Vivere Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 179,99 ευρώ μου είπαν έχει. Την έχω παραγγείλει αλλά (ευτυχώς παρότι μου πρότειναν τηλεφωνικά να την πληρώσω δίνοντας αριθμό κάρτας) δεν την πλήρωσα (ακόμα). Την τιμή αυτή στο site του Κώτσου την είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 179,99 ευρώ μου είπαν έχει. Την έχω παραγγείλει αλλά (ευτυχώς παρότι μου πρότειναν τηλεφωνικά να την πληρώσω δίνοντας αριθμό κάρτας) δεν την πλήρωσα (ακόμα). Την τιμή αυτή στο site του Κώτσου την είδες;Την είχε προσφορά σήμερα. Όπως και το ταμπλετ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 το call and message σας δουλευει?εμενα ο τελευταιος συγχρονισμος εγινε 4 οκτωριου ,τωρα δεν εμφανιζει τις κλησεις και τα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Την είχε προσφορά σήμερα. Όπως και το ταμπλετ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠωωω... Τόσα τζιμάνια εδώ μέσα κανείς δεν το πήρε χαμπάρι και να το αναφέρει; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Παιδιά μου ήρθε η book cover χθες αλλά δεν με ενθουσίασε και πάει για πούλημα. Με βολεύει πολύ αυτή με το πληκτρολόγιο και θα χρησιμοποιώ μόνο αυτή. Όποιος τυχόν ενδιαφέρεται pm. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 πείτε και για την συσκευή ρε παίδες κάτι; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 πείτε και για την συσκευή ρε παίδες κάτι; Πάντως μεγάλες διαφορές από το S4 Νομίζω πως δεν υπάρχουν ,στα θετικά του θα έλεγα είναι η χωρητικότητα και μνήμη κάτι που Εμένα προσωπικά με βόλεψε πάρα πολύ στα υπόλοιπα πολύ μικρές οι διαφορές,σχεδόν ασήμαντες, μπαταρία και οθόνη στα ίδια επίπεδα με το S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 αν μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος. τα κλείνεις όλα και το αφήνεις στο standby. πως συμπεριφέρεται η μπαταρία κατά την πάροδο των ημερών. ευχαριστώ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 αν μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος. τα κλείνεις όλα και το αφήνεις στο standby. πως συμπεριφέρεται η μπαταρία κατά την πάροδο των ημερών. ευχαριστώ.Το LTE είναι ένα δράμα. Εγώ το έχω σε flight mode με WiFi on στο σπίτι. Εκεί η αναμονή είναι πολύ καλή. Αν το βγάλεις από flight mode έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και άμα ενεργοποιήσεις δεδομένα κλαφτα Χαραλαμπε. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Το LTE είναι ένα δράμα. Εγώ το έχω σε flight mode με WiFi on στο σπίτι. Εκεί η αναμονή είναι πολύ καλή. Αν το βγάλεις από flight mode έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και άμα ενεργοποιήσεις δεδομένα κλαφτα Χαραλαμπε. Sent from my SM-T865 using Tapatalk αν το βάλεις στο flight mode με κλειστό wifi/bluetooth;απλά standby με όλα κλειστά; ευχαριστώ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Τοτε είναι μια χαρά. Δεν χάνει ούτε ένα % το βράδυ. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Τοτε είναι μια χαρά. Δεν χάνει ούτε ένα % το βράδυ. Sent from my SM-N975F using Tapatalk σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εχθές το πρωί έκανα τραπεζική κατάθεση για την ηλεκτρονική προσφορά της Πέμπτης στα 711 € στον Κωτσόβολο. Αργότερα τους έστειλα μέσω e-mail το καταθετήριο. Τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπαν θα το δουν από το λογιστήριο και θα με καλέσουν εκείνοι. Ακόμα δεν με έχουν πάρει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εγω. Πέμπτη πήρα την προσφορά στα 470 τους εκανα καταθεση και έστειλα τα χαρτιά Σάββατο μου έστειλαν οτι το ειδαν και ότι προχωραει δευτερα μου έστειλαν το τιμολογιο και σημερα πρωί τον αριθμό κούριερ με γενική οπότε λογικά αύριο παραλαμβανω Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μετά από το δικό σου ποστ ανησύχησα περισσότερο. Βέβαια εσύ την ίδια μέρα έκανες κατάθεση. Θα τους ξανά καλέσω αύριο. Επιπροσθέτως μήπως έπαιξε ρόλο πως υπάρχει στο δικό σου διαθεσιμότητα ενώ στο 8/256 ακόμα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Αν δεν έχει διαθεσιμότητα σιγουρα παίζει ρόλο αλλά περιμενε δυο μέρες για να κοιτάξουν τα χαρτιά και μετα θα σε τηλ και μετα ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ και μετα αριθμό κούριερ ετσι πηγε σε μενα Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Το τιμολόγιο θα 'ρθει μαζί με το πακέτο που θα φέρει το κούριερ, λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Θα στο στείλουν με μέιλ δυο μέρες προ του παραλαβεις και μετα ΜΕΣΑ στο κουτί Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ήρθε επιτέλους η θήκη σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ήρθε επιτέλους η θήκη σήμερα Αμήν δηλαδή. Και μένα, 48 ημέρες από την παραγγελία :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Για την απλή μιλάτε ή με το keyboard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Για την απλή μιλάτε ή με το keyboard; Απλη.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 (edited) Πριν λίγο με κάλεσαν από Κωτσόβολο για να με ενημερώσουν πως παρέλαβαν 8/256. Τρίτη θα παραλάβουν τα courier και Τετάρτη θα (μου) παραδώσουν. :up: Για την official θήκη με το keyboard ακόμα να παραλάβουν οπότε περιμένουμε. :) Edited October 26, 2019 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Να ξαναρώτησω Παιδιά το call and message σας λειτουργει?εμένα στην αρχη λειτουργούσε τωτα εχει εξαφανιστεί και από το μενού,δεν υπάρχει πουθενά ουτε στο κινητο ουτε στο ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Να ξαναρώτησω Παιδιά το call and message σας λειτουργει?εμένα στην αρχη λειτουργούσε τωτα εχει εξαφανιστεί και από το μενού,δεν υπάρχει πουθενά ουτε στο κινητο ουτε στο ταμπλετΝαι κανονικά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts