Jump to content

Βοήθεια για ονομασία εταιρίας

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mia idea pou mou hr8e se 10''....diavazontas vevaia ola ta prohgoumena post.....x-ray jeans..........wraia mou fainontai kai auta pou eipe o pitt (silverado, western wear)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 5 months later...
Εχμ... νομίζω ότι μετά από σχεδόν έξι μήνες ο φίλος μας θα έχει βρει όνομα για την επιχείρηση, έτσι δεν είναι Jane? ;)
:shifty:

Εχμ... νομίζω ότι μετά από σχεδόν έξι μήνες ο φίλος μας θα έχει βρει όνομα για την επιχείρηση, έτσι δεν είναι Jane? ;)
δεν έχει σημασία...μπορεί να ψάχνει κανα άλλος :D :lol: :p

την καλυτερη ονομασια δεν την εχω βρει ακομα :(

ειχα και εγω αυτη την σκεψη καποτε...

Never Give Up:!:

Join friend!

δεν έχει σημασία...μπορεί να ψάχνει κανα άλλος :D :lol: :p

H Jane ειναι πρωτη στο να ξεθαβει!

Η δικη μου προταση ειναι το...TSAMPA! Xα χα! :p

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

• 6 years later...

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες είμαι νέο μέλος στο MY Phone ευχαριστώ το σαιτ που μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστό με όλους εσάς το όνειρο μου μετά από δύσκολες στιγμές που έχω περάσει και εγώ στην ζωή μου όπως και πολλοί άνθρωποι, το όνειρο μου γίνετε σιγά σιγά πραγματικότητα. Έχω κολλήσει στην ονομασία του μαγαζιού το μαγαζί έχει να κάνει με ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό, ΠΧ θα πουλώ από λάμπες καλώδια κεραίες ραδιοφονακια πρίζες μικροηλεκτρικά μέχρι τα πάντα και για υπολογιστές και σέρβις υπολογιστών. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που θα μου δώστε

:O:O:O

ACDC για προχώ καταστάσεις ...αλλιώς Ηλεκτρόνιο (συνηθισμένο αλλά καλό)

Θα σου πρότεινα γενικά να βρεις κάτι ψαγμένο από ονομασία, τύπο ηλεκτρικού ρεύματος, κυκλώματος κτλ... Δυστυχώς τώρα ξεκίνησα στη σχολή το Multisim και δεν έχω πολλές γνώσεις...

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες είμαι νέο μέλος στο MY Phone ευχαριστώ το σαιτ που μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστό με όλους εσάς το όνειρο μου μετά από δύσκολες στιγμές που έχω περάσει και εγώ στην ζωή μου όπως και πολλοί άνθρωποι, το όνειρο μου γίνετε σιγά σιγά πραγματικότητα. Έχω κολλήσει στην ονομασία του μαγαζιού το μαγαζί έχει να κάνει με ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό, ΠΧ θα πουλώ από λάμπες καλώδια κεραίες ραδιοφονακια πρίζες μικροηλεκτρικά μέχρι τα πάντα και για υπολογιστές και σέρβις υπολογιστών. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που θα μου δώστε :O:O:O

Ανάλογα την περιοχή που είσαι και τι γίνεται από ονομασίες γενικα.Πολλές φορές κάτι απλό μόνο το όνομα μας αρκεί να ξεχωρίζουμε .:)

• 9 months later...

Μάγκες κι εγώ βοήθεια!!!!!

Πρόκειται για ονομασία OE καταστήματος κινητής

το πιο απλό παίζει " <<επίθετο>> ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ "

αλλά ψάχνω κάτι πιο γουστόζικο.

Stef Telecom

κτλ

εμπιστεύομαι το γούστο αρκετών από εδώ μέσα & την άποψη τους!!! οπότε περιμένω προτάσεις!!!