tsagod123 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Δυστυχώς όσο όμορφο και καλαίσθητο είναι τόσο λανθασμένες είναι οι μετρήσεις του σε όλους σχεδόν τους δείκτες. Πραγματικά δε ξέρεις τι να πιστέψεις. Έχει σημαντική απόκλιση, ειδικά στο altitude και στο GPS ειναι για κλάματα. Για το GT 2 Pro αναφέρομαι. Επίσης πόσο δύσκολο τους είναι να φτιάξουν το θέμα με τα duplicate notifications σχεδόν 1 χρόνο τώρα διαβάζω για αυτό το πρόβλημα. Και ένα τελευταίο, ξέρουμε πως αλλάζουμε το Date format; γιατί by default δείχνει τις ημ/ες USA based. Από εμφάνιση, απάντηση κλήσεων και multimedia χρήση μέχρι στιγμής ικανοποιημένος αν και θα ήθελα λίγη περισσότερη λειτουργικότητα (απάντηση μηνυμάτων, πληρωμές) Παρασύρθηκα από τις καλές κριτικές στο skroutz και κάποιων youtuber και το αγόρασα, αλλά τελικά πρέπει να ψάχνεις καλύτερα. Ευτυχως που στη γυμναστική που κάνω δεν ειμαι τοσο maniac να μετραω τα πάντα, διαφορετικά θα το είχα δώσει.Άστα φίλε μου... Και εγώ τα ίδια έπαθα και την πάτησα. Το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για να βλέπω την ώρα ... στο κομοδίνο. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Θέλει σφιχτό δέσιμο στο χέρι όταν τρέχεις και όχι χαλαρό. Τσεκαρε το πάλι Εννοείται αυτό ρε συ ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει κανείς να προτείνει κανένα λουράκι που να είναι σε αίσθηση τουλάχιστον ίδιο με το εργοστασιακό; Επίσης βλέπω να πουλάνε μόνο τα μαύρα στα εργοστασιακά; Γιατί δεν δίνουν τα πορτοκαλί η τα πράσινα; Να πάρω τηλέφωνο στο σέρβις αν τα φέρνουν και πόσο; Τσεκαρε στο eBay. Δες για λουράκια 22mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Εγώ της τελευταιες μέρες και ειδικά μετά την έλευση του emiu 11 βλέπω πως όλα λειτουργούν καλώς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Καλημέρα, εγώ το έχω 7 μήνες και μέχρι τώρα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος χρησιμοποιώντας το φουλ για ασκήσεις. Όμως εδώ και μια εβδομάδα μου προσθέτει τα βήματα από το κινητό και από τη συσκευή!!! Επίσης εχθές δεν μηδένισε η εφαρμογή με αποτέλεσμα να μου δείχνει το πρωί πως έχω κάνει 20000 βήματα!!! Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Εννοείται αυτό ρε συ ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τσεκαρε στο eBay. Δες για λουράκια 22mm Φίλε μου αναζητώ τα αυθεντικά, η τουλάχιστον όσο κοντά γίνεται σε αυτά, σε πράσινο χρώμα. Σαν έκδοση έβγαινε (πωλείται ακόμα και σήμερα) δεν καταλαβαίνω γιατι να μην υπάρχει στην αγορά το αυθεντικό ανταλλακτικό. Με την ίδια λογική ακριβώς, ούτε τα πορτοκαλί του sport υπάρχουν κάπου για αγορά, μόνο αντίστοιχα του εμπορίου. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δυστυχώς όσο όμορφο και καλαίσθητο είναι τόσο λανθασμένες είναι οι μετρήσεις του σε όλους σχεδόν τους δείκτες. Πραγματικά δε ξέρεις τι να πιστέψεις. Έχει σημαντική απόκλιση, ειδικά στο altitude και στο GPS ειναι για κλάματα. Για το GT 2 Pro αναφέρομαι. Επίσης πόσο δύσκολο τους είναι να φτιάξουν το θέμα με τα duplicate notifications σχεδόν 1 χρόνο τώρα διαβάζω για αυτό το πρόβλημα. Και ένα τελευταίο, ξέρουμε πως αλλάζουμε το Date format; γιατί by default δείχνει τις ημ/ες USA based. Από εμφάνιση, απάντηση κλήσεων και multimedia χρήση μέχρι στιγμής ικανοποιημένος αν και θα ήθελα λίγη περισσότερη λειτουργικότητα (απάντηση μηνυμάτων, πληρωμές) Παρασύρθηκα από τις καλές κριτικές στο skroutz και κάποιων youtuber και το αγόρασα, αλλά τελικά πρέπει να ψάχνεις καλύτερα. Ευτυχως που στη γυμναστική που κάνω δεν ειμαι τοσο maniac να μετραω τα πάντα, διαφορετικά θα το είχα δώσει.Έχω το GT 2 Pro και έχω κάνει 6-7 πεζοπορίες σε βουνό, ακολουθώντας συνήθως το Osmand που έχει απόσταση και υψομετρικές, παρέα με φίλο με ένα καλό Garmin. Στις αποστάσεις οι αποκλίσεις είναι ελάχιστες, στο υψόμετρο το GT 2 Pro δίνει σταθερά ένα +10%. Όλες οι πεζοπορίες με συνδεδεμένο κινητό και ανοιχτό location & data στο κινητό (ίσως συνεργάζονται και βοηθάει στην ακρίβεια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrkor79 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Νέος κάτοχος από την Παρασκευή θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει ρύθμιση ευαισθησίας τις οθόνης με το γύρισμα του καρπου;Επίσης ο σωστός τρόπος φόρτισης Ποιος ειναι;κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν χρησιμοποιείτε ο φορτιστής κινητού χαλάει η μπαταρία.ευχαριστω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Το ρολόι τραβάει όσο χρειάζεται ακόμη και από 50αρη φορτιστή..καλό είναι να χρησιμοποιήστε κάτι με μικρή τάση ακόμη και θύρα usb υπολογιστή για τα κλάσματα που υποτίθεται θα χρειαστεί για να αντιληφθεί την παροχή..εγώ το φορτιζω από μια θύρα 2,1 watt που έχω τον φορτιστή μόνιμα επανωκαι σε κανένα ταξίδι με του κινητού τον 40 watt..πάνω από ένα χρόνο όλα καλά..μόνο φίλος με gtrτου κάηκε αλλα εντάξει το πρώτο gtr εσωτερικά είναι αισχρός..πήρε active 2 τώρα και το φορτίζει από υπολογιστή Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Κάποιος που έχει Gmail, μπορεί να μου πει όταν του στέλνει κάποιος email που έχει μέσα κείμενο, αν στο ρολόι τού εμφανίζει τον τίτλο και μέρος του κειμένου, ή μόνο τον τίτλο; Σ' εμένα εμφανίζεται το εικονίδιο του Gmail και μόνο ο τίτλος, και γνωστός μου μου είπε ότι συναδέρφος του που έχει το ρολόι, του εμφανίζει και το κείμενο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Κάποιος που έχει Gmail, μπορεί να μου πει όταν του στέλνει κάποιος email που έχει μέσα κείμενο, αν στο ρολόι τού εμφανίζει τον τίτλο και μέρος του κειμένου, ή μόνο τον τίτλο; Σ' εμένα εμφανίζεται το εικονίδιο του Gmail και μόνο ο τίτλος, και γνωστός μου μου είπε ότι συναδέρφος του που έχει το ρολόι, του εμφανίζει και το κείμενο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Μου εμφανίζει κ το κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Μου εμφανίζει κ το κείμενο.Σ' εμένα γιατί εμφανίζει άραγε μόνο τον τίτλο του email; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Σ' εμένα γιατί εμφανίζει άραγε μόνο τον τίτλο του email; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΌτι δείχνει στην οθόνη κλειδώματος του κινητού , σου το εμφανίζει και στο ρολόι. Μήπως έχεις επιλέξει να εμφανίζονται μόνο οι τίτλοι στα email σου στη οθόνη κλειδώματος; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 (edited) Ότι δείχνει στην οθόνη κλειδώματος του κινητού , σου το εμφανίζει και στο ρολόι. Μήπως έχεις επιλέξει να εμφανίζονται μόνο οι τίτλοι στα email σου στη οθόνη κλειδώματος; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην lock screen του κινητού έχω ορίσει οι ειδοποιήσεις να είναι κρυφές, άρα ίσως να φταίει αυτό. Αλλά σ' αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε κανονικά να αποκρύπτει το κείμενο απ' όλες τις εφαρμογές; Γιατί το κάνει μόνο στα email, ενώ στα SMS για παράδειγμα εμφανίζει το κείμενο; Έχω κρυφές τις ειδοποιήσεις στην lock screen για όλες τις εφαρμογές, όχι μόνο τα email !! Edit: Τώρα που το είδα ξανά, το κείμενο για την εφαρμογή Gmail ήταν επιλεγμένο να μην εμφανίζεται. Χίλια ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited March 10, 2021 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Ήρθε νέα ενημέρωση. Να δούμε εάν διόρθωσε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Νεα ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Την έβαλα το μεσημέρι. Τι διορθώνει; Γιατί δεν είδα να γράφει κάτι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Γράφει... Διορθώνονται γνωστά προβλήματα. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Αααα άμα είναι τόσο συγκεκριμένο εντάξει τότε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Στο pro πάντως πρόσθεσαν PIN και κλειδώνει αυτόματα όταν το βγάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Ισχύει. Το έχει φίλος. Αν και δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαραίτητο. Δεν αποθηκεύεται στο ρολόι και τίποτα σπουδαίο που να χρειάζεται κλείδωμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Στο pro ήρθε ενημέρωση, γιατί εμένα το gt 2 παραμένει στην 1.0.11.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Θα σου έρθει. Χτες ήρθε σε εμένα σε gt2 σκέτο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Για να δούμε αν θα έρθει και σε εμάς με τα honor magic 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 (edited) Για να δούμε αν θα έρθει και σε εμάς με τα honor magic 2... Αυτό πήγαινα να γράψω και εγώ. Ακόμα τίποτα Edited March 14, 2021 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Σήμερα Ήρθε και σ εμένα, μικρή έγινε γρήγορα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts