Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Είπα ακριβώς τι πρέπει να κανείς

Και τα δυο που είπα. Με το ένα από τα δυο δεν γίνεται

Φορτίζεις 100 και περιμένεις 24 ώρες. Μετά βλέπεις ακριβώς ότι χρειαζεσαι

Τάσο δεν καταλαβαίνεις τι σου λέμε. Ξαναδιάβασε τι έγραψα με καθαρό μυαλό και θα καταλάβεις...

Το iPhone δε σου δίνει πλήρη εικόνα από τη στιγμή που το έχεις βγάλει από τη φόρτιση παρά μόνο το τελευταίο 24ωρο. Δηλαδή αν το έχεις 2 ημέρες από τη φόρτιση, σου δίνει εικόνα μόνο για το τελευταίο 24ωρο χωρίς να μπορείς να δεις πως έχει γίνει η κατανάλωση πριν από αυτό.

Πραγματικά δεν ξέρω τι έχεις πάθει τελευταία και δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα... :confused:

Modpic.gif

Τάσο δεν καταλαβαίνεις τι σου λέμε. Ξαναδιάβασε τι έγραψα με καθαρό μυαλό και θα καταλάβεις...

Το iPhone δε σου δίνει πλήρη εικόνα από τη στιγμή που το έχεις βγάλει από τη φόρτιση παρά μόνο το τελευταίο 24ωρο. Δηλαδή αν το έχεις 2 ημέρες από τη φόρτιση, σου δίνει εικόνα μόνο για το τελευταίο 24ωρο χωρίς να μπορείς να δεις πως έχει γίνει η κατανάλωση πριν από αυτό.

Πραγματικά δεν ξέρω τι έχεις πάθει τελευταία και δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα... :confused:

Ναι κι εγώ ξεκάθαρα αναφέρω ότι αν θέλεις να δεις ώρες οθόνης από τελευταία φόρτιση τότε θέλει 2 πράγματα

Πιο είναι πάλι το πρόβλημα;

Nokia 8800 Scirocco

Προφανώς ο φίλος προέρχεται από Android,όπως κ εγω και όταν πήρα το 11αρι έψαχνα τρόπο να δω το sot,όπως το έδειχνε στο android.

Μόνο στο 24ωρο μπορείς να δεις το sot και αυτό πηγαίνοντας σε μπάρα ώρα ώρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προφανώς ο φίλος προέρχεται από Android,όπως κ εγω και όταν πήρα το 11αρι έψαχνα τρόπο να δω το sot,όπως το έδειχνε στο android.

Μόνο στο 24ωρο μπορείς να δεις το sot και αυτό πηγαίνοντας σε μπάρα ώρα ώρα.

Κλείνεις 24ωρο από πλήρη φόρτιση και πας παρακάτω. Γράφει βρες οθόνης. Αυτό είναι το sot

Nokia 8800 Scirocco

Να ρωτήσω κάτι άλλο για το θέμα της μπαταρίας.Θα βοηθήσει η καθαρή εγκατάσταση που ακούω από διάφορους για να κάτσει καλύτερα η αναβάθμιση;

Αν και ρε παιδιά αν είναι κάθε φορά να κάνουμε αυτή την διαδικασία με τις αναβαθμίσεις,ζητω που καηκαμε.Εγω προσωπικά πήγα σε iPhone για το iOS κυρίως,να εχω ένα λειτουργικό σταθερο,απροβληματιστο και να μην εχω τα κουλά του android και το πώς θα κάτσει σε κάθε συσκευή.Ελπιζω να στρωσει,γιατί εχω ψιλοξενερωσει η αλήθεια είναι.Ενα μήνα έχω το κινητό και δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα...

Να ρωτήσω κάτι άλλο για το θέμα της μπαταρίας.Θα βοηθήσει η καθαρή εγκατάσταση που ακούω από διάφορους για να κάτσει καλύτερα η αναβάθμιση;

Αν και ρε παιδιά αν είναι κάθε φορά να κάνουμε αυτή την διαδικασία με τις αναβαθμίσεις,ζητω που καηκαμε.Εγω προσωπικά πήγα σε iPhone για το iOS κυρίως,να εχω ένα λειτουργικό σταθερο,απροβληματιστο και να μην εχω τα κουλά του android και το πώς θα κάτσει σε κάθε συσκευή.Ελπιζω να στρωσει,γιατί εχω ψιλοξενερωσει η αλήθεια είναι.Ενα μήνα έχω το κινητό και δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα...

Αν έχεις προβλήματα κάποια ναι θα διορθωθούν

Γενικότερα όμως όχι δεν στο προτείνω

Μόνο να περιμένεις μπορείς όπως οι περισσότεροι

Εγώ να δεις που έκανα αναβάθμιση και το Apple Watch 3 και βαράει μόνο του επανεκκινήσεις και αλλά πολλά

Τι να κάνουμε η περιέργεια σκοτώνει την γάτα

Nokia 8800 Scirocco

Αν έχεις προβλήματα κάποια ναι θα διορθωθούν

Γενικότερα όμως όχι δεν στο προτείνω

Μόνο να περιμένεις μπορείς όπως οι περισσότεροι

Εγώ να δεις που έκανα αναβάθμιση και το Apple Watch 3 και βαράει μόνο του επανεκκινήσεις και αλλά πολλά

Τι να κάνουμε η περιέργεια σκοτώνει την γάτα

Συνεχίζει να κάνει reboot? Το δικό μου σταμάτησε μια μέρα πριν κάνω το update σε 7.0.1 και από τότε δεν ξαναέκανε. Μόνο πρόβλημα πλέον η μπαταρία που είναι αρκετά χειρότερη

Συνεχίζει να κάνει reboot? Το δικό μου σταμάτησε μια μέρα πριν κάνω το update σε 7.0.1 και από τότε δεν ξαναέκανε. Μόνο πρόβλημα πλέον η μπαταρία που είναι αρκετά χειρότερη

Εγώ απευθείας έβαλα 7.0.1

Μου έχει κάνει 1 φορά στις δυο μέρες

Nokia 8800 Scirocco

Έμενα το ρολόι 5 δεν κάνει reboot αλλά έχω παρατηρήσει κάποιες έφαρμογες σταματάνε να μετράνε τα βήματα κτλπ . Σαν να παίρνει τα δικαιώματα απορρήτου πίσω .

Επίσης οι καρδιακοί παλμοί είναι λάθος και αυξημένοι

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Ναι αυτό δεν είναι λύση. Δεν γίνεται όποτε να βλέπω μετά από κάθε φόρτιση τι έχει γίνει.

Προσωπικα καποιο θεμα ως τωρα περαν ισως την λιγο ανεβασμενης καταναλωσης που απο χτες που περασα την τελευταια εκδοση φαινεται προς το παρον να ειναι ψιλο οκ.

Στα του ρολογιου,δυστηχως αυτα ειναι που φοβομουν και το εδιωξα το ρολοι περαν απο την αυτονομια και την αντοχη στα χτυπηματα(κοινως οτι μπορει να ραγισει πολυ ευκολα η οθονη με το παραμικρο και κοστιζει μια περιουσια η αλλαγη).

Το οτι δηλαδη τα updates μπορει να κανουν χειροτερη την αποδοση του σε βαθος χρονου.

Εγώ από χθες που φορτισα πάντως,αφαίρεσα σχεδόν όλα τα widget,από την αρχική οθόνη εκτός από το ρολόι και το widget της μπαταρίας.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή είναι πάλι τα σκαμπανεβάσματα που μου έκανε,μια μέρα πτώση τρελή μπαταρίας και την άλλη κτήνος,αλλά είμαι με 3 ώρες sot στο 70%.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα.Μετα την αναβαθμιση σε 14 δεν εχω δεδομένα. Θελει καποια ρυθμιση;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημερα.Μετα την αναβαθμιση σε 14 δεν εχω δεδομένα. Θελει καποια ρυθμιση;

Τίποτα δεν θέλει

Μόνο τον διακόπτη στα δεδομένα

Τίποτα δεν θέλει

Μόνο τον διακόπτη στα δεδομένα

Τον ανοιγω αλλα τιποτα

Οχι wind Qcard

μηπως εχεουν χαθει οι ρυθμισεις για το apn?[/quote

Πως θα το δω βρε φιλε μου αυτο;

μηπως εχεουν χαθει οι ρυθμισεις για το apn?[/quote

Πως θα το δω βρε φιλε μου αυτο;

δεν εχω μπροστα μου τωρα το iphone.

πηγαινε ρυθμισεις, δεδομενα και καπου εκει μεσα ειναι οι ρυθμισεις...

πρεπει στο apn να εχει κατι εκει διπλα γραμμενο.

Nokia 8800 Scirocco

καλησπερα,εχω το εξης προβλημα με τη φωτεινοτητα.Μερικες φορες οταν ανοιγω το κινητο η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη.Ακομα και χειροκινητα αν το ρυθμισω παλι δεν ειναι ικανοποιητικη.Μολις κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.Ψαχνω σε διαφορα φορουμ κ δεν βλεπω αναφορες για παρομοιο θεμα.Το εχω στη ρυθμιση με αυτοματη φωτεινοτητα καθως δεν θελω καθε φορα να το ρυθμιζω μονος μου.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις η δεν θα αλλαξει κατι?

καλησπερα,εχω το εξης προβλημα με τη φωτεινοτητα.Μερικες φορες οταν ανοιγω το κινητο η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη.Ακομα και χειροκινητα αν το ρυθμισω παλι δεν ειναι ικανοποιητικη.Μολις κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.Ψαχνω σε διαφορα φορουμ κ δεν βλεπω αναφορες για παρομοιο θεμα.Το εχω στη ρυθμιση με αυτοματη φωτεινοτητα καθως δεν θελω καθε φορα να το ρυθμιζω μονος μου.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις η δεν θα αλλαξει κατι?

καποιο bug θεωρω

ποια εκδοση εχει η συκευη σου?

Nokia 8800 Scirocco

Την τελευταία .υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει τον αισθητήρα το τζαμάκι προστασίας η η θήκη ;εκανα ενα reset με power button και volume down αν μου το ξανακανει θα το κανω επαναφορα...ρυθμισεων Edited by leonidas126

Την τελευταία .υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει τον αισθητήρα το τζαμάκι προστασίας η η θήκη ;εκανα ενα reset με power button και volume down αν μου το ξανακανει θα το κανω επαναφορα...ρυθμισεων

αν ηταν απο αυτα που λες θα στο εκανε συνεχεια

εσυ λες οτι αμα κανεις επανεκκινηση οτι διορθωνεται

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned