: :lol:

οι άντρες έχουν την χειρότερη άποψη για τις γυναίκες και οι γυναίκες για τους άνδρες

ΣΚΟΡ

0-0 :!: :blink: :wacko:

milame gia antres k oxi gia mpakourous h mou@@doulous...

:D

pantws gia na to katalabete tha proteinw sta adelfia mou tous 'gkomenous-kamakia'

na xtypoun 35 res me xontro portofoli... :D

mono tote tha katalabete to ti kanete... :D

OLOI BOUR STIS EPIXEIRHMATIES..

Σωστός ο παίκτης.

Φτάνουν στα 30 και γκρεμίζεται η κοσμοθεωρία τους. Και μετά ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ένα καλόοοοο παιδι να παντρευτούν μη μείνουν στο ράφι θυσιαζόμενες στα «υψηλά» ιδανικά του χοντρού πορτοφολιού.

KAI PANTA briskoun TON ANTRA THS ZWHS TOUS meta ta 30,pou den ton eixan petyxei pote ws ta 33 tous...

k tou pulane agapes tou foukara....

h agaph einai opws h trhiskia..den mporeis na pisteyeis 100 theous...aytes OLOUS TOUS AGAPANE...

ena einai to koroido k tis plhrwnei gia panta...