highland1 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Θα βγάλουν και 5G για το συγκεκριμένο. Δεν μπορεί.... Εδώ έβγαλαν για το 9 Note pro, 5G έκδοση. Άργησε λίγο μεν, αλλά την έβγαλαν. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro_5g-10582.phpΕίδες τιμή όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Είδες τιμή όμως; Με τέτοια χαρακτηριστικά τι περίμενες, πιο φθηνό να είναι; 5G, 108άρα κάμερα και στέρεο ηχεία... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willy8 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 καλησπέρα.... εντελώς ξαφνικα ενω ολα δουλευαν υποδειγματικα δεν ανοιγει το gmail . δηλαδη μολις ανοιξει σε 2 δευτερα εχει κλεισει . εκανα επανεκινηση αλλα τιποτα . γνωρζει καποιος τι γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάνε ενημέρωση της εφαρμογής system webview (play store) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Με τέτοια χαρακτηριστικά τι περίμενες, πιο φθηνό να είναι; 5G, 108άρα κάμερα και στέρεο ηχεία... Γίνεται όμως για νέο μοντέλο: Redmi note 10 pro: snapdragon 732g Redmi note 9 pro: snapdragon 750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willy8 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 δεν μπορει να κανει ενημερωση ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε ενημέρωση της εφαρμογής system webview (play store) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δυστυχως δεν μπορει να κανει ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Με τέτοια χαρακτηριστικά τι περίμενες, πιο φθηνό να είναι; 5G, 108άρα κάμερα και στέρεο ηχεία...Αν είναι να δώσει κάποιος 300€ για το rn9pro ,έχει πολύ καλύτερες επιλογές με αυτά τα χρήματα,είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Καλησπέρα, εχει καποιος περασει custom rom και gcam? Σε τελεγκραμ και λοιπα ειδα οτι υπαρχει υλικο, αλλα εχει κανεις να προτεινει κατι συγκεκριμενο για να μη χαθω σε απεριοριστες σελιδες διαβασματος; Ευχαριστω. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Καλησπέρα, εχει καποιος περασει custom rom και gcam? Σε τελεγκραμ και λοιπα ειδα οτι υπαρχει υλικο, αλλα εχει κανεις να προτεινει κατι συγκεκριμενο για να μη χαθω σε απεριοριστες σελιδες διαβασματος; Ευχαριστω.Θέλει προσοχή η εγκατάσταση ρομ σε αυτό το τηλέφωνο μπρικαρει για πλάκα, επίσης πολύ δύσκολα θα είναι καλύτερη η ρομ από την μαμά , γενικά καλή ρομ σε mtk δεν θα βρεις, από τις καλές ρομ είναι η Pixel experience https://forum.xda-developers.com/t/rom-11-begonia-pixel-experience-official-aosp.4196041/ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Κατέβασα την εφαρμογή κάμερας του s20 ultra από το play store να δω αν λειτουργεί, και είδα όντως ότι λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω βέβαια αν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την στοκ. Αλλά λειτουργεί καλύτερα από κάτι gcam που θέλουν και το αντίστοιχο xml. Edited March 24, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Κατέβασα την εφαρμογή κάμερας του s20 ultra από το play store να δω αν λειτουργεί, και είδα όντως ότι λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω βέβαια αν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την στοκ. Αλλά λειτουργεί καλύτερα από κάτι gcam που θέλουν και το αντίστοιχο xml.Εφαρμογές σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη από μαμά ή gcam. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Εφαρμογές σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη από μαμά ή gcam. Στα δικά σας μπορεί..στο note 7 πάντως η gcam είναι σαν να τραβάς με dslr πολύ υψηλής τιμής! Πολύ ανώτερη απο την μαμά με εικόνες που πραγματικά δεν πίστευε κανείς οτι μπορεί αυτός ο αισθητήρας να τραβάει τέτοιες φώτο...πόσο δουλειά έχει ακόμα να γίνει στο MIUI.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Εφαρμογές σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη από μαμά ή gcam. Που το ξέρεις; Τη δοκίμασες σε Note 8pro; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Κατέβασα την εφαρμογή κάμερας του s20 ultra από το play store να δω αν λειτουργεί, και είδα όντως ότι λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω βέβαια αν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την στοκ. Αλλά λειτουργεί καλύτερα από κάτι gcam που θέλουν και το αντίστοιχο xml. Αποκλείεται να είναι η επίσημη εφαρμογή,καμιά ψεύτικη κατεβασες? Για βάλε λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Αποκλείεται να είναι η επίσημη εφαρμογή,καμιά ψεύτικη κατεβασες? Για βάλε λινκ. εχει καμιά 20ρια μουφες από grood grood studios, mohammed saddok κτλ. καμια δεν ειναι η επισημη της sammy στο playstore, ουτε θα την ανεβαζε η ιδια η εταιρεια. ειμαι 100% σιγουρος οτι αν ψαξεις μπορεις να βρεις για ολες τις ναυαρχιδες παρόμοιες εφαρμογές. και την ιδια την εφαρμογη να εβρισκες, παλι μαλλον θελει root για να δουλεψει, αν και πάλι θα παίζει ασυμβατότητα με το λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Αποκλείεται να είναι η επίσημη εφαρμογή,καμιά ψεύτικη κατεβασες? Για βάλε λινκ. Δεν ξέρω πως βάζεις λινκ από το Play Store για να το στείλω. Αν πατήσεις στην αναζήτηση του Play Store S20 θα στο βγάλει απευθείας. Ένα είναι, δεν έχει άλλο. Η εφαρμογή είναι για όσους έχουν τα Galaxy s10. Εγώ την κατέβασα έτσι να δω αν λειτουργεί και στη συσκευή μας και λειτούργησε. Τώρα αν είναι καλύτερα τα αποτελέσματα δεν ξέρω, δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 εχει καμιά 20ρια μουφες από grood grood studios, mohammed saddok κτλ. καμια δεν ειναι η επισημη της sammy στο playstore, ουτε θα την ανεβαζε η ιδια η εταιρεια. ειμαι 100% σιγουρος οτι αν ψαξεις μπορεις να βρεις για ολες τις ναυαρχιδες παρόμοιες εφαρμογές. και την ιδια την εφαρμογη να εβρισκες, παλι μαλλον θελει root για να δουλεψει, αν και πάλι θα παίζει ασυμβατότητα με το λογισμικό Συμφωνώ ,μάλλον για μούφα μιλάμε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω πως βάζεις λινκ από το Play Store για να το στείλω. Αν πατήσεις στην αναζήτηση του Play Store S20 θα στο βγάλει απευθείας. Ένα είναι, δεν έχει άλλο. Η εφαρμογή είναι για όσους έχουν τα Galaxy s10. Εγώ την κατέβασα έτσι να δω αν λειτουργεί και στη συσκευή μας και λειτούργησε. Τώρα αν είναι καλύτερα τα αποτελέσματα δεν ξέρω, δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω. Εχθές έγραψες ότι είναι για το s20 ultra. :blink: Τώρα λες για Galaxy s10. :confused: Κάνε απλά copy - paste το λινκ και βάλε εδώ να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Πάτησα s20 στο store και μου έβγαλε καμία 100ρια εφαρμογές με κάμερα :rolleyes:Στην καλύτερη θα κολλήσεις κανέναν κορωνοιό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Είπα ότι κατέβασα την κάμερα του S20 Ultra στη συσκευή μου. Δεν ξέρω πως να κατεβάσω το λινκ από Play Store δεν μου δίνει δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης. Βάλτε στην αναζήτηση του Play Store S20 Ultra και θα σας βγάλει την εφαρμογή. Μια είναι μόνο. Την έχουν κατεβάσει 10.000.000+ γράφει στην εφαρμογή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camera.galaxyx.s10 Αν έβαλες κάτι τέτοιο είναι μουφα πιο πιθανό είναι να πάθεις ζημιά στο κινητό από κακόβουλο λογισμικό. Στο play store εννοείται ότι σου δίνει δυνατότητα για λινκ, τρις τελείες κοινή χρήση αντιγραφή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Δεν έχει καμμία σχέση με Samsung η εν λόγω εφαρμογή, ο dev λέγεται Grood Grood. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 2 μέρες τώρα μου πετάει για να δώσω άδειες που πρίν δεν τις ήθελε μια εφαρμογή,αν θυμάμαι καλά οι ταινίες Google, πρέπει να δώσω οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camera.galaxyx.s10 Αν έβαλες κάτι τέτοιο είναι μουφα πιο πιθανό είναι να πάθεις ζημιά στο κινητό από κακόβουλο λογισμικό. Στο play store εννοείται ότι σου δίνει δυνατότητα για λινκ, τρις τελείες κοινή χρήση αντιγραφή. Ναι αυτή είναι και ενημερώνετε 2 φορές τον μήνα, ίσως και 3. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camera.galaxyx.s10 Αν έβαλες κάτι τέτοιο είναι μουφα πιο πιθανό είναι να πάθεις ζημιά στο κινητό από κακόβουλο λογισμικό. Στο play store εννοείται ότι σου δίνει δυνατότητα για λινκ, τρις τελείες κοινή χρήση αντιγραφή. Μιλάμε για σκουπιδοεφαρμογή. Ωραίος που την βρήκες,να την αποφύγουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Μιλάμε για σκουπιδοεφαρμογή. Ωραίος που την βρήκες,να την αποφύγουμε. :) Στο Play Store... Δεν είπα περάστε την σώνει και καλά. :lol: Κι εγώ θα την αφαιρέσω γιατί είδα ότι έχει μικρότερη ανάλυση από την στοκ στο αυτόματο. Δεν δοκίμασα κάτι άλλο όπως πχ βραδινές κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts