celtic1453 Δημοσιεύτηκε August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2019 (edited) To τερατακι της ΟΡΡΟ REALME REALME 3 PRO 6.3 inches FHD+ Mε εξαιρετικά specs, Hλεκτρονικη σταθεροποίηση κάμερας, 4Κ video, Super slow motion, Το κινητό της Realme*έχει την κάμερα του*OnePlus*6T! Snapdragon 710 4/6 64/128 Battery 4045mah Dual SIM+SD, +B20 +Google Play+ πολλές custom ROMs ήδη, μερικούς μήνες μόλις μετά την παρουσίασή του... Και άλλα πολλά .... Σε κόστος κάτω των 200 Ευρώ με κουπόνια.....(170-185€).... Τι λέτε; Ρισκάρετε; Edited August 7, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Διόρθωσε την επικεφαλίδα και γράψε Oppo και μοντέλο όπως το έχεις. Πολύ ενδιαφέρον κινητό από μια αξιόπιστη εταιρεία όπως είναι η Oppo το ψήνω άσχημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 (edited) Διόρθωσε την επικεφαλίδα και γράψε Oppo και μοντέλο όπως το έχεις. Πολύ ενδιαφέρον κινητό από μια αξιόπιστη εταιρεία όπως είναι η Oppo το ψήνω άσχημα...Δεν αλλάζει νομίζω Και η Realme είναι θυγατρική της ΟΡΡΟ Όχι απευθείας ΟΡΡΟ Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διόρθωσε την επικεφαλίδα και γράψε Oppo και μοντέλο όπως το έχεις. Πολύ ενδιαφέρον κινητό από μια αξιόπιστη εταιρεία όπως είναι η Oppo το ψήνω άσχημα... Το πήρα 185€ με έξοδα αποστολής Ενδιαφέρουσα η κάμερα του Που είναι και ο λόγος που το αγόρασα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To μετέφερα εδώ το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7880867 Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7880867 Edited August 6, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Δεν αλλάζει νομίζω Και η Realme είναι θυγατρική της ΟΡΡΟ Όχι απευθείας ΟΡΡΟ Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πήρα 185€ με έξοδα αποστολής Ενδιαφέρουσα η κάμερα του Που είναι και ο λόγος που το αγόρασαΙσχύει ότι είναι θυγατρική απλά για όσους δεν το γνωρίζουν το λέω. Δεν έχει την επιλογή τροποποίηση κάτω δεξιά; Το έχεις δηλαδή στα χέρια σου; Για πες μας μερικά πράγματα κάμερα, μπαταρία, λογισμικό, ποιότητα κατασκευής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλό τηλέφωνο και σε πολύ καλή τιμή, αλλά πρόσεξα ένα μεγάλο φάουλ, τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια. Έχει micro-USB !!!! Πόσα χρόνια έχει που κυκλοφορεί το Xiaomi Mi4c με USB-C ? Από τον Σεπτέμβριο του 2015, απαράδεκτη η OPPO !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Έχει supercharger Mικρο το κακό Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλημέρα παίδες. Επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή, το έχει ήδη κάποιος να μεταφέρει εντυπώσεις παρατηρήσεις από την χρήση του 3 pro? Η Oppo με αναβαθμίσεις και ενημερώσεις πως τα πάει? (Δεν έχω πρότερη εμπειρία). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Κάνα νεότερο για την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 OXI. Ακύρωσα την παραγγελία, αφού με είχαν.....1+ μήνα σε awaiting backorder..... Κρίμα... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω το 5 pro... Αλλά μέχρι να υπάρξει διαθεσιμότητα, θα έχει έρθει και το redmi note 8 pro, και ίσως και σε καλύτερη τιμή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 redmi note 8 pro για να πάρει κάποιος πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα, με τόσα SD τηλέφωνα που υπάρχουν δε βλέπω τον λόγο, άσε που στα πρώτα τεστ έχει θέμα με υπερθέρμανση, μακριά από ΜΤΚ όπως ο διάολος το λιβάνι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) redmi note 8 pro για να πάρει κάποιος πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα, με τόσα SD τηλέφωνα που υπάρχουν δε βλέπω τον λόγο, άσε που στα πρώτα τεστ έχει θέμα με υπερθέρμανση, μακριά από ΜΤΚ όπως ο διάολος το λιβάνι. Συμφωνώ με το φίλο ''chios'' , οι MTK επεξεργαστές είναι κλειδωμένοι και δε επιδέχονται κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό αυτό θεωρείται πολύ καλό για κάποιους ειδικούς που το ξέρουν. Βλέπε εδώ τη σύγκριση με το (Xiaomi-Redmi-Note-7): https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=realme+xt&from=latest_keyphrases ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Στο skroutz βρίσκεις το κινητό από 216 € : https://www.skroutz.gr/s/19943460/Realme-3-Pro-64GB.html?from=drop Edited October 9, 2019 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoilia Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Από που μπορεί να το αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο;Στην επίσημη ιστοσελίδα τους λένε ότι στέλνουν μόνο ΗΒ,Γαλλία,Ιταλία και Ισπανία.Το βλέπω σε κάποια λίγα μαγαζιά στο skroutz με "καπέλο" περίπου 20€ αλλά αν το αγοράσεις από αυτούς λογικά δεν θα έχεις τα πλεονεκτήματα της εγγύησης του επίσημου site.Οπότε όσο καλό και αν είναι το κινητό είναι ένα ρίσκο η αγορά του.Κρίμα και ήμουν έτοιμος να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Κι εμένα μ' ενδιέφερε. Ίσως τα πράγματα αλλάξουν με την παρουσίαση του Χ2. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Απο amazon Ιταλίας, είδη βγήκε το realme 5 pro με €199 για 4/128 και €249 για 8/128 δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα https://www.amazon.it/realme-Smartphone-Brillante-versione-Europea/dp/B07YN241GX/ref=mp_s_a_1_1?keywords=realme&qid=1572785476&sr=8-1&th=1&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Πολύ καλή τιμή, ξέρουμε αν έχει όλες τις μπάντες για Ελλάδα; (Β7/Β20);; από μεταφορικά τι παίζει;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ναι έχει B20 και μεταφορικά δωρεάν, σερβις οπως OnePlus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ευχαριστώ φίλος Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πια βρίσκεις κινητά με έντονα στοιχεία ναυαρχίδας.στα 240€...... Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι απίθανη.... Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 ...διαβασα κάτι που με προβληματίζει...όταν τραβάς βίντεο τόσο στο 3pro όσο και στο 5pro ο ήχος λέει είναι στέρεο αλλα είναι στα 96 kbps...μου ακούγεται μικρό το νούμερο αυτό και δεν ξέρω αν επηρεάζει την ηχητικη ποιότητα τελικά του βίντεο... Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 εχει αγορασει κανεις αυτο το κινητο να με πει εντυπωσεις ?το color s. ειναι ευκολο ?θα δυσκολευτει κανεις στη χρηση του ?και κατι ακομα βγαζει καθαρες φωτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Από φωτογραφίες που έχω δει με gcam είναι απίστευτα καλές. Το καινούργιο skin που θα βγει realme ui από ότι διαβάζω θα πάει κοντά στο stock Android. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts