sakisastra Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Δεν έχει βγει ακόμα που να την βρούν; 12.0.5.0 είναι η τελευταία. Μα δεν ειπα για ευρωπαικο.12.0.8.0 global ηρθε 136mb και οχι 2.3gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Ο tasosdimas είπε πιο πάνω ότι η 12.0.8 ήταν 2.3GB. Με λίγα λόγια η έκδοση Global έκαναν άλμα στην 12.0.8 και η EU έκδοση μόλις στην 12.0.5. Τι διαφορά έχουν πέρα από το τελευταίο ψηφίο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Ο tasosdimas είπε πιο πάνω ότι η 12.0.8 ήταν 2.3GB. Με λίγα λόγια η έκδοση Global έκαναν άλμα στην 12.0.8 και η EU έκδοση μόλις στην 12.0.5. Τι διαφορά έχουν πέρα από το τελευταίο ψηφίο; Τι λέτε ρε παιδιά εγώ γκλομπαλ έχω και ήρθε η 12.0.5 .136 mb.Που την βρήκαν την 12.0.8.!!!! Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Τι λέτε ρε παιδιά εγώ γκλομπαλ έχω και ήρθε η 12.0.5 .136 mb.Που την βρήκαν την 12.0.8.!!!! https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/begonia/stable%20beta/V12.0.8.0.QGGMIXM/ αυτή είναι, το πιο πιθανό είναι να μην φοράς global, μετά τους αριθμούς τι γράμματα έχεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Την πήρα & εγώ..... 136 Mb..... Έχω τώρα 12.0.5.0 (QGGEUXM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Τα έχουμε αναλύσει 800 φορές ,υπάρχει η Global και η EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/begonia/stable%20beta/V12.0.8.0.QGGMIXM/ αυτή είναι, το πιο πιθανό είναι να μην φοράς global, μετά τους αριθμούς τι γράμματα έχεις; QGGEUXM αυτά έχω και το κινητό γράφει global είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 QGGEUXM αυτά έχω και το κινητό γράφει global είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Οπότε έχεις EU όχι global, γι'αυτό δεν σου ήρθε η 8.0 , αυτή που φοράς είναι η τελευταία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Οπότε έχεις EU όχι global, γι'αυτό δεν σου ήρθε η 8.0 , αυτή που φοράς είναι η τελευταία. Τότε γιατί γράφει global και όχι eu στα στοιχεία του; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 EU γράφει, αν ήταν global θα έγραφε mi. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Τότε γιατί γράφει global και όχι eu στα στοιχεία του; Έχει σκέτο Global και Global EU. Το δεύτερο έχεις εσύ όπως κι εγώ. Η 12.0.5.0 είναι η τελευταία για μας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 EU γράφει, αν ήταν global θα έγραφε mi. Δε γράφει Λεμεεεεε eu πουθενά γράφει MIUI GLOBAL 12.0.5 ...EU δε γράφει πουθενά γι'αυτό απορώ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 QGGEUXM αυτά έχω και το κινητό γράφει global είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Μάλλον μας τρολαρεις, QGG(EU)XM ολάκερο eu γράφει, όπως ξανά είπα αν ήταν global θα έγραφε MI. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 (edited) όλες εκτός cn είναι global αλλά άλλες απευθύνονται για Ευρώπη άλλες για Ρωσία κτλ τις ξεχωρίζεις από κάτω που λεει ενδιάμεσα EU=EEA RU= Ρωσία κτλ https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 1, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Μάλλον μας τρολαρεις, QGG(EU)XM ολάκερο eu γράφει, όπως ξανά είπα αν ήταν global θα έγραφε MI. Κααααλα στραβομαρα ,νόμιζα ότι το eu το γράφει στην αρχή στη περιγραφή όχι στο ενδιάμεσο των γραμμάτων. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δεν έχω ειδοποιήσεις από το μεσετζερ έχω δώσει όλες τις άδειες τι να κάνω; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δεν έχω ειδοποιήσεις από το μεσετζερ έχω δώσει όλες τις άδειες τι να κάνω; Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής ? Που το βρίσκω αυτό;επίσης να πω ότι δεν έχω φατσομπουκι στο κινητό μήπως παίζει ρόλο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 (edited) Που το βρίσκω αυτό;επίσης να πω ότι δεν έχω φατσομπουκι στο κινητό μήπως παίζει ρόλο;Θα πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής του messenger. Επιλέγεις "Πληροφορίες εφαρμογής". Πάτα το κουμπί να ενεργοποιηθεί η "Αυτόματη έναρξη". Αφού το κάνεις scroll-αρε λίγο πιο κάτω και πάτα πάνω στην επιλογή "Εξοικονόμηση μπαταρίας". Επιλέγεις το "Χωρίς περιορισμούς". Έτοιμο. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε εφαρμογή που δεν στέλνει ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 8, 2021 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Θα πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής του messenger. Επιλέγεις "Πληροφορίες εφαρμογής". Πάτα το κουμπί να ενεργοποιηθεί η "Αυτόματη έναρξη". Αφού το κάνεις scroll-αρε λίγο πιο κάτω και πάτα πάνω στην επιλογή "Εξοικονόμηση μπαταρίας". Επιλέγεις το "Χωρίς περιορισμούς". Έτοιμο. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε εφαρμογή που δεν στέλνει ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα θα περιμένω τώρα αν μου στειλη κάποιος να δω.Το άλλο κουλό εκείνου οδηγούσα βλέπω ένα σηματακι δίπλα στο σήμα κινητής αλλά λόγω πρεσβυωπιας δε έβλεπα.Εμφανισε το Volte χωρίς να κάνω τίποτα αυτό δεν έχει σχέση με wifi? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Τώρα δεν το εμφανίζει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Τώρα δεν το εμφανίζει; Όταν συνδέεται με το ρούτερ του σπιτιού όχι μόλις βγω έξω το εμφανίζει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Τι γράφει ακριβώς; Άλλο το volte, άλλο το WiFi calling. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη σκοτεινή λειτουργία σε μεμονωμένες εφαρμογές; Δεν μπορώ να το βρω. Μήπως την αφαίρεσαν την επιλογή μετά το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη σκοτεινή λειτουργία σε μεμονωμένες εφαρμογές; Δεν μπορώ να το βρω. Μήπως την αφαίρεσαν την επιλογή μετά το update;Πας <<Ρυθμίσεις>>, μετά <<Προβολή>>. Επιλέγεις να ενεργοποιηθεί η σκοτεινή λειτουργία για να σου εμφανίσει το <<Περισσότερες επιλογές Σκοτεινής λειτουργίας>> το οποίο πατάς, περιμένεις λίγο και μετά σου εμφανίζει την επιλογή για εξατομικευμένες εφαρμογές. Ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς όποια θες. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts