Jump to content

Summer in the city...

sp4c3m4n
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για "τεχνικους" λογους,εχω εγκλωβιστει εδω και 3 βδομαδες στην πολη που κατοικω και σπουδαζω.Και δεν παιζει αποδραση πριν το 15αυγουστο.

Παντως τωρα τελευταια μ'αρεσει λιγο η κατασταση.Η ζεστη ειναι λιγο πολυ ανεκτη και απο τα μεσα Ιουλη που εφυγαν οι πολλοι φοιτητες εχει πεσαι και η κινηση και ειναι πιο χαλαρα.Βρισκεις τραπεζι πιο ευκολα,η κινηση στους δρομου εχει πεσει και το βραδυ η διαθεση ανεβαινει.Γενικα εχει κατι η πολη το καλοκαιρι

τι θα κερδισεις αν πας να ψηθεις στον ηλιο κ να πλατσουρισεις στη θαλασσα? μια χαρα ειναι η πολη.

Καλά είσαι όπου και να είσαι... Αρκεί να μην είσαι σε ένα μέρος συνέχεια. Η αλλαγές περιβάλλοντος επιβάλλονται ;)

τι θα κερδισεις αν πας να ψηθεις στον ηλιο κ να πλατσουρισεις στη θαλασσα? μια χαρα ειναι η πολη.

Συμφωνώ. Είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσεις τις καφετέριες κτλ και όχι να πλακώνεσαι στις παραλίες ;)

Λατρευω την Αθηνα αλλα οχι το καλοκαιρι, κοντευει Αυγουστος και για πρωτη φορα ειμαι ακομα εδω και τρελενομαι....

Το καλοκαιρι απαιτει θαλασσα....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Μα το καλοκαίρι είναι καλύτερη :) όλα άδεια και ωραία, και αν ξέρεις που να πας . . .;)
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Aνέβηκα προχτές Αθήνα και κόντεψα να τρελαθώ μέχρι σήμερα το πρωί που έφυγα.

Δεν αντέχεται με τίποτα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ τυχεροί όλοι αυτοί που γυρνάνε από παραλία σε παραλία. Τί να πούμε και εμείς που μένουμε Αθήνα όλο το καλοκαιράκι?Που να βρεθεί χρόνος όμως για διακοπές και ξεκούραση ? Δε λέω ωραίο το καλοκαίρι στην πόλη, δεν υπάρχει πολύς κοσμός οι ρυθμοί είναι χαλαροί... όμως όπως και να το δείς κάτι λείπει ρε παιδιά... :(

Τριγυρνάμε από καφετέρια σε καφετέρια και από κλαμπ σε κλαμπ!! Αλλά τα μπανάκια επιβάλλονται. Είναι δροσιά, χαλαρώνεις, παίρνεις το χρωματάκι σου και γεμίζει και το μάτι σου με ωραίες υπάρξεις! Εγώ προτιμώ να πηγαίνω Σχοινιά, Ψάθα, Κινέτα, Σαλαμίνα και σπάνια παραλιακή!

Σίγουρα κυριότερο ρόλο παίζει η παρέα αλλά και το μέρος συμβάλλει στο πως θα περάσεις όχι στον ίδιο βαθμό αλλά συμβάλλει!

Ναι πηγαίντε αυγουστο να βρείτε όλους τους άλλους που φύγανε από την Αθήνα για διακοπές και αφήστε σε μας αυτή την ωραία πόλη, που με λιγότερο κόσμο, γίνεται ακόμα καλύτερη :p Εγώ δηλώνω παρών στην Αθήνα τον Αύγουστο :D

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Εμένα που δεν έχω κάποιο εξωχικό μ' αρέσει η Αθήνα άδεια άλλες περιόδους που έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες. Τον Αύγουστο και τον Ιούλιο με τον καύσωνα την σιχαίνομαι. Είτε είναι άδεια είτε γεμάτη το ίδιο μου κάνει!

Εννοείται ρε. Athens for ever! Και γω το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου εδώ θα είμαι.
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Για "τεχνικους" λογους,εχω εγκλωβιστει εδω και 3 βδομαδες στην πολη που κατοικω και σπουδαζω.Και δεν παιζει αποδραση πριν το 15αυγουστο.

Παντως τωρα τελευταια μ'αρεσει λιγο η κατασταση.Η ζεστη ειναι λιγο πολυ ανεκτη και απο τα μεσα Ιουλη που εφυγαν οι πολλοι φοιτητες εχει πεσαι και η κινηση και ειναι πιο χαλαρα.Βρισκεις τραπεζι πιο ευκολα,η κινηση στους δρομου εχει πεσει και το βραδυ η διαθεση ανεβαινει.Γενικα εχει κατι η πολη το καλοκαιρι

Για ''οικονομοτεχνικούς'' λόγους έχω εγκλωβιστεί στην Αθήνα,δουλεύοντας και κάνοντας διακοπές μόνο στα όνειρα μου..Είπατε τίποτα :shifty: ?

μου αρέσει η Αθήνα το καλοκαίρι. Έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Η πίκρα περίοδος είναι 5-15/8 που λείπουν όλοι αλλά άμα κάτσει και υπάρχει παρέα είναι μια χαρά.

Παντα 10-20 είμαι ΕΚΤΟΣ Αθηνών...

Δε μένει κανείς εδω απο την παρέα οπότε τι να κάνω?

Και πάντα 5 μέρες Ιούνιο ή/και 5 Ιούλιο την κάνω για να ξελαμπικάρω απο το νέφος την κίνηση και το στρες της δουλειάς...

Και βέβαια τα ΣΚ πάντα στην παραλία ή σε κανα φιλικό εξοχικό...

η αδεια μου αρχιζει 16/8 ολοι φευγουν γυρνανε ακομη και φωτογραφιες προλαβαν να εμφανισουν απο τις διακοπουλες τους στα νησια και εγω εδω στην εδρα μου να ευχομαι καλες διακοπες καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!και περιμενω περιμενω περιμενω να περασουν οι μερες γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια ειναι καλο απο τη μια γιατι ενω οι αλλοι εχουν ηδη γυρισει εγω εχω κατι να περιμενω και ταυτοχρονα καθε σαββατοκυριακο οργανωνω καμια εξορμιση στις παραλιες της Χαλκιδικης ετσι για να μη ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλες βουτιες guys σε ολους σας που θα παει θα φυγουμε και εμεις οι ξεχασμενοι καποια στιγμη

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εεε…. Είπαμε κανείς δεν αντέχει στην πόλη τις διακοπές αλλά πως γίνεται τα club να είναι γεμάτα κάθε νύχτα ρε παιδιά? Μεταξύ μας γουστάρω που έχουν φύγει όλοι για τα χωριά τους (χωριάτες και μη) και μπορείς να κινηθείς σαν άνθρωπος. Επίσης μου αρέσει που έχει λιγότερο κόσμο, αισθάνεσαι πιο ανθρώπινα και γενικά αν εξαιρέσεις την ζέστη είναι μια χαρά. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, και όλες τις ανέσεις όλο τον χρόνο και το νησί μας το καλοκαίρι ποιος θα μείνει να φυλάει τα σπίτια?
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα μου φαινεται οτι εχω ακουσει απο πολλα ατομα οτι φετος θα μεινουν στην πολη τον αυγουστο.

εγω φετος δραμα ...θα μεινω στην αθηνα ολο το καλοκαιρι εχω αδεια 24/09

τελη σεπτεμβρη :w00t: :w00t: θα αντεξω λετε?

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»