dimitris213 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Καλημέρα. Τι θα γίνει πάλι με τις αποσυνδέσεις της εφαρμογής με το ρολόι?????? Είχα ηρεμήσει για ένα διάστημα άλλα πάλι ξεκίνησαν τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Καλημέρα. Τι θα γίνει πάλι με τις αποσυνδέσεις της εφαρμογής με το ρολόι?????? Είχα ηρεμήσει για ένα διάστημα άλλα πάλι ξεκίνησαν τα ίδια. εδώ ακόμα δεν έχει φτιάξει το θέμα όταν καλώ και έχω συνδεδεμένο ακουστικό bt που τον ήχο δεν τον στέλνει εκεί αλλά μένει στο τηλέφωνο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 1 hour ago, ilka71 said: 1 ώρα πριν, dimitris213 said: Καλημέρα. Τι θα γίνει πάλι με τις αποσυνδέσεις της εφαρμογής με το ρολόι?????? Είχα ηρεμήσει για ένα διάστημα άλλα πάλι ξεκίνησαν τα ίδια. εδώ ακόμα δεν έχει φτιάξει το θέμα όταν καλώ και έχω συνδεδεμένο ακουστικό bt που τον ήχο δεν τον στέλνει εκεί αλλά μένει στο τηλέφωνο... χαχαχα...σε εμένα αυτό έφτιαξε ευτυχώς.....ήταν πολύ εκνευριστικό. Ειδικά όταν το είχα το κινητό συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο και μου γυρνούσε την κλήση στο κινητό, έπρεπε να σταματήσω για να απαντήσω στην κλήση...άστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 χαχαχα...σε εμένα αυτό έφτιαξε ευτυχώς.....ήταν πολύ εκνευριστικό. Ειδικά όταν το είχα το κινητό συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο και μου γυρνούσε την κλήση στο κινητό, έπρεπε να σταματήσω για να απαντήσω στην κλήση...άσταλες να φταίει το ακουστικό bt;ένα jabra 25 έχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 8 minutes ago, ilka71 said: 43 minutes ago, dimitris213 said: χαχαχα...σε εμένα αυτό έφτιαξε ευτυχώς.....ήταν πολύ εκνευριστικό. Ειδικά όταν το είχα το κινητό συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο και μου γυρνούσε την κλήση στο κινητό, έπρεπε να σταματήσω για να απαντήσω στην κλήση...άστα λες να φταίει το ακουστικό bt;ένα jabra 25 έχω . Μπα...δεν πιστεύω.. δοκίμασε βέβαια με άλλο εάν έχεις.. δεν θα χάσεις τπτ. Εμένα πάντως έφτιαξε με την προηγούμενη αναβάθμιση της εφαρμογής νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Μπα...δεν πιστεύω.. δοκίμασε βέβαια με άλλο εάν έχεις.. δεν θα χάσεις τπτ. Εμένα πάντως έφτιαξε με την προηγούμενη αναβάθμιση της εφαρμογής νομίζω. ποια έκδοση εφαρμογής έχεις;εγώ αυτήν την modded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 2 ώρες πριν, ilka71 said: ποια έκδοση εφαρμογής έχεις; εγώ αυτήν την modded Και εγώ αυτήν έχω...την κατέβασα από το site της Huawei 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 On 23/5/2022 at 1:39 ΠΜ, emmanuelle said: Καλησπερα σε ολους! Θελω την βοήθεια σας. Εχω το GT2,το οποιο το εχω συνδεδεμενο με Iphone,με τους οποιους περιορισμους μπορει να εχει.Θελω λοιπον να το γεμισω με μουσική για να το εχω στο τρέξιμο.Πώς γινεται να το γεμισω με μουσικη αλλα και να μην το το ξεσυνδέσω με το Iphone?Εχω ενα ταμπλετ Huawei T10s,υπάρχει περιπτωση να το γεμισω μεσω του ταμπλετ;αλλα και να μην χασω την συνδεση με το Iphone? Περιμένω τις πληροφοριες σας.Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Δεν γίνεται χωρίς να αποσυνδεθείς από το iPhone. Δυστυχώς το ρολόι μπορεί να συνδεθεί μόνο με μια συσκευή κάθε φορά. Οπότε αποσυνδέεσαι από το iPhone, συνδέεσαι με το ταμπλετ στην αντίστοιχη εφαρμογή, κατεβάζεις τραγούδια στο ρολόι, αποσυνδέεσαι από το ταμπλετ και τέλος συνδέεσαι ξανά με το iPhone. Δοκίμασα αυτή τη διαδικασία με το GT2 prο που έχω χρησιμοποιώντας αντί για ταμπλετ ένα άλλο android κινητό που είχα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 9 ώρες πριν, ilka71 said: 10 ώρες πριν, dimitris213 said: Καλημέρα. Τι θα γίνει πάλι με τις αποσυνδέσεις της εφαρμογής με το ρολόι?????? Είχα ηρεμήσει για ένα διάστημα άλλα πάλι ξεκίνησαν τα ίδια. εδώ ακόμα δεν έχει φτιάξει το θέμα όταν καλώ και έχω συνδεδεμένο ακουστικό bt που τον ήχο δεν τον στέλνει εκεί αλλά μένει στο τηλέφωνο... 8 ώρες πριν, dimitris213 said: χαχαχα...σε εμένα αυτό έφτιαξε ευτυχώς.....ήταν πολύ εκνευριστικό. Ειδικά όταν το είχα το κινητό συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο και μου γυρνούσε την κλήση στο κινητό, έπρεπε να σταματήσω για να απαντήσω στην κλήση...άστα Παίδες τα θέματα με το που δίνει προτεραιότητα σχετικά με τις κλήσεις το είχα κι εγώ όσο δούλευα Android συσκευή. Μόλις άλλαξα συσκευή και πήγα σε iPhone (πρώτη μου φορά ) όλα δουλεύουν ρολόι. Όταν χτυπάει κλήση ακούγεται τόσο στο κινητό όσο και στο ρολόι. Απαντάω από όπου θέλω χωρίς κάποιο θέμα. Εάν ανοίξω την θήκη των Bluetooth ακουστικών που έχω με το που συνδεθούν η κλήση μεταφέρεται σε αυτά. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Παίδες τα θέματα με το που δίνει προτεραιότητα σχετικά με τις κλήσεις το είχα κι εγώ όσο δούλευα Android συσκευή. Μόλις άλλαξα συσκευή και πήγα σε iPhone (πρώτη μου φορά ) όλα δουλεύουν ρολόι. Όταν χτυπάει κλήση ακούγεται τόσο στο κινητό όσο και στο ρολόι. Απαντάω από όπου θέλω χωρίς κάποιο θέμα. Εάν ανοίξω την θήκη των Bluetooth ακουστικών που έχω με το που συνδεθούν η κλήση μεταφέρεται σε αυτά. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει. ναι αλλά εγώ πχ έχω ΕΝΕΡΓΆ ΉΔΗ τα ακουστικά bt όταν πάω να καλέσω.και δρομολογεί τον ήχο στο κινητό!όχι σε αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 8 ώρες πριν, ilka71 said: 8 ώρες πριν, panoszavra said: Παίδες τα θέματα με το που δίνει προτεραιότητα σχετικά με τις κλήσεις το είχα κι εγώ όσο δούλευα Android συσκευή. Μόλις άλλαξα συσκευή και πήγα σε iPhone (πρώτη μου φορά ) όλα δουλεύουν ρολόι. Όταν χτυπάει κλήση ακούγεται τόσο στο κινητό όσο και στο ρολόι. Απαντάω από όπου θέλω χωρίς κάποιο θέμα. Εάν ανοίξω την θήκη των Bluetooth ακουστικών που έχω με το που συνδεθούν η κλήση μεταφέρεται σε αυτά. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει. ναι αλλά εγώ πχ έχω ΕΝΕΡΓΆ ΉΔΗ τα ακουστικά bt όταν πάω να καλέσω.και δρομολογεί τον ήχο στο κινητό!όχι σε αυτά! Σε εμένα δεν το κάνει. Εάν έχω ήδη ενεργά τα ακουστικά (Soundpeats) η εισερχόμενη κλήση χτυπάει και στα ακουστικά και με διπλό tap σε αυτά απαντάω από αυτά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Σε εμένα δεν το κάνει. Εάν έχω ήδη ενεργά τα ακουστικά (Soundpeats) η εισερχόμενη κλήση χτυπάει και στα ακουστικά και με διπλό tap σε αυτά απαντάω από αυτά. στις ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ έχω θέμα. εκεί αντί να μιλάω από το bt ακουστικό ο ήχος μένει στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Τον πρώτο περίπου χρόνο χρήσης του ρολογιού (GT2) δεν είχα κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις παρόλο που το διάβαζα από πολλούς χρήστες του Forum. Τον τελευταίο 1 χρόνο συμβαίνει 9 στις 10 φορές όταν κάνω κλήση και 1 στις 10 φορές όταν λαμβάνω κλήση και έχω συνδεδεμένη κάποια άλλη συσκευή bluetoth ταυτόχρονα. Στο διάστημα αυτό έχω αλλάξει 2 συσκευές τηλεφώνου (Xiaomi Mi 9t pro & Xiaomi Mi 11 lite 5G), όπου έχουν γίνει τουλάχιστον 8 αναβαθμίσεις και οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες είναι το αυτοκίνητο Toyota (Μαμίσιο Bluetoth) και τουλάχιστον 8 διαφορετικά Bluetoth στο αυτί. Το πρόβλημα συνεχίζεται άσχετα συσκευής ή αναβαθμίσεως εφαρμογής Health, τηλεφώνου ή Handsfree. Είναι πολύ εκνευριστικό και απαράδεκτο από την Huawei. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 8 ώρες πριν, ilka71 said: 11 ώρες πριν, panoszavra said: Σε εμένα δεν το κάνει. Εάν έχω ήδη ενεργά τα ακουστικά (Soundpeats) η εισερχόμενη κλήση χτυπάει και στα ακουστικά και με διπλό tap σε αυτά απαντάω από αυτά. στις ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ έχω θέμα. εκεί αντί να μιλάω από το bt ακουστικό ο ήχος μένει στο κινητό! Sorry, δεν πρόσεξα όσο έπρεπε το τι έγραψες. Θα το τσεκάρω και στις εξερχόμενες. Πάντως εγώ είχα θέματα και σε εισερχόμενες. Με το iPhone δεν υπάρχουν πια. Μπορεί να έχει κάποιες ελλείψεις αλλά στην διαχείριση των κλήσεων αναφορικά με την προώθηση του ήχου ,είναι σωστό. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 2 ώρες πριν, panoszavra said: Sorry, δεν πρόσεξα όσο έπρεπε το τι έγραψες. Θα το τσεκάρω και στις εξερχόμενες. Πάντως εγώ είχα θέματα και σε εισερχόμενες. Με το iPhone δεν υπάρχουν πια. Μπορεί να έχει κάποιες ελλείψεις αλλά στην διαχείριση των κλήσεων αναφορικά με την προώθηση του ήχου ,είναι σωστό. Λοιπόν, δοκίμασα εξερχόμενες κλήσεις με το ακουστικό να βρίσκεται έξω από την θήκη και ήδη συνδεδεμένο με την συσκευή. Η δοκιμή έγινε τόσο με τα AirPods 3 ,οδό και με τα Soundpeats. Η κλήση πέρναγε κανονικά στο εκάστοτε Bluetooth ακουστικό δίχως να μπερδεύεται στη επιλογή. Ας το δοκιμάσει όμως και κάποιος ακόμη για επιβεβαίωση. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, panoszavra said: Λοιπόν, δοκίμασα εξερχόμενες κλήσεις με το ακουστικό να βρίσκεται έξω από την θήκη και ήδη συνδεδεμένο με την συσκευή. Η δοκιμή έγινε τόσο με τα AirPods 3 ,οδό και με τα Soundpeats. Η κλήση πέρναγε κανονικά στο εκάστοτε Bluetooth ακουστικό δίχως να μπερδεύεται στη επιλογή. Ας το δοκιμάσει όμως και κάποιος ακόμη για επιβεβαίωση. Eμενα ενω εχω αλλαξει 3 κινητα samsung MI A3 ,A31 ,A72 κανει ακριβως το ιδιο πραγμα! με ολες τις εκδοσεις λογισμικου gt2 και health. δοκιμασα και το jabra 25 αλλα και το jabra 15 EDIT τωρα δοκιμασα και με τα mi true wireless buds το ιδιο!δοκιμασα και τα airpods 2ης γενιας και εκει το ιδιο ΑΛΛΑ οταν απαντα ο αλλος ο ηχος ΓΥΡΙΖΕΙ στα airpods!wtf? Edited May 25, 2022 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 22 ώρες πριν, ilka71 said: Eμενα ενω εχω αλλαξει 3 κινητα samsung MI A3 ,A31 ,A72 κανει ακριβως το ιδιο πραγμα! με ολες τις εκδοσεις λογισμικου gt2 και health. δοκιμασα και το jabra 25 αλλα και το jabra 15 EDIT τωρα δοκιμασα και με τα mi true wireless buds το ιδιο!δοκιμασα και τα airpods 2ης γενιας και εκει το ιδιο ΑΛΛΑ οταν απαντα ο αλλος ο ηχος ΓΥΡΙΖΕΙ στα airpods!wtf? Απ΄ ότι καταλαβαίνω το ios κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση στον ήχο κατά τις κλήσεις. Βρές ένα iphone από κάποιον γνωστό σου και δοκίμασέ το. Θεωρώ ότι θα σου δουλέψει σωστά εκεί. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Αυτό με τις κλήσεις ειναι γνωστό θέμα για το οποίο και εγώ και άλλοι στο φόρουμ έχουν αναφέρει ότι λύνεται με αναβάθμιση του κινητού σε αντροιντ 12. Πρόβλημα έχει η έκδοση αντροιντ 11. Σε παλιά συσκευή με αντροιντ 9 η 10 έπαιζε τέλεια, όταν πήρα νέα συσκευή με αντροιντ 11 είχα τη λάθος διαχείριση κλήσεων , και ευτυχώς όταν αναβαθμίστηκε η συσκευή σε αντροιντ 12 λύθηκαν τα πάντα. Έτσι εξηγείται και η φυσιολογική συμπεριφορά με iphone. Βέβαια νομίζω κάποιος είχε αναφέρει ότι δεν έλυσε το πρόβλημα η αναβάθμιση. Προσωπικά σε εμένα αφού έγινε η αναβάθμιση δεν ξαναασχοληθηκα ποτέ να αλλάξω τη δρομολόγηση της κλήσης, ανεξάρτητα αν έχω συνδεδεμένο αμάξι η κάποιο από τα 2 μπλουτουθ που έχω στην κατοχή μου. Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Αυτό με τις κλήσεις ειναι γνωστό θέμα για το οποίο και εγώ και άλλοι στο φόρουμ έχουν αναφέρει ότι λύνεται με αναβάθμιση του κινητού σε αντροιντ 12. Πρόβλημα έχει η έκδοση αντροιντ 11. Σε παλιά συσκευή με αντροιντ 9 η 10 έπαιζε τέλεια, όταν πήρα νέα συσκευή με αντροιντ 11 είχα τη λάθος διαχείριση κλήσεων , και ευτυχώς όταν αναβαθμίστηκε η συσκευή σε αντροιντ 12 λύθηκαν τα πάντα. Έτσι εξηγείται και η φυσιολογική συμπεριφορά με iphone. Βέβαια νομίζω κάποιος είχε αναφέρει ότι δεν έλυσε το πρόβλημα η αναβάθμιση. Προσωπικά σε εμένα αφού έγινε η αναβάθμιση δεν ξαναασχοληθηκα ποτέ να αλλάξω τη δρομολόγηση της κλήσης, ανεξάρτητα αν έχω συνδεδεμένο αμάξι η κάποιο από τα 2 μπλουτουθ που έχω στην κατοχή μου.εμένα εχει εδώ και καιρό android 12 αλλά πάλι δεν δουλεύει σωστά.το ερώτημα μου είναι πλέον ποιο ρολόι με τόση αναμονή/μπαταρία δουλεύει σωστά με Samsung κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eikonikos Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Καλημέρα Όταν πατάω στο κινητό μου το εικονίδιο Bluetooth βλέπω οτι βγάζει το μήνυμα: η συσκευή Gt 2 συνδέθηκε στο κινητό χωρίς τηλεφωνο. Τι σημαίνει; Πώς το αλλάζω για να λέει συνδέθηκε σίγουρα; Είχα συνδέσει προηγουμένως ασύρματα ακουστικά και τα αποσυνδεσα πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Καλημέρα σε όλους! είμαι κάτοχος του Galaxy Watch 46mm και επειδή το βαρέθηκα μετά από 4 χρόνια, σκέφτομαι να πάρω το Gt2 pro μιας και το βρίσκω σε καλή τιμή. οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: θα υπάρχει θέμα 'συνεργασίας' με το Galaxy S21 ultra; και επίσης τα watch faces περιορίζονται σε αυτά τα 200 που έχω δει στα reviews ή υπάρχουν και άλλα; στο Samsung watch είναι άπειρα τα watch faces και με προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν τόσα λίγα στο huawei health. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Καλημέρα σε όλους! είμαι κάτοχος του Galaxy Watch 46mm και επειδή το βαρέθηκα μετά από 4 χρόνια, σκέφτομαι να πάρω το Gt2 pro μιας και το βρίσκω σε καλή τιμή. οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: θα υπάρχει θέμα 'συνεργασίας' με το Galaxy S21 ultra; και επίσης τα watch faces περιορίζονται σε αυτά τα 200 που έχω δει στα reviews ή υπάρχουν και άλλα; στο Samsung watch είναι άπειρα τα watch faces και με προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν τόσα λίγα στο huawei health.Εγώ που εχω το gt2 όχι το pro, με το Samsung a52s συνεργάζεται απροβλημάτιστα. Επειδή το προηγούμενο κινητό ήταν της Huawei το μόνο που έχασα είναι ότι δεν μπορώ να απενεργοποιησω το ξυπνητήρι από το ρολόι Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Καλημέρα σε όλους! είμαι κάτοχος του Galaxy Watch 46mm και επειδή το βαρέθηκα μετά από 4 χρόνια, σκέφτομαι να πάρω το Gt2 pro μιας και το βρίσκω σε καλή τιμή. οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: θα υπάρχει θέμα 'συνεργασίας' με το Galaxy S21 ultra; και επίσης τα watch faces περιορίζονται σε αυτά τα 200 που έχω δει στα reviews ή υπάρχουν και άλλα; στο Samsung watch είναι άπειρα τα watch faces και με προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν τόσα λίγα στο huawei health.Αν θέλεις επιπλέον watch faces, βάζεις στο κινητό σου την modded εφαρμογή Health από το Telegram, και κατεβάζεις από εκεί τα custom watch faces που έχουν φτιάξει χρήστες και δεν υπάρχουν στην μαμά εφαρμογή της Huawei.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Εγώ που εχω το gt2 όχι το pro, με το Samsung a52s συνεργάζεται απροβλημάτιστα. Επειδή το προηγούμενο κινητό ήταν της Huawei το μόνο που έχασα είναι ότι δεν μπορώ να απενεργοποιησω το ξυπνητήρι από το ρολόι Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσυνεργάζεται καλά ακόμα και όταν έχεις συνδεδεμένο ακουστικό bt ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 συνεργάζεται καλά ακόμα και όταν έχεις συνδεδεμένο ακουστικό bt ;Δεν το έχω δοκιμάσει χρησιμοποιώ μόνο ενσύρματα ακουστικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts