angelina_22 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 SILVER FASHION Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 mia idea pou mou hr8e se 10''....diavazontas vevaia ola ta prohgoumena post.....x-ray jeans..........wraia mou fainontai kai auta pou eipe o pitt (silverado, western wear) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 pisteuw oti ta onomata pou exoun mesa th leksi *fashion* 8a travane perissotero ta koritsia......nomizw... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Μπα... λίγο κοινότοπο νομίζω Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 bello vestito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Εχμ... νομίζω ότι μετά από σχεδόν έξι μήνες ο φίλος μας θα έχει βρει όνομα για την επιχείρηση, έτσι δεν είναι Jane? ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Εχμ... νομίζω ότι μετά από σχεδόν έξι μήνες ο φίλος μας θα έχει βρει όνομα για την επιχείρηση, έτσι δεν είναι Jane? ;)δεν έχει σημασία...μπορεί να ψάχνει κανα άλλος :D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 την καλυτερη ονομασια δεν την εχω βρει ακομα :( ειχα και εγω αυτη την σκεψη καποτε... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 casa la jean Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 δεν έχει σημασία...μπορεί να ψάχνει κανα άλλος :D :lol: :p H Jane ειναι πρωτη στο να ξεθαβει! Η δικη μου προταση ειναι το...TSAMPA! Xα χα! :p Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magkan Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες είμαι νέο μέλος στο MY Phone ευχαριστώ το σαιτ που μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστό με όλους εσάς το όνειρο μου μετά από δύσκολες στιγμές που έχω περάσει και εγώ στην ζωή μου όπως και πολλοί άνθρωποι, το όνειρο μου γίνετε σιγά σιγά πραγματικότητα. Έχω κολλήσει στην ονομασία του μαγαζιού το μαγαζί έχει να κάνει με ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό, ΠΧ θα πουλώ από λάμπες καλώδια κεραίες ραδιοφονακια πρίζες μικροηλεκτρικά μέχρι τα πάντα και για υπολογιστές και σέρβις υπολογιστών. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που θα μου δώστε :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ACDC για προχώ καταστάσεις ...αλλιώς Ηλεκτρόνιο (συνηθισμένο αλλά καλό) Θα σου πρότεινα γενικά να βρεις κάτι ψαγμένο από ονομασία, τύπο ηλεκτρικού ρεύματος, κυκλώματος κτλ... Δυστυχώς τώρα ξεκίνησα στη σχολή το Multisim και δεν έχω πολλές γνώσεις... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ή κάτι άσχετο.... 'ΤΟ ΑΥΓΟ' μου ήρθε διαβάζοντας .... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες είμαι νέο μέλος στο MY Phone ευχαριστώ το σαιτ που μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστό με όλους εσάς το όνειρο μου μετά από δύσκολες στιγμές που έχω περάσει και εγώ στην ζωή μου όπως και πολλοί άνθρωποι, το όνειρο μου γίνετε σιγά σιγά πραγματικότητα. Έχω κολλήσει στην ονομασία του μαγαζιού το μαγαζί έχει να κάνει με ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό, ΠΧ θα πουλώ από λάμπες καλώδια κεραίες ραδιοφονακια πρίζες μικροηλεκτρικά μέχρι τα πάντα και για υπολογιστές και σέρβις υπολογιστών. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που θα μου δώστε :O:O:O Ανάλογα την περιοχή που είσαι και τι γίνεται από ονομασίες γενικα.Πολλές φορές κάτι απλό μόνο το όνομα μας αρκεί να ξεχωρίζουμε .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μάγκες κι εγώ βοήθεια!!!!! Πρόκειται για ονομασία OE καταστήματος κινητής το πιο απλό παίζει " <<επίθετο>> ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ " αλλά ψάχνω κάτι πιο γουστόζικο. Stef Telecom κτλ εμπιστεύομαι το γούστο αρκετών από εδώ μέσα & την άποψη τους!!! οπότε περιμένω προτάσεις!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts