Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@dleyteris

Τα 10Watt είναι μια απολύτως φυσιολογικότατη ισχύς φόρτισης. Απολύτως απόλυτα φυσιολογική. Και λογικά η θερμοκρασία κατά την φόρτιση πρέπει να είναι χαμηλή. Ένα χλιαρό, χλιαρότατο κινητό θα πρέπει να έχεις σε όλη την διάρκεια.

Και εγώ εδώ και μια εβδομάδα άρχισα να χρησιμοποιώ 5V,2A γιατί ο με τον μαμά 5V,1A η κατάσταση είναι απάλευτη!

Πρωινή γκρίνια ΟΝ

Με 10Watt σταθερά, εάν χαλάσει η μπαταρία (εάν πάει στο 80% σε έναν χρόνο), δεν θα φταίω εγώ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ευθύνεται για όλα ο καταναλωτής.

Με ποιο σκεπτικό βάζεις σε συσκευή τόσων ευρώ φορτιστή 2010...δεν μπορώ να το καταλάβω. :worry:

Κάτι είπανε οι επίσημοι ότι το κάνανε για "επιμήκυνση ζωής μπαταρίας" αλλά οκ...τα 5Watt φόρτιση εν έτη 2020 μόνο η Apple έχει το ταλέντο τα τα δικαιολογίσει.

Πρωινή γκρίνια ΟFF

Σωστη η γκρινια.

Θα πρεπε να κανει αυτο που κανει π.χ. η sammy: γρηγορο φορτιστη και επιλογη μεσα στις ρυθμισεις αν θες να φορτισεις γρηγορα ή κανονικα.

Αλλά μιλαμε για την Apple, ετσι; :p

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αλλά μιλαμε για την Apple, ετσι; :p

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι. :rolleyes:

Ξές τί; Την έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση. Ψηλό-τατα. Την θεωρώ ΜΟΝΟ premium. ΜΟΝΟ. Και ας θέλει να μας πείσει ότι πουλάει και "φθηνές" συσκευές. Και νομίζω ότι έτσι είναι γιατί αυτό θέλει να δείχνει : Premium.

Ε...σε μια premium εταιρία, δεν ταιριάζουν τέτοια μπακάλικα σκεπτικά (πάρε "φθηνό" κινητό και μετά ψάξε πιστοποιημένο φορτιστή για να πάρω ποσοστό, και έτσι είναι, όπως τα λέει ο Τάσος). Αυτό πιστεύω.

Θα μου πείς: ρε φίλε...πάρε Pro που τα έχει όλα. Συμφωνώ. Αλλά να λέμε ότι ο σωστός φορτιστής είναι έξτρα; Ξέρω γω; Δεν είναι λίγο γελοίο;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι. :rolleyes:

Ξές τί; Την έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση. Ψηλό-τατα. Την θεωρώ ΜΟΝΟ premium. ΜΟΝΟ. Και ας θέλει να μας πείσει ότι πουλάει και "φθηνές" συσκευές. Και νομίζω ότι έτσι είναι γιατί αυτό θέλει να δείχνει : Premium.

Ε...σε μια premium εταιρία, δεν ταιριάζουν τέτοια μπακάλικα σκεπτικά (πάρε "φθηνό" κινητό και μετά ψάξε πιστοποιημένο φορτιστή για να πάρω ποσοστό, και έτσι είναι, όπως τα λέει ο Τάσος). Αυτό πιστεύω.

Θα μου πείς: ρε φίλε...πάρε Pro που τα έχει όλα. Συμφωνώ. Αλλά να λέμε ότι ο σωστός φορτιστής είναι έξτρα; Ξέρω γω; Δεν είναι λίγο γελοίο;

Είναι όπως λες premium που σημαίνει ότι θέλει να έχεις και μεταξωτό κ@@@

Έχουμε δίκιο σαν καταναλωτές ότι ναι μεν μας προσφέρει συσκευές άψογες σε αντίστοιχη τιμή αλλά πλέον κοιτάει να βγάλει και από το καρφακι που έχει μέσα για την sim

Παλαιότερα δεν ήταν έτσι

Εμείς φταίμε όμως που συνεχίζουμε να ψωνίζουμε

Nokia 8800 Scirocco

Είναι όπως λες premium που σημαίνει ότι θέλει να έχεις και μεταξωτό κ@@@

Αυτό ξανα πές το!

Δεν είναι...έδωσα τόσα, πήρα ένα iPhone και τέλος.

Όταν πάς να το κάνεις πιο λειτουργικό, και να το δουλέψεις σαν πραγματικό iPhone συνδυάζοντάς το με άλλα προϊόντα της Apple, θέλει γερή τσέπη.

- Ρολόι; Τα σκάς χοντρά

- Ακουστικά; Τα σκάς χοντρά

- Φορτιστή; Τα σκάς χοντρά

- Καλώδιο; Τα σκάς χοντρά

- Mac; Τα σκάς χοντρά

Γενικά, εάν πείς ότι θα αξιοποιήσεις το iPhone όπως πρέπει, ειδικά στην Ευρώπη, θές μια μικρή περιουσία.

Νομίζω ήταν πολύ εύστοχο αυτό για τους μεταξωτούς κWΛ@@S! :up:

Στο θέμα φόρτισης : Νομίζω ότι ένας PD πιστοποιημένος φορτιστής μαζί με καλώδιο είναι απαραίτητος για όσους έχουν 11άρι.

@dleyteris

Κάτι είπανε οι επίσημοι ότι το κάνανε για "επιμήκυνση ζωής μπαταρίας" αλλά οκ...τα 5Watt φόρτιση εν έτη 2020 μόνο η Apple έχει το ταλέντο τα τα δικαιολογίσει.

Για τα pro δεν τους ενδιαφέρει η επιμήκυνση ζωης μπαταρίας δηλαδή; Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν χωρούσε στην συσκευασία! Δυστυχώς η apple μερικά πράγματα τα κάνει μόνο και μόνο για να την σχολιάζουν αρνητικά. Και η LCD δεν δικαιολογείται εν έτη 2019 αλλά τι να λέμε τώρα...

Και για να καταλάβω και εγώ χρησιμοποιώ τον φορτιστή του ipad air (10watt) πάντα, δεν κάνει;

Edited by drollAntonis

Αυτό ξανα πές το!

Δεν είναι...έδωσα τόσα, πήρα ένα iPhone και τέλος.

Όταν πάς να το κάνεις πιο λειτουργικό, και να το δουλέψεις σαν πραγματικό iPhone συνδυάζοντάς το με άλλα προϊόντα της Apple, θέλει γερή τσέπη.

- Ρολόι; Τα σκάς χοντρά

- Ακουστικά; Τα σκάς χοντρά

- Φορτιστή; Τα σκάς χοντρά

- Καλώδιο; Τα σκάς χοντρά

- Mac; Τα σκάς χοντρά

Γενικά, εάν πείς ότι θα αξιοποιήσεις το iPhone όπως πρέπει, ειδικά στην Ευρώπη, θές μια μικρή περιουσία.

Νομίζω ήταν πολύ εύστοχο αυτό για τους μεταξωτούς κWΛ@@S! :up:

Στο θέμα φόρτισης : Νομίζω ότι ένας PD πιστοποιημένος φορτιστής μαζί με καλώδιο είναι απαραίτητος για όσους έχουν 11άρι.

Πας αγοραζεις το 11(ή αν θες ακομα φθηνοτερα το XR) αντι για το pro max και με την χρηματικη διαφορα τσιμπας και φορτιστη και ακουστικα και το ρολοι.

Και οχι δεν χρειαζεται να τα σκασεις χοντρα στα αξεσουαρ οπως δεν χρειαζεται να αγορασεις το pro max ή οπως δεν χρειαζεται με το ζορι να πας στο ακριβοτερο 256gb μοντελο.

Παλιοτερα δεν ηταν ετσι γιατι ουτε ασυρματα ακουστικα υπηρχαν,ουτε ρολοι,ουτε η αναγκη για ταχυφορτιση μιας και οι μπαταριες ηταν κατω των 2000mah. Και ακομα και σημερα εαν δεν τα θες,δεν τα αγοραζεις.

Πας αγοραζεις το 11(ή αν θες ακομα φθηνοτερα το XR) αντι για το pro max και με την χρηματικη διαφορα τσιμπας και φορτιστη και ακουστικα και το ρολοι..

Είναι και αυτό μια λύση. To XR έχει καλή τιμή για σύγχρονο iPhone.

Και για να καταλάβω και εγώ χρησιμοποιώ τον φορτιστή του ipad air (10watt) πάντα, δεν κάνει;

Είσαι οκ. Και μάλιστα με υπογραφή Apple. Και με σταθερή φόρτιση. Καλύτερα δεν γίνεται λέμε. :cool:

Πας αγοραζεις το 11(ή αν θες ακομα φθηνοτερα το XR) αντι για το pro max και με την χρηματικη διαφορα τσιμπας και φορτιστη και ακουστικα και το ρολοι.

Και οχι δεν χρειαζεται να τα σκασεις χοντρα στα αξεσουαρ οπως δεν χρειαζεται να αγορασεις το pro max ή οπως δεν χρειαζεται με το ζορι να πας στο ακριβοτερο 256gb μοντελο.

Παλιοτερα δεν ηταν ετσι γιατι ουτε ασυρματα ακουστικα υπηρχαν,ουτε ρολοι,ουτε η αναγκη για ταχυφορτιση μιας και οι μπαταριες ηταν κατω των 2000mah. Και ακομα και σημερα εαν δεν τα θες,δεν τα αγοραζεις.

Διαφωνω.

Με το μεγεθος που εχουν πλεον τα apps/games και με τις καμερες να τραβανε 4k/60 τα 64gb ειναι για πρωινό!

Θα πρεπε το μινιμουμ μοντελο να ειναι 128gb.

Παιδιά για να μην ξανά ασχοληθώ με το ζήτημα μπαταρίας ...

Να ανησυχώ η είναι κάτι προβλεπόμενο ;;;

Δηλαδή ήταν σχεδόν -1 μονάδα για σχεδόν 4 μήνες και σε 10 μέρες έχασε άλλες 2 μονάδες.

Τέλος τι είναι PD φορτιστής ;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Γενικά:

Είναι μια προσπάθεια που γίνεται, η οποία θέλει οι συσκευές ΟΛΕΣ να φορτίζουν με ένα καλώδιο και έναν φορτιστή. Έχει σκοπό να "μαζέψει" αυτό το κακό χάλι στο οποίο κάθε συσκευή έχει τον δικό της φορτιστή και το δικό της καλώδιο φόρτισης.

Η νέα σκέψη λοιπόν λέει ότι έχω έναν φορτιστή (18W,20,50,150W δεν έχει σημασία) και ένα καλώδιο. Φορτιστής και καλώδιο, διαπραγματεύονται με την συσκευή για την μέγιστη δυνατή τάση φόρτισης. Φορτιστής - καλώδιο - συσκευή, αποφασίζουν για την σωστή τάση φόρτισης. Με αυτόν τον τρόπο, φορτίζεις ότι θές (από laptop μέχρι bluetooth headset) έχοντας ΕΝΑΝ και μόνο ΕΝΑΝ φορτιστή-καλώδιο.

Για να δουλέψει το σύστημα, πρέπει και ο φορτιστής και το καλώδιο και η συσκευή να υποστηρίζουν το πρότυπο Power Delivery (PD).

Τα iPhone το υποστηρίζουν. Όσοι έχουν 11άρι, και δυστυχώς πήραν πακέτο τον 5Watt, μπορούν να αγοράσουν έναν φορτιστή και ένα καλώδιο PD (δεν υποστηρίζουν όλα τα καλώδια USB-tupe C το πρωτόκολλο PD) και να εκμεταλλευτούν την νέα τεχνολογία.

Αυτά, χοντρά-χοντρά.

ΕΔΩ μπορείς να δείς 2-3 πραγματάκια για να καταλάβεις πάνω κάτω τί χρειάζεσαι.

Υ.Γ Πιέζει η Ευρωπαϊκή ένωση (αν και το PD είναι καθαρά Αμερικάνικη πατέντα Google+Apple από ότι ξέρω) και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Apple θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το Lightning και να πάει σε Type-C

Edited by pavlidisc

Για τα pro δεν τους ενδιαφέρει η επιμήκυνση ζωης μπαταρίας δηλαδή; Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν χωρούσε στην συσκευασία! Δυστυχώς η apple μερικά πράγματα τα κάνει μόνο και μόνο για να την σχολιάζουν αρνητικά. Και η LCD δεν δικαιολογείται εν έτη 2019 αλλά τι να λέμε τώρα...

Το 11ρι εχει κοντα 350ευρω διαφορα απο το 11pro. Απο καπου πρεπει να κοψουν υποχρεωτικα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαφωνω.

Θα πρεπε το μινιμουμ μοντελο να ειναι 128gb.

Η αρχικη τιμη του Iphone 11 128gb ηταν ιδια με αυτη του xr 64gb μοντελο.

Καλυτερα που εγινε ετσι και δεν ηταν το minimum 128gb τουλαχιστον στο απλο 11ρι.

Γενικά:

Είναι μια προσπάθεια που γίνεται, η οποία θέλει οι συσκευές ΟΛΕΣ να φορτίζουν με ένα καλώδιο και έναν φορτιστή. Έχει σκοπό να "μαζέψει" αυτό το κακό χάλι στο οποίο κάθε συσκευή έχει τον δικό της φορτιστή και το δικό της καλώδιο φόρτισης.

Η νέα σκέψη λοιπόν λέει ότι έχω έναν φορτιστή (18W,20,50,150W δεν έχει σημασία) και ένα καλώδιο. Φορτιστής και καλώδιο, διαπραγματεύονται με την συσκευή για την μέγιστη δυνατή τάση φόρτισης. Φορτιστής - καλώδιο - συσκευή, αποφασίζουν για την σωστή τάση φόρτισης. Με αυτόν τον τρόπο, φορτίζεις ότι θές (από laptop μέχρι bluetooth headset) έχοντας ΕΝΑΝ και μόνο ΕΝΑΝ φορτιστή-καλώδιο.

Για να δουλέψει το σύστημα, πρέπει και ο φορτιστής και το καλώδιο και η συσκευή να υποστηρίζουν το πρότυπο Power Delivery (PD).

Τα iPhone το υποστηρίζουν. Όσοι έχουν 11άρι, και δυστυχώς πήραν πακέτο τον 5Watt, μπορούν να αγοράσουν έναν φορτιστή και ένα καλώδιο PD (δεν υποστηρίζουν όλα τα καλώδια USB-tupe C το πρωτόκολλο PD) και να εκμεταλλευτούν την νέα τεχνολογία.

Αυτά, χοντρά-χοντρά.

Υ.Γ Πιέζει η Ευρωπαϊκή ένωση και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Apple θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το Lightning και να πάει σε Type-C

Ναι το διάβασα αυτό αλλά δεν θέλει να πάει σε κοινό καλώδιο Φόρτισης.

https://simerini.sigmalive.com/article/2020/1/24/kontra-apple-ee-gia-ta-kalodia-kai-ton-koino-phortiste/

Αγόρασα καλώδιο usb type-c σε Lightning και θα αγοράσω και φορτιστή σύντομα

Το iPhone μπορεί να σηκώσει ως 18 watt το iPad Air 3 μεχρι 32 watt και το ρολόι ως 12 watt σύμφωνα με την Apple

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Δηλαδή ήταν σχεδόν -1 μονάδα για σχεδόν 4 μήνες και σε 10 μέρες έχασε άλλες 2 μονάδες.

Εγώ αδερφέ είμαι στο 98%, αγορά 11/11...ενδιαφέρον 11/11 αγόρασα το 11...τώρα το αντελήφθη... και φορτίζω με ταχυφορτιστή

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τα εχουμε πει 10500φορες.

Μονο εαν η υγεια της μπαταριας πεσει κατω απο 90% σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι για να ανησυχεις.

Η λειτουργεια υγειας της μπαταριας που υπαρχει μεσα στα Iphone δεν ειναι 100% σωστη αλλα μια ας το πουμε εκτιμηση. Πρεπει να πας σε εργαστήριο για να μετρηθει σωστα κανονικα.

Τα εχουμε πει 10500φορες.

Μονο εαν η υγεια της μπαταριας πεσει κατω απο 90% σε συντομο χρονικο διαστημα ειναι για να ανησυχεις.

Η λειτουργεια υγειας της μπαταριας που υπαρχει μεσα στα Iphone δεν ειναι 100% σωστη αλλα μια ας το πουμε εκτιμηση. Πρεπει να πας σε εργαστήριο για να μετρηθει σωστα κανονικα.

Αρα αν πέσει σε ένα εξάμηνο;; μέχρι χρονο;; 89% έχει θέμα;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Η αρχικη τιμη του Iphone 11 128gb ηταν ιδια με αυτη του xr 64gb μοντελο.

Καλυτερα που εγινε ετσι και δεν ηταν το minimum 128gb τουλαχιστον στο απλο 11ρι.

Aσχετο το γεγονος με το Χ γιατι δεν κρινω τιμολογιακα, αλλα "Χωροταξικα".

Ναυαρχιδες τελευταιων ετων με μονο 64gb storage δε θα πρεπε να βγαινουν.

Αρα αν πέσει σε ένα εξάμηνο;; μέχρι χρονο;; 89% έχει θέμα;

Κάπως σταθεροποιείται μετά από ένα διάστημα

Δεν είναι λογικό ούτε σε 6 μήνες να χάσει μόνο 1%

Κακώς ασχολείστε βέβαια και τόσο

Μια φορά το 6μηνο να το κοιτάξει ναι ίσως εκεί το καταλαβαίνω

Κάθε βδομάδα και κάθε αναβάθμιση και κάθε τρεις και λίγο να κοιτάς την υγεία μπαταρίας δεν βρίσκω τον λόγο

Nokia 8800 Scirocco

Έπρεπε να ξεκινάει η χωρητικότητα από τα 128gb, μπορεί εγώ να έχω 64gb με 110gb στο cloud και να παίζω άνετα καθώς έχω 12gb data το μήνα, αλλά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση θεωρώ για τον περισσότερο κόσμο

Ναυαρχιδες τελευταιων ετων με μονο 64gb storage δε θα πρεπε να βγαινουν.

To κάνει τόσα χρόνια η Apple, το έκανε και η Google με τα Pixel.

Σαν κακόγουστο Αμερικάνικο ανέκδοτο είναι τα 64άρι iPhone και Pixel.

Ο φθηνός cloud χώρος σε iCloud και Google Drive είναι λύση αλλά για χώρες που τα DATA πάνε και έρχονται με μηδαμινό κόστος και σοβαρές ταχύτητες. Για μια ακόμη φορά, η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές της χώρες, οπότε το μόνο που μας μένει είναι να γκρινιάζουμε.

Και εγώ είμαι της άποψης ότι το ελάχιστο θα έπρεπε να ήταν το 128άρι.

Από την άλλη, όσο ανέκδοτο θεωρώ το 64άρι, άλλο τόσο θεωρώ τα 512 (πόσο μάλλον τα 1Τ που δίνουν άλλοι). Πόσα πράγματα ποιά να βάλεις σε μια φορητή συσκευή; Πόσα; Που σήμερα την έχεις και αύριο την κλέβουν ή παθαίνει εγκεφαλικό και χάνεις τα πάντα; Πόσα; Όλη σου την ζωή; Όλη σου την εργασία;

Θέλω να πώ, στα δικά μου-μας μάτια, όταν υπάρχει κάποιος που δεν του φτάνουν τα 256 και θέλει 512....γιατί να μην υπάρχει και αυτός που τα 64 του είναι υπεραρκετά;

Προσωπικές απόψεις-σκέψεις όλες οι παραπάνω...φυσικά. :happy:

To κάνει τόσα χρόνια η Apple, το έκανε και η Google με τα Pixel.

Σαν κακόγουστο Αμερικάνικο ανέκδοτο είναι τα 64άρι iPhone και Pixel.

Ο φθηνός cloud χώρος σε iCloud και Google Drive είναι λύση αλλά για χώρες που τα DATA πάνε και έρχονται με μηδαμινό κόστος και σοβαρές ταχύτητες. Για μια ακόμη φορά, η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές της χώρες, οπότε το μόνο που μας μένει είναι να γκρινιάζουμε.

Και εγώ είμαι της άποψης ότι το ελάχιστο θα έπρεπε να ήταν το 128άρι.

Από την άλλη, όσο ανέκδοτο θεωρώ το 64άρι, άλλο τόσο θεωρώ τα 512 (πόσο μάλλον τα 1Τ που δίνουν άλλοι). Πόσα πράγματα ποιά να βάλεις σε μια φορητή συσκευή; Πόσα; Που σήμερα την έχεις και αύριο την κλέβουν ή παθαίνει εγκεφαλικό και χάνεις τα πάντα; Πόσα; Όλη σου την ζωή; Όλη σου την εργασία;

Θέλω να πώ, στα δικά μου-μας μάτια, όταν υπάρχει κάποιος που δεν του φτάνουν τα 256 και θέλει 512....γιατί να μην υπάρχει και αυτός που τα 64 του είναι υπεραρκετά;

Προσωπικές απόψεις-σκέψεις όλες οι παραπάνω...φυσικά. :happy:

Ξεχνάς πάλι τι είπαμε πριν

Άμα σε βάλει 128gb γιατί να της δίνεις κάθε μήνα 1-2-5-10€ για cloud?

Nokia 8800 Scirocco

Γιατί ανοίγεις το ipad και το mac και είναι ήδη εκεί φωτό και βίντεο συγχρονισμένα, δίχως να ανοίγεις browsers ή έξτρα εφαρμογές

Ναι ναι. Εσύ καλά τα λές. Εκεί πάει το πράμα.

Αλλά και αυτό που επισημαίνει ο @dgeorge4 είναι απόλυτα σωστό. Όλο το iOS - macOS - iPadOS πατάει στο iCloud. Εκεί είναι όλο το "μεγαλείο" της Apple.

Αυτός είναι και ο λόγος που το 512...είναι ίδιο ανέκδοτο με το 64. Δεν τα "χώνω" σε αυτόν που πήρε 64, ούτε σε αυτόν που πήρε 512. Προς Θεού!

Αλλά, αφού μωρή Apple θές να προωθήσεις και πατάς πάνω στο iCloud τόσα χρόνια. Και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια (εν τη γενέσει) με το σύννεφο και το σύννεφο και το σύννεφο. Και μάθαμε να δουλεύουμε με αυτό (ειδικά εάν έχει 2-3 συσκευές Apple). Τί το θές το 512; :blink:

Γιατί ανοίγεις το ipad και το mac και είναι ήδη εκεί φωτό και βίντεο συγχρονισμένα, δίχως να ανοίγεις browsers ή έξτρα εφαρμογές

Δεν κατάλαβες τι λέω

Άμα έβαζε 128gb στην βασική έκδοση τότε ο κοσμάκης θα είχε λόγο να αγοράσει cloud?

Αυτό που λες είναι άλλη δυνατότητα η οποία δεν έχει σχέση με την έκδοση του iPhone όσον αφορά τα gb αποθηκευτικού χώρου

Εσυ λες για μια δυνατότητα η οποία βολεύει πολύ όποτε ένας που την χρειάζεται πρέπει να την πληρώνει κιόλας μηνιαία

Nokia 8800 Scirocco

Δεν κατάλαβες τι λέω

Άμα έβαζε 128gb στην βασική έκδοση τότε ο κοσμάκης θα είχε λόγο να αγοράσει cloud?

Αυτό που λες είναι άλλη δυνατότητα η οποία δεν έχει σχέση με την έκδοση του iPhone όσον αφορά τα gb αποθηκευτικού χώρου

Εσυ λες για μια δυνατότητα η οποία βολεύει πολύ όποτε ένας που την χρειάζεται πρέπει να την πληρώνει κιόλας μηνιαία

Δεν είναι τόσο απλό όσο το λες, το iCloud πιο πολύ είναι υπηρεσία συγχρονισμού παρά αποθήκευσης δεδομένων όπως πχ το google photos. Για να έχει νόημα η ενεργοποίηση του iCloud σημαίνει ότι έχει σχεδόν γεμίσει η χωρητικότητα του iPhone σου και πρέπει να αγοράσεις κάποια συνδρομή iCloud για να μπορέσεις να συνεχίσεις, επιλέγοντας τη βελτιστοποίηση αποθήκευσης στις φωτογραφίες πρωτίστως. Ο περισσότερος κόσμος δε θα αγοράσει iCloud, ή θα αρχίσει να σβήνει αχρείαστες εφαρμογές, φωτό, βίντεο ή θα συγχρονίσει με υπολογιστή για να αποθηκεύσει εκεί υλικό και θα πάει στο μέλλον σε καινούριο iPhone με μεγαλύτερο χώρο

Edited by dgeorge4

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned