makisg4 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Οι τροποι νομιζω ειναι 2. Ενας με το taichi και ενας με τον κινεζικο λογαριασμο huawei. Κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Οι τροποι νομιζω ειναι 2. Ενας με το taichi και ενας με τον κινεζικο λογαριασμο huawei. Κάνω λάθος?Νόμιζα ότι με τον κινέζικο λογαριασμό δεν λειτουργεί πλέον, και γι' αυτό έγραψα για έναν τρόπο, αυτόν με το Taichi. Αν κάνω λάθος, sorry. Εγώ btw με το Taichi στο Nexus 7 περνάω watch faces. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 είχα κινεζικο λογαριασμο αλλά όντως δεν δουλεύει. και είναι και μανούρα.:down: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Με κινέζικο λογαριασμό δουλεύει σίγουρα σε Huawei και honor συσκευές. Τελευταία δοκιμή χθες. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 σε Xiaomi (Μi9T Pro) δεν δουλεύει. btw δουλεύει πλέον μια χαρά η βιντεοκλήση duo & viber χωρίς η κλήση (ήχος) να πηγαίνει στο ρολόϊ.:cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Νομίζω αρχίζει να βρέχει watcefaces, καθημερινά Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Νομίζω αρχίζει να βρέχει watcefaces, καθημερινά Σήμερα έκαναν πάλι αλλαγές στο μενού της εφαρμογής και πρόσθεσαν κάποια καινούργια watcefaces από τα οποία δύο είναι εξαιρετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Σήμερα έκαναν πάλι αλλαγές στο μενού της εφαρμογής και πρόσθεσαν κάποια καινούργια watcefaces από τα οποία δύο είναι εξαιρετικά για πρότεινε; μήπως εχει πεσει στο μάτι σου κάποια που να μετράει stress όπως η speedometer? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 εμένα καμία μεγάλη αλλαγή Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Υπάρχει τρόπος για extract των δεδομένων υγείας από το κινητό; εκτός από screenshot Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Την έκανα πριν 3 μέρες. Πήρα το classic και επιβεβαιώνω για το 2ο μαύρο λουράκι. Το μόνο μείον που βλέπω μέχρι τώρα είναι ότι δεν χάνονται τα μηνύματα από το ρολοϊ όταν τα δεις από το κινητό. Πρέπει να τα σβήσεις και από το ρολοϊ. Sent from my VOG-L29 using TapatalkΜόνο στο δικό μου δεν ειχε 2ο μαύρο λουράκι; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ούτε εμένα σβήνουν παρότι της βλέπω στο κινητό.. Αν κάνω scroll από κάτω προς τα πάνω φαίνονται.. P30 pro εχω Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Μόνο στο δικό μου δεν ειχε 2ο μαύρο λουράκι; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εμένα είχε 2ο μαύρο λουρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Ούτε εμένα είχε 2ο μαύρο λουρακι Ούτε σ'εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Καλημέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με μερικά watchfaces.Πχ τώρα έχω το STEEL. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δείχνει την μέρα σωστά στο watchface. Όταν γυρνάω την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά διορθώνεται δεν έχει πρόβλημα.Όταν η γλώσσα είναι στα ελληνικά όμως δείχνει ότι να ναιΚάποιος βοήθεια για το παραπάνω που ανέφερε ο φίλος; Υπάρχει και σε εμένα το πρόβλημα. Σε Redmi Note 9 Pro. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 (edited) για πρότεινε; μήπως εχει πεσει στο μάτι σου κάποια που να μετράει stress όπως η speedometer? Δεν νομίζω να σου αρέσουν αυτά που βάζω εγώ στο ρολόι μου. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει η πολύ πληροφορία, θέλω να είναι απλό, θέλω μέρα ημερομηνία, μήνα, άντε και βήματα. Αυτό που έχω τώρα τα έχει αυτά εκτός τα βήματα. Για να καταλάβεις είναι το DamElegantH1. Παιδιά μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι πατώντας να βάλω φωτό φτιάχνοντας ένα πρόσωπο δεν κάνει τίποτα. Δηλαδή δεν μου δίνει την επιλογή να πάω στα αρχεία του κινητού. Καμία ιδέα; Edited November 3, 2020 by Neantertal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Δεν νομίζω να σου αρέσουν αυτά που βάζω εγώ στο ρολόι μου. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει η πολύ πληροφορία, θέλω να είναι απλό, θέλω μέρα ημερομηνία, μήνα, άντε και βήματα. Αυτό που έχω τώρα τα έχει αυτά εκτός τα βήματα. Για να καταλάβεις είναι το DamElegantH1. Παιδιά μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι πατώντας να βάλω φωτό φτιάχνοντας ένα πρόσωπο δεν κάνει τίποτα. Δηλαδή δεν μου δίνει την επιλογή να πάω στα αρχεία του κινητού. Καμία ιδέα; κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ πάντως. οσον αφορά την φωτογραφία,τι συσκευή κινητού έχεις; Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ πάντως. οσον αφορά την φωτογραφία,τι συσκευή κινητού έχεις; Xiaomi mi a3 έχω αλλά πάντα δούλευε. Σήμερα που πήγα να το πειράξω λίγο δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Xiaomi mi a3 έχω αλλά πάντα δούλευε. Σήμερα που πήγα να το πειράξω λίγο δεν δουλεύει. μηπως εχει αλλαξε κάτι στα δικαιώματα της εφαρμογής; κανε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση στο ρολόι Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 μηπως εχει αλλαξε κάτι στα δικαιώματα της εφαρμογής; κανε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση στο ρολόι Μέχρι και απεγκατασταση του έκανα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Κάποιος βοήθεια για το παραπάνω που ανέφερε ο φίλος; Υπάρχει και σε εμένα το πρόβλημα. Σε Redmi Note 9 Pro. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Εμένα μου εμφανιζει σωστά σε κινητό LG την ημερομηνία σε όλα τα faces και στο STEEL που ανέφερε ο φιλος. Στα ελληνικά το έχω φυσικά. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι και απεγκατασταση του έκανα αλλά τίποτα. Φίλε η επιλογή είναι μεσα σε μαύρο φόντο και δε φαίνεται τώρα. Αν πατήσεις πάνω ακριβώς από εκει που λέει "φόντο" θα σε πάει στις φωτο του κινητού σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Πάντως το STEEL watchface (αν θυμάμαι καλά είναι από το Honor) είναι το πιο άρτιο και καλοδουλεμένο. Μου αρέσει πολύ και δεν μπαίνω στην διαδικασία για custom. Σε σχέση με το Gt1 που είχα 10 μέρες αυτονομία στο Gt2 έχω 7. Μια χαρά είναι αν συνυπολογίσεις ότι έχει παραπάνω χαρακτηριστικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Καλησπέρα. Επιλέγω επαφές στο ρολόι και μου γράφει να συνεχίσω στην εφαρμογή. Δεν βρίσκω τίποτα σχετικό στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 (edited) Καλησπέρα. Επιλέγω επαφές στο ρολόι και μου γράφει να συνεχίσω στην εφαρμογή. Δεν βρίσκω τίποτα σχετικό στην εφαρμογή. Στο στην εφαρμογή στο devices δεν έχεις favourite contacts? edit διευκρίνισε τι ακριβως θέλεις να κάνεις. Edited November 4, 2020 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Το βρήκα οκ ευχαριστώ. Να προσθέσω τις επαφές στο ρολόι ήθελα για ταχεία κλήση αλλά δεν το έβρισκα. Κάτι ακομα Μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή wear os; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts