chris023r Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Καλησπέρα. Με ποια έκδοση rom είσαι; Είναι bug της Rom ξεκάθαρα, αλλά λίγο σπάνιο bug, δεν το έχω διαβάσει ξανά, με επανεκκίνηση στρώνει η κατάσταση; Μόλις έκανα επανεκκίνηση και κάνει ακριβώς το ίδιο. Είμαι στην έκδοση 11.1.2 (QFDEUXM). Δεν έχω προσπαθήσει να αλλάξω ROM, ούτε έχω προσπαθήσει να πειράξω το κινητό με κάποιον τρόπο. Επίσης, μόνο όταν έχω ανοιχτή την ενημέρωση συστήματος το κάνει. Πουθενά αλλού. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 EU ναι είναι η Ευρωπαϊκή. Και σε τι ακριβώς διαφέρει η ευρωπαική απο την global? Γιατύ υπάρχουν εξαρχής βασικά αυτές οι 2 εκδόσεις αφου η λέξη global περιλαμβάνει και την Ευρώπη :confused: Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 (edited) Μόλις έκανα επανεκκίνηση και κάνει ακριβώς το ίδιο. Είμαι στην έκδοση 11.1.2 (QFDEUXM). Δεν έχω προσπαθήσει να αλλάξω ROM, ούτε έχω προσπαθήσει να πειράξω το κινητό με κάποιον τρόπο. Επίσης, μόνο όταν έχω ανοιχτή την ενημέρωση συστήματος το κάνει. Πουθενά αλλού. Κλείσε και άνοιξε το διακόπτη του αυτόματου ξεκλειδώματος. Μπορεί να έχει κολλήσει ο διακόπτης, μου έχει συμβεί και αυτό. Και έπειτα απο αυτό το χειρισμό, κάνε πάλι επανεκκίνηση. Εάν δε στρώσει και με αυτό, θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα την rom απο πάνω εκ νέου. Εάν δε γνωρίζεις πώς να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση rom, μπορώ να σου πω εάν θέλεις. Edited August 16, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Και σε τι ακριβώς διαφέρει η ευρωπαική απο την global? Γιατύ υπάρχουν εξαρχής βασικά αυτές οι 2 εκδόσεις αφου η λέξη global περιλαμβάνει και την Ευρώπη :confused: Καλημέρα. Διαφέρει στο bloatware όπου η ΕU έχει λιγότερο, και στο ότι οι ενημερώσεις στην ΕΕΑ έρχονται αργότερα απο τις global εκδόσεις. Δηλαδή πρώτα ενημερώνονται οι Global συσκευές, και έπειτα οι EU. Επίσης σε κάποιες συσκευές ίσως υπάρχουν μικρές διαφορές στο λειτουργικό, όπως πχ στην συρόμενη μπάρα συντομεύσεων να λείπει κάποιος διακόπτης Π.χ του NFC, και να πρέπει αυτή η λειτουργία να ενεργοποιείται απο το μενού της συσκευής. Μικρές διαφορές δηλαδή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 (edited) Κλείσε και άνοιξε το διακόπτη του αυτόματου ξεκλειδώματος. Μπορεί να έχει κολλήσει ο διακόπτης, μου έχει συμβεί και αυτό. Και έπειτα απο αυτό το χειρισμό, κάνε πάλι επανεκκίνηση. Εάν δε στρώσει και με αυτό, θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα την rom απο πάνω εκ νέου. Εάν δε γνωρίζεις πώς να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση rom, μπορώ να σου πω εάν θέλεις. Καταρχην, σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Το μενου που μου λες, που ακριβως ειναι; Μηπως εννοεις "διακοπτει κλειδωματος"; Γιατι το θεμα μου ειναι ΜΟΝΟ στον "ελεγχο νεας εκδοσης", οταν περναει ο χρονος αδρανειας και δεν κλειδωνει. Σαν να δεσμευει ο "ελεγχος νεας εκδοσης" την οθονη, οπως κανουν καποια app. Επισης, το κανει και στο κινητο ενος φιλου (ιδιο μοντελο) που το αγορασαμε μαζι. Σε καθε περιπτωση, δεν θα περασω νεα ROM καθως δεν θελω να χασω χρονο να το σεταρω ξανα. Αν διορθωθει οταν ερθει το ΜΙUI 12, εχει καλως. Αν δεν διορθωθει, βλεπουμε τι θα γινει. Παντως, απ' τη στιγμη που το θεμα ειναι μονο στο "ελεγχος νεας εκδοσης", δεν ειναι ΤΟΣΟ τρομερο το προβλημα. Edited August 16, 2020 by Vasileios26 Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καταρχην, σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Το μενου που μου λες, που ακριβως ειναι; Μηπως εννοεις "διακοπτει κλειδωματος"; Γιατι το θεμα μου ειναι ΜΟΝΟ στον "ελεγχο νεας εκδοσης", οταν περναει ο χρονος αδρανειας και δεν κλειδωνει. Σαν να δεσμευει ο "ελεγχος νεας εκδοσης" την οθονη, οπως κανουν καποια app. Επισης, το κανει και στο κινητο ενος φιλου (ιδιο μοντελο) που το αγορασαμε μαζι. Σε καθε περιπτωση, δεν θα περασω νεα ROM καθως δεν θελω να χασω χρονο να το σεταρω ξανα. Αν διορθωθει οταν ερθει το ΜΙUI 12, εχει καλως. Αν δεν διορθωθει, βλεπουμε τι θα γινει. Παντως, απ' τη στιγμη που το θεμα ειναι μονο στο "ελεγχος νεας εκδοσης", δεν ειναι ΤΟΣΟ τρομερο το προβλημα. Το μενού αυτό είναι στο ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος->Αδράνεια. Βάλε τη ρύθμιση να κλειδώνει Π.χ (όπου θες εσύ) στο 1 λεπτό, και δες τη συμπεριφορά της συσκευής, εάν δεν κλειδώνει ούτε σε αυτό το χρόνο, κάνε επανεκκίνηση και δες το πάλι. Έτσι θα δεις εάν έχει κολλήσει ο διακόπτης αυτός (εμπειρικά στο λέω, αυτά τα έχω αντιμετωπίσει εδώ). Όσο αφορά το άλλο περί rom που μου λες, δε θα χρειαστεί να περάσεις καμία νέα rom, και ούτε θα χάσεις κάτι απο τα δεδομένα σου. Όταν περνάμε μια rom απο πάνω απο τη δική μας, απλά κάνουμε την εγκατάσταση πάλι, δεν φλασάρουμε άλλης προέλευσης (Π.χ Κινεζική rom) ή κατασκευής (Π.χ custom rom). Την δική σου, την ίδια rom θα περάσεις πάλι δηλαδή. Επαναλαμβάνω, με αυτό το τρόπο δε χάνεται κανένα σου δεδομένο. Ο τρόπος λοιπόν, που θα το κάνεις αυτό, είναι ο εξής: Κατέβασε απο εδώ ή εδώ την rom της συσκευής σου, και πέρασε την χειροκίνητα, απο τον οδηγό εδώ (εσύ θα εγκαταστήσεις την rom που σου παράθεσα παραπάνω, δε θα εγκαταστήσεις οτιδήποτε άλλο που αναφέρεται στον οδηγό, διάβασέ τον, και ακολούθησε τα βήματα απο το βήμα 3. και έπειτα). Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Το μενού αυτό είναι στο ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος->Αδράνεια. Βάλε τη ρύθμιση να κλειδώνει Π.χ (όπου θες εσύ) στο 1 λεπτό, και δες τη συμπεριφορά της συσκευής, εάν δεν κλειδώνει ούτε σε αυτό το χρόνο, κάνε επανεκκίνηση και δες το πάλι. Έτσι θα δεις εάν έχει κολλήσει ο διακόπτης αυτός (εμπειρικά στο λέω, αυτά τα έχω αντιμετωπίσει εδώ). Όσο αφορά το άλλο περί rom που μου λες, δε θα χρειαστεί να περάσεις καμία νέα rom, και ούτε θα χάσεις κάτι απο τα δεδομένα σου. Όταν περνάμε μια rom απο πάνω απο τη δική μας, απλά κάνουμε την εγκατάσταση πάλι, δεν φλασάρουμε άλλης προέλευσης (Π.χ Κινεζική rom) ή κατασκευής (Π.χ custom rom). Την δική σου, την ίδια rom θα περάσεις πάλι δηλαδή. Επαναλαμβάνω, με αυτό το τρόπο δε χάνεται κανένα σου δεδομένο. Ο τρόπος λοιπόν, που θα το κάνεις αυτό, είναι ο εξής: Κατέβασε απο εδώ ή εδώ την rom της συσκευής σου, και πέρασε την χειροκίνητα, απο τον οδηγό εδώ (εσύ θα εγκαταστήσεις την rom που σου παράθεσα παραπάνω, δε θα εγκαταστήσεις οτιδήποτε άλλο που αναφέρεται στον οδηγό, διάβασέ τον, και ακολούθησε τα βήματα απο το βήμα 3. και έπειτα). Ευχαριστώ. Επειδη ισως δεν το εξηγησα καλα, να κανω καποιες διευκρινησεις : - Εχω ρυθμισει το κινητο να κλειδωνει μετα απο 1 λεπτο αδρανειας. - Το κινητο κλειδωνει κανονικα μετα τον καθορισμενο χρονο αδρανειας. - Αν παω να ελεγξω για νεα εκδοση και αφησω το κινητο στο μενου "Ενημερωση συστηματος" δεν κλειδωνει. Δες στην εικονα παρακατω για να καταλαβεις ποιο μενου εννοω. https://1drv.ms/u/s!ArjXWBeyH3jJlP0X9jofrDY-QFX20Q?e=nfHf21 - Αν παω να ελεγξω για νεα εκδοση και ΔΕΝ αφησω το κινητο στο μενου "Ενημερωση συστηματος" (πχ αν πατησω το "πισω") κλειδωνει κανονικα. Δεν χανει δηλαδη την ικανοτητα κλειδωματος. - Δεν εχω αντιμετωπισει σε κανενα αλλο σημειο αυτο το θεμα. Μολις αλλαξα την ρυθμιση απο 1 λεπτο σε 15 δευτ., αλλα παλι το ιδιο. Ακομη και με επανεκκινηση. Παντως, αν με την ROM δεν χανονται δεδομενα, μαλλον θα το προσπαθησω. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Επειδη ισως δεν το εξηγησα καλα, να κανω καποιες διευκρινησεις : - Εχω ρυθμισει το κινητο να κλειδωνει μετα απο 1 λεπτο αδρανειας. - Το κινητο κλειδωνει κανονικα μετα τον καθορισμενο χρονο αδρανειας. - Αν παω να ελεγξω για νεα εκδοση και αφησω το κινητο στο μενου "Ενημερωση συστηματος" δεν κλειδωνει. Δες στην εικονα παρακατω για να καταλαβεις ποιο μενου εννοω. - Αν παω να ελεγξω για νεα εκδοση και ΔΕΝ αφησω το κινητο στο μενου "Ενημερωση συστηματος" (πχ αν πατησω το "πισω") κλειδωνει κανονικα. Δεν χανει δηλαδη την ικανοτητα κλειδωματος. - Δεν εχω αντιμετωπισει σε κανενα αλλο σημειο αυτο το θεμα. Μολις αλλαξα την ρυθμιση απο 1 λεπτο σε 15 δευτ., αλλα παλι το ιδιο. Ακομη και με επανεκκινηση. Παντως, αν με την ROM δεν χανονται δεδομενα, μαλλον θα το προσπαθησω. Συγγνώμη που σου έδωσα άλλη απάντηση, αλλά τώρα τα εξήγησες όπως πρέπει. Δεν είναι bug αυτό. Προσωπικά είμαι με MiUi 11, στο Redmi Note 9 Pro, και ούτε εμένα σβήνει η οθόνη εντός του ενημέρωση συστήματος. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 To ίδιο και σε εμένα,και το βρίσκω και λογικό για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλημέρα. Διαφέρει στο bloatware όπου η ΕU έχει λιγότερο, και στο ότι οι ενημερώσεις στην ΕΕΑ έρχονται αργότερα απο τις global εκδόσεις. Δηλαδή πρώτα ενημερώνονται οι Global συσκευές, και έπειτα οι EU. Επίσης σε κάποιες συσκευές ίσως υπάρχουν μικρές διαφορές στο λειτουργικό, όπως πχ στην συρόμενη μπάρα συντομεύσεων να λείπει κάποιος διακόπτης Π.χ του NFC, και να πρέπει αυτή η λειτουργία να ενεργοποιείται απο το μενού της συσκευής. Μικρές διαφορές δηλαδή. Καλησπέρα και χρόνια πολλά κιόλας Δηλαδή εμείς με την ευρωπαϊκή τι λιγότερο bloatware έχουμε συγκεκριμένα? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά κιόλας Δηλαδή εμείς με την ευρωπαϊκή τι λιγότερο bloatware έχουμε συγκεκριμένα? Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σε εσένα Νίκο. Στην προεγκατεστημένη κινεζική σαβούρα εφαρμογών. Όπου στην Global είναι περισσότερη. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σε εσένα Νίκο. Στην προεγκατεστημένη κινεζική σαβούρα εφαρμογών. Όπου στην Global είναι περισσότερη. Ναι έχω δει στην κινεζική τι υπάρχει αλλά δεν υποτίθεται ότι στην global αυτά δεν υπάρχουν?Δηλαδή και reviews που έχω δει για διάφορα Xiaomi που έχουν την global, δεν έχουν bloatware Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Συγγνώμη που σου έδωσα άλλη απάντηση, αλλά τώρα τα εξήγησες όπως πρέπει. Δεν είναι bug αυτό. Προσωπικά είμαι με MiUi 11, στο Redmi Note 9 Pro, και ούτε εμένα σβήνει η οθόνη εντός του ενημέρωση συστήματος. Εννοεις οτι ειναι σχεδιασμενο ετσι; To ίδιο και σε εμένα,και το βρίσκω και λογικό για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση . Παντως, υπαρχει ενα θεμα ασφαλειας κι εξηγω : Εγω χρησιμοποιω θηκη τυπου wallet. O λογος που δεν καταλαβα αμεσως οτι δεν κλειδωνει το κινητο ειναι γιατι μολις εκανα τον ελεγχο, εκλεισα το "καπακι" πιστευοντας οτι θα κλειδωσει. Λιγο αργοτερα που χρειαστηκα ξανα το κινητο, ειδα οτι δεν ειχε κλειδωσει. Ολο αυτο, εγινε στο σπιτι μου. Φανταζεστε, ομως, να συμβει κατι τετοιο ενω εισαι για καφε (για παραδειγμα) και να σου σηκωσουν το κινητο; Ενταξει, απιθανο σεναριο αλλα οχι αδυνατο. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Εννοεις οτι ειναι σχεδιασμενο ετσι; Ναι είναι σχεδιασμένο έτσι, και στο Redmi μου έτσι λειτουργεί. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Εννοεις οτι ειναι σχεδιασμενο ετσι; Παντως, υπαρχει ενα θεμα ασφαλειας κι εξηγω : Εγω χρησιμοποιω θηκη τυπου wallet. O λογος που δεν καταλαβα αμεσως οτι δεν κλειδωνει το κινητο ειναι γιατι μολις εκανα τον ελεγχο, εκλεισα το "καπακι" πιστευοντας οτι θα κλειδωσει. Λιγο αργοτερα που χρειαστηκα ξανα το κινητο, ειδα οτι δεν ειχε κλειδωσει. Ολο αυτο, εγινε στο σπιτι μου. Φανταζεστε, ομως, να συμβει κατι τετοιο ενω εισαι για καφε (για παραδειγμα) και να σου σηκωσουν το κινητο; Ενταξει, απιθανο σεναριο αλλα οχι αδυνατο. Συγνώμη εσύ δεν περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Συγνώμη εσύ δεν περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα ; E, οχι. Οσα smartphone ειχα, ποτε δεν εμειναν ξεκλειδωτα αν δεν ετρεχα καποια εφαρμογη που κραταει την οθονη ανοιχτη, πχ καποιο παιχνιδι. Που να φανταστω οτι σε καποιο σημειο των ρυθμισεων θα ειχε τετοια συμπεριφορα; Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Γεια Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μόνο και μόνο για την φωτογραφία και συγκεκριμένα σε χαμηλό φωτισμό. Να το πάρω ή να πάω αλλού; Έχω δει το honor 20pro που βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες και σε nighy mode, αλλά έχει πάει στα 550 από 390 που είχε πριν λίγο. Επίσης καλό πρέπει να είναι Huawei p30 . Δεν ξέρω αν παίζει και τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Γεια Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μόνο και μόνο για την φωτογραφία και συγκεκριμένα σε χαμηλό φωτισμό. Να το πάρω ή να πάω αλλού; Έχω δει το honor 20pro που βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες και σε nighy mode, αλλά έχει πάει στα 550 από 390 που είχε πριν λίγο. Επίσης καλό πρέπει να είναι Huawei p30 . Δεν ξέρω αν παίζει και τίποτα άλλο Για 'vs', έχουμε σχετικό νήμα εδώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 E, οχι. Οσα smartphone ειχα, ποτε δεν εμειναν ξεκλειδωτα αν δεν ετρεχα καποια εφαρμογη που κραταει την οθονη ανοιχτη, πχ καποιο παιχνιδι. Που να φανταστω οτι σε καποιο σημειο των ρυθμισεων θα ειχε τετοια συμπεριφορα; Δηλαδή το βάζεις να ψάχνει την νέα έκδοση και το αφήνεις;Αν χρειαστεί να πατήσεις επιβεβαίωση για να κατέβει;Αν το πάρεις μαζί σου και σου φάει τα δεδομένα; Ψαχνουμε την περίπτωση της περίπτωσης τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Δηλαδή το βάζεις να ψάχνει την νέα έκδοση και το αφήνεις;Αν χρειαστεί να πατήσεις επιβεβαίωση για να κατέβει;Αν το πάρεις μαζί σου και σου φάει τα δεδομένα; Ψαχνουμε την περίπτωση της περίπτωσης τωρα!!! Οταν ψαχνει νεα εκδοση, κανει 1, 2 δευτ. Αν εβρισκε θα πατουσα να την κατεβασει και θα το παρατουσα. Αν δεν βρει απλα το παραταω. Οπως κανω παντα, σε ολα. Δεν παταω το κουμπι για να κλειδωσει. Επισης, εχω απενεργοποιησει την ενημερωση μεσω δεδομενων. Τελος, δεν το εψαξα, μου ετυχε και ηθελα να ενημερωσω. Εσυ γιατι το βρισκεις ΤΟΣΟ φυσιολογικο δηλαδη; Ποσο φυσιολογικο μπορει να ειναι, οταν ειναι το ΜΟΝΟ σημειο στο οποιο η συμπεριφορα του κινητου ειναι εντελως αντιθετη απο αυτο που εχει συνηθισει καποιος; Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Γιατί όταν τελειώσει η εφαρμογή που θέλω την κλείνω.Δεν την αφήνω ανοιχτή,αλλά αυτό κάνω εγώ,εσύ έχεις άλλο τρόπο.Σεβαστό. Ειδα να έχει face unlock,υπήρχε ως επιλογή και δεν το είχα δει ή τωρα μπήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ξέρει κανείς γιατί έχει εκλείψει το κινητό από τα επίσημα κανάλια διανομής και αν θα ξαναέρθει στην χώρα μας? Ήταν το πιο vfm κινητό για κάποιον που ενδιαφερόταν για καλές φωτογραφικές επιδόσεις, περίμενα να περάσει το καλοκαίρι για να πέσει η τιμή κι αυτό εξαφανίστηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ξέρει κανείς γιατί έχει εκλείψει το κινητό από τα επίσημα κανάλια διανομής και αν θα ξαναέρθει στην χώρα μας? Ήταν το πιο vfm κινητό για κάποιον που ενδιαφερόταν για καλές φωτογραφικές επιδόσεις, περίμενα να περάσει το καλοκαίρι για να πέσει η τιμή κι αυτό εξαφανίστηκε! το εχει(τσιμπημενο) το eshop . τον Γεναρη που ειχα παρει το δικο μου,μου ειπαν οτι ειναι απο infoqest. παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Έχω παρατηρήσει πως τα MidRange κινητά της Xiaomi φτάνουν στο πικ τους (σε τιμή και διαθεσιμότητα) μεταξύ των 3-6 μηνών μετά την κυκλοφορία τους και μετά το εξάμηνο, το στοκ πέφτει αρκετά, ανεβάζοντας παράλληλα και την τιμή. Το παρατήρησα αρχικά με το Mi 9 lite που αγόρασα στην μητέρα μου τον Φεβρουάριο και τώρα παρατηρείται και εδώ. Κινητό Νοεμβρίου το Mi Note 10, τρέξτε όσο προλαβαίνετε, γιατί πρακτικά θα αποσυρθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Έχω παρατηρήσει πως τα MidRange κινητά της Xiaomi φτάνουν στο πικ τους (σε τιμή και διαθεσιμότητα) μεταξύ των 3-6 μηνών μετά την κυκλοφορία τους και μετά το εξάμηνο, το στοκ πέφτει αρκετά, ανεβάζοντας παράλληλα και την τιμή. Το παρατήρησα αρχικά με το Mi 9 lite που αγόρασα στην μητέρα μου τον Φεβρουάριο και τώρα παρατηρείται και εδώ. Κινητό Νοεμβρίου το Mi Note 10, τρέξτε όσο προλαβαίνετε, γιατί πρακτικά θα αποσυρθεί. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος και κύριος, είναι επειδή η Xiaomi θέλει να βγάζει πολλά νέα μοντέλα συσκευών, και έτσι αποσύρει γρήγορα. Ο δεύτερος λόγος, αφορά το κόστος, βγάζει λίγες συσκευές αριθμητικά σαν μονάδες, ρίχνοντας έτσι το κόστος παραγωγής, και άρα και το κόστος στο ράφι. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts