elteo Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 από τότε που έβαλα το modded health και πέρασα ένα wf από κάποιο σαιτ έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία πέφτει πιο αργά. πριν έπεφτε 10-13%/24ωρο τώρα είμαι στην 5η μέρα και είναι στο 71%!! πάντα ανοιχτό το σήκωμα του καρπού αλλά καρδιά, στρες κλειστά. ανοιχτός μόνο ο ύπνος Sent from my Mi A3 using Tapatalk Nα ξέρετε ότι όπως όλες οι amoled οθόνες έτσι και αυτή όσο πιο μαύρο background έχει το wf που επιλέγετε τόσο πιο οικονομική είναι στην κατανάλωσή της. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Παιδια δεν ξερω πως και γιατι αλλα με modded μου εμφανιζε δυσλειτουργια το μικροφωνο (δεν με ακουγαν απο το ρολοι), οι ειδοποιησεις ερχονται διπλεσ τριπλες και αρκετες φορες 4 φορες και αλλες φορες καθολου!!! απεγκατεστησα και θα επανελθω....αρχικα το μικροφωνο δουλευει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Eμένα δουλεύουν ευτυχώς όλα μια χαρά. Και σήμερα έχω μιλήσει αρκετά από το ρολόι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Παιδια δεν ξερω πως και γιατι αλλα με modded μου εμφανιζε δυσλειτουργια το μικροφωνο (δεν με ακουγαν απο το ρολοι), οι ειδοποιησεις ερχονται διπλεσ τριπλες και αρκετες φορες 4 φορες και αλλες φορες καθολου!!! απεγκατεστησα και θα επανελθω....αρχικα το μικροφωνο δουλευει μια χαρα...Στην δική σου περίπτωση να χρησιμοποιείς την modded εφαρμογή μόνο μία στο τόσο για upload του/των watch face/s στο ρολόι. Μετά κάνε τη απεγκατάσταση, και να κάνεις χρήση της μαμά εφαρμογής της Huawei. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Αν σε καποια φαση ζητησει να κανουμε update το συγκεκριμενο app, το κανουμε η οχι;; optoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Αν σε καποια φαση ζητησει να κανουμε update το συγκεκριμενο app, το κανουμε η οχι;; optoStyleΑναφέρεσαι στη modded εφαρμογή; Δε νομίζω να σου ζητήσει update γιατί είναι 'πειραγμένη' εφαρμογή. Από τη μέρα που έγραψα για 1η φορά εδώ μέσα για την εφαρμογή, έχουν κάνει 2 update οι devs και το .apk υπάρχει πάντα καρφιτσωμένο στο group στο Telegram, οπότε το παίρνεις και το εγκαθιστάς από εκεί. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Αναφέρεσαι στη modded εφαρμογή; Δε νομίζω να σου ζητήσει update γιατί είναι 'πειραγμένη' εφαρμογή. Από τη μέρα που έγραψα για 1η φορά εδώ μέσα για την εφαρμογή, έχουν κάνει 2 update οι devs και το .apk υπάρχει πάντα καρφιτσωμένο στο group στο Telegram, οπότε το παίρνεις και το εγκαθιστάς από εκεί. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkτο τελευταίο είναι από 21 Νοεμβρίου; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Βρηκα τι τρωει μπαταρία. Με stress και αυτόματη ανίχνευση ασκησης κλειστα μετα απο 8 ωρες ειμαι ακόμα 100%. Παλμοι και Sleep ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εγω με παλμους smart, stress, οθονη με σηκωμα καρπου και 12000 μ.ο. βηματων ειμαι στη βδομαδα. Βεβαια κουβαλαω οοοτε πιστευω οτι η οθονη ανοιγει αρκετες φορες λογω της κινησης του χεριου. Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι ο συγχρονισμος του υπνου δν γινεται αυτοματα και πρεπει να κανω 5-6 συγχρονισμους μπαινοντας στο μενου του υπνου για να συγχρονισει. Φτανει 99% και μετα μου γραφει δν υπαρχουν δεδομενα υπνου. Ελεγξτε την συσκευη σας. Νομιζω φταιει η εφαρμογη. Εκανα απεγκατασταση και το Health και το HMS τα ξανακατεβασα απο App Gallery παλι τα ιδια. Και το αλλο.... οταν δν το εχω συνδεσει με την εφαρμογη και ειναι μονο pair με το bluetooth η επιλογη κλησεις απο το μενου του bluetooth μενει ενεργοποιημενο. Μολις τι συνδεσω και στην εφαρμογη απενεργοποιουνται οι κλησεις απο το μενου του bluetooth. Μπορω να απαντησω και να κανω κλησεις αλλα δν μπορω να απαντησω κληση στο κινητο και να την μεταφερω στο ρολοι γτ το εικονιδιο του bluetooth κατα την διαρκεια της κλησης ειναι ενεργοποιημενο. Σαν να εχω μεταφερει ηδη δλδ την κληση σε συσκευη bluetooth ενω μιλαω απο το κινητο. Οτι να ναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εκανες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο Health για το κινητό σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εχω δωσει κανονικα τις αδειες στο Health. Στο HMS μονο τηλεφωνο και sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Δυστυχώς και με την μαμά εφαρμογή οι ειδοποιήσεις έρχονται 2 3 ακόμα και 4 φορές!!! Ανεξαρτήτου εφαρμογής. Και Viber και mail τα ίδια. Δεν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος παιδιά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Δυστυχώς και με την μαμά εφαρμογή οι ειδοποιήσεις έρχονται 2 3 ακόμα και 4 φορές!!! Ανεξαρτήτου εφαρμογής. Και Viber και mail τα ίδια. Δεν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος παιδιά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦυσικά. Ρε παιδιά πραγματικά δε θέλω να γίνω κακός αλλά κανείς δε διαβάζει το νήμα; Υπάρχουν πράγματα που έχουν αναφερθεί δεκάδες φορές. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Φίλε μου μιλάω για την μαμά εφαρμογή. Έχω διαβάσει απλά λέω αν έχει βρει κάποιος λυση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Φίλε μου μιλάω για την μαμά εφαρμογή. Έχω διαβάσει απλά λέω αν έχει βρει κάποιος λυση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω φιλε μου με την μαμα 11.0.0.517 εχω το ιδιο προβλημα. Και γενικα σε ολες τις ειδοποιήσεις. Ακομη και στο spotify μπορει να μου ερθουν και 4 ειδοποιήσεις για καποιο τραγουδι που ακουω. Το πρωι μου ερχονται 3 με 4 ειδοποιήσεις για την αναφορα υπνου. Λιγο που το εψαξα εχει να κανει με τον συνδυασμό με το μοντελο του κινητου και την εκδοση της εφαρμογής. Εχω το note 10 plus και δοκιμασα και κανα δυό αλλες εκδόσεις πιο παλιες της εφαρμογής χωρις αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dep0n Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Παλικάρια έχω μια ερώτηση! Έχω το xiaomi redmi note 8 Pro..τυχαινει καμιά φορά όταν κάνω κλήση (από το ρολόι) κάπου ή όταν με καλούν τα πρώτα 4 5 δευτερόλεπτα να μη με ακούν ενώ μιλάω..εχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εγω εχω θεμα με redmi note 7.βεβαια το προβλημα ειναι οτι ουτε το κινητο εχει θεμα αλλα ουτε και το ρολοι (μην το αδικω).επεσα στην περιπτωση κακης συνεργασιας, δεν ξερω τι αλλο να πω....θα στειλω report ελπιζοντας να το δουν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αν δεν έχετε κάνει αναβάθμιση στο fimware 1.0.10.8, μην την κάνετε, έχει θέμα με την μέτρηση καρδιακών παλμών δείχνει πολύ λιγότερους ειδικά κατα την άσκηση, υπάρχει και θέμα στα huawei foroums, γράψτε τους και εσείς μπας και το φτιάξουν γρήγορα https://consumer.huawei.com/en/community/details/GT2-10108-Heart-Rate-issue/topicId_141207/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εδω δεν είχαν αναφερθεί διπλές ειδοποιήσεις;Το κανει και σε εμένα,σίγουρα φταίει η τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ένα watch face αξίζει (για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα) από αυτά που εμφανίζονται ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα δοθούν προς χρήση από την Huawei, αυτό που η ώρα είναι μέσα έναν μικρό κύκλο στα δεξιά κοντά στα κουμπιά του ρολογιού, και στα αριστερά υπάρχουν άλλοι κύκλοι υποθέτω με τα βήματα, τους καρδιακούς παλμούς και τη μπαταρία, και ακόμη να κάνει την εμφάνιση του !!!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εδω δεν είχαν αναφερθεί διπλές ειδοποιήσεις;Το κανει και σε εμένα,σίγουρα φταίει η τελευταία αναβάθμιση.Μετά από δύο reboot σε κινητό και ρολόι και ένα καθαρισμό cache στην εφαρμογή έφτιαξε. Επίσης για την μπαταρία χθες το βράδυ έπεσε στο 26% και το φορτισα. Είχε δύο μέρες ακόμα άνετα. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αν δεν έχετε κάνει αναβάθμιση στο fimware 1.0.10.8, μην την κάνετε, έχει θέμα με την μέτρηση καρδιακών παλμών δείχνει πολύ λιγότερους ειδικά κατα την άσκηση, υπάρχει και θέμα στα huawei foroums, γράψτε τους και εσείς μπας και το φτιάξουν γρήγορα https://consumer.huawei.com/en/community/details/GT2-10108-Heart-Rate-issue/topicId_141207/ Εχεις δίκιο , έχει όντως πρόβλημα , έκανα κι εγώ αναφορά μπας και γίνει κάτι.Βέβαια έκανα και κάτι που έλεγε για απεγκαταστάσεις κλπ , αλλά δεν έγινε τίποτα , το πρόβλημα παραμένει.Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και στην εδώ αντιπροσωπεία καμιά ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Εμένα νορμάλ φαίνονται οι παλμοί. :ninja: Αυτά που έβλεπα πριν αυτά βλέπω και τώρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αν έχεις το fimware 1.0.10.8 στην άσκηση δείχνει πολύ λιγότερους 20-30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Στο διάδρομο που έκανα την Κυριακή όσα έβλεπα τις προηγούμες φορές τόσα έβλεπα και μετά. Ναι την .10.8 έχω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts