p_k Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ερώτηση Πήγα στην ενημέρωση συστήματος, τρεις τελίτσες πάνω δεξιά. Επέλεξα λήψη τελευταίου πακέτου, αλλά διαπίστωσα ότι κατεβαίνει το ήδη υπάρχον 11.0.3 και όχι η 12. Ετσι, διέκοψα τη λήψη του πακέτου στο 12% αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει περίπτωση να πειράζει που το έκανα αυτό; Δεν βλέπω πάντως πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Παιδιά στη 12 τα αναδυόμενα παράθυρα σας δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ερώτηση Πήγα στην ενημέρωση συστήματος, τρεις τελίτσες πάνω δεξιά. Επέλεξα λήψη τελευταίου πακέτου, αλλά διαπίστωσα ότι κατεβαίνει το ήδη υπάρχον 11.0.3 και όχι η 12. Ετσι, διέκοψα τη λήψη του πακέτου στο 12% αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει περίπτωση να πειράζει που το έκανα αυτό; Δεν βλέπω πάντως πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής.Όχι,κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Παιδιά στη 12 τα αναδυόμενα παράθυρα σας δουλεύουν;Εμένα ναί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Λογικά πάντως κάποια στιγμή θα εδραιωθεί η αναβάθμιση και δεν θα εμφανίζεται και θα εξαφανίζεται στιγμιαία Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 (edited) Νομίζω είμαστε πολύ καλά... Edited August 25, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Εμένα δε μου δουλεύουν τα αναδυόμενα ή δεν ξέρω πως να τα ενεργοποίησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Λογικά πάντως κάποια στιγμή θα εδραιωθεί η αναβάθμιση και δεν θα εμφανίζεται και θα εξαφανίζεται στιγμιαία Εγώ την κατέβασα το μεσημέρι και μέχρι πριν μια ώρα υπήρχε. Τώρα που πήγα να κάνω εγκατάσταση δεν υπήρχε. Τι κάνω τώρα; :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αφού την έχεις κατεβάσει, δοκίμασε λήψη τελευταίου πακέτου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αφού την έχεις κατεβάσει, δοκίμασε λήψη τελευταίου πακέτου. Το έκανα και μου γράφει ότι κατεβαίνει η υπάρχουσα πάλι. V11.0.3. Που πήγε η 12;;; Που αλλού μπορεί να πήγε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Το έκανα και μου γράφει ότι κατεβαίνει η υπάρχουσα πάλι. V11.0.3. Που πήγε η 12;;; Που αλλού μπορεί να πήγε; το ιδιο και εγω. τρελα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει έχει γίνει και σε άλλα μοντέλα, δεν είναι κατάσταση αυτή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει έχει γίνει και σε άλλα μοντέλα, δεν είναι κατάσταση αυτή. παρεπιπτόντως προσπαθησα να περασω την 12ρα απο τα λινκ που εχει πιο πανω, και μου βγαζει ενα "sorry, flash to this stable version is not allowed" ειμαι σιγουρος κατεβασα την ευρωπαικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Δηλαδή τη χάσαμε την ενημέρωση; :( Αυτό πρώτη φορά το συναντάω. Να την κατεβάζω και να μου φεύγει!!! Έλεος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 παρεπιπτόντως προσπαθησα να περασω την 12ρα απο τα λινκ που εχει πιο πανω, και μου βγαζει ενα "sorry, flash to this stable version is not allowed" ειμαι σιγουρος κατεβασα την ευρωπαικη εκδοσηΕσύ πια φοράς; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Εμένα όταν κατέβηκε έλεγε v11-v12κτλπ δεν καταφέρνω να ανεβάσω σκρινσοτ δυστυχώς. Είναι συνδιασμός φάση? Αν το ξανακατεβασεις κάνει 1 ώρα ενώ αρχικά το κατέβασε μπαμ πριν το χάσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Δηλαδή τη χάσαμε την ενημέρωση; :( Με τίποτε δεν χάνεται η ενημέρωση. Θα έρθει η στιγμή που θα εμφανιστεί και θα είναι μόνιμα εκεί, απλά αυτά τα πράγματα του να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται δεν είναι ωραία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Εσύ πια φοράς; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11,0,3 QGGEUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Την κατεβάσατε και δεν είναι στον φάκελο download; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Την κατεβάσατε και δεν είναι στον φάκελο download; Που είναι αυτός ο φάκελος; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Που είναι αυτός ο φάκελος;Διαχείριση αρχείων Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Διαχείριση αρχείων Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι, εμενα δεν ειναι εκεί. εκανα και ταξινομιση φακελων αναλογα με την τελευταια τροποποίηση, δεν υπαρχει κάτι. 98gb είχα ελευθερα πριν, τοσα και τωρα. ισως κατι πηγε λαθος οταν το κατεβαζα στη δουλεια, αν και ειμαι σιγουρος οτι [ηγε 100% και μου ελεγε upgrade now μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 όχι, εμενα δεν ειναι εκεί. εκανα και ταξινομιση φακελων αναλογα με την τελευταια τροποποίηση, δεν υπαρχει κάτι. 98gb είχα ελευθερα πριν, τοσα και τωρα. ισως κατι πηγε λαθος οταν το κατεβαζα στη δουλεια, αν και ειμαι σιγουρος οτι [ηγε 100% και μου ελεγε upgrade now μετα.Συνήθως όταν κατέβει όλη η rom σου λέει αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τώρα η αργότερα,αν δεν έφτασες σε εκείνο το βήμα πιθανόν να μην κατέβηκε. Όποιος δεν θέλει να περιμένει υπάρχει εδώ η 12 https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ 794 mb Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 EEA STABLE ROM είναι για την έκδοση EU; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Συνήθως όταν κατέβει όλη η rom σου λέει αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τώρα η αργότερα,αν δεν έφτασες σε εκείνο το βήμα πιθανόν να μην κατέβηκε. Όποιος δεν θέλει να περιμένει υπάρχει εδώ η 12 https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ 794 mb Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχει διαφορα αν κατεβασουμε το 2gb αρχειο η το 794mb? πριν το 2 κατεβαζα και δεν μου το περνουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts