Tasos19s Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό;3μιςη ώρες οθόνη αφετηρίας κλειδώματος; Sent from my iPhone using Tapatalk Κάτι κόλλησε Κάνε επανεκκίνηση την συσκευή σίγουρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Εσυ κάτι κάνεις με το τηλέφωνο Καμμία μουσική ίσως Έτσι το βρήκα το πρωί που ξύπνησα,είχε στραγγιχθει σχεδόν όλη η μπαταρία,δεν έκανα τίποτα απολύτως... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) Έτσι το βρήκα το πρωί που ξύπνησα,είχε στραγγιχθει σχεδόν όλη η μπαταρία,δεν έκανα τίποτα απολύτως... Sent from my iPad using Tapatalkκάνε ένα reset στη συσκευή με το συνδυασμό πλήκτρων και αν δεν διορθωθεί πας για restore Edited October 14, 2020 by johnpats Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) 48 ώρες αναμονή,4 ώρες σχεδόν οθόνη και 23% υπόλοιπο θεωρείται καλά για μπαταρία; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 14, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ξυπνάω το πρωί,το κινητό το έχω φορτίσει στο 100% το βράδυ,δεν το έχω αγγίξει,δεν δείχνει να έχει χρησιμοποιηθεί καμία εφαρμογή,δείχνει το τηλέφωνο σε αδράνεια και ξυπνάω και είναι στο 89%. Τι γίνετε ρε παιδιά την apple μου μέσα που πήγα και εμπλεξα... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ξυπνάω το πρωί,το κινητό το έχω φορτίσει στο 100% το βράδυ,δεν το έχω αγγίξει,δεν δείχνει να έχει χρησιμοποιηθεί καμία εφαρμογή,δείχνει το τηλέφωνο σε αδράνεια και ξυπνάω και είναι στο 89%. Τι γίνετε ρε παιδιά την apple μου μέσα που πήγα και εμπλεξα... Sent from my iPad using Tapatalk Πούλησε το να σωθείς φίλε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Πούλησε το να σωθείς φίλε. Sent from my iPhone using Tapatalk Φίλε καταλαβε με....έδωσα τόσα χρήματα για πρώτη φορά και περίμενα το iOS να δουλεύει και να τρέχει απροβληματιστα και μόνο αυτό δεν βλέπω.Αντιθετα το iPad μου μια χαρά,δεν καταλαβαίνει ούτε από αναβαθμίσεις ούτε τιποτα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Φίλε καταλαβε με....έδωσα τόσα χρήματα για πρώτη φορά και περίμενα το iOS να δουλεύει και να τρέχει απροβληματιστα και μόνο αυτό δεν βλέπω.Αντιθετα το iPad μου μια χαρά,δεν καταλαβαίνει ούτε από αναβαθμίσεις ούτε τιποτα. Sent from my iPad using Tapatalk Σε καταλαβαίνω, αλλά είσαι πρακτικά ο μόνος που αναφέρει σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία του. Όποτε είτε πρέπει να δει το επίσημο σέρβις τη συσκευή σου είτε κάτι δεν κανεις/καταλαβαίνεις σωστά εσυ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ξυπνάω το πρωί,το κινητό το έχω φορτίσει στο 100% το βράδυ,δεν το έχω αγγίξει,δεν δείχνει να έχει χρησιμοποιηθεί καμία εφαρμογή,δείχνει το τηλέφωνο σε αδράνεια και ξυπνάω και είναι στο 89%. Τι γίνετε ρε παιδιά την apple μου μέσα που πήγα και εμπλεξα... Sent from my iPad using Tapatalk Σήμα; Έχεις; Wifi ανοιχτό; Καλό σήμα; Μήπως σε πετάει και ανοίγουν τα δεδομένα; Πολλά παίζουν. Άφησε το σε ένα άλλο σημείο μια νύχτα θα έχει διαφορά; Έχω τύχει σε σπίτι χωρίς σήμα να μου φάει την νύχτα 70% μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Φίλε καταλαβε με....έδωσα τόσα χρήματα για πρώτη φορά και περίμενα το iOS να δουλεύει και να τρέχει απροβληματιστα και μόνο αυτό δεν βλέπω.Αντιθετα το iPad μου μια χαρά,δεν καταλαβαίνει ούτε από αναβαθμίσεις ούτε τιποτα. Δεν έχω παρακολουθήσει αν το έχεις αναφέρει ξανά... το ποσοστό της μπαταρίας της συσκευής σου ποσό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Δεν έχω παρακολουθήσει αν το έχεις αναφέρει ξανά... το ποσοστό της μπαταρίας της συσκευής σου ποσό είναι; 100% τέλη Αυγούστου είναι αγορασμενη η συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμα; Έχεις; Wifi ανοιχτό; Καλό σήμα; Μήπως σε πετάει και ανοίγουν τα δεδομένα; Πολλά παίζουν. Άφησε το σε ένα άλλο σημείο μια νύχτα θα έχει διαφορά; Έχω τύχει σε σπίτι χωρίς σήμα να μου φάει την νύχτα 70% μπαταρία Όλα κλειστά τα έχω,άλλες βραδιές δεν κάνει κιχ και άλλες μου κάνει τα τρελά. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 100% τέλη Αυγούστου είναι αγορασμενη η συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα κλειστά τα έχω,άλλες βραδιές δεν κάνει κιχ και άλλες μου κάνει τα τρελά. Sent from my iPad using Tapatalk Ανανέωση στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ανανέωση στο παρασκήνιο; Τα πιο πολλά τα έχω κλειστα.Να τα κλείσω όλα;Πρεπει να τα έχω όλα κλειστά στην ανανέωση στο παρασκήνιο για να δουλεύει σωστά;Κατι άλλο παίζει. Να ρωτήσω μπορώ να κάνω restore και set up as new χωρίς υπολογιστή,αφού δεν έχω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εμένα πάντως μπάλα πάει η μπαταρία. Αν δεν είχα και skype να μου τη ρουφάει σαν τρελό, θα φόρτιζα κάθε τρεις μέρες πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Τα πιο πολλά τα έχω κλειστα.Να τα κλείσω όλα;Πρεπει να τα έχω όλα κλειστά στην ανανέωση στο παρασκήνιο για να δουλεύει σωστά;Κατι άλλο παίζει. Να ρωτήσω μπορώ να κάνω restore και set up as new χωρίς υπολογιστή,αφού δεν έχω; Sent from my iPhone using Tapatalk Φυσικά μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Τα πιο πολλά τα έχω κλειστα.Να τα κλείσω όλα;Πρεπει να τα έχω όλα κλειστά στην ανανέωση στο παρασκήνιο για να δουλεύει σωστά;Κατι άλλο παίζει. Να ρωτήσω μπορώ να κάνω restore και set up as new χωρίς υπολογιστή,αφού δεν έχω; Sent from my iPhone using Tapatalk καποια εφαρμογή ίσως κολλάει δεν εχει πρόβλημα η συσκευη σου μην σκας τοσο θα το βρούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Φυσικά μπορείς Πώς; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Πώς; Sent from my iPad using Tapatalk Ρυθμίσεις-Γενικα-πας κάτω στο επαναφορά-περιενχομενο και ρυθμίσεις και τα διαγράψεις όλα.... Μετά βάζεις τους κωδικούς σου αφού σου ανοίξει και επιλέγεις σαν καινούργια συσκευή...Και εγώ δεν έχω υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Το 12ρι παντως προβλεπεται να ειναι και σε αυτη την σειρα το Best seller και εκλεισε ακομα περισσοτερο η ψαλιδα με το ακριβοτερο Pro. α)Οθονη. Υψηλοτερη αναλυση/ppi και Amoled. Η ιδια ακριβως με το Pro(που εχει παραπανω φωτεινοτητα,αλλα τιποτα το φοβερο). β)Wifi. Τελος πια η χειροτερη λήψη(4x4mimo)των φθηνοτερων iphone εκδοσεων.Πλεον τα φθηνοτερα μοντελα εχουν την ιδια ακριβως ληψη(κεραιες/modem) με τα ακριβοτερα. γ)πιο βολικο στο χερι. Μιας και μιλαμε για το ιδιο σωμα με τα pro μοντελα,δεν ειναι πλεον τοσο χοντροκομμενο σε διαστασεις το 12ρι οπως ηταν το 11. δ)κοινο καλωδιο φορτισης μιας και εφυγαν οι φορτιστες απο τα νεα Iphone. Δεν ειναι οπως περυσι που ειχες τον 5W φορτιστη στα φθηνοτερα,και τον ταχυφορτιστη στα ακριβοτερα. Και ανεβηκε αισθητα οπως φαινεται η αντοχη του μπροστα γυαλιου. Τα μονα αρνητικα σε σχεση με το 11ρι ειναι τα 4gb ram για αλλη μια χρονια(6gb το pro),τα 64gb ram στην βασικη εκδοση,και η αυτονομια φαινεται να εχει πεσει σε σχεση με τοο 11ρι,ειδικα οταν γινεται χρηση/εναλλαγη με 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 (edited) Ξυπνάω το πρωί,το κινητό το έχω φορτίσει στο 100% το βράδυ,δεν το έχω αγγίξει,δεν δείχνει να έχει χρησιμοποιηθεί καμία εφαρμογή,δείχνει το τηλέφωνο σε αδράνεια και ξυπνάω και είναι στο 89%. Τι γίνετε ρε παιδιά την apple μου μέσα που πήγα και εμπλεξα... Sent from my iPad using Tapatalk Σήμερα ακόμα χειρότερα,το φορτίζω το βραδάκι κατά τις 8 το βγάζω full φορτισμένο.Στις 12 που το πιάνω έχει χάσει ήδη 5% και από το 100 έχει πάει στο 95.Κοιμαμαι και τώρα στις 6μιση είναι στο 75%.Ελεγα θα στρώσει με την νέα αναβάθμιση,αλλά τίποτα. Το τρελό είναι ότι δεν το κανει σε κάθε φορτιση,αλλά ανά 2-3 φορτίσεις...Δεν βλέπω να έχω να περιμένω κάτι άλλο,μάλλον ήρθε η ώρα για επαναφορά.Επειδη όπως ανέφερα πως την κάνω,εφόσον δεν έχω υπολογιστή έτσι ώστε να μη χαθούν δεδομένα ;Επισης πρέπει να κατεβάσω από την αρχή εφαρμογές κτλ;Η υπηρχουν στο cloud;Ρυθμισεις/επαναφορά/περιεχόμενο και ρυθμίσεις ή όλες οι ρυθμίσεις; Κωδικοί και συνθηματικά χάνονται με την επαναφορά ή έχουν αποθηκευτεί στο iCloud; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 25, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Κάποια υπηρεσία κολλάει ή κάποια εφαρμογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Μήπως συγχρονίζει τίποτε gb φωτογραφιών/βίντεο στο iCloud? Το αφήνεις με ενεργό WiFi όλη νύχτα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Κάποια υπηρεσία κολλάει ή κάποια εφαρμογή Ναι αλλά πώς το βρίσκω;Εκανα και επανεκκίνηση μόλις είδα την πτώση του 5% αλλά δεν βοηθάει. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως συγχρονίζει τίποτε gb φωτογραφιών/βίντεο στο iCloud? Το αφήνεις με ενεργό WiFi όλη νύχτα; Sent from my iPad using Tapatalk Όλα κλειστά τα εχω...Εχω αφαιρέσει και όλα τα widget,έχω βάλει να μην τρέχει και τίποτα στο παρασκήνιο,κλειστά WiFi δεδομένα εννοείται,εδώ φοβάμαι να το κοιτάξω το τηλέφωνο... Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για επαναφορά χωρίς.υπολογιστη όπως το περιγράφω πιο πάνω είναι η διαδικασία;Ρυθμισεις και περιεχόμενο διαγραφή; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Ναι αλλά πώς το βρίσκω;Εκανα και επανεκκίνηση μόλις είδα την πτώση του 5% αλλά δεν βοηθάει. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα κλειστά τα εχω...Εχω αφαιρέσει και όλα τα widget,έχω βάλει να μην τρέχει και τίποτα στο παρασκήνιο,κλειστά WiFi δεδομένα εννοείται,εδώ φοβάμαι να το κοιτάξω το τηλέφωνο... Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για επαναφορά χωρίς.υπολογιστη όπως το περιγράφω πιο πάνω είναι η διαδικασία;Ρυθμισεις και περιεχόμενο διαγραφή; Sent from my iPhone using Tapatalk Λίγο από τα στατιστικά της μπαταρίας μπορείς να καταλάβεις Εάν δεν στρώνει κάνει επαναφορά και μετά βάλε το αντίγραφο από icloud για να μην χάσεις τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Το τρελό είναι ότι δεν είναι καθημερινή η συμπεριφορά της μπαταρίας έτσι.Μια έχει το battery drain και την άλλη είναι βράχος.Πολυ με εχει μπερδέψει. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λίγο από τα στατιστικά της μπαταρίας μπορείς να καταλάβεις Εάν δεν στρώνει κάνει επαναφορά και μετά βάλε το αντίγραφο από icloud για να μην χάσεις τίποτα Δεν έχει τίποτα χρησιμοποιηθεί απολύτως. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά όταν το πιάνει και πέφτει νεράκι η μπαταρία,ανά 1 λεπτό 1% αν το πειραζεις όπως σήμερα,στο 69 έχει πάει τώρα και έχει κάτσει βραχος εδώ και καμιά ώρα σχεδόν ενω μέχρι το 69 έχει πέσει πολύ γρήγορα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts