evris2013 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) Εγώ το είπα από την αρχή ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα έρθει για μας η MIUI 12. Εντάξει σε μερικούς με Global ήρθε νωρίτερα. Για μας με EU μέσα στον Σεπτέμβριο. Θα είναι έκπληξη αν την πάρουμε τέλη Αυγούστου. Ίσως και να είναι και καλύτερα για μας που θα την πάρουμε αργότερα, μπας και βελτιώσουν κάποια αρχικά bugs που ίσως θα έχει. Edited August 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Εγώ το είπα από την αρχή ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα έρθει για μας η MIUI 12. Εντάξει σε μερικούς με Global ήρθε νωρίτερα. Για μας με EU μέσα στον Σεπτέμβριο. Θα είναι έκπληξη αν την πάρουμε τέλη Αυγούστου. Ίσως και να είναι και καλύτερα για μας που θα την πάρουμε αργότερα, μπας και βελτιώσουν κάποια αρχικά bugs που ίσως θα έχει.Σωστό έτσι είναι,γιατί σίγουρα θα έχει bugs,κάνεις δεν ξέρει τι θα χαλάσουν πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) Χαχα ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε μόνο διορθώσεις και όχι χαλάσματα. Μιας και θα φέρει αρκετά νέα πράγματα. Ή τουλάχιστον να είναι πιο λίγα αυτά που θα χαλάσουν... Κάποια στιγμή πρέπει να διορθωθούν κι αυτοί εκεί στην Xiaomi, αν θέλουν να συνεχίσουν να πηγαίνουν μπροστά. Edited August 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Χαχα ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε μόνο διορθώσεις και όχι χαλάσματα. Μιας και θα φέρει αρκετά νέα πράγματα. Ή τουλάχιστον να είναι πιο λίγα αυτά που θα χαλάσουν... Κάποια στιγμή πρέπει να διορθωθούν κι αυτοί εκεί στην Xiaomi, αν θέλουν να συνεχίσουν να πηγαίνουν μπροστά. Είναι προφανές ότι όλο αυτό με τα bugs, συμβαίνει επειδή για να πέσει το κόστος πώλησης συσκευών, κόβουν απο το budget του τμήματος ανάπτυξης και ελέγχου του λογισμικού. Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Kαλησπέρα.Eχω βάλει το Super wallpapers στο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα να τρέξει στην οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει καμιά καλή ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Kαλησπέρα.Eχω βάλει το Super wallpapers στο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα να τρέξει στην οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει καμιά καλή ιδέα; Νομίζω πως δεν το υποστηρίζει η συσκευή μας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 ηρθε η 12ρα παιδια! μολις μου ηρθε ενημερωση, θα την κάνω το μεσημέρι μετά τη δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μόλις ήρθε και σε μένα.... Σε καμία ώρα θα την περάσω..... 749M είναι!! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Την πέρασα, θα τσεκάρω πως πάει από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Ήρθε και σε εμένα 12.0.1.0 QGGEUXM,κατέβηκε και περάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. August 24, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μπράβο ρε παιδιά...για τσεκαρετε λίγο και την κάμερα. Ίδια φωτογραφία πριν και μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Την νύχτα θα φανεί η κάμερα αν έκαναν η όχι κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Πάντως factory reset και τέτοιες αηδίες, δεν χρειάζονται. Είναι τέρμα smooth, σαν νεράκι τρέχει. Η ρύθμιση για σταθεροποίηση video υπάρχει? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α, το βρήκα. Πάνω πανω είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Ήρθε και σε εμένα 12.0.1.0 QGGEUXM,κατέβηκε και περάστηκε. Απ' ότι βλέπω έχεις την Ευρωπαϊκή και όχι global σωστά; Και εγώ eu έχω αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει..Μου αρέσει που έχω ενεργοποιήσει και την λειτουργία " λήψη ενημερώσεων έγκαιρα" χαχαχα... Edited August 24, 2020 by dragonball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Ούτε και σε μένα ήρθε και έχω έκδοση EU. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Θα σας έρθει,είναι θέμα τύχης που θα έρθει πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Ενώ είχε έρθει.... Τώρα που πήγα να την περάσω δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Ενώ είχε έρθει.... Τώρα που πήγα να την περάσω δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈπρεπε να την κατεβάσεις εκείνη την ώρα τουλάχιστον και ας την παιρνουσες αργότερα.Έχει ξανασυμβεί αυτό πολλές φορές.Είχε έρθει ενημέρωση δεν την κατέβασαν και μετά έκανε πολύ καιρό να εμφανιστεί ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Περίεργο που σας την εξαφάνισε. Ίσως βρήκαν bug ή απλά έτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Είναι πάγια τακτική αυτό με την xiaomi.Έρχεται η αναβάθμιση ,την βλέπεις λες θα την κάνω αργότερα,πας μετά και δεν υπάρχει.Αλλες φορές ξαναέρχεται σύντομα,άλλες φορές αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αν μπορεί ας στείλει κάποιος, να την περάσω χειροκίνητα..... Φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αν δεν θέλεις να περιμένεις μπορείς από εδώ να την κατεβάσεις https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αφού σε κάποιον "εξαφανίστηκε" την ώρα που πήγε να την περάσει, θα πρότεινα να μην προχωρήσετε σε αναβάθμιση τουλάχιστον μέχρι να την επανεμφανίσει η ίδια η Xiaomi. Γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αφού σε κάποιον "εξαφανίστηκε" την ώρα που πήγε να την περάσει, θα πρότεινα να μην προχωρήσετε σε αναβάθμιση τουλάχιστον μέχρι να την επανεμφανίσει η ίδια η Xiaomi. Γνώμη μου. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αν δεν θέλεις να περιμένεις μπορείς από εδώ να την κατεβάσεις https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα.Ποια θα πρέπει να κατεβάσω?? .... Είμαι με EU. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts