protsimer Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Κι εγώ 160 με Cosmote (11Pro) και η σύζυγος επίσης 160 με Voda (XR). Άρα όπως είπες, είναι μαλλον θέμα παρόχου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Δεν είναι θέμα κινητού Είναι θέμα δικτύου Σε κάποια πληκτρολόγια ναι παίζει και αυτό τον ρόλο Λόγο κωδικοποίησης των μηνυμάτων γίνεται αυτό Εγώ έχω πάψει να στέλνω sms εδώ και χρόνια Μόνο iMessage χρησιμοποιούσα αν ήταν διαθέσιμα. Αλλιώς Viber Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 160 και εδώ , κοσμοτε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 160 και σε wind σε 12 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Οι "Συντομεύσεις", πρωτόγνωρη επανάσταση για το iOS. Πρέπει να έχουν τρομερές (για iOS) δυνατότητες. Ακόμα στην αναζήτηση είμαι αλλά δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Σόρρυ για το ξέθαμα, αλλά θα συμφωνήσω! Κάτι που για το android χρειάζεται να βάλεις 3rd party app και να δώσεις ένα κάρο δικαιώματα, εδώ το έχουμε "ενσωματωμένο" στις εφαρμογές της apple. Μιας και είμαστε ακόμα κλεισμένοι έφτιαξα ένα μικρο σκριπτάκι για τις εξόδους.... Γενικά ασχολείται κανείς εδώ στο φόρουμ με αυτά ή θα πρέπει να κοιτάξω αλλού; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Καλησπερα σας σημερα παρελαβα ενα iphone 11 προσπαθω να το αναψω δεν αναβει ,το βαζω στον φορτιστη δεν δειχνει τιποτα -παταω το imei στην apple kai μου λεει "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των λεπτομερειών κάλυψης, επειδή η συσκευή σας δεν έχει καταχωριστεί. Επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής πώλησης του προϊόντος σας Apple ή με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας για να καταχωρίσετε αυτήν τη συσκευή." Ενοειται δεν εχω προλαβει να το ανοιξω.Τι να κανω?που να απευθυνθω?εχει συμβε σε κανεναν?υπαρχει περιπτωση η apple να το κανει αντικατασταση με καινουριο?δεν εχει δουλεψει καθολου. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Καλησπερα σας σημερα παρελαβα ενα iphone 11 προσπαθω να το αναψω δεν αναβει ,το βαζω στον φορτιστη δεν δειχνει τιποτα -παταω το imei στην apple kai μου λεει "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των λεπτομερειών κάλυψης, επειδή η συσκευή σας δεν έχει καταχωριστεί. Επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής πώλησης του προϊόντος σας Apple ή με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας για να καταχωρίσετε αυτήν τη συσκευή." Ενοειται δεν εχω προλαβει να το ανοιξω.Τι να κανω?που να απευθυνθω?εχει συμβε σε κανεναν?υπαρχει περιπτωση η apple να το κανει αντικατασταση με καινουριο?δεν εχει δουλεψει καθολου. Το πήρες από κατάστημα με απόδειξη, έτσι; Όχι στον δρόμο από μύστη. Ρωτάω διότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Αν είναι νόμιμο και γνήσιο, μιλάς με το επίσημο σέρβις https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.9818899&lon=23.7274284&address=%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1&carrier=no-contract Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ενοειται από κατάστημα με απόδειξη από Σκρουτζ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Καλησπερα σας σημερα παρελαβα ενα iphone 11 προσπαθω να το αναψω δεν αναβει ,το βαζω στον φορτιστη δεν δειχνει τιποτα -παταω το imei στην apple kai μου λεει "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των λεπτομερειών κάλυψης, επειδή η συσκευή σας δεν έχει καταχωριστεί. Επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής πώλησης του προϊόντος σας Apple ή με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας για να καταχωρίσετε αυτήν τη συσκευή." Ενοειται δεν εχω προλαβει να το ανοιξω.Τι να κανω?που να απευθυνθω?εχει συμβε σε κανεναν?υπαρχει περιπτωση η apple να το κανει αντικατασταση με καινουριο?δεν εχει δουλεψει καθολου. δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα η συσκευη, αστην καμποση ωρα στο φορτιστη, κανα μισαωρο και δες αν αν θα αναψει ετσι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα η συσκευη, αστην καμποση ωρα στο φορτιστη, κανα μισαωρο και δες αν αν θα αναψει ετσι φιλε μου κοντευει ωρα...Τελικα τιποτα... Edited January 16, 2021 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που το πήρες σε πρώτη φάση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που το πήρες σε πρώτη φάση. Sent from my iPhone using Tapatalk Θα πάρω αλλά έπεσε Σαββατοκύριακο Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Θα πάρω αλλά έπεσε Σαββατοκύριακο Δοκίμασε άλλο φορτιστή ή καλώδιο Εάν δεν ξεκινήσει η φόρτιση τότε κάτι γίνεται με την συσκευή Πιθανόν ελλατωματικη μπατάρια Μετά πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα και να απαιτήσεις νέα συσκευή Το ιμει είναι λογικό να μην εμφανίζεται γιατί αφού γίνει η πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής και συνδεθεί στο ίντερνετ τότε 'μιλαει' με τους servers της apple και ξεκινάει να μετράει και η εγγύηση ενός έτους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Το θέμα είναι ότι βάζω το χέρι μου στην πλατη του κινητού και είναινελαφρως χλυαρο.Δηλαδη φορτίζει απλά δεν δείχνει τίποτα και δεν ανοίγει.Εχω δοκιμάσει φορτιστή καλώδιο χώρος αποτέλεσμα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Το θέμα είναι ότι βάζω το χέρι μου στην πλατη του κινητού και είναινελαφρως χλυαρο.Δηλαδη φορτίζει απλά δεν δείχνει τίποτα και δεν ανοίγει.Εχω δοκιμάσει φορτιστή καλώδιο χώρος αποτέλεσμα. Πάτησε ταυτόχρονα το power button και το volume down συνεχόμενα μήπως και ξυπνήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Πάτησε ταυτόχρονα το power button και το volume down συνεχόμενα μήπως και ξυπνήσει Τίποτα καμία αποκριση Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ο φορτιστής είναι ζεστός; Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Δοκίμασα και με powerbank δεν κάνει τπτ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 δευτερα πρωι πακεταρισμα και πισω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) δευτερα πρωι πακεταρισμα και πισω Αυτό θα κάνω το πακετάρισμα εγινε είδη. Αν δε βγαλω ακρη με το καταστημα με doa σε ποιο επισκευαστικο apple να το στειλω?document?isystem?καπου αλλου? Επίσης από ότι βλέπω το μοντέλο είναι MWLT2RM/A δηλαδή μάλλον από Γεωργία .Η απόδειξη είναι κανονικά από το ελληνικό κατάστημα λέτε να μην δέχονται την εγγύηση? Edited January 17, 2021 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Αυτό θα κάνω το πακετάρισμα εγινε είδη. Αν δε βγαλω ακρη με το καταστημα με doa σε ποιο επισκευαστικο apple να το στειλω?document?isystem?καπου αλλου? Επίσης από ότι βλέπω το μοντέλο είναι MWLT2RM/A δηλαδή μάλλον από Γεωργία .Η απόδειξη είναι κανονικά από το ελληνικό κατάστημα λέτε να μην δέχονται την εγγύηση?Σου έχω απαντήσει και στο άλλο φόρουμ. Να κινήσεις την διαδικασία υπαναχωρησης 14 ημερών(αν είσαι μέσα φυσικά) για ηλεκτρονικές αγορές. Αφού το κατάστημα δεν έχει doa μην ασχοληθείς. Αν δεν είσαι μέσα στις 14 μέρες πας info quest και σου αλλάζουν μπαταρία η οθόνη (ότι έχει πρόβλημα ). Αν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα θα πάρεις ανακατασκευασμενο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Σου έχω απαντήσει και στο άλλο φόρουμ. Να κινήσεις την διαδικασία υπαναχωρησης 14 ημερών(αν είσαι μέσα φυσικά) για ηλεκτρονικές αγορές. Αφού το κατάστημα δεν έχει doa μην ασχοληθείς. Αν δεν είσαι μέσα στις 14 μέρες πας info quest και σου αλλάζουν μπαταρία η οθόνη (ότι έχει πρόβλημα ). Αν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα θα πάρεις ανακατασκευασμενο Καλημέρα η Isystem μου είπε εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί πότε το είδαν με το imei λογικά θα μου δώσουν καινούριο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Καλημέρα η Isystem μου είπε εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί πότε το είδαν με το imei λογικά θα μου δώσουν καινούριο. Να απαιτήσεις όχι απλά Λογικά ίσως και εάν Καινούργια συσκευή τέλος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Να απαιτήσεις όχι απλά Λογικά ίσως και εάν Καινούργια συσκευή τέλοςΦίλε Τάσο δεν μπορείς να απαιτήσεις. Ότι του δώσουν ειναι. Εφ όσον αγόρασε από μαγαζί που δεν έχει doa, δεν μπορεί να απαιτήσει και πολλά από την επίσημη αντιπροσωπεία. Να επιλέγουμε πάντα καταστήματα που έχουν doa. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Φίλε Τάσο δεν μπορείς να απαιτήσεις. Ότι του δώσουν ειναι. Εφ όσον αγόρασε από μαγαζί που δεν έχει doa, δεν μπορεί να απαιτήσει και πολλά από την επίσημη αντιπροσωπεία. Να επιλέγουμε πάντα καταστήματα που έχουν doa. Από το κατάστημα είπα όχι από την αντιπροσωπεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts