james9 Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 8 ώρες πριν, geotrvs said: Μια φορά note... Για πάντα note. Το τηλέφωνο (note 10+) το είχα μέχρι πριν λίγες μέρες και το άλλαξα μονάχα για το s22 ultra που αν εξαιρέσεις τις κάμερες/επεξεργαστή είναι κατα 80% το ίδιο πράγμα. Έχει πάρει πλέον android 12 και εχω την εντύπωση αν δεν κάνω λάθος οτι θα πάρει αλλη μια μεγάλη αναβάθμιση στο μελλοντικό Android 13. Απο εμένα αξίζει φυσικά! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα Note και Note 2 και ημουν μεγαλος φαν. Απο τοτε S7 edge και προσφατα Mi 10T. Απλα το εχω βρει σε καλη τιμη και με τρωει το χερι μου, μαλλον θα πατησω το κουμπι αν και ψηνομουν για το S21 plus Που επισης εχω βρει σε καλη τιμη. Απο specs ομως δεν βλεπω να εχει τοσο διαφορα απο το Note 10 plus ειδικα στην καμερα που με ενδιαφερει περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Ειχα Note και Note 2 και ημουν μεγαλος φαν. Απο τοτε S7 edge και προσφατα Mi 10T. Απλα το εχω βρει σε καλη τιμη και με τρωει το χερι μου, μαλλον θα πατησω το κουμπι αν και ψηνομουν για το S21 plus Που επισης εχω βρει σε καλη τιμη. Απο specs ομως δεν βλεπω να εχει τοσο διαφορα απο το Note 10 plus ειδικα στην καμερα που με ενδιαφερει περισσοτεροΣτην κάμερα έχουν μεγάλη διαφορά πίστεψε με... Πουθενά αλλού όμως τόσο μεγάλη. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 10 ώρες πριν, geotrvs said: Στην κάμερα έχουν μεγάλη διαφορά πίστεψε με... Πουθενά αλλού όμως τόσο μεγάλη. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαφορά υπέρ του s21 plus εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Μια φορά note... Για πάντα note. Το τηλέφωνο (note 10+) το είχα μέχρι πριν λίγες μέρες και το άλλαξα μονάχα για το s22 ultra που αν εξαιρέσεις τις κάμερες/επεξεργαστή είναι κατα 80% το ίδιο πράγμα. Έχει πάρει πλέον android 12 και εχω την εντύπωση αν δεν κάνω λάθος οτι θα πάρει αλλη μια μεγάλη αναβάθμιση στο μελλοντικό Android 13.Απο εμένα αξίζει φυσικά! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkOnce note always note θα συμφωνήσω.Η ποιότητα τους είναι διαχρονική!!Μια ερώτηση.Θα πάρουμε και Android 13 ξέρει κανείς?Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Διαφορά υπέρ του s21 plus εννοείς? Ναι υπερ του 21+Once note always note θα συμφωνήσω.Η ποιότητα τους είναι διαχρονική!!Μια ερώτηση.Θα πάρουμε και Android 13 ξέρει κανείς?Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα που το κοίταξα αναφέρεται πως η samsung θα δίνει στις ναυαρχιδες της 3 μεγάλες αναβαθμίσεις. Η τελευταία του note 10+ ήταν η 12. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στα άρθρα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Τώρα που το κοίταξα αναφέρεται πως η samsung θα δίνει στις ναυαρχιδες της 3 μεγάλες αναβαθμίσεις. Η τελευταία του note 10+ ήταν η 12. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στα άρθρα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αυτό ήξερα ότι άλλη μεγάλη έκδοση Android δε θα πάρουμε μόνο security updates κι εγώ και μπερδεύτηκα!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Ναι αυτό ήξερα ότι άλλη μεγάλη έκδοση Android δε θα πάρουμε μόνο security updates κι εγώ και μπερδεύτηκα!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενικά η samsung θα υποστηρίζει τις συσκευές για 5 χρόνια. Φαντάσου το s9 παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις ασφαλείας. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Γενικά η samsung θα υποστηρίζει τις συσκευές για 5 χρόνια. Φαντάσου το s9 παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις ασφαλείας. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον μας πήγαν στο τρίμηνο και στα security updates!!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 2 ώρες πριν, geotrvs said: Ναι υπερ του 21+ Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Η φωτογραφική είναι το Νο 1 για μένα. Μην δώσω το Mi 10t και πάω σε χειρότερη φωτογραφική. Φφφφφφ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Η φωτογραφική είναι το Νο 1 για μένα. Μην δώσω το Mi 10t και πάω σε χειρότερη φωτογραφική. Φφφφφφ... Αν θέλεις την καλύτερη φωτογραφική τότε να κοιτάς το s22 ultra και μόνο. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 13 minutes ago, geotrvs said: Αν θέλεις την καλύτερη φωτογραφική τότε να κοιτάς το s22 ultra και μόνο. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερη από το Mi 10t που έχω εννοούσα. Δε θα έδινα τόσα χρήματα για κινητό, απλά βρήκα φτηνά το note 10 plus και είπα να το πάρω και επειδή μου αρέσει το s pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Βρήκα σε πολύ καλή τιμή το note 10 plus. Αξίζει η αλλαγή από το Xiaomi Mi 10t? Ρωταω επειδή το κινητό είναι πια σχεδόν 3 ετών, δεν αμφισβητώ την ποιότητα του. Εδώ θα δεις ότι αξίζει ακόμα και τώρα να το αγοράσει κάποιος.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Update.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 170 mbΕπιδιόρθωση ασφαλείας πρώτης Φεβρουαρίου Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Το one UI 4.1 ξέρει κανένας πότε θα έρθει στις συσκευές μας??Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Το one UI 4.1 ξέρει κανένας πότε θα έρθει στις συσκευές μας??Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΞεκίνησε... https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_and_note10_series_starts_receiving_one_ui_41-news-53669.php Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Ξεκίνησε... https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_and_note10_series_starts_receiving_one_ui_41-news-53669.php Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλό νέο.Λένε διορθώνει πολλά στα νεότερα τηλέφωνο που την πήραν.Αν την έχει πάρει κανένας με ευρωπαϊκό csc ας το γράψει εδώ γιατί εμείς με το ελληνικό μάλλον θα περιμένουμε αρκετά πιο μετά!!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Το good lock το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις-πληροφορίες Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Just now, mips said: Ρε παιδιά μια ερώτηση. Το good lock το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις-πληροφορίες Ναι πολύ καλο είναι κατεβασετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 5 minutes ago, chris_amg said: Ναι πολύ καλο είναι κατεβασετο Επειδή δεν έχω ασχοληθεί και είμαι άσχετος για δώσε πληροφορίες αν δεν σου κάνει κόπο. Από που θα το κατεβάσω? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 3 minutes ago, mips said: Επειδή δεν έχω ασχοληθεί και είμαι άσχετος για δώσε πληροφορίες αν δεν σου κάνει κόπο. Από που θα το κατεβάσω? Πατα στο youtube good lock europe και ακόλουθα τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Just now, chris_amg said: Πατα στο youtube good lock europe και ακόλουθα τις οδηγίες Ωραία σε ευχαριστώ θα το δω μόλις βρω χρόνο. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Ωραία σε ευχαριστώ θα το δω μόλις βρω χρόνο. Μπες στο galaxy store και γραψε nicelock και μετα μέσα απο αυτο θα κατεβάσεις οτι module χρειάζεσαι.Είναι το ίδιο πράγμα με το good lock που εδω στην Ελλάδα δεν σε αφήνει να το εγκαταστήσεις. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 24 minutes ago, geotrvs said: Μπες στο galaxy store και γραψε nicelock και μετα μέσα απο αυτο θα κατεβάσεις οτι module χρειάζεσαι. Είναι το ίδιο πράγμα με το good lock που εδω στην Ελλάδα δεν σε αφήνει να το εγκαταστήσεις. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ακολούθησα της οδηγίες που είδα στο YouTube και κατέβασα το good lock. Τώρα θα αρχίσει το σκάλισμα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal71 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 (edited) Παιδιά κάτι μεμβράνες με υδρογελη που και καλά είναι αυθραυστες και καλύπτουν και τις κυρτες οθόνες γνωρίζει κανένας Edited March 24, 2022 by domal71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts