mylw_4 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 2 ώρες πριν, pazu said: Εμένα σταμάτησε να μου δείχνει πόσες ώρες κοιμήθηκα. Εδώ και μια εβδομάδα. Και εάν πατήσεις το πάνω κουμπί που σε πάει να δεις όλες τις εφαρμογές για τον ύπνο μου λέει αναστολή λειτουργίας. Τι στο καλό είναι αυτό; Τα έχω όλα ενεργοποιημένα. Το trusleep κανονικά ενεργό είναι και αυτό. Και η αλήθεια είναι ότι ένας από τους λόγους που πήρα smartwatch είναι γιατί ήθελα να παρακολουθώ τον ύπνο μου. Καμιά ιδέα κάνεις; Πατάς στην αναστολή λειτουργίας και δεν βγάζει τίποτα; Με την τελευταία αναβάθμιση έγινε έτσι. Θέλω να πιστεύω πως είναι λανθασμένη μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Δεν κάνει τίποτα! Και πάνω που πατάω μου δείχνει αυτό μόνιμα που δείχνω στην φωτό. Και στην εφαρμογή πάλι τίποτα δεν δείχνει. Την τελευταία φορά που δείχνει πόσο κοιμήθηκα είναι 3 του μήνα. Που και αυτό είναι λάθος γιατί δείχνει μόνο 58 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Restart έκανες; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Just now, Gx2 said: Restart έκανες; Ναι συγνώμη έχεις δίκιο έπρεπε να το αναφέρω. Το έκανα ναι. Το έκλεισα μετά το άφησα ένα τέταρτο κλειστό και τίποτα πάλι. Ερώτηση: εάν το κάνω επαναφορά, όταν το ανοίξω τι μου ζητάει; Θέλω να πω ζητάει εκείνο το barcode που είχε στο κουτί; Ρωτάω γιατί βρίσκομαι σε καράβι πολύ μακριά και δεν το έχω μαζί μου .και το ίντερνετ είναι πιο αργό και απο σαλιγκάρι. Οπότε για να του περάσω πάλι ενημερώσεις θα φάω ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Καλησπέρα Μετά την τελευταία αναβάθμιση .. έχω παρατηρήσει ότι τα τα fonts της ημερομηνίας στα faces STEEL και SHADOWS που είναι και από τα default στο ρολόι δεν εμφανίζονται ή εμφανίζονται σαν τετραγωνάκια... είναι σαν η γραμματοσειρά από τα συγκεκριμένα faces να μην αναγνωρίζεται... παρατήρησε κάποιος κάτι παραπλήσιο ... ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 6 ώρες πριν, iasonx said: Καλησπέρα Μετά την τελευταία αναβάθμιση .. έχω παρατηρήσει ότι τα τα fonts της ημερομηνίας στα faces STEEL και SHADOWS που είναι και από τα default στο ρολόι δεν εμφανίζονται ή εμφανίζονται σαν τετραγωνάκια... είναι σαν η γραμματοσειρά από τα συγκεκριμένα faces να μην αναγνωρίζεται... παρατήρησε κάποιος κάτι παραπλήσιο ... ; Ευχαριστώ Καλησπέρα το είχα αναφέρει και εγώ σε παλαιότερο post. Εμένα συγκεκριμένα το Steel δεν εμφανίζεται καθόλου -μαύρη οθόνη στο ρολόι- και στο Shadows όντως βγάζει την ημερομηνία με τετραγωνάκια. Στο steel τώρα που το ξαναείδα έκανε και μία μικρή ενημέρωση μέσα απο την εφαρμογή Health -> προσόψεις, αλλά δεν διορθώθηκε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Just now, xristos_mi said: Καλησπέρα το είχα αναφέρει και εγώ σε παλαιότερο post. Εμένα συγκεκριμένα το Steel δεν εμφανίζεται καθόλου -μαύρη οθόνη στο ρολόι- και στο Shadows όντως βγάζει την ημερομηνία με τετραγωνάκια. Στο steel τώρα που το ξαναείδα έκανε και μία μικρή ενημέρωση μέσα απο την εφαρμογή Health -> προσόψεις, αλλά δεν διορθώθηκε κάτι. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Συν ότι δεν έλυσα το πρόβλημα με την ένδειξη ύπνου ούτε με εργοστασιακές ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 επειδή έψαχνα ποιοτικό μαύρο δερμάτινο λουράκι ξαφνικά χτες είδα νέα καταχώρηση που μου έμοιαζε με το μαμά καφέ. το κατάστημα είναι μεν μόνο διαδίκτυακα αλλά εάν κανονίζετε να πάτε από εκεί (βοτανικός) να το παραλάβετε μετά από οδηγίες πως θα γίνει η παραγγελία μέσω eshop χωρίς να χρεωθειτε μεταφορικά!στο δια ταύτα το λουράκι είναι ίδιο ποιοτικά με το μαμά καφέ! στην αρχή θέλει λίγο να το λυγισεις για να μαλακώσει αλλά είναι πολύ καλό! το κατάστημα λέγεται v-store. gr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 UpdateΣτάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Ακόμα δεν ήρθε σ εμένα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφορά την εφαρμογή τελικά και όχι το λογισμικό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 επειδή έψαχνα ποιοτικό μαύρο δερμάτινο λουράκι ξαφνικά χτες είδα νέα καταχώρηση που μου έμοιαζε με το μαμά καφέ. το κατάστημα είναι μεν μόνο διαδίκτυακα αλλά εάν κανονίζετε να πάτε από εκεί (βοτανικός) να το παραλάβετε μετά από οδηγίες πως θα γίνει η παραγγελία μέσω eshop χωρίς να χρεωθειτε μεταφορικά!στο δια ταύτα το λουράκι είναι ίδιο ποιοτικά με το μαμά καφέ! στην αρχή θέλει λίγο να το λυγισεις για να μαλακώσει αλλά είναι πολύ καλό! το κατάστημα λέγεται v-store. gr τελικά πολύ καλό το μαύρο το δερμάτινο λουράκι. σαν το μαμά ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 UpdateΣτάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφορά το gt2? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Η εφαρμογή ΥγειαΣτάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 για ποιο ρολόι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 7 ώρες πριν, ilka71 said: για ποιο ρολόι είναι; Gt 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Gt2e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Καλησπέρα, σήμερα πήρα το gt2pro και είδα ότι τα εικονίδια στις ειδοποιήσεις είναι στάνταρ ένα γενικό, εκτός από 4,5 εφαρμογές. Δηλ. viber, sofascore κ.α. έρχονται με ένα γενικό εικονίδιο. Γνωρίζει καποιος αν αυτό μπορεί να αλλλάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abekas Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 9 minutes ago, nikotsal said: Καλησπέρα, σήμερα πήρα το gt2pro και είδα ότι τα εικονίδια στις ειδοποιήσεις είναι στάνταρ ένα γενικό, εκτός από 4,5 εφαρμογές. Δηλ. viber, sofascore κ.α. έρχονται με ένα γενικό εικονίδιο. Γνωρίζει καποιος αν αυτό μπορεί να αλλλάξει? Όχι δεν αλλάζει. Απο τα πολλά μειονεκτήματα του software της Huawei 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Όχι δεν αλλάζει. Απο τα πολλά μειονεκτήματα του software της Huaweiσε ποιες εταιρείες ρολογιών αλλάζουν αυτά τα εικονίδια; honor, xiaomi αλλάζουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Δεν ξέρω αν υπήρχε ή αν προστέθηκε με τη τελευταία αναβάθμιση αυτό. Ούτε ξέρω που χρησιμεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 σε ποιες εταιρείες ρολογιών αλλάζουν αυτά τα εικονίδια; honor, xiaomi αλλάζουν ;Σε Xiaomi smartwatch που έχει φίλος μου, δεν αλλάζουν.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 On 22/3/2022 at 12:06 ΠΜ, ilka71 said: On 21/3/2022 at 4:52 ΜΜ, abekas said: Όχι δεν αλλάζει. Απο τα πολλά μειονεκτήματα του software της Huawei σε ποιες εταιρείες ρολογιών αλλάζουν αυτά τα εικονίδια; honor, xiaomi αλλάζουν ; στο galaxy watch που ειχα εμφανιζοταν το εικονιδιο της καθε εφαρμογης , οπως και το μηνυμα ακομα και με εικονα αν ειχε μεσα .αλλα απο εκει που ημουν για φορτιση στη 1,5 μερα , τωρα ξεχναω να το φορτισω , οποτε μια χαρα ειναι το software της huawei 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Απέκτησα το GT 2e και διαβάζω ότι για να προσθέσω οποίο watch face θέλω, πρέπει να εγκαταστήσω το Huawei Health MOD Απεγκαθιστώ το original και εγκαθιστώ αυτό ? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Που βρίσκω ποικιλία σε watch face? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts