Moralex Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Φιλε αν το εχεις κλειστο εκει οπως λες τοτε κατι αλλο γινεται. Just now, Moralex said: 11 hours ago, evris2013 said: Απο την "προβολή" απενεργοποιημένο έχω το Messenger. Φιλε αν το εχεις κλειστο εκει οπως λες τοτε κατι αλλο γινεται. Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Θα περιμένω την ενημέρωση ασφαλείας μπας και αλλάξει κάτι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 (edited) Κατεβαίνει η 12.5.3.0 σταθερή. Στα 325 MB. Edited September 6, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Ο σαρωτής και η πυξίδα συνεχίζουν να μην δουλεύουν ακόμα και μετά την 12.5.3. Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 3 hours ago, pavlidisc said: Ο σαρωτής και η πυξίδα συνεχίζουν να μην δουλεύουν ακόμα και μετά την 12.5.3. Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Εμένα και τα δύο δουλεύουν. Η πυξίδα τι σε κάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 2 minutes ago, evris2013 said: Εμένα και τα δύο δουλεύουν. Η πυξίδα τι σε κάνει; Σου δούλευαν εξ αρχής; ή δεν δούλευαν και μετά την αναβάθμιση δουλεύουν; Κατεβάζω κουρτίνα πατάω για scan και με πετάει αυτό: https://ibb.co/JRBrg25 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Λοιπόν, το πρόβλημα με scanner και πυξίδα λύθηκε με τον πλέον απλό και συνήθη τρόπο (τον οποίο είχα δοκιμάσει και πριν το τελευταίο update αλλά δεν είχε αποτέλεσμα).Από τις πληροφορίες των δύο εφαρμογών, καθάρισμα η μνήμη και η αποθήκευση και τσουπ... όλα δουλεύουν και πάλι. from my S10lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Δεν είχα θέμα ούτε πριν ούτε μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Έκανα και εγώ εκαθαριση η πυξίδα δουλεύει, ο σαρωτής όχι και έχει κολλήσει ειδοποίηση mui sdk επαναφορά κτλπ τι φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Έκανα και εγώ εκαθαριση η πυξίδα δουλεύει, ο σαρωτής όχι και έχει κολλήσει ειδοποίηση mui sdk επαναφορά κτλπ τι φάσηΚαι εμένα έτσι έκανε.. και μετά από 1 λεπτό το είδα να δουλεύει. Ξανά καθαρισμό και όλα οκ. from my S10lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Δε ξέρω τι λέτε κάποιοι εγώ από την μέρα που το πήρα όσες αναβαθμίσεις και να έκανα χωρίς εργοστασιακό μηδενισμό δουλεύουν όλα ρολόι. 1 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 21 minutes ago, komias2 said: Δε ξέρω τι λέτε κάποιοι εγώ από την μέρα που το πήρα όσες αναβαθμίσεις και να έκανα χωρίς εργοστασιακό μηδενισμό δουλεύουν όλα ρολόι. Εντάξει, για ένα διάστημα η ένδειξη της μπαταρίας από τις ρυθμίσεις δεν έδειχνε σωστά. Πριν το Android 11. Σε σένα δεν είχε θέμα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 14 ώρες πριν, evris2013 said: Εντάξει, για ένα διάστημα η ένδειξη της μπαταρίας από τις ρυθμίσεις δεν έδειχνε σωστά. Πριν το Android 11. Σε σένα δεν είχε θέμα; Α συγγνώμη ναι πριν την 11 ναι έδειχνε αλλά ότι να ναι μόνο αυτό αλλά επειδή το είχαν οοοοοολοι σχεδόν το είχα ξεχάσει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Νέο προβλήμα σήμερα το έχω για φόρτιση και ενώ δείχνει φόρτιση αργεί παρά πολύ 8% σε μια ώρα...!!!! Έκανα επάνεκινηση χωρίς τύχη.... γίνεται και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 1 ώρα πριν, manousos4 said: Νέο προβλήμα σήμερα το έχω για φόρτιση και ενώ δείχνει φόρτιση αργεί παρά πολύ 8% σε μια ώρα...!!!! Έκανα επάνεκινηση χωρίς τύχη.... γίνεται και σε άλλους? Με τον δικό του φορτιστή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 3 minutes ago, evris2013 said: Με τον δικό του φορτιστή; Πάντα τον δικό του! Τώρα είναι στο 62% ανεβαίνει δλδ απλά αργά, τον κεραυνό τον δείχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Πάντα τον δικό του! Τώρα είναι στο 62% ανεβαίνει δλδ απλά αργά, τον κεραυνό τον δείχνει...Καλώδιο σίγουρα με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης;Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Just now, Alexakisd said: Καλώδιο σίγουρα με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,τον εργοστάσιακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 On 8/10/2021 at 7:35 ΜΜ, manousos4 said: Πάντα τον δικό του! Τώρα είναι στο 62% ανεβαίνει δλδ απλά αργά, τον κεραυνό τον δείχνει... Τον κεραυνό μονό ή διπλό στο δείχνει; Πάντως εμένα φορτίζει κανονικά με τον φορτιστή του και το καλώδιο του. Δεν αργεί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 2 ώρες πριν, evris2013 said: Τον κεραυνό μονό ή διπλό στο δείχνει; Πάντως εμένα φορτίζει κανονικά με τον φορτιστή του και το καλώδιο του. Δεν αργεί. Στην αρχή το μόνο και μετά διπλό, σήμερα ακόμα χειρότερα,όλο το βράδυ φόρτιση πήγε 91% . Τι μπορεί να γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Δοκιμάζεις άλλο φορτιστή - καλώδιο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Χρησιμοποίησε το σετ φορτιστή + καλώδιο για να φορτίσεις άλλη συσκευή. Εάν την φορτίζει όπως πρέπει, τότε φταίει η θύρα φόρτισης του Redmi. Εάν δεν την φορτίζει όπως πρέπει τότε φταίει κάτι από το σετ (πιθανότατα το καλώδιο).from my S10lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 48 minutes ago, pavlidisc said: Χρησιμοποίησε το σετ φορτιστή + καλώδιο για να φορτίσεις άλλη συσκευή. Εάν την φορτίζει όπως πρέπει, τότε φταίει η θύρα φόρτισης του Redmi. Εάν δεν την φορτίζει όπως πρέπει τότε φταίει κάτι από το σετ (πιθανότατα το καλώδιο). from my S10lite Κατάφερα και βρήκα άλλο σετ, πέρασε το 91% άρα έχει θέμα ο φορτιστής η το καλώδιο,να πάω σε ιμιτασιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Να πας σε ιμιτασιόν καλή μάρκα ταχείας φόρτισης. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 4 minutes ago, anna2 said: Να πας σε ιμιτασιόν καλή μάρκα ταχείας φόρτισης. Βρήκα χιαομι περίπου 16€ υποθέτω είναι ίδιος με τον εργοστάσιακο? Ιμιτασιον υπάρχει κάποια αξιόλογη μάρκα μιας και δεν γνωρίζω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts