ilka71 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Καλησπέρα! Έχω το Health 13.0.0.320 (non mod) και Samsung A52S. Δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή Auto sync μόνο Sync data manually στα Settings Καμιά ιδέα πως να ενεργοποιήσω το Auto sync? και εμένα έτσι είναι. τώρα το είδα που το έγραψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Η εφαρμογή Health έχει αφαιρεθεί από το Google Play;Άλλαξε συγγενής μου συσκευή, πήρε ένα Xiaomi 11T Pro και μου είπε ότι δεν έβρισκε την εφαρμογή.Μπήκα στο Google Play, και όντως η αναζήτηση δεν μου επέτρεφε κάποιο αποτέλεσμα.Αναγκάστηκα να κατεβάσω το .apk της τελευταίας version της εφαρμογής από apkmirror. Το αρνητικό είναι ότι δεν θα παίρνει updates, και ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στο site να κατεβάζει καινούριο .apk.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 (edited) 12 minutes ago, tsiftsism said: Η εφαρμογή Health έχει αφαιρεθεί από το Google Play; Άλλαξε συγγενής μου συσκευή, πήρε ένα Xiaomi 11T Pro και μου είπε ότι δεν έβρισκε την εφαρμογή. Μπήκα στο Google Play, και όντως η αναζήτηση δεν μου επέτρεφε κάποιο αποτέλεσμα. Αναγκάστηκα να κατεβάσω το .apk της τελευταίας version της εφαρμογής από apkmirror. Το αρνητικό είναι ότι δεν θα παίρνει updates, και ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στο site να κατεβάζει καινούριο .apk. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Πριν ένα μήνα περίπου που την έψαξα και την εγκατέστησα, υπήρχε κανονικότατα στο play store. Τώρα που τσέκαρα δεν υπάρχει, τα πράγματα όμως είναι πάρα πολύ απλά. Μπορείς να την κατεβάσεις από το site της Huawei, επιτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/health/ Edited November 30, 2022 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Πριν ένα μήνα περίπου που την έψαξα και την εγκατέστησα, υπήρχε κανονικότατα στο play store. Τώρα που τσέκαρα δεν υπάρχει, τα πράγματα όμως είναι πάρα πολύ απλά. Μπορείς να την κατεβάσεις από το site της Huawei, επιτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/health/Δεν το γνώριζα.Έχω Huawei συσκευή οπότε η εφαρμογή είναι προγραμματισμένη, και στο tablet μου έχω την modded εφαρμογή για watch face uploading.Σ' ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Να είσαι καλά φίλε. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Η εφαρμογή Health έχει αφαιρεθεί από το Google Play;Άλλαξε συγγενής μου συσκευή, πήρε ένα Xiaomi 11T Pro και μου είπε ότι δεν έβρισκε την εφαρμογή.Μπήκα στο Google Play, και όντως η αναζήτηση δεν μου επέτρεφε κάποιο αποτέλεσμα.Αναγκάστηκα να κατεβάσω το .apk της τελευταίας version της εφαρμογής από apkmirror. Το αρνητικό είναι ότι δεν θα παίρνει updates, και ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στο site να κατεβάζει καινούριο .apk.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Proβγάζει η ίδια η εφαρμογή ειδοποίηση για νέα αναβάθμιση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 40 minutes ago, ilka71 said: 1 hour ago, tsiftsism said: Η εφαρμογή Health έχει αφαιρεθεί από το Google Play; Άλλαξε συγγενής μου συσκευή, πήρε ένα Xiaomi 11T Pro και μου είπε ότι δεν έβρισκε την εφαρμογή. Μπήκα στο Google Play, και όντως η αναζήτηση δεν μου επέτρεφε κάποιο αποτέλεσμα. Αναγκάστηκα να κατεβάσω το .apk της τελευταίας version της εφαρμογής από apkmirror. Το αρνητικό είναι ότι δεν θα παίρνει updates, και ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στο site να κατεβάζει καινούριο .apk. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro βγάζει η ίδια η εφαρμογή ειδοποίηση για νέα αναβάθμιση Ακριβώς αυτό, όμως τώρα δεν υπάρχει καν στο play store από ό,τι διαπίστωσα πριν από λίγο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Ναι αυτή η google την έχει μπαναρει για τα καλά την huawei. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 5 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι αυτή η google την έχει μπαναρει για τα καλά την huawei. Παραδόξως στο App Store της Apple υπάρχει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η διάκριση. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 What's all the fuss about?Εγκαταστήστε το app gallery της Χαβάη, κατεβάστε το Health από εκεί και κάντε και update κανονικά όταν έχει. https://consumer.huawei.com/gr/mobileservices/appgallery/Φροντίστε να έχετε ήδη installed και τα HMS από Play Storehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.hwidΣτάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Παιδιά μια βοήθεια μου έκανε ενημέρωση το υγεία της Huawei κ από τότε δεν μου εμφανίζει τα watch faces γνωρίζει κάποιος; ή να κάνω απεγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 υπαρχει τροπος σε gt2 να φαινεται ετσι ο καιρος?5ημερη προγνωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 21 ώρες πριν, ilka71 said: υπαρχει τροπος σε gt2 να φαινεται ετσι ο καιρος?5ημερη προγνωση Έχει κάτι πληρωτεα με τέτοιο στηλ που έχω ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Έχει κάτι πληρωτεα με τέτοιο στηλ που έχω ψάξει. για πες ένα γιατί δεν βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 8 ώρες πριν, ilka71 said: 13 ώρες πριν, challenge143 said: Έχει κάτι πληρωτεα με τέτοιο στηλ που έχω ψάξει. για πες ένα γιατί δεν βρίσκω Πάτα πάνω εδώ που σου έχω το βελάκι κ θα το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 30 minutes ago, challenge143 said: Πάτα πάνω εδώ που σου έχω το βελάκι κ θα το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. που ειναι αυτο? θελει modded health ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Όχι δεν θέλει. Ένα πολύ ωραίο που θα σου αρέσει είναι αυτό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns74 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ WATCH GT 2 PRO Καλησπέρα, πριν 2-3 μέρες πρόσεξα ότι, σε οποιαδήποτε πρόσοψη και αν βάλω στο smartwatch gt2 pro η ένδειξη ποσοστού της μπαταρίας είναι 0%. Την πρώτη φορά που το παρατήρησα νόμιζα πως η μπαταρία είχε εξαντληθεί και το έβαλα να φορτίσει αλλά μετά από 2-3 ώρες που πήγα να το πάρω η μπαταρία ήταν ακόμη στο 0%. Συνεχίζει να κάνει το ίδιο και μετά από επανεκίνηση, απενεργοποίηση και επαναφορά εργαστσιακών ρυθμίσεων. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 δεν υπάρχει ρε συ δώσε αναλυτικά οδηγίες που το βρήκες;; ποιο health έχεις;; Όχι δεν θέλει. Ένα πολύ ωραίο που θα σου αρέσει είναι αυτό εδώ. Πάτα πάνω εδώ που σου έχω το βελάκι κ θα το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. αυτή η φώτο που είναι;;;που πατάω λες στο βελάκι. σε ποια εφαρμογή είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 (edited) 53 minutes ago, ilka71 said: δεν υπάρχει ρε συ δώσε αναλυτικά οδηγίες που το βρήκες;; ποιο health έχεις;; αυτή η φώτο που είναι;;;που πατάω λες στο βελάκι. σε ποια εφαρμογή είναι;; Μια χαρά το βγάζει στο official Health. Βγάλε το κενο αναμεσα στο weather και το 454 Future Weather454 Edited December 19, 2022 by nemesis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Μια χαρά το βγάζει στο official Health. Βγάλε το κενο αναμεσα στο weather και το 454 Future Weather454 η αλλη η φωτο που εχει ανεβασε και εχει βαλει βελακι που ειναι στο health? Μια χαρά το βγάζει στο official Health. Βγάλε το κενο αναμεσα στο weather και το 454 Future Weather454οκ τελικά ναι ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ κενό. αυτό το health έχω κατεβασμένο από apkmirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Πάτα πάνω εδώ που σου έχω το βελάκι κ θα το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. θα μου πεις που είναι αυτό στην φώτο; στο health;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_9 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Είχα γράψει πριν λίγο καιρό για το πρόβλημα με την μπαταρία του ρολογιού. Είπα να κάνω τώρα ένα update μιας κι έχω νέα. Μετά από όλα τα reset και τα σχετικά, μίλησα με τη Huawei, εξήγησα το θέμα και τους έστειλα το ρολόι. Μια εβδομάδα μετά μου το έστειλαν πίσω φτιαγμένο. Οριακά πρόλαβα την εγγύηση της μπαταρίας (η οποία είναι μόνο για έναν χρόνο). Μου άλλαξαν εσωτερικά τα πάντα, μπαταρία, πλακέτα, μεγάφωνο. Μόνο σκελετό και λουράκι μου άφησαν ίδιο (όπως μου είπε ο τύπος στο τηλέφωνο). Πλέον δουλεύει όπως πρέπει. Αντί για 40% απώλεια μπαταρίας σε ένα βράδυ, χάνει μόνο 2 με 3%. Not bad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Είχα γράψει πριν λίγο καιρό για το πρόβλημα με την μπαταρία του ρολογιού. Είπα να κάνω τώρα ένα update μιας κι έχω νέα. Μετά από όλα τα reset και τα σχετικά, μίλησα με τη Huawei, εξήγησα το θέμα και τους έστειλα το ρολόι. Μια εβδομάδα μετά μου το έστειλαν πίσω φτιαγμένο. Οριακά πρόλαβα την εγγύηση της μπαταρίας (η οποία είναι μόνο για έναν χρόνο). Μου άλλαξαν εσωτερικά τα πάντα, μπαταρία, πλακέτα, μεγάφωνο. Μόνο σκελετό και λουράκι μου άφησαν ίδιο (όπως μου είπε ο τύπος στο τηλέφωνο). Πλέον δουλεύει όπως πρέπει. Αντί για 40% απώλεια μπαταρίας σε ένα βράδυ, χάνει μόνο 2 με 3%. Not bad... μίλησες με huawei; πως; έχουν εδώ αντιπροσωπεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Ναι έχει αντιπροσωπεία κ έχουν πει αρκετά καλά λόγια. Κ άμα είναι μες στην εγγύηση έρχεται κουριερ κ στο παίρνει με έξοδα όλα δικά τους. Όσο για το άλλο που με ρώτησες στέλνω φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts