macattack Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 για την πειραγμενη health πρεπει να ειμαι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Οχι. Διαβάζετε και λίγο πιο πριν, μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Μιας και βλέπω ασχολούμαστε πολλοί εδώ με τα watchfaces! Είναι ένας τύπος o Saint που βγάζει από τα πιο όμορφα κατε με, εδώ είναι το λινκ του στο telegram https://t.me/s/hwatchface , εχει κάποια δωρεάν τα οποία και έχω κατεβάσει, βγάζει όμως και κάποια που λέει ότι είναι διαθέσιμα στο Huawei health store, πηγαίνω εκεί αλλά δε τα βλέπω. Είναι με πληρωμή τα καλά αλλά έστω να πληρώσω, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας μου πει παρακαλώ.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Μιας και βλέπω ασχολούμαστε πολλοί εδώ με τα watchfaces! Είναι ένας τύπος o Saint που βγάζει από τα πιο όμορφα κατε με, εδώ είναι το λινκ του στο telegram https://t.me/s/hwatchface , εχει κάποια δωρεάν τα οποία και έχω κατεβάσει, βγάζει όμως και κάποια που λέει ότι είναι διαθέσιμα στο Huawei health store, πηγαίνω εκεί αλλά δε τα βλέπω. Είναι με πληρωμή τα καλά αλλά έστω να πληρώσω, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας μου πει παρακαλώ..Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Αν θέλεις να αγοράσεις από τον Saint (είναι Τούρκος), θα του στείλεις προσωπικό μήνυμα στο Telegram, θα σου πει πόσο κοστίζει το watch face που σ' ενδιαφέρει, θα του καταθέσεις τα χρήματα μέσω TransferGo, και θα σου στείλει το .hwt παρακαλώντας σε να μην το δώσεις σε κανέναν. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Μιας και βλέπω ασχολούμαστε πολλοί εδώ με τα watchfaces! Είναι ένας τύπος o Saint που βγάζει από τα πιο όμορφα κατε με, εδώ είναι το λινκ του στο telegram https://t.me/s/hwatchface , εχει κάποια δωρεάν τα οποία και έχω κατεβάσει, βγάζει όμως και κάποια που λέει ότι είναι διαθέσιμα στο Huawei health store, πηγαίνω εκεί αλλά δε τα βλέπω. Είναι με πληρωμή τα καλά αλλά έστω να πληρώσω, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας μου πει παρακαλώ.. Η τα αγοράζεις κατευθείαν απ'αυτον εκτός αν έχεις κινητό huawei η honor και μπορείς κ απο την εφαρμογή υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Δοκίμασε να τα μεταφέρεις σε άλλον φάκελο...Οκ κατεβασα και περασα μπολικα..tnx optoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Ααα να του στείλω προσωπικό μήνυμα? Το σκέφτηκα να πω την αλήθεια αλλά είδα ότι γράφει ότι είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή μας.. Οκ άμα είναι θα του στείλω, έχει κάνει φοβερή δουλειά... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Εισαι σουπερ.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Ευχαριστώ παιδιά δουλεύει τέλεια Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Με samsung galacy s9 και αφού έχω διαγράψει όλα τα προηγούμενα, Προσπαθω να κανω εγκατάσταση το health modded, αλλα κατι κανω λαθος και μου πεταει αυτο το μηνυμα. Unable to log in due to network error. Please try later Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Με samsung galacy s9 και αφού έχω διαγράψει όλα τα προηγούμενα, Προσπαθω να κανω εγκατάσταση το health modded, αλλα κατι κανω λαθος και μου πεταει αυτο το μηνυμα. Unable to log in due to network error. Please try later Απεγκατασταση από playstore κ το health κ το hms. Και εγκατάσταση ξανά το modded. Κ λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλησπέρα. Νεος κάτοχος. Ερωτηση κατέβασα το health από telegram. Έχω s10 samsung. Βάζω wf οκ. Μετά την σβήνω και βαζω από το store την εφαρμογξ? Γιατί διάβασα ότι δεν δουλεύει σωστά ο χάρτης με αυτην από το telegram? Και το google fit (αν καο δνε με νοιάζει το 2ο) Κανω καπου λαθος? Απλα σε αυτό μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλησπέρα. Νεος κάτοχος. Ερωτηση κατέβασα το health από telegram. Έχω s10 samsung. Βάζω wf οκ. Μετά την σβήνω και βαζω από το store την εφαρμογξ? Γιατί διάβασα ότι δεν δουλεύει σωστά ο χάρτης με αυτην από το telegram? Και το google fit (αν καο δνε με νοιάζει το 2ο) Κανω καπου λαθος? Απλα σε αυτό μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ Όχι δεν σβήνεις τίποτα. Έχουμε το ίδιο τηλ. Ο χάρτης μια χαρα δουλεύει. Με το google fit ναι υπάρχει θέμα. Αλλά προσωπικά ούτε εμένα μ νοιάζει γ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Η μόνη διαφορά δηλαδή ειναι το googke fit και ότι η αλλη εφαρμογη μπορείς να βάζεις wstchfaces σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Βρήκαμε δουλειά που δεν είχαμε με τα θέματα του ρολογιού. Μήπως λέω μήπως ξέρει κανείς που θα βρούμε θέματα για τις γιορτές που έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Η μόνη διαφορά δηλαδή ειναι το googke fit και ότι η αλλη εφαρμογη μπορείς να βάζεις wstchfaces σωστά; Σωστα. Εγώ δεν διαπίστωσα κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Αν κατεβάσω την εφαρμογή σε Huawei κινητό κατεβάσω wf και μετά την σβήσω. Γιατί προφανώς δεν είναι δικό μου το τηλέφωνο. Θα μείνουν τα wf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Αν κατεβάσω την εφαρμογή σε Huawei κινητό κατεβάσω wf και μετά την σβήσω. Γιατί προφανώς δεν είναι δικό μου το τηλέφωνο. Θα μείνουν τα wf?Ναι, θα μείνουν μέχρι να τα σβήσεις εσύ από την εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Τις τελευταίες μέρες που βλέπω σειρές για αρκετές ώρες ξαπλωμένος στον καναπέ μου, το ρολόι μετράει πολλές από αυτές τις ώρες ως ύπνο!!!! Την πρώτη φορά που το πρόσεξα και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, είχε γράψει 16 ώρες ύπνου! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Και ξαπλωμένος να μην είσαι , απλα να είσαι χαλαρός π.χ. σε μία καρέκλα το ίδιο κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ή πως λέγονται η δεύτερη και τρίτη πρόσοψη στο μπανεράκι στις προτεινόμενες προσόψεις στην εφαρμογή υγεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Παιδιά που να το πάω το αρχείο; γιατί μου λέει άλλαξε τοποθεσία του αρχείου. Εντάξει το έκανα. Πως το εκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Μετα τις 3 τελιτσες,πατας να φορτωσει τα wf και στο καπακι τερμα πανω αριστερα,κατεβαινεις στη μνημη του κινητου σου,πας στα "αρχεια μου" και μετα στις "ληψεις"....εμενα ετσι εγινε σε Samsung optoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Ευχαριστω παιδια. Μετα απο πολλες προσπαθειες, καταφερα και κατεβασα προσοψεις. Τα ιδια βηματα εκανα καθε φορα και δεν μπορουσα. Τελικα στην τελευταια προσπαθεια, ολα οκ. Το μονο θεμα ειναι οτι με το health mod το συγκεκριμενο, ερχονται 2 φορες οι ειδοποιησεις στο ρολοϊ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλησπέρα μου ήρθε σήμερα το ρολόι και εμένα αλλα δεν μπορώ να το συνδέσω στο wear os συνδέεται αλλα κολλάει στην μεταφορά δεδομένων οση ώρα κςι να το αφήσω με αποτελεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί η συσκευή μου ειναι Huawei mate 10 pro οποτε με το χελθ δεν είχα θέμα κ; ι το σύνδεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Wear os? Σε λάθος θέμα είσαι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts