boltsis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 1.0.12.20 αλλά δε βλέπω τίποτα για επί πληρωμή!.μηπως είχες κάνει εγκατάσταση από το appgallery της Huawei? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 1.0.12.20 αλλά δε βλέπω τίποτα για επί πληρωμή!.μηπως είχες κάνει εγκατάσταση από το appgallery της Huawei?Ναι με αυτό έχει να κάνει. Κατέβασε το appgallery από το site της Huawei, κάνεις εγκατάσταση το HMS core, μετά το health το οποίο στην ουσία θα σου αναβαθμίσει την εφαρμογή, δε χάνεις κάποιο δεδομένο , δε στήνεις από την αρχή και είσαι έτοιμος θα δεις και τα wf. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Ευχαριστώ φίλε μου!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση πάλι οταν καλώ πολλές φορές άπο το κινητό στο ρολόι χτυπάει σαν να με καλεί ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ που είχα πάρει! Edited May 13, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση πάλι οταν καλώ πολλές φορές άπο το κινητό στο ρολόι χτυπάει σαν να με καλεί ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ που είχα πάρει! Αυτό το κάνει άμα έχεις κλείσει την επιλογή τηλέφωνο από τo menu του Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Αυτό το κάνει άμα έχεις κλείσει την επιλογή τηλέφωνο από τo menu του Bluetooth.Ναι αλλα ειχε σταματησει με την προηγουμενη αναβαθμιση και οταν χρησιμοποιουσα το health του play store.τωρα ειτε φταιει το health απο το appgallery ειτε η τελευταια αναβαθμιση του ρολογιου.δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Ναι αλλα ειχε σταματησει με την προηγουμενη αναβαθμιση και οταν χρησιμοποιουσα το health του play store.τωρα ειτε φταιει το health απο το appgallery ειτε η τελευταια αναβαθμιση του ρολογιου.δεν ξερω.. Μήπως έκανες το τελευταίο updated hms core από app gallery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Μήπως έκανες το τελευταίο updated hms core από app gallery?πιθανόν όταν άκουσα για αγορά WF έσβησα την εφαρμογή από το play store και έβαλα την appgallery και μετά hms και health. τι να κάνω τώρα; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άσχετο... γίνεται όταν ενεργοποιησω το dnd να ΜΗΝ απενεργοποιειται το raise to wake? όπως σε amazfit. πήρε ο γιος ένα μικρό amazfit gts 2 mini και έχει ΆΛΛΗ ρύθμιση για do not disturb και άλλη για raise to wake! πολύ βολικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 standby watchface μπορούμε να προσθέσουμε αλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Καλημέρα ομάδα. Μια ερώτηση για ένα θέμα που έχω και συγνώμη αν έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει το εξής παράλογο. Ενώ κλείνω από το κινητό το Bluetooth και μέσα στην εφαρμογή health φαίνετε ότι το ρολόι έχει αποσυνδεθεί συνεχίζονται να έρχονται ειδοποιήσεις. Τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Με την τελευταία αναβάθμιση πρόσθεσαν watchfaces στο iOS! Επιτέλους! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Με την τελευταία αναβάθμιση πρόσθεσαν watchfaces στο iOS! Επιτέλους! Sent from my iPhone using TapatalkΜιλας για την εφαρμογη health απο appgalleryη για αυτη που εχει το store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Μιλας για την εφαρμογη health απο appgalleryη για αυτη που εχει το store? Μιλάω για την επίσημη health στο AppStore Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Μιλάω για την επίσημη health στο AppStore Sent from my iPhone using Tapatalkσε εμένα στο Samsung μου με Android Η εφαρμογή health δεν ανανεώνεται πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 σε εμένα στο Samsung μου με Android Η εφαρμογή health δεν ανανεώνεται πλέον Υπάρχει και η appGallery της Huawei που θα βρεις την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 δηλαδή στην Apple η Huawei ενημερώνει την εφαρμογή health και στο Android όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 δηλαδή στην Apple η Huawei ενημερώνει την εφαρμογή health και στο Android όχι; Ισως γιατί έχει μπαναριστεί απο την google? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aπλά τις νεες εκδόσεις τις βγάζει στο δικό της app store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 (edited) Ισως γιατί έχει μπαναριστεί απο την google? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aπλά τις νεες εκδόσεις τις βγάζει στο δικό της app store. δεν εχει μπαναριστει απο την αμερικη γενικα?οχι απο την google.και η apple αμερικανικη ειναι .απλα το ρωταω γιατι αναφερθηκε παραπανω οτι δοθηκε αναβαθμιση της health στο app store της apple ενω στο google play store εχει μενει στασιμη η εφαρμογη και αναγκαζομαστε και κατεβαζουμε appgallery κλπ Edited May 18, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 μπορείτε να μου πείτε γιατι κατά την διάρκεια μιας κλήσης στο τηλέφωνο (xiaomi T10 Pro) έρχεται η κλήση στο ρολόι... απαντάω και ακούω τον καλούντα αλλά δεν μπορεί να με ακούσει αυτός . Γιατι????? Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 μπορείτε να μου πείτε γιατι κατά την διάρκεια μιας κλήσης στο τηλέφωνο (xiaomi T10 Pro) έρχεται η κλήση στο ρολόι... απαντάω και ακούω τον καλούντα αλλά δεν μπορεί να με ακούσει αυτός . Γιατι?????νομίζω στο ρολόι έρχεται η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ κλήση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Μετά από ένα χρόνο χωρίς προβλήματα, εχθές μου έκανε τα πρώτα νερά, δύο φορές μάλιστα χτύπησε το τηλέφωνο το σήκωσα και ενώ μιλούσα στο ρολόι συνέχισε να καλεί αυτός που ήδη μιλούσα. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 νομίζω στο ρολόι έρχεται η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ κλήση!! Αυτό δεν το κατάλαβα... Για κανε το λιανά.. Παίρνω ή λαμβάνω μια κλήση στο ρολόι και δεν μπορούν να με ακούσουν .Εγώ τους ακούω Τι φταίει? Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Αυτό δεν το κατάλαβα... Για κανε το λιανά.. Παίρνω ή λαμβάνω μια κλήση στο ρολόι και δεν μπορούν να με ακούσουν .Εγώ τους ακούω Τι φταίει?άλλο έλεγα εγώ τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Το πήρα κι εγώ σήμερα από την προσφορά του Γερμανού με 109€. Δεν μπορώ να βρω με τίποτα πώς θα μου έρχονται οι ειδοποιήσεις (sms, messenger, whatsapp, viber) στο κινητό. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Το κινητό μου είναι το Xiaomi Redmi Note 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Το πήρα κι εγώ σήμερα από την προσφορά του Γερμανού με 109€. Δεν μπορώ να βρω με τίποτα πώς θα μου έρχονται οι ειδοποιήσεις (sms, messenger, whatsapp, viber) στο κινητό. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Το κινητό μου είναι το Xiaomi Redmi Note 4x.μέσα από την εφαρμογή health έχει ρύθμιση για το ποιες εφαρμογές θα σου στέλνουν στο ρολόι ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts