Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν κανω κληση μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι μεσω wifi αυτο απο που απενεργοποιειται?

Ρυθμισεις-καρτες σιμ και κινητα δικτυα-παροχος(εκαστοτε)1η επιλογη-Χρηση VOLTE (τελευταια επιλογη),απενεργοποιηση...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ρυθμισεις-καρτες σιμ και κινητα δικτυα-παροχος(εκαστοτε)1η επιλογη-Χρηση VOLTE (τελευταια επιλογη),απενεργοποιηση...

ευχαριστω!

Λογικά θα πλησιάζει η ώρα, μέσα στον Ιούλιο είπανε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Λογικά θα πλησιάζει η ώρα, μέσα στον Ιούλιο είπανε.

Ισχύει. Μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός, θα το έχουν πάρει όλες οι συσκευές. Επίσης, μετά την αναβάθμιση, καλό είναι να γίνεται επειδή είναι μεγάλη αναβάθμιση, ένα factory reset, πάντα κρατώντας το backup μας. Και προσοχή, δε βιαζόμαστε να περάσουμε παιδιά την αναβάθμιση, γιατί η Xiaomi κάνει κάποια κουλά.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Ισχύει. Μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός, θα το έχουν πάρει όλες οι συσκευές. Επίσης, μετά την αναβάθμιση, καλό είναι να γίνεται επειδή είναι μεγάλη αναβάθμιση, ένα factory reset, πάντα κρατώντας το backup μας. Και προσοχή, δε βιαζόμαστε να περάσουμε παιδιά την αναβάθμιση, γιατί η Xiaomi κάνει κάποια κουλά.

Κάποτε έτσι έκανα κι εγώ, τελευταία όμως όχι. Δεν κάνω δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών και μια χαρά ειμαι.

Παύλος Παυλίδης 

Στο παρελθόν έκανα άπειρες επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε σημείο που να πιστεύω ότι είμαι ο πρωταθλητής του είδους.

Τώρα τελευταία έχω εγκαταλείψει το άθλημα γιατί έχω και την τάση να κάνω καθαρή εγκατάσταση των πάντων από την αρχή, οπότε αυτό παίρνει αρκετό χρόνο.

Μόνο στην περίπτωση που διαπιστώσω κάποια σοβαρή δυσλειτουργία θα μπω στη διαδικασία.

Προληπτικά δεν κάνω factory reset.

Παύλος Παυλίδης 

Και εγώ μια από τα ιδια...αν κρατήσω κάποια συσκευή 2-3 χρόνια ,(πράγμα απίθανο) και δω ότι σέρνεται η έχω θέματα,μόνο τότε θα κάνω επαναφορά...αλλά γενικά δεν κάνω η γιατί δεν κρατάω τόσο καμία συσκευή η γιατί ποτέ δεν έχω σοβαρά θέματα.

Ούτε εγώ έκανα ποτέ factory Reset. Βαριέμαι την επαναφορά! Αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα θέματα. Κι εγώ δεν θα την περάσω μόλις έρθει. Θα περιμένω εντυπώσεις.

Η MIUI κάθε πότε αλλάζει; Ανά 6μηνο;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ούτε εγώ έκανα ποτέ factory Reset. Βαριέμαι την επαναφορά! Αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα θέματα. Κι εγώ δεν θα την περάσω μόλις έρθει. Θα περιμένω εντυπώσεις.

Η MIUI κάθε πότε αλλάζει; Ανά 6μηνο;

Ανά 12μηνο καταφθάνουν οι πρώτες stable.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Ανά 12μηνο καταφθάνουν οι πρώτες stable.

Α μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ Βασίλη!

Αυτή τη στιγμή πάντως σε αυτά τα χρήματα δεν αξίζει κάποιος να πάρει το 8 pro, υπάρχουν άλλα κινητά που είναι μεγαλύτερο επίπεδο...

:lol: Ωραίο αστείο,το 8 σκοτώνει φίλος.

Αυτή τη στιγμή πάντως σε αυτά τα χρήματα δεν αξίζει κάποιος να πάρει το 8 pro, υπάρχουν άλλα κινητά που είναι μεγαλύτερο επίπεδο...

Όπως ποιά είναι ανώτερα δηλαδή; Σε αυτά τα λεφτά που κάνει τώρα;

Όπως ποιά είναι ανώτερα δηλαδή; Σε αυτά τα λεφτά που κάνει τώρα;

Mε τετοια χαρακτηριστικα, απλα κανενα....

Poco X3 nfc 6/128

Εντάξει και το p40 lite καλό είναι και για το tcl 10 L έχω ακούσει καλά λόγια και πολύ μου άρεσε και το p smart z όταν είχε βγει.Έχει και άλλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αλλά όχι πολλές.Κάτι cubot-oukitel δεν τα ακουμπάμε.

Εντάξει και το p40 lite καλό είναι και για το tcl 10 L έχω ακούσει καλά λόγια και πολύ μου άρεσε και το p smart z όταν είχε βγει.Έχει και άλλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αλλά όχι πολλές.Κάτι cubot-oukitel δεν τα ακουμπάμε.
Λίγο ατυχή τα παραδείγματα που φέρνεις κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ας επιχειρηματολογήσω.

Στο P40 lite καταρχάς δεν έχουμε Google Play Services που για την πλειοψηφία είναι σημαντικό ενώ χάνει όποιος ενδιαφέρεται και micro sd καθώς φοράει τις τραγικές (σε ταχύτητα) nano memory.

Το TCL 10L έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή, κατώτερες κάμερες μπρος-πίσω και μικρότερη μπαταρία.

Το P Smart Z που αναφέρεις το προσπερνάμε γιατί υπάρχουν απ την ίδια εταιρεία τα πανομοιότυπα κι ελαφρώς καλύτερα P Smart Pro 2019 και Honor 9X. Τα οποία με Kirin 710F αν τα συγκρίνεις με τον Helio G90T είναι σαν να έχεις κινητό 5 χρόνια πίσω. Μιλάμε για επεξεργαστή - χρέπι. Πρίν μια εβδομάδα πούλησα το 9Χ και ξέρω. Πήρα το Redmi Note 9 με Helio G85 και είναι η μέρα με τη νύχτα. Φαντάσου με τον G90T. Τέλος και τα 2 Huawei/Honor έχουν κατώτερες κάμερες μπρος-πίσω και μπαταρία πολύ μικρότερη χωρίς καν fast charging.

Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα που μπορούμε άνετα να τα "ξεφτιλίσουμε" συγκρίνοντας τα με το Redmi Note 8 Pro (που σημειωτέον ξεκινά απ'τα €180) αλλά προς το παρόν μίλησα για αυτά που αναφέρεις.

Edited by ikgamsu

Λίγο ατυχή τα παραδείγματα που φέρνεις κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ας επιχειρηματολογήσω.

Στο P40 lite καταρχάς δεν έχουμε Google Play Services που για την πλειοψηφία είναι σημαντικό ενώ χάνει όποιος ενδιαφέρεται και micro sd καθώς φοράει τις τραγικές (σε ταχύτητα) nano memory.

Το TCL 10L έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή, κατώτερες κάμερες μπρος-πίσω και μικρότερη μπαταρία.

Το P Smart Z που αναφέρεις το προσπερνάμε γιατί υπάρχουν απ την ίδια εταιρεία τα πανομοιότυπα κι ελαφρώς καλύτερα P Smart Pro 2019 και Honor 9X. Τα οποία με Kirin 710F αν τα συγκρίνεις με τον Helio G90T είναι σαν να έχεις κινητό 5 χρόνια πίσω. Μιλάμε για επεξεργαστή - χρέπι. Πρίν μια εβδομάδα πούλησα το 9Χ και ξέρω. Πήρα το Redmi Note 9 με Helio G85 και είναι η μέρα με τη νύχτα. Φαντάσου με τον G90T. Τέλος και τα 2 Huawei/Honor έχουν κατώτερες κάμερες μπρος-πίσω και μπαταρία πολύ μικρότερη χωρίς καν fast charging.

Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα που μπορούμε άνετα να τα "ξεφτιλίσουμε" συγκρίνοντας τα με το Redmi Note 8 Pro (που σημειωτέον ξεκινά απ'τα €180) αλλά προς το παρόν μίλησα για αυτά που αναφέρεις.

Πολύ καλά τα λες φίλε μου!!!

Κι ακόμη πιο χαμηλά το βρίσκεις αν το πάρεις από Κίνα...

175 € το 6/128 !!! Με το κλειδί στο χέρι....

Κακά τα ψέματα σε αυτά τα χρήματα δεν παίζεται!!!

Έχω ξεμείνει- ντρέπομαι να το πω-- με το SHARP AQUOS C10 γιατί και τα δύο 8άρια pro που είχα πάρει εδώ και καιρό μου τα πήραν μέσα από τα χέρια !!!

Ο λόγος αυτονόητος...για μένα και το 9άρι το pro μπροστά του δεν αξίζει εκτός αν θέλει κάποιος να παίξει με ROM κλπ. που για μένα δεν είναι πρέπον με ΧΙΑΟΜΙ > Τα παίρνεις για το MIUI !!!

Eίναι τυχαίο που η εταιρία βγάζει το επερχόμενο 10Χ με MediaTek όπως επίσης και τα νέα Redmi 9 ?

Να μου το θυμηθείτε κι ας στενοχωρήσω τον συνονόματο τον chios πως το Redmi Note 9 Pro με τον Snapdragon θα είναι μια παρένθεση όσον αφορά την προσιτή σειρά - εταιρία Redmi!!!

Εξαιρετικό σχόλιο το τελευταίο!

Και κάποιοι έλεγαν και έγραφαν ότι το redmi note 8 pro θα ήταν το τελευταίο τηλέφωνο της xiaomi με mediatek επεξεργαστή.

Και με σιγουριά μάλιστα!

Παύλος Παυλίδης 

Δεν διαφωνώ για αυτό έχω και το 8pro,απλά λέω ότι για κάποιον που δεν θέλει να πάρει xiaomi λόγω software πχ έχει επιλογές στα ίδια χρήματα,θα μου πεις είναι λίγο υποδεέστερα στο harware και συμφωνώ ,αλλά αλλους δεν τους πειράζει αυτό και για αυτό τα παίρνουν.Μια συσκευή είναι και το software και η xiaomi δεν έχει και το καλύτερο με τα οποία bugs που έχει συνέχεια,εμένα δεν με ενοχλεί αυτό άλλους τους ενοχλεί.

Δεν με στεναχωρεις φίλε dragon , εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα mediatek όχι ότι δεν αξίζει, τούμπανο είναι και σε τέτοια τιμή είναι δώρο , το σκέφτομαι για τη σύζυγό, απλά θελω τηλέφωνο που να έχει υποστηρίξει από την κοινότητα σε ρομ και σωστές gcam. Μου αρέσει να έχω δυνατότητα να απαλλαγώ από miui.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Δεν με στεναχωρεις φίλε dragon , εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα mediatek όχι ότι δεν αξίζει, τούμπανο είναι και σε τέτοια τιμή είναι δώρο , το σκέφτομαι για τη σύζυγό, απλά θελω τηλέφωνο που να έχει υποστηρίξει από την κοινότητα σε ρομ και σωστές gcam. Μου αρέσει να έχω δυνατότητα να απαλλαγώ από miui.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίρνει Gcam φίλος και η σύζυγος τι πρόβλημα να έχει με το MIUI. Μια χαρά είναι,πάνε οι εποχές των ROM κτλ.

Παίρνει Gcam φίλος και η σύζυγος τι πρόβλημα να έχει με το MIUI. Μια χαρά είναι,πάνε οι εποχές των ROM κτλ.

Κανένα θέμα δεν έχει με το miui, redmi 5 plus έχει, ίσος δεν έγινα σαφείς το σκέφτομαι για πιθανή αγορά στη σύζυγο.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

εχουμε λινκ για καποια καλη gcam;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄