dleyteris Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έχεις δίκιο δεύτερο σε λίστα κατανάλωσης είναι το Viber Από εχθές το βράδυ στις 20.00 έχει 18 λεπτά στην οθόνη και 22 λεπτά λέει στο παρασκήνιο τι φάση; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έχεις δίκιο δεύτερο σε λίστα κατανάλωσης είναι το Viber Από εχθές το βράδυ στις 20.00 έχει 18 λεπτά στην οθόνη και 22 λεπτά λέει στο παρασκήνιο τι φάση; Ξηλώσετε το. Εγώ το έχω βγάλει εκτός εδώ και 4 χρόνια και η μπαταρία βράχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το φορτισα μεχρι 100% απο χτες το βραδυ αφου περασα και την νεα εκδοση. Μεχρι και τωρα αν και δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου ,παλι στο 100% ειναι η μπαταρια. Μια από τα ίδια. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Ξηλώσετε το. Εγώ το έχω βγάλει εκτός εδώ και 4 χρόνια και η μπαταρία βράχος. Δυστυχώς δεν μπορούμε κάποιοι χωρίς αυτό όποτε είναι μονόδρομος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλημερα.Τελικά το iOS 14 υποστηρίζει τη λειτουργία εγγραφής κλήσεων; Γιατι διαβαζα σε διαφορα σαιτ οτι θα την εχει... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Καλημερα.Τελικά το iOS 14 υποστηρίζει τη λειτουργία εγγραφής κλήσεων; Γιατι διαβαζα σε διαφορα σαιτ οτι θα την εχει... Όχι βέβαια, είναι παράνομη η ηχογράφηση κλήσεων. (Εκτός συγκεκριμένων εξαιρέσεων, πχ με ρητή συναίνεση του συνομιλητή ή μετά από ένταλμα εισαγγελέως για διερεύνηση ποινικών υποθέσεων κλπ) Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 19, 2020 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Τρέχει ήδη η 14.2 beta Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mx5nc18 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Όταν πάω να προσθέσω smartstack 8/10 φορές κολλάει και μετά από μερικά δευτερόλεπτα με πετάει στην αρχική οθόνη.Μόνο σε εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Έχω φαγωθεί με την κάμερα.Οταν βγάζω φωτογραφία με night mode,κρατάω σταθερό και όταν περνάνε τα δευτερόλεπτα του mode και κατεβαίνει το κλείστρο,τότε κάνει ένα τίναγμα το κινητό και νομίζω εκεί γίνεται η ζημιά και χαλάει η φωτογραφία. Το κάνει κ σε εσάς αυτό ή είναι πρόβλημα και να πάω να το δω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Έχω φαγωθεί με την κάμερα.Οταν βγάζω φωτογραφία με night mode,κρατάω σταθερό και όταν περνάνε τα δευτερόλεπτα του mode και κατεβαίνει το κλείστρο,τότε κάνει ένα τίναγμα το κινητό και νομίζω εκεί γίνεται η ζημιά και χαλάει η φωτογραφία. Το κάνει κ σε εσάς αυτό ή είναι πρόβλημα και να πάω να το δω; Sent from my iPhone using Tapatalk Την ώρα που πας να βγάλεις φωτογραφία έτσι, βάλε παράλληλα και screenrecording να καταγράψει την διαδικασία και ανέβασε την κάπου να την δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Την ώρα που πας να βγάλεις φωτογραφία έτσι, βάλε παράλληλα και screenrecording να καταγράψει την διαδικασία και ανέβασε την κάπου να την δούμε Δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ,μόνο φωτογραφίες με αφήνει...Πως το κάνω;Να κάνω αντιγραφή συνδέσμου iCloud και να το βάλω εδώ; https://share.icloud.com/photos/067-M8nsv4kV7B_o65Olppb0Q Φαίνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 19, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι κάνουν όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Μετά την αναβάθμιση στο WiFi μου λέει ότι δεν είναι ασφαλές το wpa/wpa2...Πριν δεν μου έβγαζε τέτοια ειδοποίηση,τι σημαίνει αυτό; Ok μπήκα στο ρούτερ και το άλλαξα.Εμενα πάντως με το iOS 14 η μπαταρια πάει καλύτερα.Ειμαι κοντά στις 7μιση ώρες οθόνη και εδώ ακόμα 30%. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 19, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ,μόνο φωτογραφίες με αφήνει...Πως το κάνω;Να κάνω αντιγραφή συνδέσμου iCloud και να το βάλω εδώ; https://share.icloud.com/photos/067-M8nsv4kV7B_o65Olppb0Q Φαίνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι κάνουν όλα μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak_do Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Όταν κάνω κλήση,πάνω απο την ένδειξη σήματος δικτύου(τις γραμμούλες),εμφανίζεται μια κουκκίδα πορτοκαλί....η ερώτηση είναι.......γτ να υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Όταν κάνω κλήση,πάνω απο την ένδειξη σήματος δικτύου(τις γραμμούλες),εμφανίζεται μια κουκκίδα πορτοκαλί....η ερώτηση είναι.......γτ να υπάρχει; Σου δείχνει ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο. Και γενικά όταν ανάβει πορτοκαλί είναι το μικρόφωνο και πράσινο είναι η κάμερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Μετά την αναβάθμιση στο WiFi μου λέει ότι δεν είναι ασφαλές το wpa/wpa2...Πριν δεν μου έβγαζε τέτοια ειδοποίηση,τι σημαίνει αυτό; Ok μπήκα στο ρούτερ και το άλλαξα.Εμενα πάντως με το iOS 14 η μπαταρια πάει καλύτερα.Ειμαι κοντά στις 7μιση ώρες οθόνη και εδώ ακόμα 30%. Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εμένα έστρωσε η μπαταρία, πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εατρωσε η μπαταρία και σε εμένα αλλά τα widget τα χαλασανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Ναι αισθητικά μου άρεσε κι εμένα παραπάνω νωρίτερα, πολύ πιο συμπαγής εμφάνιση. Τώρα είναι λίγο τσίρκο η αριστερή αριστερή οθόνη (τουλάχιστον για τα γούστα μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Ναι αισθητικά μου άρεσε κι εμένα παραπάνω νωρίτερα, πολύ πιο συμπαγής εμφάνιση. Τώρα είναι λίγο τσίρκο η αριστερή αριστερή οθόνη (τουλάχιστον για τα γούστα μου) Μπορείς να το φτιάξεις όπως θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Σου δείχνει ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο. Και γενικά όταν ανάβει πορτοκαλί είναι το μικρόφωνο και πράσινο είναι η κάμερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος . Ενώ στο iPhone είναι πορτοκαλί το μικρόφωνο και πράσινο η κάμερα , στο iPad Air 3 το μικρόφωνο είναι κόκκινο και πράσινο η κάμερα κανονικά . Το έχει δει κανένας άλλος ; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Αυτό ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος . Ενώ στο iPhone είναι πορτοκαλί το μικρόφωνο και πράσινο η κάμερα , στο iPad Air 3 το μικρόφωνο είναι κόκκινο και πράσινο η κάμερα κανονικά . Το έχει δει κανένας άλλος ; Για ξανά ας μας πει κάποιος με περισσότερη λεπτομέρεια τι ακριβώς είναι το πρόβλημα γιατί εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 (edited) Για ξανά ας μας πει κάποιος με περισσότερη λεπτομέρεια τι ακριβώς είναι το πρόβλημα γιατί εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω Όταν χρησιμοποιούμε την κάμερα στο iPhone εμφανίζεται μια πράσινη τελεία. Όταν χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο στο iPhone εμφανίζεται μία πορτοκαλί τελεία σωστά ; Ε στο iPad όταν χρησιμοποιώ το μικρόφωνο αντι για πορτοκαλί τελεία εμφανίζεται κόκκινη. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι απλα είναι διαφορετικό http://www.imagebam.com/image/d1337d1354898399 Edited September 23, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Όταν χρησιμοποιούμε την κάμερα στο iPhone εμφανίζεται μια πράσινη τελεία. Όταν χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο στο iPhone εμφανίζεται μία πορτοκαλί τελεία σωστά ; Ε στο iPad όταν χρησιμοποιώ το μικρόφωνο αντι για πορτοκαλί τελεία εμφανίζεται κόκκινη. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι απλα είναι διαφορετικό http://www.imagebam.com/image/d1337d1354898399 Σε ποια εφαρμογή; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο Τόσο πολύ να μου διαφεύγει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Σε ποια εφαρμογή; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο Τόσο πολύ να μου διαφεύγειΣτην αναμονή δίπλα από το εικο ίδιο μπαταρίας Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts