sakisastra Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Να βγάζω την κάρτα εννοείς; Θέλω αν γίνεται μέσω ρύθμισης ή εφαρμογής. Ρυθμισεις-καρτες sim και κινητα δικτυα,εκει βλεπεις τις καρτες που εχεις 1 και 2 πατας επανω και κανεις ενεργοποιηση η απενεργοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Όχι. Αν πας ρυθμισεις-καρτες σιμ και δικτυα, επιλέξεις την σιμ που θες να κλείσεις και πατήσεις απενεργοποίηση γινεται αυτο που θέλεις. Όμως πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Δε χρειάζεται να βγάλεις την σιμ απ' το τηλέφωνο Αυτόματα δε ξέρω αν μπορει να γίνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Γιατί δεν συνδέεται με το wifi αυτόματα έφαγε φρίκη;πρέπει να μπω ρυθμίσεις να πατήσω πάνω και να ενεργοποιηθεί. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Γιατί δεν συνδέεται με το wifi αυτόματα έφαγε φρίκη;πρέπει να μπω ρυθμίσεις να πατήσω πάνω και να ενεργοποιηθεί. Μια από τα ίδια και εγώ..Αυτό μου παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση του android και miui σε 12. Όταν το πρωτοπήρα πέρισυ τέτοιον καιρό, δεν είχα τέτοιο θέμα... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Μια από τα ίδια και εγώ..Αυτό μου παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση του android και miui σε 12. Όταν το πρωτοπήρα πέρισυ τέτοιον καιρό, δεν είχα τέτοιο θέμα... Ναι έτσι είναι όπως τα λες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Σε μένα πάντως συνδέεται σε γνωστά rooter αμέσως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 χαιρετω την παρεα. εχω τη συσκευη στα χερια μου εδω και 2 μερες.Απολυτα ευχαριστημενος. Να ρωτησω για μια βοηθεια ομως αν ξερει καποιος. Το notification led δεν αναβει σε αναπαντητες κλησεις και σε ειδοποιησεις του βαιμπερ. Στο gmail ομως απ οσο ειδα αναβει.Εχω την εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο, χωρις κοφτη απο την μπαταρια. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια λυση? :confused: Ευχαριστω, MIUI Global 12.0.1 σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εχεις δωσει ολα τα δικαιωματα στον τομέα ειδοποιησεις των εφαρμογων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 (edited) ναι ολα κανονικα. Ολα τα δικαιωματα, ηχοι, εικονιδια led ειδοποιησης, χτυπαει, αναβει η οθονη, αλλα το led δεν αναβει. Δε θελει φαινεται. Πχ στη αθορυβη λειτουργια αν το βαζω, κανονικα, θα επρεπε να αναβει το λεντακι. Αλλα δεν. Edited October 21, 2020 by iounios68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 (edited) Εμένα σε όλα λειτουργεί το led. Δεν παρουσιάστηκε τέτοιο θέμα ακόμα. Υπάρχει ρύθμιση και στο Viber για το led. Το έχεις ενεργοποιήσει; Αλλά και στις κλήσεις έχει ρύθμιση για τον φωτισμό led. Edited October 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 στις αναπαντητες κλησεις δουλευει σωστα τωρα. ειχα βαλει αλλο dialer γι αυτο.Οταν το εβγαλα δουλεψε .Για αναπαντητες. στο βαιμπερ ομως συνεχιζει να μην δουλευει. εκανα τσεκ ξανα ειναι ολα ανοιχτα.Το λεντ ομως αρνειται.Δεν ξερω γιατι. τελος παντων θα το αφησω ετσι. Ευ χαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία,πολύ χάλια,μισούς χρόνους βγάζει σε σχέση με πριν λίγο καιρό.Δεν ξέρω τι φταίει.Είδατε καμία διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Λογικά το Google play κάνει την ζημιά σε πολλές συσκευές Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία,πολύ χάλια,μισούς χρόνους βγάζει σε σχέση με πριν λίγο καιρό.Δεν ξέρω τι φταίει.Είδατε καμία διαφορά; Είδα διαφορά, αλλά όχι μισούς χρόνους. Περίπου 3 ώρες λιγότερες. Μήπως επειδή βάλαμε περισσότερες εφαρμογές; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Ήρθε μόλις αναβάθμιση σε 12.0.2.0 για EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Eu έκδοση έχω και εγώ. Μόλις τσέκαρα, αλλά δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Ήρθε μόλις αναβάθμιση σε 12.0.2.0 για EU ηρθε και σε μενα, πηγε ως το 56%, και σταματησε. οταν πατησα retry μου λεει δεν εχει, καλα εισαι στην 12.0.1.0 που εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εγώ την έκανα... Μέχρι στιγμής όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εγώ την έκανα... Μέχρι στιγμής όλα καλά... Δεν προκειται να δεις κατι διαφορετικο απο αυτο που ειχε.Μια απλη αναβαθμιση ειναι με το πιο τελευταιο επιπεδο ασφαλειας.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Τι γίνεται δηλαδή; Δεν παίρνουν ταυτόχρονα όλες οι EU εκδόσεις την αναβάθμιση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Περίεργο ,ούτε εγώ είδα κάτι. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Κι εγώ με EU είμαι, αλλά δεν είδα τίποτα μέχρι τώρα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/themes/pixelcamx2-0-redmi-note-8-pro-t4168963 νέα καμερα . Δεν έχω περάσει xml κ παρολαυτά μου φαίνεται πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Πέρασε και το xml αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μόλις μου ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση την κατεβάζω τώρα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts