Tasos19s Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Μάλιστα. Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ δεν έχω παράπονο. Δουλεύει μια χαρά (πλην της αναπάντησης που εμφανίζεται και προφανώς θα διορθωθεί σε κάποια φάση). Αλλά αυτό που λέει ο Τάσος, ότι δηλαδή με φουλ σήμα 4G είναι σε wificalling, ενώ με μια "μπάρα" 4G είναι εκτός wificalling, το έχω παρατηρήσει και εγώ. Παίζει ρόλο ακόμα και το router στο σπίτι η έξω σε μαγαζί που είσαι συνδεμένος Είναι πολλές οι παράμετροι και λογικό να μην δουλεύει σωστά με τόσα διαφορετικά που έχει να διαχειριστεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εγώ σπίτι δεν εχω σήμα και λειτουργώ αποκλειστικά με WiFi calling. Μια χαρά δουλεύει. Στη δουλειά που έχω κεραία στην ταράτσα του κτιρίου δε μπαίνει ποτέ WiFi falling. Όσον αφορά τη δόνηση είναι σε όλα τα 11αρια «χαμηλή» ή έχει θέμα το δικό μου; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εγώ σπίτι δεν εχω σήμα και λειτουργώ αποκλειστικά με WiFi calling. Μια χαρά δουλεύει. Στη δουλειά που έχω κεραία στην ταράτσα του κτιρίου δε μπαίνει ποτέ WiFi falling. Όσον αφορά τη δόνηση είναι σε όλα τα 11αρια «χαμηλή» ή έχει θέμα το δικό μου; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν είπαμε ποτέ ότι αυτά τα κάνει πάντα Που και που συμβαίνουν κάτι τέτοια προβλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Άλλοι λένε ότι κάνει διακοπές το WiFi calling αλλά ξεχνάνε ότι από πίσω κατεβάζουν torrents μέσω της Adsl γραμμής τους. Αλλονών είναι όντως θέμα router. Τώρα για τη δόνηση, εγώ δεν έχω κάποιο θέμα, έχουν περάσει πολύ πιο αδύναμα σε δόνηση, πχ το Redmi note 7, που και στατικός δε καταλάβαινα τη δόνηση μέσα από το μπουφάν. Ίσως να μην είμαι και ο πιο αντικειμενικός καθώς φοράω συνέχεια κι ένα mi band που αυτό δονείται πριν ξεκινήσει καν το τηλέφωνο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 (edited) Όσον αφορά τη δόνηση είναι σε όλα τα 11αρια «χαμηλή» ή έχει θέμα το δικό μου; Υποκειμενικό το ερώτημα. Εξαρτάται τί θεωρεί ο καθένας δυνατό. Για μένα είναι δυνατή. Από τις πιό δυνατές, μαζί με το U12 που είχε και αυτό Taptic engine. Από κάτι Redmi Note, 1+6 κλπ (τα αναφέρω σαν παράδειγμα μήπως και τα είχες για να μπορείς να συγκρίνεις) που ήταν λες και είχε κουνούπι μέσα στο κινητό, είναι πολύ ανώτερο. Παίζει ρόλο και η θήκη. Κόβει πολύ την "ισχύ" της δόνησης (σε όλα τα κινητά). Ειδικά εάν είναι από σιλικόνη και όποιο άλλο μαλακό υλικό. Edited January 10, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Για ποιο λόγο μπορεί να χάθηκαν τα στατιστικά της μπαταρίας χωρίς να κάνω τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Συμβαίνει αυτό. Και σε παλιότερη έκδοση. Για bug το κόβω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Συμβαίνει αυτό. Και σε παλιότερη έκδοση. Για bug το κόβω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παλαιότερα συνέβαινε κάθε φορά που έκανες απενεργοποίηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 θες κατάστημα με φυσική παρουσία ή και e-shop; Both :p Η εγγύηση πιστεύω είναι κλασικά παντού 1 χρόνο από Apple και 1 χρόνο απ το κατάστημα, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Both :p Η εγγύηση πιστεύω είναι κλασικά παντού 1 χρόνο από Apple και 1 χρόνο απ το κατάστημα, σωστά; Όχι Είναι ένα έτος παγκόσμια χωρίς καμία απόδειξη Με απόδειξη λιανικής από ελληνικό κατάστημα είναι άλλο ένα έτος πάλι αφού το έχεις πάει σε επίσημο service Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ξέρει κανείς τι είναι τα img_EXXX.JPG αρχεία; Αρχικά νόμιζα οτι ήταν η τροποποιημένη φώτο αλλά βλέπω οτι φτιάχνει πάντα μια τέτοια (άσχετα αν δεν είναι πορτρέτο ή nightmode ή τροποποιημένη). Επίσης έχω παρατηρήσει ότι η Ε είναι crop της αρχικής και είναι αυτή που δείχνει και το κινητό. Στην ουσία βλέπω ότι έχω γεμίσει με διπλά αρχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Παρατήρησα στο «χρόνο επι της οθόνης» ότι μου βγάζει ένα περίεργο ”imyfone.com“ ότι έχω μπει σε αυτό το σάιτ για 30 λεπτά ενώ δεν έχω μπει καν και δεν έχω ιδέα τι είναι. Μήπως είναι κανένας ιός; Edited January 13, 2020 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Τεστάρω το airdrop με συνάδελφο που έχει το 8 plus. Εγώ λαμβάνω κανονικά ότι μου στέλνει. Όταν πάω να της στείλω εγώ, λαμβάνει μόνο όταν έχει ενεργή τη ρύθμιση αποδοχή από όλους. Στην επιλογή επαφές μόνο δεν μου την εμφανίζει. Εννοείται ότι με έχει στις επαφές της και το δικό μου κινητό είναι κανονικά περασμένο στο Apple ID. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 1) Ποιο γυαλακι εχετε βαλει? 2) Μια σωστη σελιδα να βλεπω νεα για το iOS + εφαρμογες του?! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 1) Ποιο γυαλακι εχετε βαλει? 2) Μια σωστη σελιδα να βλεπω νεα για το iOS + εφαρμογες του?! 1) Έχω πάρει ΑΥΤΟ. Καλύπτει όλη την επρός μεριά. Οι αισθητήρες δουλεύουν όλοι χωρίς πρόβλημα. Έχω ακούσει ότι μερικοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την εμπρός κάμερα. Προφανώς η κάλυψη δημιουργεί κάποια θέματα. Προσωπικά δεν βγάζω selfie οπότε δεν έχω άποψη περι αυτού. Χρησιμοποιώ την εμπρός κάμερα μόνο για βίντεο κλήσεις. 2) AppleInsider Apple Support 9to5Mac MacRumors MacWorld OSXDaily Έχει πολλά. Κυρίως από twitter τα παρακολουθώ. Τεστάρω το airdrop με συνάδελφο που έχει το 8 plus. Εγώ λαμβάνω κανονικά ότι μου στέλνει. Όταν πάω να της στείλω εγώ, λαμβάνει μόνο όταν έχει ενεργή τη ρύθμιση αποδοχή από όλους. Στην επιλογή επαφές μόνο δεν μου την εμφανίζει. Εννοείται ότι με έχει στις επαφές της και το δικό μου κινητό είναι κανονικά περασμένο στο Apple ID. To πιθανότερο κάτι από iCloud να έχει μπερδευτεί. https://discussions.apple.com/thread/7945774 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 1) Έχω πάρει ΑΥΤΟ. Καλύπτει όλη την επρός μεριά. Οι αισθητήρες δουλεύουν όλοι χωρίς πρόβλημα. Έχω ακούσει ότι μερικοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την εμπρός κάμερα. Προφανώς η κάλυψη δημιουργεί κάποια θέματα. Προσωπικά δεν βγάζω selfie οπότε δεν έχω άποψη περι αυτού. Χρησιμοποιώ την εμπρός κάμερα μόνο για βίντεο κλήσεις. Και εγώ το ίδιο έχω πάρει από εκεί. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Παρατήρησα στο «χρόνο επι της οθόνης» ότι μου βγάζει ένα περίεργο ”imyfone.com“ ότι έχω μπει σε αυτό το σάιτ για 30 λεπτά ενώ δεν έχω μπει καν και δεν έχω ιδέα τι είναι. Μήπως είναι κανένας ιός; Site είναι Edited January 15, 2020 by pavlosdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Το θέμα μου είναι ότι δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ αυτό το σάιτ... Από ότι είδα αφορά ξεκλείδωμα iPhone iCloud κτλ. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Το θέμα μου είναι ότι δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ αυτό το σάιτ... Από ότι είδα αφορά ξεκλείδωμα iPhone iCloud κτλ. καινουργιο το εχεις αγορασει? κανε restore απο itunes Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Το κινητό το έχω πάρει καινούργιο σφραγιστο.Απο τότε δεν το έχει ξανά εμφανίσει οποτε παίζει να έτυχε. Ίδωμεν... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Το κινητό το έχω πάρει καινούργιο σφραγιστο.Απο τότε δεν το έχει ξανά εμφανίσει οποτε παίζει να έτυχε.Ειδωμεν.... Μόνο με restore θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Έχεις ένα δίκιο σε αυτό,αλλά βαριέμαι να το ξανά σεταρω κτλ. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Έχεις ένα δίκιο σε αυτό,αλλά βαριέμαι να το ξανά σεταρω κτλ. Μένεις με το imyphone τότε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Κάνε ένα clear την cash του Safari μπάς και... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Μια περιεργη ''δονηση'' που κανει το κινητο οταν κανουμε swipe up για να το ξεκλειδωσουμε..πως το βγαζουμε αυτο? :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts