Quasimodo Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Ola kala kai wraia einai...proswpika teleftea xrhsimopoiw polly ta imation kai ta vriskw mia xara! Rixte mia matia omws edw gia ta cd..polled fores oti marka kai an einai apo pisw borei na einai kati allo! :worry: Cd Factories CD-R Quality ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Plextor έχω... Αθάνατα CD's, στα 50 δεν μου κάηκε ούτε ένα, ενώ τα creation στα 25 καήκαν 11. (Φυσικά ίσως να ήταν προβληματικά μόνο αυτή η δόση αλλά.....) Τέσπα, παίρνω 50 στα 22Ε Συμφωνώ για όλα τα επώνυμα κατασκευής Taiyo Yuden ! Επίσης και τα Γερμανικά Philips (τεχνολογίας Ritek) είναι πολύ καλά (μακριά από τα κατασκευή Κίνας) -Τέλος αρκετά καλά τα Μemorex κατασκευής (Prodisc ) και τα Fuji Γερμανίας (αλλά ακριβά και τα 2 στην Ελλάδα) Mακριά από όλες οι μάρκες που κατασκευάζουν από τεχνικές : Plasmon (πχ Creation,νέα Samsung κλπ) ,LeadData κλπ (όπως sony ας λέει ότι τα κατακευάζει μόνη της ),CMC Magnetics , Naya Plastics (άσχετα αν λένε και ΤDK !!) Ο καλύτερος τρόπος να τσεκάρεται τα CDRS μετά την εγγραφή με το Nero's CDSpeed utility -βγάζει και info εργοστασίου κατασκευής του CDR Δείτε εδώ πχ τι έβγαλε σε Sony CDR : http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=&threadid=71650 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo Ola kala kai wraia einai...proswpika teleftea xrhsimopoiw polly ta imation kai ta vriskw mia xara! Rixte mia matia omws edw gia ta cd..polled fores oti marka kai an einai apo pisw borei na einai kati allo! :worry: Cd Factories CD-R Quality ;) Kαλύτερη βάση δεδομένων είναι : http://www.cdr-info.de/detailcdr_e.php?ID=1669 Bάζοντας μέχρι και την συσκευασία πακέτου...βρίσκεις το εργοστάσιο κατασκευής ! Tέλος παρεμφερές thread για γνώμες CDR : http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=253462&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=e9e11c33377d0096e759830c48f6cf99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego xrisimopoio ta TDK ta exroma.Den exo kanena provlima.Opos eipan kapioi prin TDK R ulezzz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nio1975 Νομίζω ότι έχουν και καλή σχετικά τιμή τα 50 σε οικονομική συσκευασία(κώνος) μου βγαίνουν από τα "seven" κοντα στα 22.50€ και αν υπολογίσεις ότι στο πλαίσιο τiς φτηνότερες πενηντάδες τις έχουν κοντα στα 26€ και για audio που τα χρησιμοποιώ κανένα πρόβλημα ;) Με 22 euros παίρνω 50 TDK! Έχω βρεί ένα μαγαζί με φοβερές τιμές! Αν σας ενδιαφέρει, PM me! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Ρε παιδιά, μπερδευτηκα λίγο... Πρόσφατα μου τελείωσαν τα άδεια CD και πήγα στα makro για ανεφοδιασμό...Πήρα 50 Fuji, 25 Samsung και 10 Philips (Τα τελευταία σε θήκες)...Μήπως έκανα μάπα αγορές;;;; :confused: Δυο Φουτζι έγραψα ως τώρα όλα οκ... Πάντως ψηφλιζω και γω μακρια από νο νέιμ... Εκτός των άλλων, βαριέμαι να στραβώνομαι κάθε φορά να ξεχωρίσω την σωστή πλευρά... :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Ta eponima exun kaliteri epistrosi den leo. Ala apo tote pu xrisimopio efimerides gia kalima ton no name den exo kanena ksekolima epifanias cd . Eno mesa se plastiko i stis gnostes thikes cd ta idia cd ksekolusan oloklira. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 πόσα στοιχίζει όμως ένα cd για να κατασκευαστεί? Ποιο το κέρδος των εταιρειών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CORE Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Taiyo Yuden (βλέπε και Plextor) είναι οτι καλύτερο μπορείτε να πάρετε .- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Die you human.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 SKC rulez.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 pisteyo pos ta kalytera cd einai ta TDKeinai episis kai poly fthna.mporeis me 10,5eyro na agoraseis 25cd. Παράθεση Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Πείτε και τίποτα για cd-RW! Έπαιρνα παλιά creation cd rws αλλά από τότε που πέρασε η εταιρία στα 12χ rw της και πήρα 2 τέτοια που μετά την πρώτη εγγραφή τους όποτε τα ξαναέγραψα μου βγάζουν κυκλικό έλεγχο πλεονασμού, είπα άντε γεια και τώρα έχω philips rws. Για τα απλά cd-r creation και γω έχω cd που έφυγε η επιφάνεια! Αλλά παρ' όλ' αυτά συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ. Δεν είναι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Τα TDK D-view. Δoκιμασμένα στο χρόνο, έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 Τα TDK D-view. Δoκιμασμένα στο χρόνο, έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος... Tα 24χ κατασκευής ΤΥ ναι.....τα υπόλοιπα λένε ΤDK αλλά ποιός τα κατασκευάζει και γιατί έχουν κλειδώσει το αναγνωριστικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i Πείτε και τίποτα για cd-RW! Έπαιρνα παλιά creation cd rws αλλά από τότε που πέρασε η εταιρία στα 12χ rw της και πήρα 2 τέτοια που μετά την πρώτη εγγραφή τους όποτε τα ξαναέγραψα μου βγάζουν κυκλικό έλεγχο πλεονασμού, είπα άντε γεια και τώρα έχω philips rws. Για τα απλά cd-r creation και γω έχω cd που έφυγε η επιφάνεια! Αλλά παρ' όλ' αυτά συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ. Δεν είναι καλά; 1)Verbatim "made in Ireland" 2)Philips ,Memorex (όλα Ritek κατασκευής) 3)Smartbuy slim (Prodisc) πολύ φθηνά 4) ΤDK (Ritek) Για Creation CDR δες παραπάνω για Plasmon υλικά-τεχνολογία (από τα χειρότερα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Endiaferon link Made by Taiyo Yuden ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Για cd της πλάκας δηλ πρόχειρα ή να γράψω για άλλους χρησιμοποιώ τα φτηνά σε στρογγυλό κουτί τα all star. Για μένα Sony τα χρωματιστά και TDK d-view colour επίσης και rewritable cd της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Για Cdrw μακριά από Dysan! Bρήκα ένα φτηνό μια μέρα και κατάφερα να γράψω πάνω του μόνο βγάζοντας σε image τους φακέλους. Tελικά την άλλη μέρα μου πέταξε cyclic reduncy check error (ή κάπως έτσι τεσπά) κι έχασα αρχεία που τα μάζευα χρόνια! Παρ' όλα αυτά πήγα και πήρα χτες 2 μικρά των 200mb (1+1 δώρο ήταν). :p Έχω δοκιμάσει και κάποιες άλλες μάρκες και τελικά το TDK κράτησε λιγότερο απ' όλα. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Παρ' όλα αυτά πήγα και πήρα χτες 2 μικρά των 200mb (1+1 δώρο ήταν). :p Έχω δοκιμάσει και κάποιες άλλες μάρκες και τελικά το TDK κράτησε λιγότερο απ' όλα. :( Αυτά τα μικρά πόσο κάνουν; Συμφέρει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Ναι συμφέρουν. Νομίζω 3 euro το ένα είχαν. Μεταφέρονται εύκολα μωρέ και δεν υπάρχουν λεφτά για USB Stick :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo Endiaferon link Made by Taiyo Yuden ;) Πρέπει και να γράφει η συκευασία "Made in Japan" για να είναι.... Ιδια συσκευασία έχουν όλα της ίδιας ταχύτητας CDR σε μια μάρκα.... Δυστυχώς ελάχιστα από τις γνωστές φίρμες κατασκευής ΤY κυκλοφορούν στην Ελλάδα λόγω κόστους.....(εδώ σε λίγο δεν θα βρίσκουμε επώνυμα και κατασκeυής Ritek Taiwan-"γνήσια" παρά μόνο Κίνας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Ναι συμφέρουν. Νομίζω 3 euro το ένα είχαν. Μεταφέρονται εύκολα μωρέ και δεν υπάρχουν λεφτά για USB Stick :p Διαφωνώ. Είχα πάρει μια 5άδα γιατί μου άρεσε που ήταν μικρά και - φαινομενικά - εύχρηστα. Τελικά χρησιμοποίησα το ένα για να μεταφέρω φωτογραφίες της ψηφιακής για εκτύπωση και τα άλλα κάθονται. Είναι πολύ μικρής χωρητικότητας (μαξ: 210ΜΒ) και πολύ πιό ακριβά. Αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα χώρου και δεν χρειάζεται να τα μεταφέρεις στην τσέπη, δεν αξίζουν Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Τον τελευταίο καιρό ιδίως δεν μπορώ να βρω με τίποτα στο πλαίσιο TDK d-view των 650Mb. Mου λένε ότι σταμάτησε η παραγωγή τους και δεν τα φέρνουν πια και μου προτείνουν τα 700άρια που δε θέλω να τα βλέπω. Μου λένε αλήθεια ή παραμύθια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Μηπως πρεπει να γινει ενα poll;;; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfisti147 Τον τελευταίο καιρό ιδίως δεν μπορώ να βρω με τίποτα στο πλαίσιο TDK d-view των 650Mb. Mου λένε ότι σταμάτησε η παραγωγή τους και δεν τα φέρνουν πια και μου προτείνουν τα 700άρια που δε θέλω να τα βλέπω. Μου λένε αλήθεια ή παραμύθια? Τι διαφορά έχουν τα 650ρια από τα 700ρια;;; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Χωρητικότητα προφανώs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts