nikaki71 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Παντως παιδες σε διπλανό νημα για το Α2 lite,τραβανε τα βυζια τους οσοι περασανε την 10αρα σημερα...Τους μπρικαρε τα κινητα η Xiaomαρα!!Μεγάλη προσοχη οταν σκασει και για το δικο μας.Μην βιαστειτε να την περασετε,απο ενθουσιασμο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους , κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του mi 9 lite , δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή προερχόμενος από j5 2016, έχω μόνο μια δυο απορίες. Αποκλεισμό σε απόκρυψη αριθμού πως ενεργοποιειται , και αν δεν το υποστηρίζει αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή που το υποστηρίζει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας , και θα τα λέμε πλέον μέσα από αυτό το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Καλησπέρα σε όλους , κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του mi 9 lite , δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή προερχόμενος από j5 2016, έχω μόνο μια δυο απορίες. Αποκλεισμό σε απόκρυψη αριθμού πως ενεργοποιειται , και αν δεν το υποστηρίζει αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή που το υποστηρίζει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας , και θα τα λέμε πλέον μέσα από αυτό το thread. Καλοριζικο φιλε μου,εναν τροπο σιγουρο που το εκανα ειναι να παρεις τον παροχο κινητης τηλεφωνιας.αλλος τροπος νομιζω μεσα απο τις ρυθμισεις κλησεων αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Επισης μην κανεις αναβαθμιση περαν απο 11.3.4. Βγηκε και η 11.3.9 αλλα εχει καποια θεματα μην την κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Έχω ενεργοποιήση το wifi calling στο Mi 9 Lite και στο A50. Τα βάζω και τα 2 σε flight mode, κάνω κλήση κανονικά, αλλά στην εφαρμογή μου δείχνει ότι χρέωνομαι. Έτσι πρέπει να λειτουργεί; Εγώ σε Vodafone το έχω ενεργοποιήσει και παίζει μια χαρά, στην κοσμοτε όμως μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατή!!! Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εγώ σε Vodafone το έχω ενεργοποιήσει και παίζει μια χαρά, στην κοσμοτε όμως μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατή!!! Πως γίνεται αυτό?[/QUO Αν ψαξεις στο site της cosmote μπορεις να δεις ποιες συσκευες ειναι συμβατες. Και με βαση αυτες η καθε εταιρια σου ενεργοποιει την υπηρεσία. Υπαρχει ομως ενα παραθυρακι για εμας που η συσκευη μας δεν ειναι στη λιστα.βαζεις την καρτα σιμ σε ενα κινητο που ειναι στη λιστα στελνεις μηνυμα ενεργοποιεις την υπηρεσια και ξανα βαζεις την καρτα σιμ στη συσκευη σου. Ετσι το εκανα εγω και δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εγώ τηλεφώνησα στην κοσμοτε και τους είπα να ενεργοποιήσουν το wifi calling μου, μου απάντησαν πως το τηλέφωνο δεν είναι στην λίστα τους με συμβατές συσκευές και τους είπα να το ενεργοποιήσουν σαν mi 9 , όπως και έγινε και δουλεύει μια χαρά και το volte και το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εγώ τηλεφώνησα στην κοσμοτε και τους είπα να ενεργοποιήσουν το wifi calling μου, μου απάντησαν πως το τηλέφωνο δεν είναι στην λίστα τους με συμβατές συσκευές και τους είπα να το ενεργοποιήσουν σαν mi 9 , όπως και έγινε και δουλεύει μια χαρά και το volte και το wifi calling. Κι εγω στην αρχή έτσι εκανα αλλα δεν μου το έκαναν κι ετσι πηρα την πλαγια και σιγουρη οδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Σε ποιο τηλέφωνο παίρνουμε στην Cosmote για ενεργοποίηση του wifi calling? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Σε ποιο τηλέφωνο παίρνουμε στην Cosmote για ενεργοποίηση του wifi calling? Εξυπηρετηση cosmote....θα το βρεις στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Στην Vodafone πολύ πιο απλά τα πράγματα, απλά μου το ενεργοποίησαν και τέλος, ούτε ποια συσκευή έχεις ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εξυπηρετηση cosmote....θα το βρεις στο googleΕυχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Καλησπέρα ξέρει κανεις πως απενεργοποιώ αυτή τη φούσκα του Google dial οταν με περνούν τηλέφωνο? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Υπάρχει κάποιο toggle για το wifi calling για να το ενεργοποιώ κατά βούληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ξέρει κάποιος αν το wifi calling δουλεύει και στην wind?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ξέρει κάποιος αν το wifi calling δουλεύει και στην wind?? Οχι ακομα...Χτες τους πηρα τηλεφωνο και μου το επιβεβαιωσαν.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Οχι ακομα...Χτες τους πηρα τηλεφωνο και μου το επιβεβαιωσαν.... Πάντα πρωτοπόροι στην wind.....:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Υπάρχει κάποιο toggle για το wifi calling για να το ενεργοποιώ κατά βούληση; Ναι, κι εγώ θα το ήθελα....είναι πολύ χρήσιμο να τι ανοίγεις όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Υπάρχει μέσα από τις ρυθμίσεις για την κάρτα σιμ δυνατότητα για ον οφ της λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν η συσκευή δέχεται εξωτερικό DAC στην θύρα USB-C; Αν δηλαδή μεταφέρει ήχο μέσω usb με κάτι σαν κι αυτό Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Οχι δεν μεταφέρει ήχο. Aλλα έχει 3.5mm υποδοχή για ακουστικά. Ευχαριστώ! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Βρήκατε λύση για το Netflix; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Βρήκατε λύση για το Netflix; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι σφαλμα λογισμικού. Αν δεν ερθει νεα αναβάθμιση δεν λυνεται Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Βρήκατε λύση για το Netflix; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν βάλεις στο screen recorder να γράφει (σε χαμηλή ποιότητα βέβαια) μπορείς να δεις. Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση. Ηηη... Ευκαιρία για Chromecast Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Αν βάλεις στο screen recorder να γράφει (σε χαμηλή ποιότητα βέβαια) μπορείς να δεις. Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση. Ηηη... Ευκαιρία για Chromecast Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παντως εγω που εχω θεμα και με το Wind Vision δεν λυνεται ετσι το θεμα.Εξακολουθω να μην εχω εικονα και μονο ηχο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 ήρθε σήμερα ενημέρωση για την εφαρμογή των επαφών,και με το που πατάς να πάρει τηλέφωνο σε πετάει σφάλμα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που βγάζουν αυτές τις ενημερώσεις χωρίς δοκιμή. :mad: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts