aras Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Αφού έχω απενεργοποίησει τον ήχο του παιχνιδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 hour ago, aras said: Αφού έχω απενεργοποίησει τον ήχο του παιχνιδιού. Και γιατί δεν το λες από την αρχή; Μπορεί στόχο να μην έχεις απενεργοποιήσει όλους τους ήχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Τι εννοείς; Να απενεργοποιησω τους ήχους του παιχνιδιού; Μα τους έχω απενεργοποιημένους παρ'ολα αυτά όταν το βάλω στο αυτί μου το κινητό ακούγεται ένα συνεχόμενο σσσσσσσσ.... σαν συριγμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 iPhone 11?H Galaxy A52sΜε ενδιαφερει η κάμερα και η αυτονομίαΣτάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 52 minutes ago, celtic1453 said: iPhone 11? H Galaxy A52s Με ενδιαφερει η κάμερα και η αυτονομία Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν συγκεκριμένα τμήματα που μπορείς να θέσεις το ερώτημα σου Δεν είναι εδώ vs Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 2 ώρες πριν, celtic1453 said: iPhone 11? H Galaxy A52s Με ενδιαφερει η κάμερα και η αυτονομία Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απευθύνσου στο σωστό μέρος… Επιλογή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Δε βρήκα άκρη. Τελος πάντων. Ξέρετε αν τα iphone παίρνουν θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 33 minutes ago, aras said: Ξέρετε αν τα iphone παίρνουν θέματα; Ναι αλλά όχι με την ευκολία που το κάνεις στο Android. Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Μόλις μου ήρθε το iOS 15. Είναι η τελικη έκδοση ή κάποια beta? Στις beta είχε και αριθμό δίπλα Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 16 minutes ago, ParafronGR said: Μόλις μου ήρθε το iOS 15. Είναι η τελικη έκδοση ή κάποια beta? Στις beta είχε και αριθμό δίπλα Νομίζω είναι η τελική αφού έχουν πει ότι στις 20 θα την διαθέσουν .Εμένα πάντως δεν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 29 minutes ago, ParafronGR said: Μόλις μου ήρθε το iOS 15. Είναι η τελικη έκδοση ή κάποια beta? Στις beta είχε και αριθμό δίπλα Κανονικά αύριο έρχεται. Μήπως ήσουν beta tester? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 11 128GB στα 563 χωρίς ΦΠΑ βάση 39α (τιμολόγιο). Αξίζει τα λεφτά του εν έτη 2021? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Μια χαρά συσκευή είναι ακόμα, αξίζει αρκεί να γνωρίζεις τι παίρνεις και αν συμφωνεί με τις απαιτήσεις σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 υπάρχει διακόπτης nfc που το απενεργοποιεις όταν δεν το χρειάζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Μπορείς να κατεβάσεις από το app play και να είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 1 hour ago, ilka71 said: υπάρχει διακόπτης nfc που το απενεργοποιεις όταν δεν το χρειάζεσαι; Όχι. 21 minutes ago, aras said: Μπορείς να κατεβάσεις από το app play και να είναι δωρεάν; Να κατεβάσεις τι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Δωρεάν θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Μου ήρθε η 15. Να την κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 17 minutes ago, aras said: Μου ήρθε η 15. Να την κατεβάσω; Ναι φυσικά… πολλοί την έχουν ήδη εγκαταστήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Μετά την αναβάθμιση και με 22gb ελεύθερο χώρο μου βγάζει μήνυμα «χώρος στο iPhone σχεδόν πλήρης».Επίσης δεν ανοίγει η εφαρμογή της alpha bankSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 1 hour ago, oregon said: Μετά την αναβάθμιση και με 22gb ελεύθερο χώρο μου βγάζει μήνυμα «χώρος στο iPhone σχεδόν πλήρης». Επίσης δεν ανοίγει η εφαρμογή της alpha bank Sent from my iPhone using Tapatalk Με την Alpha bank και εμενα το ιδιο. Προφανως η Alpha δεν ασχοληθηκε να βγαλει ενημερωση.... Το θεμα με τον ελευθερο χωρο δεν μου το κανει. Κανε μια επανεκκινηση μηπως στρωσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 (edited) Το πολυαναμενόμενο live text στις φωτογραφίες, που φέρνει το IOS15 δεν παίζει καθόλου σε Ελλάδα; και δεν μιλάω για ελληνικό κείμενο αλλά για αγγλικό! Edited September 21, 2021 by drollAntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Θα πας ρυθμίσεις γενικές γλώσσα περιοχή και θα το ενεργοποιησεις εκεί. Μετα θα μπεις και στις ρυθμίσεις της κάμερας και θα το ενεργοποιησεις και εκεί επίσης . Εναλλακτικά μπορείς απλά να αλλάξεις την γλώσσα της συσκευής σε αγγλικά. Ελπίζω να βοήθησα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 (edited) 23 minutes ago, chocbhed_6630 said: Θα πας ρυθμίσεις γενικές γλώσσα περιοχή και θα το ενεργοποιησεις εκεί. Μετα θα μπεις και στις ρυθμίσεις της κάμερας και θα το ενεργοποιησεις και εκεί επίσης . Εναλλακτικά μπορείς απλά να αλλάξεις την γλώσσα της συσκευής σε αγγλικά. Ελπίζω να βοήθησα Σε ευχαριστώ πολύ! Συνήθως τα έχει από default ενεργοποιημένα αυτά τα καλούδια! Φαντάζομαι για να αναγνωρίζει ζωά, φυτά κοκ στις φώτος σου θέλει πρώτα μια φόρτιση με lockscreen σωστά; Edited September 21, 2021 by drollAntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Εγώ δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Ενεργοποίησα αυτό που έγραψα παραπάνω και απλά δούλεψε. Είτε στην κάμερα είτε στις υπάρχουσες φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts