stelioz78 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Μια χαρα μου δουλευει καπου 3 μηνες τωρα και εγω το ιδιο. το μονο κολλημα που εχω παρατηρησει ειναι καποιες φορες στη μεταφορα απο μια εφαρμογη σε μια αλλη. και μιλαω για ενα δευτερολεπτο το πολυ. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 και εγω το ιδιο. το μονο κολλημα που εχω παρατηρησει ειναι καποιες φορες στη μεταφορα απο μια εφαρμογη σε μια αλλη. και μιλαω για ενα δευτερολεπτο το πολυ. Λογικο το θεωρω σε σχεση με την τιμη του χωρις να ξερω αν σε αλλα πολυ πιο ακριβα δεν υπαρχει τετοια καθυστεριση Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Μια χαρα μου δουλευει καπου 3 μηνες τωρα 2 συσκευες εχω χρησιμοποιησει - καθως την μια την επεστρεψα θεωρωντας πως ειναι ελαττωματικη - και οι 2 ηταν φουλ στο στατερινγκ και στα λαγκς. Βεβαια η εμπειρια χρησης ειναι υποκειμενικη. Προερχομενος απο 2 Huawei δυστυχως η εμπειρια χρησης -αν εξαιρεσεις την οθονη- ειναι ακρως απογοητευτικη. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικο το θεωρω σε σχεση με την τιμη του χωρις να ξερω αν σε αλλα πολυ πιο ακριβα δεν υπαρχει τετοια καθυστεριση Μπα δεν ειναι λογικο. Κινεζικες νο νειμ συσκευες του κατοσταρικου εν ετει 2020 δεν εμφανιζουν λαγκς και στατερινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 πριν παρω το A51 ειχα το galaxy s8 το οποιο ειχε μια λειτουργια με την οποια το κινητο εμφανιζε μια ειδοποιηση καθε φορα που μια εφαρμογη εκανε χρηση καποιου permission που ειχε ζητησει . δηλαδη ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου εβγαζε μια ειδοποιηση που ελεγε για παραδειγμα οτι το viber μολις χρησιμοποιησε την τοποθεσια . στο α51 δεν μπορω να βρω αυτη τη ρυθμιση . ξερετε μηπως το καταργησε στο αντροιντ 10? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiki Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Κάτοχος και γω του κινητού εδω και μια εβδομάδα. Οι εντυπώσεις θετικές . Για μένα που ήθελα ντε και καλά samsung μια χαρά είναι, μόνο που τα 4 gb είναι λίγα καμια φορά.. (φυσικά σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου vernee mars ειναι τούμπανο Παράθεση send from my A51 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Καλημέρα στην παρέα.Γνωριζει κανείς έγκυρα αν Παίζει η gcam στο Α51; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 και επισημα παμε για αλλες 3 εκδοσεις android . Α51 Α71 και Α90 : http://www.businesskorea.co.kr/news/articleView.html?idxno=50554 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Αυτό είναι ένα σωστό selling point σαν εταιρεία να έχεις, μπράβο Samsung Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 (edited) Το μόνο πράγμα που με εξοργίζει αφάνταστα είναι ότι οι διακοπτες αυξομείωσης έχουν ενιαίο πλαστικο κουμπί και εχουν πολύ φθηνη αίσθηση και ήχο, το ποντίκι της amiga μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. Ήρθα από a3 17 και στον τομέα διακοπτών και υλικών γενικότερα εφαγα μεγάλη ηττα, σε φάση που μου λείπει το μικρό. Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι η οθόνη κάτω απ τον ήλιο είναι για κλάματα. Καμια σχέση με τα α3 α5 17.Κριμα. Edited August 22, 2020 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καινούριος κάτοχος επίσης. Εσείς χρησιμοποιείτε adaptive brightness ή το έχετε απενεργοποιήσει επειδή τρώει πολύ μπαταρία;; Μήπως μετά από χρήση μάθει και σταματήσει να χαλαει τόσο μπαταρία;; Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καινούριος κάτοχος επίσης. Εσείς χρησιμοποιείτε adaptive brightness ή το έχετε απενεργοποιήσει επειδή τρώει πολύ μπαταρία;; Μήπως μετά από χρήση μάθει και σταματήσει να χαλαει τόσο μπαταρία;; Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανονικα adaptive. συνηθως στα στατιστικα το cameralightsensor ειναι το πολυ στο 1% . και γενικα λογω amoled οθονης καλο ειναι να ειναι στο adaptive και οχι σταθερη σε καποιο ποσοστο φωτεινοτητας Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 κανονικα adaptive. συνηθως στα στατιστικα το cameralightsensor ειναι το πολυ στο 1% . και γενικα λογω amoled οθονης καλο ειναι να ειναι στο adaptive και οχι σταθερη σε καποιο ποσοστο φωτεινοτηταςΕμένα είναι συνέχεια στην κορυφή ακόμα και 20% έχει φτάσει, δεν ξέρω μήπως επειδή το έχω φρέσκο ακόμα να στρώσει αργότερα. Ναι, ξέρω να προσέχω γενικά τις AMOLED αλλά όχι να χαλαει και τόσο μπαταρία... Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τι προστασία οθόνης έχετε βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Εμένα είναι συνέχεια στην κορυφή ακόμα και 20% έχει φτάσει, δεν ξέρω μήπως επειδή το έχω φρέσκο ακόμα να στρώσει αργότερα. Ναι, ξέρω να προσέχω γενικά τις AMOLED αλλά όχι να χαλαει και τόσο μπαταρία... Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στρώνει με τον καιρό, τώρα μαθαίνει το μοτίβο χρήσης. Έτσι ήταν και στα 2 Α51 των γονιών μου και μετά ααπό 15 μέρες περίπου έπεσε κοντά στο 1%. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Στρώνει με τον καιρό, τώρα μαθαίνει το μοτίβο χρήσης. Έτσι ήταν και στα 2 Α51 των γονιών μου και μετά ααπό 15 μέρες περίπου έπεσε κοντά στο 1%. Ναι, έχεις δίκιο τελικά έχω κανονικά πλέον τώρα γύρω στις 8-9 ώρες SOT και ακόμα πιστεύω οτι δεν έχει στρώσει καλά. Κατα τα άλλα αρκετά θετικές εντυπώσεις, ΟΘΟΝΑΡΑ, οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα απο το Xiaomi Mi A1 που είχα πριν, αν και υπάρχουν μερικά κολλήματα στο UI που δεν ενοχλούν και πολύ, και πιστεύω θα στρώσουν και αυτές με ενημερώσεις μιας και έχει δυνατό επεξεργαστή που θέλει απλά optimisation απο την μεριά της Samsung. Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Βγήκε update Σεπτεμβρίου με βελτιώσεις στην κάμερα. Γύρω στα 500mb Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 απο τις βελτιωσεις που δεν φαινονται , μετα το update μπορω και τρεχω εφαρμογες εγκατεστημενες στο κινητο , μεσα στα windows 10 με συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας του pc . Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkalis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Καλησπέρα Θέλω να βάλω αυτή την θήκη με αυτό το τζάμι. https://www.skroutz.gr/s/22212390/Spigen-Tough-Armor-XP-Metal-Slate-Galaxy-A51.html https://www.skroutz.gr/s/23312999/GLAS-TR-AlignMaster-Full-Face-Tempered-Glass-Galaxy-A51.html Πιστεύετε ότι μπορεί να έχει πρόβλημα το τζάμι λόγω της θήκης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Δε νομίζω να έχεις θέμα αφού είναι της ίδιας εταιρείας. Προσωπικά πήρα το ίδιο τζάμι με άλλη θήκη αυτής της εταιρείας και ταίριαξε τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 απο iphone 8 σε αυτο πιστευετε ειναι αναβαθμιση? και ιδιαιτερα για την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 απο iphone 8 σε αυτο πιστευετε ειναι αναβαθμιση? και ιδιαιτερα για την καμερα? ειναι σιγουρα πιο αργο και η καμερα οχι κατι το ιδιαιτερο . ενταξει θα εχεις πολυ καλυτερη μπαταρια και οθονη αλλα θα χρειαστει να συμβιβαστεις με αρκετα πραγματα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 απο iphone 8 σε αυτο πιστευετε ειναι αναβαθμιση? και ιδιαιτερα για την καμερα?Μην περιμένεις αναβάθμιση, απλά το ίδιο κινητό σε επιδόσεις. Από high-end σε mid-range έτσι είναι η κατάσταση Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Θα πάρει one UI 2.5 τελικά το Α51, έχει βγει ήδη στην Ρωσία και λογικα μέσα σε λίγες μέρες θα βγει και Ελλάδα. Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 βασικα και one ui 2.5 και 3 και 3.5 και πολλά ακομα θα παρει μεχρι να φτασει και το αντροιντ 13 . απλα δε θα εχει τα ιδια με το one ui για σειρα s λογω διαφορετικού hardware Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 βασικα και one ui 2.5 και 3 και 3.5 και πολλά ακομα θα παρει μεχρι να φτασει και το αντροιντ 13 . απλα δε θα εχει τα ιδια με το one ui για σειρα s λογω διαφορετικού hardwareΝαι λογικό, αλλά 2,5 ήταν δύσκολο να πάρει. κατευθείαν σε 3 θα πήγαινε μιας και δεν έβαζε και κάποιο αξιόλογο feature. Ακόμα η αρχή είναι πάντως. Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts