jey Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Φίλε μου εγώ πήρα αυτό: http://www.tinydeal.com/fnf-ifive-mini-3gs-79-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-p-126621.html Έκανα ένα post παραπάνω για να βρω λύση επειδή η κόρη μου έσπασε το γυαλί μπροστά. Το tablet μια χαρά είναι, αλλά το πρόβλημα της εγγύησης σε τέτοιες περιπτώσεις είναι έντονο! ΥΓ: Ευχαριστώ τον φίλο LouCi4er για την πρότασή του. Το ψάχνω... Πολυ ομορφο φιλε μου ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Σκεφτόμουν για κάποιο από τα νέα που βγαίνουν τωρα με Bay Trail H Tegra K1.Δυνατά και φτηνά.Ποιο νομίζετε οτι ειναι καλύτερο από τα 2 soc? Ο Κ1 θεωρητικά είναι ισχυρότερος σαν σύνολο (κυρίως σε GPU) αλλά η nVidia έχει πολύ κακή φήμη σε θέματα υποστήριξης. Προσωπικά θα επέλεγα Intel. MTK8127 , RK3188T , All Winner A33 , All Winner A31s Ποιος ειναι ο καλυτερος ? Σαν SoC : rk3188, A33, mtk8127, A31. Σε θέματα υποστήριξης συσκευών, ο Rockchip είναι μια κατηγορία από μόνος του, οι άλλοι έχουν αρκετά και σοβαρότερα θέματα. Edited September 13, 2014 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορα του συγκεκριμένου tablet http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/estar-easy-hd-quad-core-tablet-7-8gb-aloyminiogkri/prod6500047pp/ και ειναι το μοναδικο νήμα που βρήκα που αναφέρεται στην συγκεκριμένη μάρκα θα ηθελα να ρωτήσω τι παιζει με το ροοτ στα estar tablets? Ειναι εφικτό κσι αν ναι πως ακριβως γιατι έψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα κάποιες μεθοδους ροοτ αλλα καμια συγκεκριμενα γι αυτο το tablet. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staiPAOKre Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα tablet Bitmore Tab 1050 που μου ζητησαν να περάσω το Google Market. Το εγκατέστησα χωρίς να το rootαρω πριν και τώρα το μόνο που κάνει είναι επανεκκινήσεις όταν το έχω στον φορτιστή και όταν το αποσυνδέσω νεκρό. Φοβάμαι οτι είναι απο αυτό. HEEELLLLLPPPPP!!!! :(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terovitsas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 λοιπόν έχουμε και λέμε!αγορά inew v3 από MiniDeal.Net πριν 4 μήνες!όλα καλά μέχρι που μια μέρα δεν άνοιξε ξανά ποτε!τώρα τι κάνουμε?να το στείλω πίσω?η δεν θα το ξαναστείλουν πίσω ποτε?περιμένω γνώμες!ευχάριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Αύριο θα στείλω στο vickmall ένα lenovo s660 για επισκευή γιατί δεν βλέπει τις sim. Το είχα πληρώσει μέσω paypal στις 15 Ιουλίου 2014, το παρέλαβα 6 Αυγούστου το 2014 και αύριο 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα το στείλω στην Κίνα. Πρέπει να κάνω κάτι με το paypal? Το 40ήμερο έχει παρέλθει από την ημερομηνία αγοράς. Ή ανοίγω κάποιο καινούριο dispute? Πάντως μου είπαν να στείλω μόνο τη συσκευή χωρις καπάκια, μπαταρίες κλπ! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Αύριο θα στείλω στο vickmall ένα lenovo s660 για επισκευή γιατί δεν βλέπει τις sim. Το είχα πληρώσει μέσω paypal στις 15 Ιουλίου 2014, το παρέλαβα 6 Αυγούστου το 2014 και αύριο 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα το στείλω στην Κίνα. Πρέπει να κάνω κάτι με το paypal? Το 40ήμερο έχει παρέλθει από την ημερομηνία αγοράς. Ή ανοίγω κάποιο καινούριο dispute? Πάντως μου είπαν να στείλω μόνο τη συσκευή χωρις καπάκια, μπαταρίες κλπ! Ευχαριστώ. Δε κάνεις τίποτα με Paypal δε σε καλύπτει πλέον, οπότε βασίζεσαι στον επαγγελματισμο του καταστήματος. Σκέτο το στέλνεις για λιγότερο κόστος και αποστολής και επιστροφής άλλωστε καπάκια μπαταρίες γιαα δοκιμή έχουν αυτοί λοιπόν έχουμε και λέμε!αγορά inew v3 από MiniDeal.Net πριν 4 μήνες!όλα καλά μέχρι που μια μέρα δεν άνοιξε ξανά ποτε!τώρα τι κάνουμε?να το στείλω πίσω?η δεν θα το ξαναστείλουν πίσω ποτε?περιμένω γνώμες!ευχάριστο! προφανώς και θα το στείλεις άλλωστε άχρηστο ειναι πλέον οπως κατάλαβα και το κόστος αποστολής θα είναι λιγότερο από 10ευρω οπότε γιατί όχι. Καινούργιο είναι άλλωστε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmoustaki Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 έχω το Ainol Novo 8 Discovery εδώ και 3 μήνες όλα καλά αλλά όταν συνδέομε στο ίντερνετ σέρνετε...τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπερα παιδια...θελω την βοηθεια σας..θελω να κανω δωρο σε ξαδερφακι 7-8 χρονων...εχετε υποψιν σας καποιο ταμπλετ απο κινα στις 7'' ... τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρο στα 60-70 ευρω....οποιος μπορει ας βοηθησει.... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπερα παιδια...θελω την βοηθεια σας..θελω να κανω δωρο σε ξαδερφακι 7-8 χρονων...εχετε υποψιν σας καποιο ταμπλετ απο κινα στις 7'' ... τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρο στα 60-70 ευρω....οποιος μπορει ας βοηθησει.... Ευχαριστω... Φίλε μου δεν έχω υπ'όψιν κανένα αυτήν την στιγμή, αλλά θα σε συμβούλευα εφ'όσον είναι γιά μικρό παιδί, το πρώτο που να κοιτάξεις να είναι η οθόνη του IPS γιά να μην χαλάσει τα μάτια του .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχει κάποιος την διάθεση και την πληροφορία να εξηγήσει τι παίζει με τα νέα SOC σε σχέση με τα απερχόμενα ή είναι νωρίς ακόμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jessegize Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 γεια σας παιδια, εχω στειλει ενα ταβλετ πισω στην κινα, εχει φτασει απο της 4 σεπτεμβριου στη κινα αλλα ακομα να το παρει ο πωλητης στα χερια....ειναι νορμαλ αυτο? και κατι ακομα ειχα παρει ενα lenovo s820 απο minideal,απο χθες τα εχει φτησει(bootloop),εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τπτ...τωρα σκεφτομαι να το στειλω πισω αλλα το paypal νομιζω δε με καλυπτει, υπαρει περιπτωσει να κανει refund το minideal χωρις πολλα πολλα? ποια διαδηκασια θα επρεπε να ακολουθησω για να μην τρεχω μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Τελικα το πακετο με το κινητο που εστειλα, εφτασε Κινα, το παραλαβανε εκει στην Antelife και το Paypal μου εκανε refund. Περιπου 1 μηνα κρατησε ολη αυτη η διαδικασια. Το κινητο εφτασε σχετικα γρηγορα εκει. Σε μια εβδομαδα ηταν εκει. Αλλα μεχρι να το παραλαβουνε, μεχρι να δουνε τι εχει, περναει αρκετο διαστημα. Το μονο αρνητικο ( εως τωρα ) ειναι οτι δεν μου επιστρεψανε τα μεταφορικα που πληρωσα (ως οφειλαν απο τους ορους επιστροφων που εχουν στο site τους) για να το στειλω πισω στην Κινα. Μου εκαναν refund μονο την αξια του κινητου. Φυσικα τους εστειλα e-mail και τους ρωτησα ποτε ( αν ) θα μου επιστρεψουν τα μεταφορικα που πληρωσα. Μεχρι σημερα κανουν τον "Κινεζο" και δεν μου απαντησαν. Ειδομεν. Παντως απαραιτητα οταν στελνετε δεμα στην Κινα, φωτογραφιες απο το πακετο στο ταχυδρομειο οπου θα φενεται καθαρα η διευθυνση του παραληπτη και το tracking number. Και επισης φωτο απο την αποδειξη που πληρωσατε στο ταχυδρομειο. Τα ζηταει το paypal καποια στιγμη και πρεπει να τα εχετε για να τους τα στειλετε. Edited September 24, 2014 by apos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μολις ελαβα e-mail απο Antelife και μου δηλωνουν οτι ΔΕΝ θα μου επιστρεψουν τα μεταφορικα επειδη ανοιξα dispute στο paypal! Αυτο και αν δεν ειναι απατη. Dear customer, Thank you for your e-mail. Sorry we can not refund you the money because you have opened dispute. If you have any questions, please contact us. Best regards. Maggie Antelife.com Customer Service Στην επικοινωνια που ειχα μαζι τους μεσω paypal, τους ειχα ζητησει την επιστροφη ΚΑΙ των μεταφορικων και ειχαν δηλωσει οτι θα κανουν refund ΚΑΙ αυτο το ποσο. Αλλα τωρα που εκλεισε το claim υπερ μου, μουγκα στην στρουγκα!!! Φυσικα τους απαντησα οτι στο site τους και στην πολιτικη επιστροφων που εχουν, δεν αναφερουν πουθενα οτι ΔΕΝ πρεπει ο πελατης να ανοιγει dispute στο paypal ωστε να του επιστρεψουν τα μεταφορικα. Αυτα ειναι παιδες, οταν μπλεκεις με Κινεζους, πρεπει να τα περιμενεις ΟΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μολις ελαβα e-mail απο Antelife και μου δηλωνουν οτι ΔΕΝ θα μου επιστρεψουν τα μεταφορικα επειδη ανοιξα dispute στο paypal! Αυτο και αν δεν ειναι απατη. Dear customer, Thank you for your e-mail. Sorry we can not refund you the money because you have opened dispute. If you have any questions, please contact us. Best regards. Maggie Antelife.com Customer Service Στην επικοινωνια που ειχα μαζι τους μεσω paypal, τους ειχα ζητησει την επιστροφη ΚΑΙ των μεταφορικων και ειχαν δηλωσει οτι θα κανουν refund ΚΑΙ αυτο το ποσο. Αλλα τωρα που εκλεισε το claim υπερ μου, μουγκα στην στρουγκα!!! Φυσικα τους απαντησα οτι στο site τους και στην πολιτικη επιστροφων που εχουν, δεν αναφερουν πουθενα οτι ΔΕΝ πρεπει ο πελατης να ανοιγει dispute στο paypal ωστε να του επιστρεψουν τα μεταφορικα. Αυτα ειναι παιδες, οταν μπλεκεις με Κινεζους, πρεπει να τα περιμενεις ΟΛΑ! Δυστυχώς αυτό είναι στανταρ σε όλα τα κινέζικα καταστήματα. Για να πάρεις και τα μεταφορικά πρέπει να τους εμπιστευτείς και να δεχτείς να επιστρέψεις το προϊόν χωρίς dispute στο paypal. Σε περίπτωση dispute σου επιστρέφουν μόνο τα νόμιμα όπως υποχρεούνται από τους όρους του paypal. Οπότε επειδή σπάνια θα εμπιστευτεί κάποιος χωρίς τη διασφάλιση του paypal σπάνια θα πάρεις και τα μεταφορικά... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δυστυχώς αυτό είναι στανταρ σε όλα τα κινέζικα καταστήματα. Για να πάρεις και τα μεταφορικά πρέπει να τους εμπιστευτείς και να δεχτείς να επιστρέψεις το προϊόν χωρίς dispute στο paypal. Σε περίπτωση dispute σου επιστρέφουν μόνο τα νόμιμα όπως υποχρεούνται από τους όρους του paypal. Οπότε επειδή σπάνια θα εμπιστευτεί κάποιος χωρίς τη διασφάλιση του paypal σπάνια θα πάρεις και τα μεταφορικά... Εγω ομως σαν πελατης πως πρεπει να το ξερω αυτο? Στην Πολιτικη Επιστροφων που εχουν ξεκαθαρα στο site τους, δεν αναφερει κατι τετοιο. Και γιατι θα πρεπει να τους πειραζει αυτους που εμεις ανοιγουμε dispute στο paypal? Εχουν καποιες κυρωσεις ή μηπως χρεωνονται κατι γι'αυτο? Και εν παση περιπτωσει, και στα email που ανταλλασα με την εταιρια ( κατα την διαρκεια του dispute ) και μεσα απο την επικοινωνια που ειχα μαζι τους μεσω του paypal chat, με ειχαν διαβεβαιωσει οτι θα μου επιστρεψουν ΚΑΙ τα μεταφορικα. Γι'αυτο και μου ζητησαν την αποδειξη του ταχυδρομειου που πληρωσα και τους την εστειλα, και μεσω paypal και μεσω e-mail. Δεν αφηναν να εννοηθει απο πουθενα οτι δεν επροκειτο να μου επιστρεψουν τα μεταφορικα. Αυτο εγινε αφου εκλεισε η υποθεση και εγινε refund το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγω ομως σαν πελατης πως πρεπει να το ξερω αυτο? Στην Πολιτικη Επιστροφων που εχουν ξεκαθαρα στο site τους, δεν αναφερει κατι τετοιο. Και γιατι θα πρεπει να τους πειραζει αυτους που εμεις ανοιγουμε dispute στο paypal? Εχουν καποιες κυρωσεις ή μηπως χρεωνονται κατι γι'αυτο? Και εν παση περιπτωσει, και στα email που ανταλλασα με την εταιρια ( κατα την διαρκεια του dispute ) και μεσα απο την επικοινωνια που ειχα μαζι τους μεσω του paypal chat, με ειχαν διαβεβαιωσει οτι θα μου επιστρεψουν ΚΑΙ τα μεταφορικα. Γι'αυτο και μου ζητησαν την αποδειξη του ταχυδρομειου που πληρωσα και τους την εστειλα, και μεσω paypal και μεσω e-mail. Δεν αφηναν να εννοηθει απο πουθενα οτι δεν επροκειτο να μου επιστρεψουν τα μεταφορικα. Αυτο εγινε αφου εκλεισε η υποθεση και εγινε refund το κινητο. Kαλά κι εγώ το ξέρω από τα υπόλοιπα παιδιά από δω μη φανταστείς ότι το γράφουν πουθενά. Συνήθως ζητάνε να κλείσεις το case στο paypal για να σου κάνουν αυτοί refund αλλιώς αν όχι παίρνεις μόνο τα νόμιμα αυτη είναι η μπινιά. Αλλά μπορεις να τους εμπιστευτείς και να το κλείσεις; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Kαλά κι εγώ το ξέρω από τα υπόλοιπα παιδιά από δω μη φανταστείς ότι το γράφουν πουθενά. Συνήθως ζητάνε να κλείσεις το case στο paypal για να σου κάνουν αυτοί refund αλλιώς αν όχι παίρνεις μόνο τα νόμιμα αυτη είναι η μπινιά. Αλλά μπορεις να τους εμπιστευτείς και να το κλείσεις; Εγω παντως ειχα σκοπο να αγορασω ενα αλλο κινητο απο την ANTELIFE εφοσον ολα κυλουσαν ομαλα. Ελεγα γιατι να αγορασω απο αλλο κινεζομαγαζο αφου ηταν σωστοι απεναντι μου ( τουλαχιστον στα λογια ). Αλλα εκανα λαθος. Και τους το ειπα αυτο στο e-mail που τους εστειλα. Θα μου πεις τωρα, κατι τρεχει στα γυφτικα αν χασουν ενα πελατη. Αλλα δεν ειναι ετσι. Αυτες οι λαμογιες που κανουν καποια μαγαζια, διαδιδονται πολυ γρηγορα και χανουν μεγαλο μερος της αξιοπιστιας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπερα παιδια...θελω την βοηθεια σας..θελω να κανω δωρο σε ξαδερφακι 7-8 χρονων...εχετε υποψιν σας καποιο ταμπλετ απο κινα στις 7'' ... τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρο στα 60-70 ευρω....οποιος μπορει ας βοηθησει.... Ευχαριστω... Chuwi V17HD, Colorfly E708. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Chuwi V17HD, Colorfly E708. Πολύ καλή πρόταση, έχω το Chuwi V88 και είναι απροβλημάτιστο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Διάβασα αυτό εχθές ... αν έχει μπει παρακαλώ να διορθωθεί gizchina.com /2014/04/02 Μediatek-mt6595-processor/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 To Colorfly έχει καλύτερη οθόνη και ελαφρώς πιό παιχνιδιάρικο επεξεργαστή, ενώ το το Chuwi έχει πιό παχιά και στιβαρή κατασκευή (θεωρητικά να αντέξει λίγο παραπάνω αν το πιτσιρίκι είναι αμπντάλης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 http://www.geekbuying.com/item/PIPO-P9-RK3288--Quad-Core-10-1-Inch-Android-4-4OS-Tablet-PC-2GB-RAM-32GB-ROM-IPS-Touch-Screen-1920x1200-BT-GPS-3G-4K-US-Plug-331996.html αυτο εχει OTG ?γιατι ενω προτεινει σαν εξτρα καλωδιο OTG δεν το βλεπω στα specs? επισης μεταξυ αυτου και του P1 ποιο προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Chuwi V17HD, Colorfly E708. φιλε μιλας για το Colorfly E708 Q1 η το Q2??.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έφερε ενα φιλαράκι σήμερα ένα tablet που έχει ένα eStar Zoom Quad Core 9" 8 GB και έχει το εξής πρόβλημα : Δεν μπορεί να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή στο tablet μέσω playstore, καθώς υπάρχει πρόβλημα διαθέσιμου χώρου. Πιο συγκεκριμένα ενώ δεν έχει καμιά κάρτα SD στο μηχάνημα του βγάζει 2 χώρους μνήμης. Την εσωτερική μνήμη (όχι RAM) που είναι πλήρης (43 ΜΒ ελεύθερα μόνο) και έχει μέγεθος 0,93 GB και την Nand Flash που έχει μέγεθος γύρω στα 5 GB. Από ότι φαίνεται έχει σπάσει το tablet την διαθέσιμη μνήμη σε 2 μέρη, αλλά τα προγράμματα τα εγκαθιστά μόνο στην μία.Ποιό είναι το πρόβλημα? Πως μπορεί να εγκαθιστά προγράμματα στην Nand Flash (και αργότερα και σε κάρτα SD) χωρίς να του βγάζει πρόβλημα χώρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts