chios Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Όσο καλό τηλέφωνο και να είναι δεν μπορείς βρε Google να λες ότι η τελευταία μου ναυαρχίδα είναι ένα midrange, θα μας κοροϊδεύουν τα μήλα, βάλε έναν 865 πάνω και βγάλε το 5a με τον 765. Γνώμη μου πάντα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος, έδειξε προχειρότητα. Λες και έκαναν αγγαρεία. Για το μέγεθος της Google δεν χωράνε άλλοθι, Covid19 κτλ. Είναι καθαρά θέμα αλλαγής πολιτικής. Για το 5άρι που αρκετός κόσμος περίμενε... και θα συνεχίσει να περιμένει τις επόμενες 'ναυαρχίδες' με την νοοτροπία που του διέπει, θα πω αυτό που λέμε πολλοί CEO του καναπέ: Στροφή σε Nexus εποχές με προσιτές τιμές σε συγκεκριμένο κοινό με γνώμονα το stock android, τις συχνές ενημερώσεις και ίσως, το τονίζω, την κάμερα μιας και έκαναν μικρή αναφορά. Μακάρι να μην είναι αλλαγή πολιτικής γιατί προσωπικά θέλω να έχω ναυαρχίδα. Έστω κι αν δεν έχει όλα τα specs της Sammy ή της Huawei. Δεν με ενοχλούσε καθόλου αυτό. Τα τηλέφωνα ήταν εξαιρετικά. Αρνητικά έχουν όλες οι συσκευές. Πλέον όμως με το 5 δείχνει ενσυνείδητα να οδηγείται σε κάτι σαν... top-tier mid-range (αδόκιμος όρος). Για μένα δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει και χρησιμότητα. Με τη σειρά a μπορείς να έχεις σχεδόν τα πάντα από αυτά. Η τιμή για το 5 δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Έχω βολευτεί πολύ με τα Pixel και δεν θέλω να φύγω, αλλά αν και το 6 είναι σε αυτό το μοτίβο, τότε πιθανότατα θα αρχίσω να κοιτάζω αλλού. Μέχρι τότε πάντως απολαμβάνω το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Senior Vice President... Rick Osterloh! Τα Soli radar and Motion Sense θα επιστρέψουν... “they’ll be used in the future.” https://9to5google.com/2020/09/30/google-hardware-future-soli/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 (edited) Senior Vice President... Rick Osterloh! Τα Soli radar and Motion Sense θα επιστρέψουν... “they’ll be used in the future.” https://9to5google.com/2020/09/30/google-hardware-future-soli/ Όχι σε τηλέφωνο όμως, σε nest λένε θα το βάλουν για αρχή. Παιδιά, εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα έβαλαν στο 5. Το ότι μπήκε ο 765 πραγματικά με αφήνει αδιάφορο, αφού ακόμα και παιχνίδια με unreal engine κτλ τα παίζει μπόμπα. Ειδικά το ότι επιστρέφουν στο αλουμίνιο με έχει κάνει να τραβάω τις κοτσίδες μου από την χαρά! Edited October 1, 2020 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Όχι σε τηλέφωνο όμως, σε nest λένε θα το βάλουν για αρχή. Παιδιά, εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα έβαλαν στο 5. Το ότι μπήκε ο 765 πραγματικά με αφήνει αδιάφορο, αφού ακόμα και παιχνίδια με unreal engine κτλ τα παίζει μπόμπα. Ειδικά το ότι επιστρέφουν στο αλουμίνιο με έχει κάνει να τραβάω τις κοτσίδες μου από την χαρά! Το θέμα είναι ότι δεν "καταργούν" το Soli και συνεχίζουν να το εξελίσσουν! Άρα παρόλο που για αρχή μιλάνε για "devices" τύπου Nest (Audio, Hubs, Thermostats, Cameras κλπ) δε νομίζω ότι αποκλείεται να το δούμε και σε κινητά! Αν όχι στο 6, γιατί όχι στο 7! Θεωρώ ότι ο 765G μαζί με τα 8GB RAM, θα πηγαίνουν μια χαρά! Μένει τώρα να αρχίσουν τα reviews με τη σύγκριση... όπως κάθε χρόνο! https://9to5google.com/2019/10/29/google-pixel-3-vs-4-comparison-should-you-upgrade/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Ο 765G μια χαρά είναι για το 95% των χρηστών δεν αποτελεί καν λόγος για μη αγοράς του. Δεν έχει σχέση φετινός midrange soc με προ 3ετιας. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Ο 765G μια χαρά είναι για το 95% των χρηστών δεν αποτελεί καν λόγος για μη αγοράς του. ... Ισχύει Αλλά €700 για τον 765G μπορεί να είναι για πολλούς λόγος για τη μη αγορά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Αν το είχαν ένα 100αρικο κάτω πιστεύω θα ήταν τίμια αγορά. Εγώ πάντως δε βρίσκω κανένα λόγο να δώσω το 4xl για το 5. Για όποιον έχει θέμα με την εφαρμογή της Πειραιώς με ενημέρωσαν ότι θα έρθει update από Δευτέρα. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Αν το είχαν ένα 100αρικο κάτω πιστεύω θα ήταν τίμια αγορά. Εγώ πάντως δε βρίσκω κανένα λόγο να δώσω το 4xl για το 5. Για όποιον έχει θέμα με την εφαρμογή της Πειραιώς με ενημέρωσαν ότι θα έρθει update από Δευτέρα. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για όποιον έχει Pixel 3 ή 4, δεν έχει νόημα να δώσει τόσα λεφτά για το 5 Για κάποιον που δεν έχει Pixel, ίσως αν πέσει η τιμή του ή σε καμιά προσφορά στο black friday στα €450-€500 να έχει νόημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Για όποιον έχει Pixel 3 ή 4, δεν έχει νόημα να δώσει τόσα λεφτά για το 5 Για κάποιον που δεν έχει Pixel, ίσως αν πέσει η τιμή του ή σε καμιά προσφορά στο black friday στα €450-€500 να έχει νόημα Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο, 450-500 μόνο και μόνο επειδή έχει τον 765? Τόσο έχει το Nord το οποίο είναι 1 σκάλα κάτω από το Pixel. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Πιο νωρίς απ' ότι περίμενα.... "The winner of the Pixel 5 vs Pixel 4 comparison depends on what your wants and needs are. If you already own a Pixel 4 or 4 XL, I’d say an upgrade isn’t necessary. Sure, you’re going to get a few extra features your current phone lacks if you opt for the Pixel 5, but you’ll also be sacrificing some raw power and additional features like Face Unlock and Motion Sense." https://www.androidauthority.com/google-pixel-5-vs-pixel-4-1163717/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Πιο νωρίς απ' ότι περίμενα.... "The winner of the Pixel 5 vs Pixel 4 comparison depends on what your wants and needs are. If you already own a Pixel 4 or 4 XL, I’d say an upgrade isn’t necessary. Sure, you’re going to get a few extra features your current phone lacks if you opt for the Pixel 5, but you’ll also be sacrificing some raw power and additional features like Face Unlock and Motion Sense." https://www.androidauthority.com/google-pixel-5-vs-pixel-4-1163717/Λογικό. Ο μόνος λόγος να πας στο 5 από τα 4αρια, είναι η μπαταρία. Ειδικά αν έχεις το απλό 4. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Λογικό. Ο μόνος λόγος να πας στο 5 από τα 4αρια, είναι η μπαταρία. Ειδικά αν έχεις το απλό 4. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Το οποίο μπορεί να λυθεί με το Extreme Battery Saver! Χαρακτηριστικό που θα το πάρουν και τα παλιά Pixel με Feature Drop! Έχει γίνει σε κανέναν από σας η αλλαγή του Google Photos Editor; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Ξέρουμε ποια Google stores θα το φέρουν με το δώρο? Θέλω να το παραγγείλω σε πράσινο αλλά δυστυχώς στο γερμανικό είναι out of stock. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 (edited) Ξέρουμε ποια Google stores θα το φέρουν με το δώρο? Θέλω να το παραγγείλω σε πράσινο αλλά δυστυχώς στο γερμανικό είναι out of stock. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk UK, Ireland, Germany, France Και απ' ότι βλέπω στους όρους δεν τα στέλνουν μαζί με το Pixel 5! https://support.google.com/product-documentation/answer/10070211?p=bose_promotion&hl=en&visit_id=637371760326772422-1657067526&rd=1 Bose QC 35 IIs Promotion Edited October 1, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Θα μοσχοπουλησει σε κάνα τετράμηνο που θα πάει στα 450 ευρώ.Τοτε θα το πάρω αλλά το pixel 3 xl δεν το δινω Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Θα μοσχοπουλησει σε κάνα τετράμηνο που θα πάει στα 450 ευρώ.Τοτε θα το πάρω αλλά το pixel 3 xl δεν το δινω Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 800.000 Pixel 5... και όποιος προλάβει! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 (edited) Το οποίο μπορεί να λυθεί με το Extreme Battery Saver! Χαρακτηριστικό που θα το πάρουν και τα παλιά Pixel με Feature Drop! Έχει γίνει σε κανέναν από σας η αλλαγή του Google Photos Editor; Ναι το απόγευμα έβγαζα κάτι φωτογραφίες τα παιδιά,και μου έβγαλε τις νέες λειτουργίες...Δεν έδωσα βάση,και τώρα διάβασα το άρθρο... Όσο για το 5 φέτος θα πάρω άλλη μια συσκευή...Πάντα έχω δύο,και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο καινούργιο iPhone...Απλά δεν ξέρω αν θέλω να έχω δύο συσκευές ίδιας εταιρείας...Ποτέ δεν είχα και μου φαίνεται κάπως και μόνο η ιδέα... Το 4XL δεν φεύγει με τπτ...Απλά πρέπει να αποφασισω για την δεύτερη... Edited October 1, 2020 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο, 450-500 μόνο και μόνο επειδή έχει τον 765? Τόσο έχει το Nord το οποίο είναι 1 σκάλα κάτω από το Pixel. Δεν είναι ότι το 5 είναι κακή συσκευή Αλλά εφόσον σε σχέση με το 4 έκοψε κόστος από το SoC κατεβαίνοντας κάμποσες σκάλες, έκοψε το Soli Radar, τις κάμερες του Face Unlock, κλπ, θα μπορούσε να έχει μια πιο χαμηλή τιμή Στο επίπεδο των $700 θα έχει αρκετό ανταγωνισμό Καταρχάς από την κάτω πλευρά της αγοράς, θα έχει ανταγωνισμό από το ίδιο το Pixel 4a 5G το οποίο κάνει $500, και έχει το ίδιο SoC, τις ίδιες κάμερες, και το 4a 5G έχει μάλιστα το πλεονέκτημα ότι έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, και έχει και υποδοχή ακουστικών 3.5mm Αν υποθέσουμε ότι στοχεύει απλούς χρήστες (γιατί flagship για enthusiasts δεν είναι), ένας απλός χρήστης μπορεί κάλλιστα να πάρει το 4a 5G Στα ίδια επίπεδα τιμής θα έχει ενδεχομένως ανταγωνισμό και από το Samsung S20 FE, το οποίο έχει μεγαλύτερη οθόνη, πιθανότατα καλύτερης ποιότητας αφού την προμηθεύει η ίδια η Samsung, υψηλότερη συχνότητα ανανέωσης (120 vs 90), καλύτερες κάμερες, μεγαλύτερη μπαταρία Εγώ δεν θα έπαιρνα Samsung, αλλά όπως και να έχει η Samsung είναι ένα δυνατό brand με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, και εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων όπου μπορείς να δεις από κοντά τις συσκευές Από την πάνω πλευρά της αγοράς, έχει και ανταγωνισμό από τo oneplus. Το OnePlus 8 Pro κάνει €900 στην ιστοσελίδα της OnePlus αλλά στο OnePlus Store του amazon.de πολύ συχνά το κατεβάζουν κάτω από τα €700 (με τον γερμανικό ΦΠΑ ή περίπου στα €740 με τον ελληνικό ΦΠΑ) όπως έχουμε δει πολλές φορές αυτόν τον μήνα. Και σε σχέση με το Pixel έχει ομορφότερο ντιζάιν, καλύτερη οθόνη (ίσως την καλύτερη της αγοράς), μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, μεγαλύτερη ανάλυση (QHD vs FHD), υψηλότερη συχνότητα ανανέωσης (120 vs 90), πιο γρήγορη μνήμη αποθηκευτικού χώρoυ (UFS 3.0 vs 2.1), WiFi 6 vs 5, BT 5.1 vs 5.0, μεγαλύτερη μπαταρία, γρηγορότερη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Και κατά γενική ομολογία είναι το πιο σβέλτο κινητό σε απόκριση του λογισμικού, και έχει όλα τα άλλα καλά του Pixel, δηλαδή εξίσου γρήγορες αναβαθμίσεις android, γρήγορες ενημερώσεις ασφαλείας, ξεκλείδωμα χωρίς ακύρωση εγγύησης Και έχεις δύο χρόνια εγγύηση από την oneplus και την amazon, χωρίς να ψάχνεις τρίτους μεσάζοντες στην Γερμανία για να το αγοράσεις Και την μεγαλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα των developers Το P5 στα €450-€500 είναι καλή αγορά και σε αυτά τα επίπεδα θα έχει καλές πωλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Δεν είναι ότι το 5 είναι κακή συσκευή Αλλά εφόσον σε σχέση με το 4 έκοψε κόστος από το SoC κατεβαίνοντας κάμποσες σκάλες, έκοψε το Soli Radar, τις κάμερες του Face Unlock, κλπ, θα μπορούσε να έχει μια πιο χαμηλή τιμή Στο επίπεδο των $700 θα έχει αρκετό ανταγωνισμό Καταρχάς από την κάτω πλευρά της αγοράς, θα έχει ανταγωνισμό από το ίδιο το Pixel 4a 5G το οποίο κάνει $500, και έχει το ίδιο SoC, τις ίδιες κάμερες, και το 4a 5G έχει μάλιστα το πλεονέκτημα ότι έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, και έχει και υποδοχή ακουστικών 3.5mm Αν υποθέσουμε ότι στοχεύει απλούς χρήστες (γιατί flagship για enthusiasts δεν είναι), ένας απλός χρήστης μπορεί κάλλιστα να πάρει το 4a 5G Στα ίδια επίπεδα τιμής θα έχει ενδεχομένως ανταγωνισμό και από το Samsung S20 FE, το οποίο έχει μεγαλύτερη οθόνη, πιθανότατα καλύτερης ποιότητας αφού την προμηθεύει η ίδια η Samsung, υψηλότερη συχνότητα ανανέωσης (120 vs 90), καλύτερες κάμερες, μεγαλύτερη μπαταρία Εγώ δεν θα έπαιρνα Samsung, αλλά όπως και να έχει η Samsung είναι ένα δυνατό brand με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, και εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων όπου μπορείς να δεις από κοντά τις συσκευές Από την πάνω πλευρά της αγοράς, έχει και ανταγωνισμό από τo oneplus. Το OnePlus 8 Pro κάνει €900 στην ιστοσελίδα της OnePlus αλλά στο OnePlus Store του amazon.de πολύ συχνά το κατεβάζουν κάτω από τα €700 (με τον γερμανικό ΦΠΑ ή περίπου στα €740 με τον ελληνικό ΦΠΑ) όπως έχουμε δει πολλές φορές αυτόν τον μήνα. Και σε σχέση με το Pixel έχει ομορφότερο ντιζάιν, καλύτερη οθόνη (ίσως την καλύτερη της αγοράς), μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, μεγαλύτερη ανάλυση (QHD vs FHD), υψηλότερη συχνότητα ανανέωσης (120 vs 90), πιο γρήγορη μνήμη αποθηκευτικού χώρoυ (UFS 3.0 vs 2.1), WiFi 6 vs 5, BT 5.1 vs 5.0, μεγαλύτερη μπαταρία, γρηγορότερη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Και κατά γενική ομολογία είναι το πιο σβέλτο κινητό σε απόκριση του λογισμικού, και έχει όλα τα άλλα καλά του Pixel, δηλαδή εξίσου γρήγορες αναβαθμίσεις android, γρήγορες ενημερώσεις ασφαλείας, ξεκλείδωμα χωρίς ακύρωση εγγύησης Και έχεις δύο χρόνια εγγύηση από την oneplus και την amazon, χωρίς να ψάχνεις τρίτους μεσάζοντες στην Γερμανία για να το αγοράσεις Και την μεγαλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα των developers Το P5 στα €450-€500 είναι καλή αγορά και σε αυτά τα επίπεδα θα έχει καλές πωλήσειςΚαλά όλα αυτά, αλλά θεωρώ ότι η Google δεν είχε και ούτε έχει σκοπό να ανταγωνιστεί κανέναν. Δικές της υπηρεσίες πουλάει σε όλο τον κόσμο του Android κι από εκεί βγάζει τα κέρδη της. Άλλωστε αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, θα το είχε κάνει χρόνια τώρα, θα έβγαζε παραπλήσιες σε specs συσκευές σαν της OnePlus πχ και θα τους έτρωγε όλους λάχανο σε συνδυασμό με την software υποστήριξη. Ούτε οι 5 κάμερες την νοιάζουν, ούτε τα 12GB RAM, ούτε απαραίτητα οι premium γυάλινες πλάτες όπως μας δείχνει. Από εκεί και πέρα, όπως όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα, έτσι κι εδώ ο καθένας διαλέγει τι θέλει. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο απλό μινιμαλιστικό widget ρολόι, ώστε να προτείνει κάποιο; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Έχει κανείς το λεγόμενο green tint στην οθόνη; Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Έχει κανείς το λεγόμενο green tint στην οθόνη; Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι είναι αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Τι είναι αυτό;;;Ανομοιομορφία της οθόνης σε γκρί φόντο και χαμηλή φωτεινότητα. Πρασινίζει. Ιδιαίτερα όταν είναι στα 90hz. https://www.xda-developers.com/custom-kernel-fix-green-tinting-issues-google-pixel-4-xl-units/amp/ Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Ανομοιομορφία της οθόνης σε γκρί φόντο και χαμηλή φωτεινότητα. Πρασινίζει. Ιδιαίτερα όταν είναι στα 90hz. https://www.xda-developers.com/custom-kernel-fix-green-tinting-issues-google-pixel-4-xl-units/amp/ Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα καλά,έκανα μια δοκιμή και ευτυχώς δεν έχω θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts