athanasiosm Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 (edited) Καλησπερα σε ολους. Ενα ερωτημα εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει: Στην εφαρμογη τα αρχεια μου επειδη αλλαξα συσκευη απο 10plus σε 10plus παλι δεν ειχα παρει back up οτι αποθηκευμενα αρχεια ειχα μεσα,μηπως αχουν αποθηκευτει καπου αυτα που δεν γνωριζω?(οι σημειωσεις που ειχα βρεθηκαν καπου τα αρχεια δεν μπορω να βρω αν εχουν διασωθει καπου) Ευχαριστω παιδια. Edited February 21, 2022 by athanasiosm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Πλέον έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή για την επεξεργασία φωτογραφίας και υπάρχει η επιλογή για διαγραφή αντικειμένων.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Πως γινεται η διαγραφη?😇 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 11 ώρες πριν, spyrosrotary said: Πλέον έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή για την επεξεργασία φωτογραφίας και υπάρχει η επιλογή για διαγραφή αντικειμένων. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που ακριβώς βρίσκεται αυτή η επιλογη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Που ακριβώς βρίσκεται αυτή η επιλογηΆνοιξε μια φωτογραφία, πάτα το μολύβι για επεξεργασία και μετά θα πατήσεις τις τρεις τελείες δεξιά να σου εμφανίσει το μενού για αφαίρεση αντικειμένων /σκιών. Φυσικά μετά που θα έχεις κάνει την αναβάθμιση της εφαρμογής. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Εκανα το update αλλα δυστυχως δεν το βλεπω/ Εχει χρωμα σημ, στυλ ,μιξη χρωματων, αλλαγη μεγεθους πληροφοριες εφε προσωπου 🤨 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Εκανα το update αλλα δυστυχως δεν το βλεπω/ Εχει χρωμα σημ, στυλ ,μιξη χρωματων, αλλαγη μεγεθους πληροφοριες εφε προσωπου Μπες σε μια φωτογραφία, πάτα το μολυβάκι, πάτα τις τρεις τελείες και μετά πληροφορίες για το εργαλείο να δεις αν όντως έχει γίνει η ενημέρωση. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 3 minutes ago, geotrvs said: Μπες σε μια φωτογραφία, πάτα το μολυβάκι, πάτα τις τρεις τελείες και μετά πληροφορίες για το εργαλείο να δεις αν όντως έχει γίνει η ενημέρωση. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ηταν!!! Δεν το ειχε κανει. Μονο το photo editor!!! Μπραβο σε ευχαριστω! Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 50 minutes ago, geotrvs said: Άνοιξε μια φωτογραφία, πάτα το μολύβι για επεξεργασία και μετά θα πατήσεις τις τρεις τελείες δεξιά να σου εμφανίσει το μενού για αφαίρεση αντικειμένων /σκιών. Φυσικά μετά που θα έχεις κάνει την αναβάθμιση της εφαρμογής. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Σε ευχαριστώ Να είσαι καλά!! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Εσκασε νεο update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 17 minutes ago, chris_amg said: Εσκασε νεο update! Καλησπερα στην παρεα! Μολις το εγκατεστησα.Ελπιζω να διορθωσει καποια μικροθεματακια που εχει μετα την εγκατασταση του 12.Εχω την υποψια οτι ειναι update ''bug fix'' γιατι ενημερωση ασφαλειας λεει ακομα για Ιανουαριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 6 minutes ago, jtgiannis said: Καλησπερα στην παρεα! Μολις το εγκατεστησα.Ελπιζω να διορθωσει καποια μικροθεματακια που εχει μετα την εγκατασταση του 12.Εχω την υποψια οτι ειναι update ''bug fix'' γιατι ενημερωση ασφαλειας λεει ακομα για Ιανουαριο. Ναι φίλε, εγω βλέπω μέχρις στιγμής είναι λίγο πιο γρήγορο μακαρι να διόρθωσε και τα μικρό θεματακια ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Το βλέπω δουλεύει λίγο πιο γρήγορα και γλυκά.Ήθελα να πω επίσης πως μετά το μεγάλο update σε android 12 το βλέπω πώς κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές από το play store πολύ πιο γρήγορα από πριν!!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 On 24/2/2022 at 1:08 ΜΜ, geotrvs said: Μπες σε μια φωτογραφία, πάτα το μολυβάκι, πάτα τις τρεις τελείες και μετά πληροφορίες για το εργαλείο να δεις αν όντως έχει γίνει η ενημέρωση. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Note 10 plus Μου το εχει αλλα στο Note 10 (οχι plus) του μπατζανακι μου δεν το εχει και του καναμε ολες τις αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 19 ώρες πριν, lazlo said: Στο Note 10 plus Μου το εχει αλλα στο Note 10 (οχι plus) του μπατζανακι μου δεν το εχει και του καναμε ολες τις αναβαθμισεις. Εμενα παντως στο Note 10 (απλο) εχει την επιλογη αφοτου εγινε η ενημερωση της εφαρμογης πριν μερικες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 2 ώρες πριν, PETROSLEON said: Εμενα παντως στο Note 10 (απλο) εχει την επιλογη αφοτου εγινε η ενημερωση της εφαρμογης πριν μερικες μερες. Εκανα ΟΛΕΣ τις ενημερωσεις και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Εκανα ΟΛΕΣ τις ενημερωσεις και τιποτα. Μήπως είναι το lite και δεν έχουν δώσει την συγκεκριμένη αναβάθμιση; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 4 ώρες πριν, geotrvs said: Μήπως είναι το lite και δεν έχουν δώσει την συγκεκριμένη αναβάθμιση; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν ειναι lite και η εκδοση ειναι ακριβως η ιδια με την δικη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Οχι δεν ειναι lite και η εκδοση ειναι ακριβως η ιδια με την δικη μου.Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό που αναφέρεται στο post #5327 Δεν γίνεται μέσα από τις ενημερώσεις του store δηλαδή.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό που αναφέρεται στο post #5327 Δεν γίνεται μέσα από τις ενημερώσεις του store δηλαδή.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝόμιζα πως είχε κάνει την ενημέρωση και οτι έψαξε μετά μέσω της επεξεργασίας φωτογραφίας. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 20 ώρες πριν, Ipokratis said: Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό που αναφέρεται στο post #5327 Δεν γίνεται μέσα από τις ενημερώσεις του store δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι η εκδοση lite το κινητο του οπως με ειπε. εκανα ολες τις αναβαθμισεις μεσα απο το samsung store. δεν πειραζει αρκει που το πηρε το δικο μου😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Δεν ειναι η εκδοση lite το κινητο του οπως με ειπε. εκανα ολες τις αναβαθμισεις μεσα απο το samsung store. δεν πειραζει αρκει που το πηρε το δικο μουΚάνε αυτά τα βήματα και θα στο βγάλει να κάνεις την ενημέρωση. Μπες σε μια φωτογραφία, πάτα το μολυβάκι, πάτα τις τρεις τελείες και μετά πληροφορίες για το εργαλείο να δεις αν όντως έχει γίνει η ενημέρωση.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Βρήκα σε πολύ καλή τιμή το note 10 plus. Αξίζει η αλλαγή από το Xiaomi Mi 10t? Ρωταω επειδή το κινητό είναι πια σχεδόν 3 ετών, δεν αμφισβητώ την ποιότητα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Βρήκα σε πολύ καλή τιμή το note 10 plus. Αξίζει η αλλαγή από το Xiaomi Mi 10t? Ρωταω επειδή το κινητό είναι πια σχεδόν 3 ετών, δεν αμφισβητώ την ποιότητα του. Μια φορά note... Για πάντα note. Το τηλέφωνο (note 10+) το είχα μέχρι πριν λίγες μέρες και το άλλαξα μονάχα για το s22 ultra που αν εξαιρέσεις τις κάμερες/επεξεργαστή είναι κατα 80% το ίδιο πράγμα. Έχει πάρει πλέον android 12 και εχω την εντύπωση αν δεν κάνω λάθος οτι θα πάρει αλλη μια μεγάλη αναβάθμιση στο μελλοντικό Android 13.Απο εμένα αξίζει φυσικά! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts