Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα την αναβάθμιση σε android 10.Μία αναβάθμιση μου ήρθε.

Πρέπει να σου έρθει ακόμα μια. Η V12.0.3.0 και ενημέρωση ασφαλείας 2020-11-1.

Αυτήν έχω εγώ τελευταία με EU.

Ξέρει κανείς αν αξίζει η αγορά αυτού του εκτυπωτή της Xiaomi; Το έχει κανείς;

https://www.cleverproducts.gr/product/cleverpix-o-epanastatikos-foritos-egchromos-ektypotis-poy-ektyponei-choris-melani-choris-internet-apisteyti-poiotita-eikonas-kanei-gia-ola-ta-kinita-extra-dynatotites-doro-chartia-ektyposis/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Purchase+%26+Interest+%28+Printer+%29+%26+Living+Greece+%26+Copy+-+Copy&utm_content=Image+1+-+Original+Post+-+Xiaomi+Mi+Printer+-+80005&fbclid=IwAR22r68NJG7x05H5-xC7dU51PlzMO58v9DiCAwUVuRGB-ILWBJRXWNAesO4

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Φίλε μου @evris,έχουμε γράψει 100 φορές ότι την πήρε πίσω η XIAOMI. :w00t:

Άρα το παλικάρι έχει την τελευταία που είναι διαθέσιμη.

Καλησπέρα!

Έχω εδώ και δύο μέρες το θηριακι , πριν είχα το redmi note 9 Pro αλλά μου ήταν μεγάλο και βαρύ για το χέρι μου και συχνά κολλήματα σαν lag, με αυτό δύο μερες δεν έχω κανένα θέμα είμαι πολύ ευχαριστημένος , ήδη έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα καμία καλή Rom για φλασαρισμα θέλω προτάσεις.

Καλησπέρα!

Έχω εδώ και δύο μέρες το θηριακι , πριν είχα το redmi note 9 Pro αλλά μου ήταν μεγάλο και βαρύ για το χέρι μου και συχνά κολλήματα σαν lag, με αυτό δύο μερες δεν έχω κανένα θέμα είμαι πολύ ευχαριστημένος , ήδη έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα καμία καλή Rom για φλασαρισμα θέλω προτάσεις.

Μην τι ρισκάρεις με ξεκλείδωμα και τέτοια, αυτό το τηλέφωνο μπρικαρει για πλάκα, άσε που δε νομίζω να υπάρχει και καμιά καλή ρομ σε σχέση με την μάνα, λόγω mtk τα πράγματα είναι δύσκολα.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Φίλε μου @evris,έχουμε γράψει 100 φορές ότι την πήρε πίσω η XIAOMI. :w00t:

Άρα το παλικάρι έχει την τελευταία που είναι διαθέσιμη.

Από πού να το ξέρω ότι την πήρε πίσω κιόλας. Είχα την εντύπωση ότι όλοι πήραν την 12.0.3.0.

δεν ξερω αν ειπώθηκε αλλά εδώ η ίδια η xiaomi λέει οτι το 12.5 θα έρθει στο κινητό μας Q2 2021, οπότε...υπομονή!

Late Q2 2021,ξέρεις τι σημαίνει?
Απρίλιο - Μάιο - Ιούνιο, δε θέλει πολύ μυαλό.

Late Q2 2021,ξέρεις τι σημαίνει?

τωρα, για να λέμε και του στραβου το δικαιο, ο evris δεν ειπε κατι πολύ λάθος. γιατί παρόλο που η xiaomi λέει late Q2, δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρουμε στην ώρα της.

Μάλλον προορίζεται για την κινέζικη αγορά, και μετά θα έρθει κατα εδώ μεριά

Q = quarter = τέταρτο δηλαδή τρίμηνο.

Οκ ευχαριστώ. Κατάλαβα!

τωρα, για να λέμε και του στραβου το δικαιο, ο evris δεν ειπε κατι πολύ λάθος. γιατί παρόλο που η xiaomi λέει late Q2, δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρουμε στην ώρα της.

Ας την πάρουμε κι ας αργήσει. Θα την πάρουμε πιο έτοιμη... Χωρίς bugs δηλαδή.

Edited by evris2013

6 μήνες από Ιούνη μέχρι Δεκέμβρη,δεν τη λες και μικρή διαφορά. ;)

Περιμένουμε έτσι και αλλιώς,όποτε έρθει.

Οκ ευχαριστώ. Κατάλαβα!

Ας την πάρουμε κι ας αργήσει. Θα την πάρουμε πιο έτοιμη... Χωρίς bugs δηλαδή.

Δεν έχει να κάνει η καθυστέρηση με τα bugs, αν καθυστέρηση θα είναι γιατί με τόσα μοντέλα που έχει δεν προλαβαίνει, αν είναι να έχει μπαγκ θα τα έχει οπότε και να βγει.

Αν η xiaomi δώσει αναβάθμιση χωρίς κανένα μπαγκ μάλλον θα γκρέμισε κανένας φούρνος. Miui χωρίς προβλήματα δε νομίζω να υπάρχει .

ερωτηση , τι το τοσο ουαου εχει αυτη η περιβοητη 12.5 εχω χασει επεισοδια!

Η xiaomi εχει υποσχεθει ελαφρύτερο λογισμικό με την 12.5.

Δεν έχει να κάνει η καθυστέρηση με τα bugs, αν καθυστέρηση θα είναι γιατί με τόσα μοντέλα που έχει δεν προλαβαίνει, αν είναι να έχει μπαγκ θα τα έχει οπότε και να βγει.

Αν η xiaomi δώσει αναβάθμιση χωρίς κανένα μπαγκ μάλλον θα γκρέμισε κανένας φούρνος. Miui χωρίς προβλήματα δε νομίζω να υπάρχει .

Εγώ πάντως δεν είχα κάποιο θέμα με το MIUI. Το μοναδικό θέμα είναι η ένδειξη της μπαταρίας που ως το MIUI 11 έδειχνε σωστά, μέχρι και τη MIUI 12.0.1. Όταν μπήκε 12.0.2 χάλασε η ένδειξη. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιαχτεί με την 12.5.

Εγώ πάντως δεν είχα κάποιο θέμα με το MIUI. Το μοναδικό θέμα είναι η ένδειξη της μπαταρίας που ως το MIUI 11 έδειχνε σωστά, μέχρι και τη MIUI 12.0.1. Όταν μπήκε 12.0.2 χάλασε η ένδειξη. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιαχτεί με την 12.5.

Έτσι ακριβώς αυτό με την μπαταρία μου έχει σπάσει τα νεύρα.Βλεπω το χουαβει της γυναίκας μου και ρίχνω κατάρες στην ξιαομι μόνο γι'αυτό.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν. Το Note 8 θα πάρει Android 11 στην Κίνα και το δικό μας όχι!

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_10_duo_and_redmi_note_8_get_android_11_update-news-47867.php

Έτσι ακριβώς αυτό με την μπαταρία μου έχει σπάσει τα νεύρα.Βλεπω το χουαβει της γυναίκας μου και ρίχνω κατάρες στην ξιαομι μόνο γι'αυτό.

Η λύση με τα στατιστικά της μπαταρίας (γιά όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί) είναι αυτός:

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8062679#post8062679

Η λύση με τα στατιστικά της μπαταρίας (γιά όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί) είναι αυτός:

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8062679#post8062679

Νάσιαι καλά αλλά εγώ δεν ασχολουμενμε αυτά θέλω τα πάντα μαμά και αν δε διορθώσει η ξιαομι τη μαλ...κα. στην επόμενη αγορά θα φύγω από την μάρκα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν. Το Note 8 θα πάρει Android 11 στην Κίνα και το δικό μας όχι!

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_10_duo_and_redmi_note_8_get_android_11_update-news-47867.php

Λογικά θα το πάρει και το Pro,ακόμα πουλάει το εργαλείο να ξέρεις.

Θα δούμε.

Αν και πιστεύω θα το πάρει και το 8 pro, το παράξενο που είναι;; Πρόκειται για διαφορετικά τηλέφωνα, το απλό 8 φοράει snapdragon 665 και έχουν δώσει source για android 11 εγώ στο δικό μου με ίδιο επεξεργαστή το φοράω πάνω από μήνα τώρα.