Fulgore1 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 (edited) Διαγραφη σχολιου. Edited March 9, 2020 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Πάλι συνεχίζεις να τα μπερδεύεις Αυτά που βλέπεις είναι μικρογραφίες των εφαρμογών δεν σημαίνει ότι είναι ανοιχτές Απλά έχουν κλείσει και έχουν μείνει εκεί για να κανείς εναλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή Εγώ που δεν κλείνω ποτέ τίποτα δεν είχα ποτέ θέμα με την μνήμη εδώ και χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Δεν μπερδευω τιποτα. Λεω οτι προσωπικα δεν μαρεσει να εχω στο παρασκηνιο/αδρανεια εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω καθημερινα σε ολες μου τις συσκευες,ειτε τρωνε μπαταρια,ειτε οχι.Για τον ιδιο λογο που γενικα δεν περναω στο κινητο εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω συχνα. Δεν ειπα οτι πρεπει ολοι να το κανουν αυτο. Δεν με ενδιαφερει τι λεει η Apple, γιατι και για το cpu throttle ελεγε οτι το κανει για καλο μας,και τελικα θα πληρωσει προστιμο για αυτο https://www.scribd.com/document/449777520/Apple-Batterygate-Settlement-Filing?campaign=SkimbitLtd&ad_group=66960X1514734X3f49d2d82b12693e4b6adf26c234735b&keyword=660149026&source=hp_affiliate&medium=affiliate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Αλλος ένας μύστης που «ξέρει καλύτερα» Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Δεν μπερδευω τιποτα. Λεω οτι προσωπικα δεν μαρεσει να εχω στο παρασκηνιο/αδρανεια εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω καθημερινα σε ολες μου τις συσκευες,ειτε τρωνε μπαταρια,ειτε οχι.Για τον ιδιο λογο που γενικα δεν περναω στο κινητο εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω συχνα. Δεν ειπα οτι πρεπει ολοι να το κανουν αυτο. Δεν με ενδιαφερει τι λεει η Apple, γιατι και για το cpu throttle ελεγε οτι το κανει για καλο μας,και τελικα θα πληρωσει προστιμο για αυτο https://www.scribd.com/document/449777520/Apple-Batterygate-Settlement-Filing?campaign=SkimbitLtd&ad_group=66960X1514734X3f49d2d82b12693e4b6adf26c234735b&keyword=660149026&source=hp_affiliate&medium=affiliate Μα αυτό εξηγούμε ότι δεν τις αφήνεις στο παρασκήνιο Απλά βλέπεις μια συντόμευση τους στην εναλλαγή εφαρμογών Κάποιες πιο φρεσκιες είναι παγωμένες και ξεκινάνε από το μισό Κερδίζεις δηλαδή μόνο και δεν χάνεις Ειδικά όταν βλέπω άτομα να κλείνουν όλες τις εφαρμογές νευριάζω Ποσό μάλλον εφαρμογές του συστήματος πχ τηλέφωνο, μηνύματα, ρυθμίσεις και λοιπά Μόλις ο χρήστης τις κλείνει το σύστημα από μόνο του στο παρασκήνιο τις ξανά ανοίγει Όλη μέρα αυτό το πράγμα είναι πάνω από 10-15% μπαταρία άσκοπα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Αλλος ένας μύστης που «ξέρει καλύτερα» Sent from my iPhone using Tapatalk Ακυρο σχολιο με αυτα που γραφτηκαν πιο πισω.Παμε παρακατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Εγώ πχ παίζω παιχνίδια με άλλους χρήστες μέσω iMessage, κάποιες φορές χρειάζομαι ακρίβεια και κάνει frame drops το παιχνίδι, οπότε πρέπει να κλείσω από πίσω όλες τις εφαρμογές για να πάει ομαλά. Πάντως γενικά και γω δε κλείνω τίποτα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Μα αυτό εξηγούμε ότι δεν τις αφήνεις στο παρασκήνιο Απλά βλέπεις μια συντόμευση τους στην εναλλαγή εφαρμογών Κάποιες πιο φρεσκιες είναι παγωμένες και ξεκινάνε από το μισό Κερδίζεις δηλαδή μόνο και δεν χάνεις Ειδικά όταν βλέπω άτομα να κλείνουν όλες τις εφαρμογές νευριάζω Ποσό μάλλον εφαρμογές του συστήματος πχ τηλέφωνο, μηνύματα, ρυθμίσεις και λοιπά Μόλις ο χρήστης τις κλείνει το σύστημα από μόνο του στο παρασκήνιο τις ξανά ανοίγει Όλη μέρα αυτό το πράγμα είναι πάνω από 10-15% μπαταρία άσκοπα Πιο πισω μιλησα περι προσωπικης συνηθειας,οχι του τι ειναι σωστο και τι οχι να κανει ο καθενας στην δικη του συσκευη,ουτε ειπα οτι το Ios με το Android/Windows λειτουργουν το ιδιο.Εσβησα και τα πιο πισω σχολια,για να μην χαλανε το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Πιο πισω μιλησα περι προσωπικης συνηθειας,οχι του τι ειναι σωστο και τι οχι να κανει ο καθενας στην δικη του συσκευη,ουτε ειπα οτι το Ios με το Android/Windows λειτουργουν το ιδιο.Εσβησα και τα πιο πισω σχολια,για να μην χαλανε το θεμα. Ωραία Άλλο η προσωπική συνήθεια του καθενός και άλλο πως έχει στήσει η apple το λογισμικό και πως πρέπει εμείς να το χρησιμοποιούμε για βέλτιστες αποδόσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Μα εννοειται αυτο,δεν εγραψα πουθενα το αντιθετο,το τονισα πολλες φορες στα πιο πισω σχολια οτι μιλαγα για προσωπικη χρηση/συνηθεια,και οχι για το πως πρεπει να χρησιμοποιει ο καθενας την δικη του συσκευη.Και για εφαρμογες στο παρασκηνιο,γιαυτο αναφερθηκα σε online παιχνιδι και οχι σε βασικες τυπου τηλεφωνα/sms πχ. Εξου και γιατι το σχολιο του συμφορουμιτη πιο πισω ηταν τερμα αστοχο,μιας και πουθενα δεν επεβαλα την δικη μου χρηση στους αλλους ως την ιδανικη,ουτε εγραψα πουθενα οτι ξερω γω καλυτερα απο την Apple πχ..... Τωρα σε αλλα νεα,οπως φαινεται το θεμα του Ιου ισως εχει επιπτωσεις στα επομενα iphone,ακομα και στον διαδοχο του SE 2 που επρεπε ηδη να ειχε ανακοινωθει και στον διαδοχο του Iphone 11 για τον Σεπτεμβριο. Τελος οπως ειναι αναμενομενο λογω του ιου περαν απο τα θεματα στην παραγωγη,υπαρχουν θεματα και στις ιδιες τις πωλησεις προφανως https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-apple-china/apple-sells-fewer-than-500000-smartphones-in-china-in-february-amid-coronavirus-idUSKBN20W19H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 (edited) Η Apple σε συνεργασία με το Ερμιτάζ, κάνει μια ξενάγηση στο μουσείο με ένα one-take video χωρίς διακοπή. Φοβερή ιδέα και φοβερό αποτέλεσμα. Γενικά από το Instagram με τις photo και τα διάφορα video, είναι μίλια μπροστά στην ποιότητα επιλογής προώθησης των προϊόντων της, ακόμα και από τη Samsung που μοιάζουν παιδικά. Και γω που έχω ένα Osmo mobile 3, μου φαίνεται αρκετά ζόρικο στη χρήση του τελικά. Εδώ το trailer, Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited March 10, 2020 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Η Apple σε συνεργασία με το Ερμιτάζ, κάνει μια ξενάγηση στο μουσείο με ένα one-take video χωρίς διακοπή. Φοβερή ιδέα και φοβερό αποτέλεσμα. Γενικά από το Instagram με τις photo και τα διάφορα video, είναι μίλια μπροστά στην ποιότητα επιλογής προώθησης των προϊόντων της, ακόμα και από τη Samsung που μοιάζουν παιδικά. Και γω που έχω ένα Osmo mobile 3, μου φαίνεται αρκετά ζόρικο στη χρήση του τελικά. Εδώ το trailer, Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Που σε προβληματιζει το 3 ;;;; Μια χαρα με εξυπηρετει εδω και 3 μηνες... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Που σε προβληματιζει το 3 ;;;; Μια χαρα με εξυπηρετει εδω και 3 μηνες... Το θεωρώ λίγο αργό για τα γούστα μου, έστω και στο sport mode, συχνά πυκνά μενει εκεί που τραβάει ενώ το γυρνάω προς την άλλη μεριά, στην ευθεία τραβάει με μια κλίση ελάχιστη προς τα αριστερά ακόμα κι αν το κάνω calibration Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Μήπως κάτι δεν κανεις καλά;; Διαφορετικά μιλα με το σέρβις γιατί αυτό που περιγράφεις δεν το βλέπω στο δικό μου... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 6 ώρες και 24 λεπτά οθόνη, 24% υπόλοιπο μπαταρίας. Μέχρι τις 14:00 το κινητό σε 4G και έπειτα σε WiFi Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Από τότε που ενεργοποίησες την esim έχεις δει μεγάλη πτώση στην αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Από τότε που ενεργοποίησες την esim έχεις δει μεγάλη πτώση στην αυτονομία; Πτώση βλέπεις, αλλά είναι ελάχιστη και στα όρια του επιτρεπτού Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Φημες λενε για 13.4 σημερα...για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Φημες λενε για 13.4 σημερα...για να δουμε! Και εγώ διάβασα τις φήμες αλλά δεν βλέπω να βρίσκει αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Μετά από 3 μήνες περίπου που το έχω(αγορά 30/12) έπεσε και εμένα η μπαταρία στο 99% Edited March 18, 2020 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Μια χαρά μακάρι να πέφτει 1% κάθε 3 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Μια χαρά .. Εγώ αγορά 30 Σεπτεμβρίου και η μπαταρία στο 94% Βέβαια 3 μήνες ειμαι με φορτιστή 18w και 30w (γνωρίζοντας ότι μέγιστα είναι 18w) καθώς και φορτίζω όπως ναναι.. Βέβαια προσπαθώ να παιζω μεταξύ 20 και 80 % Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Μια χαρά .. Εγώ αγορά 30 Σεπτεμβρίου και η μπαταρία στο 94% Βέβαια 3 μήνες ειμαι με φορτιστή 18w και 30w (γνωρίζοντας ότι μέγιστα είναι 18w) καθώς και φορτίζω όπως ναναι.. Βέβαια προσπαθώ να παιζω μεταξύ 20 και 80 % IpadOS 13.4 - 24 μαρτιου, λεει το verge. Αρα παμε για την αλλη βδομαδα και το iOS 13.4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Μια χαρά μακάρι να πέφτει 1% κάθε 3 μηνες Πάντως σε εμένα ...iPhone XR 100% ακόμα από 22/06/19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Πάντως σε εμένα ...iPhone XR 100% ακόμα από 22/06/19 Ευτυχως που υπαρχει κι αλλος γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω!!! Αγορα 27/9/2019 και η υγεια ειναι ακομη στο 100%. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts