akizaki Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δεν το λες και deep sleep ετούτο Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δεν το λες και deep sleep ετούτο Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροφανώς και δεν το λες, κάτι δεν πάει καλά, εμένα παίζει πάνω από 80% Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Μα, αν χρησιμοποιει συχνα το κινητο, πως να μπει σε deep mode. Αυτο καλο ειναι το μετρας το βραδυ, με το κινητο σε αναμονη και ανοιχτο wifi. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Οπως και να χει παιδια καθε βραδυ θα μπει για φορτιση ειτε εχει 40% η 20% Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Μα, αν χρησιμοποιει συχνα το κινητο, πως να μπει σε deep mode. Αυτο καλο ειναι το μετρας το βραδυ, με το κινητο σε αναμονη και ανοιχτο wifi.Ισχύει εν μέρει, αν το ξεζουμιζεις εντελώς ναι. Το ποσοστό deep sleep λαμβάνει υπόψιν το χρόνο που είναι κλειστή η οθόνη του κινητού και βγάζει το ποσοστό. Τώρα αν κάποιος παίζει συνέχεια μουσική π.χ. με κλειστή την οθόνη προφανώς και το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep με αποτέλεσμα χαμηλό ποσοστό. Ναι το βράδυ είναι ένας καλός τρόπος. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Άσχετο με το θέμα (όχι τελείως), αλλά σήμερα είχα την ευκαιρία να παίξω με ένα 10+ για αρκετή ώρα. Συμπέρασμα: είναι όπως θα έπρεπε να είναι το 8άρι και το 9άρι, ειδικά το πρώτο. Αναφέρομαι κυρίως στην οθόνη: πλατιά, επίπεδη (σχετικά), όπως πρέπει να είναι η οθόνη ενός Note για να είναι λειτουργικό, τουλάχιστον ως προς τις σημειώσεις. Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω επιτόπου. Περίμενα μια προσφορά ειδικά για εμένα (λόγω γνωριμίας), αλλά, τελικά, δεν έκατσε και θα περιμένω λίγο ακόμη. Το απλό, ΔΕΝ είναι Note. Πολύ μικρό, αισθητά μικρότερο από το 8άρι. Δεν κάνει για την δουλειά (προσωπική εκτίμηση αυτό). Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Ισχύει εν μέρει, αν το ξεζουμιζεις εντελώς ναι. Το ποσοστό deep sleep λαμβάνει υπόψιν το χρόνο που είναι κλειστή η οθόνη του κινητού και βγάζει το ποσοστό. Τώρα αν κάποιος παίζει συνέχεια μουσική π.χ. με κλειστή την οθόνη προφανώς και το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep με αποτέλεσμα χαμηλό ποσοστό. Ναι το βράδυ είναι ένας καλός τρόπος. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑμφιβαλλω αν πραγματι μετραει την ωρα που ειναι κλειστη η οθονη, μονο. Γιατι το βραδυ εχω εντελως αλλα αποτελεσματα απο οτι την ημερα, και βρισκομαι πχ συνεχεια στο σπιτι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Αμφιβαλλω αν πραγματι μετραει την ωρα που ειναι κλειστη η οθονη, μονο. Γιατι το βραδυ εχω εντελως αλλα αποτελεσματα απο οτι την ημερα, και βρισκομαι πχ συνεχεια στο σπιτι.Δεν ξέρω για το cpu spy, Το accu battery που δουλεύω, ετσι δουλεύει πάντως. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δεν ξέρω για το cpu spy, Το accu battery που δουλεύω, ετσι δουλεύει πάντως. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ηξερα οτι το accu battery δειχνει το deep sleep. Το ειχα για την υγεια της μπαταριας αρκετο καιρο και σε βεβαιωνω οτι δειχνει λαθος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δεν ηξερα οτι το accu battery δειχνει το deep sleep. Το ειχα για την υγεια της μπαταριας αρκετο καιρο και σε βεβαιωνω οτι δειχνει λαθος.Μέχρι στιγμής δεν μου φαίνεται κατι λάθος με τα στατιστικά που παρακολουθώ για κατανάλωση σε δυο συσκευές. Και με την υγεία της μπαταρίας δεν μου δείχνει κατι παράξενο. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 (edited) Μέχρι στιγμής δεν μου φαίνεται κατι λάθος με τα στατιστικά που παρακολουθώ για κατανάλωση σε δυο συσκευές. Και με την υγεία της μπαταρίας δεν μου δείχνει κατι παράξενο. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμενα δεν εδειχνε τιποτα παραξενο στο νοτε 8, η υγεια της μπαταριας ηταν πολυ καλη, αλλα το κινητο απο το 25% στο 0 πηγαινε σε 5 λεπτα. Η μπαταρια κριθηκε απο τη smartec οτι χρηζει αντικαταστασης. Επομενως, η εφαρμογη ελεγε ανακριβειες. Δευτερη περιπτωση, σε παλιο κινητο (4ων ετων) δειχνει υγεια μπαταριας στο 92% ενω στην πραξη το κινητο εχει χασει τουλαχιστον το 25% της αυτονομιας του. Αρα, δεν θεωρω οτι ειναι εμπιστοσυνης τετοιες εφαρμογες. Σορρυ και για το εκτος θεματος! Edited September 14, 2019 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Και εμενα δεν εδειχνε τιποτα παραξενο στο νοτε 8, η υγεια της μπαταριας ηταν πολυ καλη, αλλα το κινητο απο το 25% στο 0 πηγαινε σε 5 λεπτα. Η μπαταρια κριθηκε απο τη smartec οτι χρηζει αντικαταστασης. Επομενως, η εφαρμογη ελεγε ανακριβειες. Δευτερη περιπτωση, σε παλιο κινητο (4ων ετων) δειχνει υγεια μπαταριας στο 92% ενω στην πραξη το κινητο εχει χασει τουλαχιστον το 25% της αυτονομιας του. Αρα, δεν θεωρω οτι ειναι εμπιστοσυνης τετοιες εφαρμογες. Σορρυ και για το εκτος θεματος!Για να δείξουν σωστά αυτές οι εφαρμογές πρέπει να κάνεις calibrate την μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Και εμενα δεν εδειχνε τιποτα παραξενο στο νοτε 8, η υγεια της μπαταριας ηταν πολυ καλη, αλλα το κινητο απο το 25% στο 0 πηγαινε σε 5 λεπτα. Η μπαταρια κριθηκε απο τη smartec οτι χρηζει αντικαταστασης. Επομενως, η εφαρμογη ελεγε ανακριβειες. Δευτερη περιπτωση, σε παλιο κινητο (4ων ετων) δειχνει υγεια μπαταριας στο 92% ενω στην πραξη το κινητο εχει χασει τουλαχιστον το 25% της αυτονομιας του. Αρα, δεν θεωρω οτι ειναι εμπιστοσυνης τετοιες εφαρμογες. Σορρυ και για το εκτος θεματος!Καλά εγω ούτως η άλλως δεν το έβαλα για την υγεία της μπαταρίας αλλά για τα στατιστικά της κατανάλωσης, που συμφωνουν με αυτά που βλέπω στην πράξη σαν αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 8hrs με ανοιχτά 3g και WIFI. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 8hrs με ανοιχτά 3g και WIFI. Sent from my SM-N975F using TapatalkΑναλυση οθονης ? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημερα στη παρεα.Βγαζοντας μερικες ''αμαρτωλες'' εφαρμογες σημερα το πρωι το κινητο εδειχνε 91.7% deep sleep.Εχασε 10% μπαταρια μεσα σε 8 ωρες την νυχτα.Απο 94% στα 84%.Πως σας φαινεται?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Αναλυση οθονης ? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk2280 x 1080 Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημερα στη παρεα.Βγαζοντας μερικες ''αμαρτωλες'' εφαρμογες σημερα το πρωι το κινητο εδειχνε 91.7% deep sleep.Εχασε 10% μπαταρια μεσα σε 8 ωρες την νυχτα.Απο 94% στα 84%.Πως σας φαινεται??Παρά πολύ drain φίλε μου. Με τις δικές μου μετρήσεις ειχα δει ότι χάνει 1% την ώρα το βράδυ. Εσένα είναι χειρότερο. Κατέβασε το cpu spy και τρέξε το το βράδυ και το πρωί δες πόσες ώρες είχε η συσκευή πέσει σε deep sleep. Εγώ καλυτερεψα αρκετά το idle drain με το Naptime μέχρι να διορθώσει - ότι μπορεί να διορθώσει - η Samsung στο επόμενο update. Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Παρά πολύ drain φίλε μου. Με τις δικές μου μετρήσεις ειχα δει ότι χάνει 1% την ώρα το βράδυ. Εσένα είναι χειρότερο. Κατέβασε το cpu spy και τρέξε το το βράδυ και το πρωί δες πόσες ώρες είχε η συσκευή πέσει σε deep sleep. Εγώ καλυτερεψα αρκετά το idle drain με το Naptime μέχρι να διορθώσει - ότι μπορεί να διορθώσει - η Samsung στο επόμενο update. Sent from my MI PAD 4 using TapatalkΥπαρχει καπου αναλυτικα η διαδικασια? Πα τως το θεωρω τραγικο να ασχολουμαστε με τετοια τεχνασματα ωστε να απολαυσουμε την συσκευη μας Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Υπαρχει καπου αναλυτικα η διαδικασια? Πα τως το θεωρω τραγικο να ασχολουμαστε με τετοια τεχνασματα ωστε να απολαυσουμε την συσκευη μας Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακη απλα δεν ασχολεισαι. Ουτως η αλλως στο 98% των περιπτωσεων θα σε βγαλει μεχρι να πας για υπνο. Ε, στο 2% που θα σε αφησει μεσα στη μερα εχε καβατζα power bank, φορτιστη αυτοκινητου ή απλα κουμπωσε το οταν μπεις για ενα μπανακι μετα τη δουλεια...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Παρά πολύ drain φίλε μου. Με τις δικές μου μετρήσεις ειχα δει ότι χάνει 1% την ώρα το βράδυ. Εσένα είναι χειρότερο. Κατέβασε το cpu spy και τρέξε το το βράδυ και το πρωί δες πόσες ώρες είχε η συσκευή πέσει σε deep sleep. Εγώ καλυτερεψα αρκετά το idle drain με το Naptime μέχρι να διορθώσει - ότι μπορεί να διορθώσει - η Samsung στο επόμενο update. Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Απο το cpu spy το εκανα ακριβως οπως το ειπες, ολο το βραδυ, ωρες δεν ειδα αλλα θα το ξανακοιταξω.Ενταξει οπως αναφερει και ενας φιλος εδω δεν θα κατσω να σκασω και πολυ.Εχει την πλακα του να τα αναλυουμε ολα αυτα , αλλα πανω απ'ολα απολαμβανουμε το τουμπανο κινητο και δεν σκαμε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Ακη απλα δεν ασχολεισαι. Ουτως η αλλως στο 98% των περιπτωσεων θα σε βγαλει μεχρι να πας για υπνο. Ε, στο 2% που θα σε αφησει μεσα στη μερα εχε καβατζα power bank, φορτιστη αυτοκινητου ή απλα κουμπωσε το οταν μπεις για ενα μπανακι μετα τη δουλεια...;)Την μερα Την βγαζει δεν το συζητω. Πολυ καλυτερα απο το τραγικο σε αυτο τον τομεα s10 plus note 9 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Την μερα Την βγαζει δεν το συζητω. Πολυ καλυτερα απο το τραγικο σε αυτο τον τομεα s10 plus note 9 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως. Αφου εφτιαξαν τον τραγελαφο, ειμαστε καλα... Μην τα σκαλιζεις παραπανω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Τελικά πλησιάζετε στα λόγια μου, μεγάλη βελτίωση από note 9 :-), με μόνο μελανό σημείο από αυτά που διαπιστώνεται, όταν δεν υπάρχει καλό σήμα. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Ρε παίδες από πότε το note 9 είχε κακή αυτονομία ? Εγώ θυμάμαι ότι από το note 8 που κάποιοι το βγάζανε και φοβερό ήταν πάρα πολύ καλύτερο, τώρα δηλαδή αν είναι τόσο καλύτερο από note 9 μιλάμε για θαύμα. Απορώ πως γίνεται να το συγκρίνουμε με p30 λοιπόν που ήταν ισάξιο και λίγο καλύτερο ίσως του Νότε 9 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts