v@gelis Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Εγω παντως διαβασα απο σχετικη ειδηση που ανεβηκε αυτες τις μερες,οτι απο προπαραγγελιες τα πηγε πολυ καλα στην χωρα μας και ξεπερασε το Note9 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479602 Και ασε που ειμαι σιγουρος οτι αναλογες προωθητικες ενεργειες θα εχουν και οι αλλοι στις χωρες τους. Ειδαμε για παραδειγμα στην Αμερικη που η Samsung εδινε μεγαλυτερο ποσο στο προγραμμα ανταλλαγης απο οτι για μας στην Ελλαδα. Τα δελτία τύπου μπορεί να λένε ότι θέλουν... Είναι κι αυτά μέρος της προσπάθειας "κρατάω ζεστό το παγωμένο κοινό"... Σε καμία σοβαρή χώρα του εξωτερικού δεν κάνουν προωθητικές - 24% στην τιμη λιανικής Day 1... Εγραψα κάποια πράγματα. Όποιος θέλει τα κρατάει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Μπορει να ειναι οντως ετσι τα πραγματα δεν το αποκλειω 100%. Αλλα και παλι εξακολουθω να πιστευω οτι η Samsung φετος χειριστηκε για πολλους διαφορετικους λογους λαθος την Note σειρα,ειδικα σε σχεση με περυσι και το πολυ καλο note9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τα δελτία τύπου μπορεί να λένε ότι θέλουν... Είναι κι αυτά μέρος της προσπάθειας "κρατάω ζεστό το παγωμένο κοινό"... Σε καμία σοβαρή χώρα του εξωτερικού δεν κάνουν προωθητικές - 24% στην τιμη λιανικής Day 1... Εγραψα κάποια πράγματα. Όποιος θέλει τα κρατάει... ;) Καλημέρα φίλε Βαγγέλη, πολύ σωστα τα είπες :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τέλος η προσφορά από παντού. Σχεδόν...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τέλος η προσφορά από παντού. Σχεδόν...;) Ε, ναι, πιαστηκε ο στοχος που εγραφα παραπανω. Επομενο κυμα προσφορων οι επιστροφες 20%, που θα εναλλασσονται με τις δωροεπιταγες των 150 ευρω. Σε κανα εξαμηνο θα παιξει και κανας συνδυασμος 20% επιστροφη (nbg, eurobank, piraeus) μαζι με δωροεπιταγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 εγω παντως στον κοτσο που το ειδα χθες μου ειπαν 926 για το νοτε 10 + για την 256 εκδοση και 1008 για την 512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Παιδια στο σαιτ του κωτσοβολου γιατι δεν βγαζει πλεον το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Εχει μερες που αφαιρεθηκε απο το σαιτ.εβγαλε την προσφορα με τον φπα και σε 2 μερες εξαφανιστηκε απο το σαιτ.εμενα παντως μου ειπαν δευτερα θα ειναι στο καταστημα για να το παρω μετα 2 βδομαδες αναμονης περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 ποια εκδοση??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Χτες παντως απο καταστημα Κωτσοβολο μου ειπαν οτι τα Note 10 plus 512 gb θα ερθουν απο Δεκεμβριο και βλεπουμε!!!!:X:X:X:X Εχω την εντυπωση οτι λενε μπαρουφες!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Πλαισιο που ειχα ρωτήσει δεν ειχαν ενημέρωση καθολου για διαθεσιμότητα 512 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 (edited) Επικοινώνησα μέσω τσατ με σαμσουνγκ και μου απάντησαν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα παραλάβουν κάποια κομμάτια τα καταστήματα του επίσημου δικτύου διανομέων και ότι θα πρέπει να μιλήσω με αυτούς Edited September 13, 2019 by garfield147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Σημερα παντως ακυρωσα την παραγγελια του Note 10+ 512 gb.:(:(:(:( Αυτοι στον Κωτσοβολο δεν ξερουν τι τους γινεται!!!!:mad::mad::mad: Ισως επανελθω στο μελλον!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Παιδια υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες οπως πχ απο Amazon. Μην περιμενετε τσαμπα απο τις εδω αλυσιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Απο περιέργεια γιατί οπωσδήποτε 512, ειναι λίγα τα 256; Σε αυτές τις χωρητικότητες υποθέτω ότι δεν σκεφτόμαστε τον χώρο για εφαρμογές αλλά για βίντεο, φωτογραφίες. Με μια κάρτα μνήμης δεν κανεις την ίδια δουλειά; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Απλα καποιοι χρησιμοποιουν 2 sim και ετσι θελουν χωρο αρκετο.:) Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Απλα καποιοι χρησιμοποιουν 2 sim και ετσι θελουν χωρο αρκετο.:) Σωστό και αυτό. :-) Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Παιδια υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες οπως πχ απο Amazon. Μην περιμενετε τσαμπα απο τις εδω αλυσιδες.Λόγω εταιρείας, αναγκαστικά... Πάντως τώρα λέει 72 ώρες διαθεσιμότητα το πλαίσιο https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-note-10-512gb-4g-smartphone-aura-black_3287971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Λόγω εταιρείας, αναγκαστικά... Πάντως τώρα λέει 72 ώρες διαθεσιμότητα το πλαίσιο https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-note-10-512gb-4g-smartphone-aura-black_3287971 Εγώ πάντως που μίλησα πριν λίγα λεπτά με το chat του πλαισίου μου είπαν ότι αναμένεται μετά τις 20-9, ωστόσο δεν ξέρουν την ακριβή ημέρα. Μου επισήμαναν πάντως ότι η Samsung τους αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες και την ποσότητα που θα τους παραδώσει και γι' αυτό δεν έχουν ακριβή εικόνα. Μακάρι πάντως να ισχύει το 72 ώρες, διότι θα σημαίνει ότι θα παραλάβουν ποσότητα που θα καλύψει όλες τις προπαραγγελίες και θα υπάρχει διαθέσιμο και για νέες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Εγώ πάντως παρέλαβα σήμερα το 512 σε μαύρο από το Πλαίσιο. Η προπαραγγελία είχε γίνει από τις 9.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Εγώ πάντως παρέλαβα σήμερα το 512 σε μαύρο από το Πλαίσιο. Η προπαραγγελία είχε γίνει από τις 9.8.Άντε και στα δικά μας! Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Εγώ πάντως παρέλαβα σήμερα το 512 σε μαύρο από το Πλαίσιο. Η προπαραγγελία είχε γίνει από τις 9.8. Σε ποιά τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Σε ποιά τιμή;812,10 με αποφορολόγηση Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλησπέρα, Έχει κάποιος καμιά ενημέρωση για το Aura 512? Από Κωτσοβολο σήμερα μου είπαν για 24/10 κάποια κομμάτια.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Αστο στον κωτσοβολο ειναι για γελια. Καθε φορα οτι να ναι λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts