chalk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 γραψε hdmi mini to hdmi ή hdmi A to C και θα βρεις αναλογως τι μετρα θελεις. Τυπος 1,3b ή καλυτερα 1,4 Αυτο που εχεις βρει κανει Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ευχαριστώ φίλε και αν θέλω ασύρματα να κάνω συνδεση στη TV? Yπάρχει κανα παρομοιο κόλπο? Αυτό είναι το android tv Με το stickaki ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ακριβως εκτος αν η τηλεοραση σου υποστηριζει wifi και data transfer Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ακριβως εκτος αν η τηλεοραση σου υποστηριζει wifi και data transfer Απορία το έχω βρε παιδιά: Αυτό το στικακι τι κανει ακριβώς? Δουλεύει με ολες τις tv? Και συνδεει ταμπλετ pc tv ???μάλλον οχι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Απορία το έχω βρε παιδιά: Αυτό το στικακι τι κανει ακριβώς? Δουλεύει με ολες τις tv? Και συνδεει ταμπλετ pc tv ???μάλλον οχι ε? Συνδεεται με hdmi απευθειας στην τηλεοραση σου και ειναι σαν να εχεις μια ´tablet- android συσκευη´ στην τηλεοραση σου. Θελει ασυρματα πληκτρολογια ποντικια κτλ. Εχει δικτυο wifi εχει εισοδο Otg για εξωτερικο σκληρο. Τι αλλο θες να μαθεις;;; Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μπερδευτηκα ρε.. είναι μόνο του android συσκευή αυτόνομη που έχει πάνω του λειτουργικό η μεταφέρει το tablet στη TV. η μπορείς να τα κάνεις και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Σκεψου οτι ειναι ταμπλετ χωρις οθονη που χρησιμοποιει την τιβι σαν οθονη αλλα επειδη η τιβι δεν εχει touchscreen (ακομα) συνδεεις ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο για να "επικοινώνησεις" με το ταμπλετ. Μονο να μην ξεχνιεσαι και βαζεις τα δαχτυλα στην τηλεοραση απο συνηθεια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 ωραια καταλαβα, εγω θελω το αλλο να μεταφερω το tablet στη tv Μεσω hdmi ασυρματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ακριβά πράγματα χωρίς λόγο και με delay ζητάς. Το ebay ειναι φιλος σου στο συγκεκριμενο. ''Wireless hdmi transmitter receiver'' Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πρωτες εντυπωσεις απο το ταμπλετ πολυ καλες...ακολουθει σκισιμο και βλεπουμε! Δεν προλαβα να δω τα λινκ που λες, Εγω το ρουταρα με αυτή την μεθοδο και δουλεψε. Τωρα πρωτα πρεπει να περασω CWM για αν κανω μπακ απ και μετα δοκιμαζουμε την ρομ που βρηκες αν ειναι! Εγώ μόλις δοκίμασα με αυτή τη μέθοδο που είπες αλλά δεν το rootara γιατί δεν το διαβάζει το τάμπλετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Εγώ μόλις δοκίμασα με αυτή τη μέθοδο που είπες αλλά δεν το rootara γιατί δεν το διαβάζει το τάμπλετ... Τρεξε την εφαρμογη στο pc και με τα συνδεσε το ταμπλετ. Προσοχη, πρεπει να εχεις τσεκαρει στις ρυθμισεις το usb debugging. Τοτε θα τρεξει κατι η κινεζικη εφαρμογη, θα κατεβασει τους ντραιβερς για το ταμπλετ στο pc (πλεον στην διαχειριση υλικου θα εμφανιζεται ως android phone) και μετα πατωντας το ρουτ οπως λεει ο οδηγος θα γινει. Μολις τελειωσει, κατεβαζεις απο το μαρκετ το SuperSU ή το superuser κανεις επανεκκινηση και εισαι ετοιμος. Εγω το πετυχα με 2-3 φορες (γιατι τα κινεζικα μου δεν ειναι πολυ καλα! :p ) και τωρα εχω titanium κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Έτσι όπως λες εσύ το εκανά αλλά δεν το διαβαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Τελικά κατάφερα να κάνω το root αλλά cwm που να δουλεύει σίγουρα δεν έχω βρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας:μπορει να συνδεθει ενα ταμπλετ με ενα ps3,nintendo wii και να λειτουργησει σαν οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας:μπορει να συνδεθει ενα ταμπλετ με ενα ps3,nintendo wii και να λειτουργησει σαν οθονη? Για λιγο νομιζα οτι εδω θα ειχες ξεχασει να ρωτησεις.. Η απαντηση ειναι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Τελικά κατάφερα να κάνω το root αλλά cwm που να δουλεύει σίγουρα δεν έχω βρει! Χαιρομαι! Και εγω αυτο ψαχνω αλλα αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια για αν ασχοληθω. Γενικα παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Τα μονα κακα ειναι το πολυ ευαισθητο touch (οχι ομως ενοχλητικο, το συνηθιζεις) η μικρη αυτονομια (περιπου 3 ωρες browsing, χανει 10%μπαταρια καθε 20 λεπτα) και οτι οταν το βαλεις στον φορτιστη η οθονη κανει κατι σπασιματα, τρεμοπαιζει (εσενα στο κανει?) και γινεται σπαστικη η χρηση του κατα την φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Χαιρομαι! Και εγω αυτο ψαχνω αλλα αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια για αν ασχοληθω. Γενικα παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Τα μονα κακα ειναι το πολυ ευαισθητο touch (οχι ομως ενοχλητικο, το συνηθιζεις) η μικρη αυτονομια (περιπου 3 ωρες browsing, χανει 10%μπαταρια καθε 20 λεπτα) και οτι οταν το βαλεις στον φορτιστη η οθονη κανει κατι σπασιματα, τρεμοπαιζει (εσενα στο κανει?) και γινεται σπαστικη η χρηση του κατα την φορτιση! Αυτο με τη φορτιση δε το κανει αλλα οταν το βαζω ν φορτισει και εχει λιγη μπαταρια καποιες φορες κολλαει κ θελει ρεσετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο tablet με gps; Δεν ειναι καλυτερο απο το να το χρησιμοποιω και σαν tablet απο το να παρω σκετη συσκευη gps; Βλεπω μερικα στο dx.com αλλα δεν ξερω σε ποιο να καταληξω. Μεχρι 150 ευρω μπορω να δωσω. Ευχαριστω πολυ. Edit: πχ αυτο θεωρειται καλο; http://www.spemall.com/Hyundai-T7-Quad-Core-Android-4-0-7-Inch-Tablet-PC-8GB-GPS-Bluetooth-Dual-camera_g.html Edited April 6, 2013 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Δεν είχα ποτέ ταμπλετ εκτός από το κινέζικο που έχω εδώ και ένα μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα "επώνυμα" ας πούμε, τα μη κινέζικα, λαγκάρουν τόσο όσο και τα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο tablet με gps; Δεν ειναι καλυτερο απο το να το χρησιμοποιω και σαν tablet απο το να παρω σκετη συσκευη gps; Βλεπω μερικα στο dx.com αλλα δεν ξερω σε ποιο να καταληξω. Μεχρι 150 ευρω μπορω να δωσω. Ευχαριστω πολυ. Edit: πχ αυτο θεωρειται καλο; http://www.spemall.com/Hyundai-T7-Quad-Core-Android-4-0-7-Inch-Tablet-PC-8GB-GPS-Bluetooth-Dual-camera_g.html καλο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο tablet με gps; Δεν ειναι καλυτερο απο το να το χρησιμοποιω και σαν tablet απο το να παρω σκετη συσκευη gps; Βλεπω μερικα στο dx.com αλλα δεν ξερω σε ποιο να καταληξω. Μεχρι 150 ευρω μπορω να δωσω. Ευχαριστω πολυ. Edit: πχ αυτο θεωρειται καλο; http://www.spemall.com/Hyundai-T7-Quad-Core-Android-4-0-7-Inch-Tablet-PC-8GB-GPS-Bluetooth-Dual-camera_g.htmlΚαλό είναι από τα 7άρια. Απλά πάρε κι ένα φορτιστή αυτοκινήτου φυσικά Δεν είχα ποτέ ταμπλετ εκτός από το κινέζικο που έχω εδώ και ένα μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα "επώνυμα" ας πούμε, τα μη κινέζικα, λαγκάρουν τόσο όσο και τα κινέζικα.Κανένα κινέζικο με διπύρηνο RK3066 ή am8726-mx και ανάλυση οθόνης μέχρι 1280x800 (όπως τα περισσότερα) δεν λαγκάρει ούτε γι αστείο. Σ αντίθεση με τα περισσότερα "φθηνά" ή περσινά επώνυμα που χουν κατώτερους επεξεργαστές, παλιές εκδόσεις android κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλό είναι από τα 7άρια. Απλά πάρε κι ένα φορτιστή αυτοκινήτου φυσικά Κανένα κινέζικο με διπύρηνο RK3066 ή am8726-mx και ανάλυση οθόνης μέχρι 1280x800 (όπως τα περισσότερα) δεν λαγκάρει ούτε γι αστείο. Σ αντίθεση με τα περισσότερα "φθηνά" ή περσινά επώνυμα που χουν κατώτερους επεξεργαστές, παλιές εκδόσεις android κλπ Έχω το Hyundai x900 και με έχει τρελλανει στα κολληματα Λες να οφείλεται στην υψηλή ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έχω το Hyundai x900 και με έχει τρελλανει στα κολληματα Λες να οφείλεται στην υψηλή ανάλυση;ακριβώς. επέλεξε το normal mode αντί του HD, που δουλεύει με ανάλυση 1600x1200, κι είναι κάπως καλύτερα. Βέβαια και πάλι η ανάλυση ειναι πολύ μεγάλη, αλλά αφού ήθελες retina, ανέξου το :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 ακριβώς. επέλεξε το normal mode αντί του HD, που δουλεύει με ανάλυση 1600x1200, κι είναι κάπως καλύτερα. Βέβαια και πάλι η ανάλυση ειναι πολύ μεγάλη, αλλά αφού ήθελες retina, ανέξου το :p Στο Νορμάλ το έχω. Δεν παίζω ταινίες κλπ. Παραδόξως σ' αυτές δεν κολλαει και σε HD!! Απλα πραγματα surfing επι το πλείστον. Κολλάει στο άνοιγμα στο κλείσιμο σ' ενα λεξικο κλπ και σ' αυτά φταίει η ρετίνα; Πάντως το αποδέχομαι γενικώς! :X lol μπορω να κάνω κι άλλοι ως; :cry::blink::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο tablet με gps; Δεν ειναι καλυτερο απο το να το χρησιμοποιω και σαν tablet απο το να παρω σκετη συσκευη gps; Βλεπω μερικα στο dx.com αλλα δεν ξερω σε ποιο να καταληξω. Μεχρι 150 ευρω μπορω να δωσω. Ευχαριστω πολυ. Edit: πχ αυτο θεωρειται καλο; http://www.spemall.com/Hyundai-T7-Quad-Core-Android-4-0-7-Inch-Tablet-PC-8GB-GPS-Bluetooth-Dual-camera_g.html Μακριά από dx. Com Πρόσφατα έκανε 2 μήνες να έρθει ένα πακέτο μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts