Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γραψε hdmi mini to hdmi ή hdmi A to C και θα βρεις αναλογως τι μετρα θελεις.

Τυπος 1,3b ή καλυτερα 1,4

Αυτο που εχεις βρει κανει

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ φίλε και αν θέλω ασύρματα να κάνω συνδεση στη TV? Yπάρχει κανα παρομοιο κόλπο?

Αυτό είναι το android tv Με το stickaki ?

Ακριβως εκτος αν η τηλεοραση σου υποστηριζει wifi και data transfer
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ακριβως εκτος αν η τηλεοραση σου υποστηριζει wifi και data transfer

Απορία το έχω βρε παιδιά:

Αυτό το στικακι τι κανει ακριβώς? Δουλεύει με ολες τις tv? Και συνδεει ταμπλετ pc tv ???μάλλον οχι ε?

Απορία το έχω βρε παιδιά:

Αυτό το στικακι τι κανει ακριβώς? Δουλεύει με ολες τις tv? Και συνδεει ταμπλετ pc tv ???μάλλον οχι ε?

Συνδεεται με hdmi απευθειας στην τηλεοραση σου και ειναι σαν να εχεις μια ´tablet- android συσκευη´ στην τηλεοραση σου. Θελει ασυρματα πληκτρολογια ποντικια κτλ. Εχει δικτυο wifi εχει εισοδο Otg για εξωτερικο σκληρο. Τι αλλο θες να μαθεις;;;

Μπερδευτηκα ρε.. είναι μόνο του android συσκευή αυτόνομη που έχει πάνω

του λειτουργικό η μεταφέρει το tablet στη TV. η μπορείς να τα κάνεις και τα 2.

Σκεψου οτι ειναι ταμπλετ χωρις οθονη που χρησιμοποιει την τιβι σαν οθονη αλλα επειδη η τιβι δεν εχει touchscreen (ακομα) συνδεεις ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο για να "επικοινώνησεις" με το ταμπλετ.

Μονο να μην ξεχνιεσαι και βαζεις τα δαχτυλα στην τηλεοραση απο συνηθεια :lol:

Ακριβά πράγματα χωρίς λόγο και με delay ζητάς.

Το ebay ειναι φιλος σου στο συγκεκριμενο. ''Wireless hdmi transmitter receiver''

Πρωτες εντυπωσεις απο το ταμπλετ πολυ καλες...ακολουθει σκισιμο και βλεπουμε!

Δεν προλαβα να δω τα λινκ που λες, Εγω το ρουταρα με αυτή την μεθοδο και δουλεψε. Τωρα πρωτα πρεπει να περασω CWM για αν κανω μπακ απ και μετα δοκιμαζουμε την ρομ που βρηκες αν ειναι!

Εγώ μόλις δοκίμασα με αυτή τη μέθοδο που είπες αλλά δεν το rootara γιατί δεν το διαβάζει το τάμπλετ...

Εγώ μόλις δοκίμασα με αυτή τη μέθοδο που είπες αλλά δεν το rootara γιατί δεν το διαβάζει το τάμπλετ...

Τρεξε την εφαρμογη στο pc και με τα συνδεσε το ταμπλετ. Προσοχη, πρεπει να εχεις τσεκαρει στις ρυθμισεις το usb debugging. Τοτε θα τρεξει κατι η κινεζικη εφαρμογη, θα κατεβασει τους ντραιβερς για το ταμπλετ στο pc (πλεον στην διαχειριση υλικου θα εμφανιζεται ως android phone) και μετα πατωντας το ρουτ οπως λεει ο οδηγος θα γινει. Μολις τελειωσει, κατεβαζεις απο το μαρκετ το SuperSU ή το superuser κανεις επανεκκινηση και εισαι ετοιμος. Εγω το πετυχα με 2-3 φορες (γιατι τα κινεζικα μου δεν ειναι πολυ καλα! :p ) και τωρα εχω titanium κανονικοτατα!

Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας:μπορει να συνδεθει ενα ταμπλετ με ενα ps3,nintendo wii και να λειτουργησει σαν οθονη?

Για λιγο νομιζα οτι εδω θα ειχες ξεχασει να ρωτησεις..

Η απαντηση ειναι οχι.

Τελικά κατάφερα να κάνω το root αλλά cwm που να δουλεύει σίγουρα δεν έχω βρει!

Χαιρομαι!

Και εγω αυτο ψαχνω αλλα αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια για αν ασχοληθω.

Γενικα παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Τα μονα κακα ειναι το πολυ ευαισθητο touch (οχι ομως ενοχλητικο, το συνηθιζεις) η μικρη αυτονομια (περιπου 3 ωρες browsing, χανει 10%μπαταρια καθε 20 λεπτα) και οτι οταν το βαλεις στον φορτιστη η οθονη κανει κατι σπασιματα, τρεμοπαιζει (εσενα στο κανει?) και γινεται σπαστικη η χρηση του κατα την φορτιση!

Χαιρομαι!

Και εγω αυτο ψαχνω αλλα αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια για αν ασχοληθω.

Γενικα παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Τα μονα κακα ειναι το πολυ ευαισθητο touch (οχι ομως ενοχλητικο, το συνηθιζεις) η μικρη αυτονομια (περιπου 3 ωρες browsing, χανει 10%μπαταρια καθε 20 λεπτα) και οτι οταν το βαλεις στον φορτιστη η οθονη κανει κατι σπασιματα, τρεμοπαιζει (εσενα στο κανει?) και γινεται σπαστικη η χρηση του κατα την φορτιση!

Αυτο με τη φορτιση δε το κανει αλλα οταν το βαζω ν φορτισει και εχει λιγη μπαταρια καποιες φορες κολλαει κ θελει ρεσετ

Γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο tablet με gps; Δεν ειναι καλυτερο απο το να το χρησιμοποιω και σαν tablet απο το να παρω σκετη συσκευη gps;

Βλεπω μερικα στο dx.com αλλα δεν ξερω σε ποιο να καταληξω.

Μεχρι 150 ευρω μπορω να δωσω.

Ευχαριστω πολυ.

Edit: πχ αυτο θεωρειται καλο;

http://www.spemall.com/Hyundai-T7-Quad-Core-Android-4-0-7-Inch-Tablet-PC-8GB-GPS-Bluetooth-Dual-camera_g.html

Edited by Tomygr

Δεν είχα ποτέ ταμπλετ εκτός από το κινέζικο που έχω εδώ και ένα μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα "επώνυμα" ας πούμε, τα μη κινέζικα, λαγκάρουν τόσο όσο και τα κινέζικα.

Γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο tablet με gps; Δεν ειναι καλυτερο απο το να το χρησιμοποιω και σαν tablet απο το να παρω σκετη συσκευη gps;

Ευχαριστω πολυ.

http://www.spemall.com/Hyundai-T7-Quad-Core-Android-4-0-7-Inch-Tablet-PC-8GB-GPS-Bluetooth-Dual-camera_g.html

καλο είναι

Ευχαριστω πολυ.

Καλό είναι από τα 7άρια. Απλά πάρε κι ένα φορτιστή αυτοκινήτου φυσικά

Δεν είχα ποτέ ταμπλετ εκτός από το κινέζικο που έχω εδώ και ένα μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα "επώνυμα" ας πούμε, τα μη κινέζικα, λαγκάρουν τόσο όσο και τα κινέζικα.
Κανένα κινέζικο με διπύρηνο RK3066 ή am8726-mx και ανάλυση οθόνης μέχρι 1280x800 (όπως τα περισσότερα) δεν λαγκάρει ούτε γι αστείο. Σ αντίθεση με τα περισσότερα "φθηνά" ή περσινά επώνυμα που χουν κατώτερους επεξεργαστές, παλιές εκδόσεις android κλπ

Καλό είναι από τα 7άρια. Απλά πάρε κι ένα φορτιστή αυτοκινήτου φυσικά

Κανένα κινέζικο με διπύρηνο RK3066 ή am8726-mx και ανάλυση οθόνης μέχρι 1280x800 (όπως τα περισσότερα) δεν λαγκάρει ούτε γι αστείο. Σ αντίθεση με τα περισσότερα "φθηνά" ή περσινά επώνυμα που χουν κατώτερους επεξεργαστές, παλιές εκδόσεις android κλπ

Έχω το Hyundai x900 και με έχει τρελλανει στα κολληματα

Λες να οφείλεται στην υψηλή ανάλυση;

Έχω το Hyundai x900 και με έχει τρελλανει στα κολληματα

Λες να οφείλεται στην υψηλή ανάλυση;

ακριβώς. επέλεξε το normal mode αντί του HD, που δουλεύει με ανάλυση 1600x1200, κι είναι κάπως καλύτερα. Βέβαια και πάλι η ανάλυση ειναι πολύ μεγάλη, αλλά αφού ήθελες retina, ανέξου το :p

ακριβώς. επέλεξε το normal mode αντί του HD, που δουλεύει με ανάλυση 1600x1200, κι είναι κάπως καλύτερα. Βέβαια και πάλι η ανάλυση ειναι πολύ μεγάλη, αλλά αφού ήθελες retina, ανέξου το :p

Στο Νορμάλ το έχω. Δεν παίζω ταινίες κλπ. Παραδόξως σ' αυτές δεν κολλαει και σε HD!! Απλα πραγματα surfing επι το πλείστον. Κολλάει στο άνοιγμα στο κλείσιμο σ' ενα λεξικο κλπ και σ' αυτά φταίει η ρετίνα; Πάντως το αποδέχομαι γενικώς! :X lol μπορω να κάνω κι άλλοι ως; :cry::blink::D

Ευχαριστω πολυ.

Μακριά από dx. Com

Πρόσφατα έκανε 2 μήνες να έρθει ένα πακέτο μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned